Saturday, June 20, 2009

"Myytti Traagisista Suhteista" - Saint-Germain Kanavointi


Try the Saint-Germain Book & Home Study Course.

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
28.05.2009
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava kanavointi on yksityistapaamisesta Saint Germainin kanssa. Se on julkaistu tässä asiakkaan suostumuksella.

Rakas Saint Germain,

Mitä minun pitäisi tuntea? Silloin kun kuuntelen sydäntäni, usein satutan itseäni, joskus sietämättömästi… Tällä hetkellä haluan soittaa ex-miehelleni, jonka kanssa olin naimisissa vuosikymmeniä… Haluan kertoa hänelle, etten halveksi häntä, vaan ymmärrän, miten tilanteen raskaudesta tuli liikaa hänelle ja se imi hänet pimeyteensä.

Mutta jos teen sen nyt - soitan ja puhun hänelle - olen rikki taas monta päivää ja kannan sisälläni myös hänen tuskaansa. Parantaisiko minut hänen vapauttamisensa? Vapauttaisi kohti toisia?...

En ymmärrä miehiä. Mitä minun pitäisi tuntea? Pahimpina aikoina tunnen olevani torjuttu - typerys, joka on avautunut ja tehnyt itsestään haavoittuvan ja luottavaisen. Minun olisi pitänyt tietää jo paremmin tähän mennessä…

Auta minua uskomaan, että Jumalan tahto on, että minulla on iloinen elämä ilman sitä taustalla olevaa murhetta sydämessäni, mitä olen kantanut pohjasointuna suurimman osan elämääni… Kiitos.


Tosiaankin ystäväni, nyt on ilon aika. Ilon on aika astua elämääsi ja kokemasi surun taustasoinnun lähteä.

Olet käynyt läpi hyvin intensiivisiä ja transformatiivisia muutoksia hyvin pitkään. Ja olet elänyt murheen kanssa suurimman osan tästä. Voitaisiin sanoa, että murheen tuntemisesta on tullut sinulle "toinen luonne".

Mutta kysyn tätä nyt sinulta: "Onko tämä suru totuutesi? Onko suru todellinen luontosi?"

Ystäväni, surusta on tullut niin tuttua sinulle, että olet alkanut samaistua siihen. Olet alkanut uskoa, että suru on vääjäämätön osa elämääsi ja että suhteet ilman kärsimystä eivät ole oikeastaan suhteita.

Olet luonut sellaisen mahdollisuuden, että rakkaus, jota seuraa kärsimys ja suru, on taustasointu kaikissa ihmissuhteissasi - riippumatta suhteiden luonteesta.

Mitä intohimo on?

Elät elämääsi ja suhteitasi suurella "intohimolla", se on totta. Mutta sen kaksinaisen hämmennyksen kera, mikä usein seuraa energiaa tämän sanan taustalla.

Intohimoa voidaan ilmaista voimakkaana rakkautena ja kiihkeänä haluna. Mutta intohimon oli alun perin tarkoitus ilmaista yhtä lailla kärsimystä. Miettikää Kristuksen intohimoa. Tällaista intohimoa oli se rakkaus, mitä ilmaisi mies, josta tuli marttyyri rakkauden tähden.

Oletko tämä sinä? Tarvitseeko sinun todella leikkiä näillä mielikuvilla? Pyydän sinua olemaan nyt rehellinen itsellesi ja tarkastelemaan kaikkia ihmissuhteitasi.

Suhteiden näkeminen traagisina

Katso niitä kätkettyjä uskomuksia ja olettamuksia, joita sinulla liittyy suhteisiin, sillä nämä asettavat tunnesävyn kaikkiin kokemuksiisi.

Uskooko osa sinua, että on määrä olla "aitoa rakkautta"? Että tämä on sydämesi ja sielusi aidoin kaipaus? Että tämä on tarkoituksesi?

Uskotko, että on täydellistä rakkautta tai täydellinen rakastaja sinulle? Että kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on harmonisoitua tämän sielun syvimmän kaipauksen kanssa ja niin sitten on? Että tämä on tarkoituksesi ja että teet kaiken vallassasi olevan tehdäksesi yhteistyötä sen kanssa?

Onko sinussa toinen osa. joka uskoo yhtä palavasti, että kohtalo on julma ja ironinen, erityisesti niille, jotka rakastavat?

Onko sinussa toinen osa, joka uskoo, että osuutesi hyvästä ja pahasta annettiin sinulle syntymässä, ja huolimatta kaikesta mitä teet tarkoituksesi hyväksi, tietyt lopputulokset on määrätty, ne ovat epämiellyttäviä eivätkä ole vältettävissäsi?

Uskotko, että kohtalon määräys tekee tyhjäksi jopa jumalien tahdon?

Uskotko, että tarkoitus ja kohtalo, hyvä ja paha, ovat ristiriidassa… ja että ihmisolennot ovat vain nappuloita tässä pelissä? Jotain uhrattavaa? Jotain käyttötavaraa?

Tämä on traagista ajattelua - puhtaasti ja yksinkertaisesti.

Jos olet päästänyt tällaisia ajatuksia ja tunteita elämääsi, niin ei ole epäilystäkään siitä, että kokemuksesi ovat olleet hyvin kiihkeitä - erityisesti kokemuksesi rakkaudesta.

Rakas ystäväni, olet elänyt kreikkalaista tragediaa. Olet elänyt elämää intohimoisesti ilmaisten klassista, kreikkalaista draamaa.

Muinaiset kreikkalaiset ymmärsivät erittäin hyvin draaman rakennetta. He keksivät sen ja he olivat siinä mestareita. Se on pakottavaa. Se on mielikuvia herättävää. Ja se on voimallista.

Se on täynnä jaloa rakkautta, pakottavaa tarkoitusta ja julmaa kohtaloa. Mutta se on rakenne. Tarina. Se ei ole kaava elämää varten. Päästä siitä irti.

Kuka olet, oikeasti?

Katsotaanpa nyt, mistä tämä pettymys tulee.

Vaikeutesi tulevat ylisamaistumisesta egoon ja yhteen tai useampaan sen hallitsevista alipersoonista.

[Alipersoonat ovat vahvoja uskomuksia siitä, kuka olet, ja niillä näyttää olevan oma elämä. Ne ovat esittämiäsi rooleja ja käyttämiäsi naamioita tunteaksesi itsesi hyväksytyksi. Ne ovat osa "väärää sinua", egoa, joka uskoo Jumalan hylänneen sen. Ne eivät ole sitä, kuka olet todellisuudessa. Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä on totuus sinusta. Tämän totuuden muistaminen usein, on tapa vapautua egon aiheuttamasta tuskasta ja kärsimyksestä. Alexandra ja Dan]

Läpi vuosien olet pitänyt kiinni suuresta elämäsi visiosta ja odottanut asioiden tapahtuvan sitä vastaavasti. Olet tehnyt uskollisesti työtä muuttaaksesi tämän vision todellisuudeksi.

Mutta sinussa on osa, alipersoona, joka on esittänyt erilaisen tilanteen. Tämä osasi on tuntenut olevansa haastettu ja se on sanonut: "En tiedä, miten tämä visio saadaan toimimaan. Miten voin tehdä siitä jotain konkreettista ja todellista?"

Kun olet jakanut tämän vision toisten kanssa, mukaan luettuna kumppanisi, olet kohdannut vastustusta. Tämä osasi alkoi tuntea itsensä huonoksi ja sanoi: "Oletan, etteivät ihmiset oikeastaan ymmärrä minua ollenkaan enkä minkään usko oikeastaan ymmärtäväni heitä."

Erot "visionäärisinän" tukemien odotusten ja "väärinymmärretyn sinän" kokemien pelkojen välillä ovat luoneet suurta epämukavuutta, tuskaa ja myös kärsimystä elämääsi. Siitä on ollut suuret tunnekustannukset sinulle, kun olet jatkanut visiostasi kiinnipitämistä. Se on varmistanut, että tietyt tärkeät kokemukset elämässäsi ovat tuntuneet raskailta ja rajoittuneilta ja että on vähän tilaa sille vapaalle ilmaisulle, mitä arvostat erittäin paljon. Tämä on saanut sinut tuntemaan unelminesi yksinäisyyttä maailmassa.

Rakas ystäväni, kun aloit tuntea yksinäisyyttä maailmassa, osa sinua alkoi samaistua voimakkaasti tähän kokemukseen elämästä. Tämä alipersoona nimeltään "väärinymmärretty" on uskonut syvästi, että olet yksin unelmiesi kanssa ja ettei kukaan jaa niitä kanssasi, niin paljon kuin haluaisitkin sitä. Tämä sama osasi on alkanut alistua siihen, ettet koe rakkautta enää elämässäsi.

Tämä alipersoona on varmistanut, että joka kerta kun yrität kokea rakkautta ystävän, kumppanin ja joskus myös itsesi kanssa, tunnet olevasi yksin, väärinymmärretty ja hylätty. Se tekee tämä suojellakseen sinua. Mutta sen motivaatio on hämmentynyt.

Koska tämä alipersoona uskoo, että olet todellisuudessa "väärinymmärretty", se yrittää suojella sinua ainoalla osaamallaan tavalla. Ensin se tuo elämääsi ihmisiä, jotka luultavasti ymmärtävät sinut väärin, koska tällaiset ihmiset se vain pystyy tunnistamaan. Sitten kun tunnet yhteyttä heihin, on käytännössä taattu, etteivät he pysty luomaan täysin suhdetta kanssasi tai tukemaan visiotasi. "Väärinymmärretty" on varmistanut tämän!

"Väärinymmärretty" estää sinua muodostamasta läheisiä suhteita ihmisiin, koska se valitsee sinulle ihmisiä, jotka ovat yhteneviä sen uskomuksen kanssa siitä, kuka olet… "väärinymmärretty visionääri".

Se uskoo tällä vääristyneellä tavalla rakastavansa sinua ja suojelevansa sinua vahingoittumiselta. Mutta se tekee tämän toisten osiesi kustannuksella, joiden on kärsittävä yksin.

Kuka suojelee sinua?

"Väärinymmärretty" näkee mahdollisuuden vain tuskan kokemiseen ihmissuhteissa, joten jo ennen kuin saat tilaisuuden kokea itsesi näissä tilanteissa, se muistuttaa sinua olemaan varovainen - tarkkana ja epäluuloinen, koska "väärinymmärretyn visionäärin" elämä on rankkaa.

Tämä jatkuva samaistuminen "väärinymmärrettyyn" on nostanut esiin toista alipersoonaa. Koska "väärinymmärretty" on tuntenut olevansa heikko, epäarvostettu ja kyvytön nauttimaan suhteista täysillä, se on synnyttänyt kaverin, jota se tuntee tarvitsevansa.

Se on synnyttänyt voimakkaan "individualistin"… jonkun joka pystyy säilyttämään vision, pitämään liekin palamassa ja seisomaan yksin - "pöyristyttävän kohtalon lingoista ja nuolista huolimatta", kuten rakas ystävämme Hamlet ehkä sanoisi.

Toinen alipersoonasi on siis tullut mukaan kuvaan. Osasi jonka tunnet erittäin hyvin. Vähän sarkastinen, vähän katkera ja jopa kyyninen. Ja erityisesti suhteessa miehiin sen täytyy näyttää heille (ja sinulle), miten vahva ja viisas olet. Olet ehkä joskus säikähtänyt, kun olet tunnistanut tämän alipersoonan kertovan sinulle, miten arvottomia he ovat olleet rakkaudellesi.

Ja kaikki nämä egopelit ovat olleet osa ihmissuhteitasi. Tuntisit suurta rakkautta näitä ihmisiä kohtaan ja sitten tuntisit, miten he eivät ansaitse sinua. Haluaisit jakaa rakkautesi heidän kanssaan ja olla haavoittuva, mutta samaan aikaan haluaisit heidän kertovan, että olet vahva ja että rakkautesi on lahjomatonta.

Koko elämäsi ajan nämä alipersoonat ovat pelanneet pelejä kanssasi… tämä "väärinymmärretty visionääri" ja "tuomitseva individualisti". Kumpikin niistä on antanut sinulle parastaan elämääsi. Kuuntelet niitä toisinaan, mutta kun teet sen, ne johtavat sinut samoihin kokemuksiin uudestaan ja uudestaan. Kokemus pysyy samana - vain suhteet muuttuvat.

Mallin rikkominen

Rakkaani, sinun on nyt aika rikkoa tämä malli. Sinun on aika muistaa todellinen luontosi - kuka todellisuudessa olet. On aika tuoda rakkaus ja totuus taas elämääsi. Sinun on aika tunnistaa totuus identiteetistäsi.

Mikään näistä pelatuista peleistä ei edusta sitä, kuka todellisuudessa olet. Kukaan niistä ei ilmaise jumaluuttasi. Ne ovat vain egosi loihtimia pelejä, joiden pelaajat kilpailevat vuorosta loputtomasti ja tuskallisesti.

Sitten kun olet valmis, pyydän sinua istumaan hetken hiljaisuudessa ja hengittämään. Muista taas totuus jumaluudestasi. Hengitä syvään ja tasaisesti. Vastaanota opastusta, mitä sielusi sinulle tarjoaa. Hengitä ja tunne meidät kaikki paikalla, rinnallasi, muistuttamassa sinua siitä, että sinua rakastetaan ja vaalitaan, ja siitä miten upea olet.

Olemme täällä opastamassa sinua ja muistuttamassa sinulle aidosta rakkaudesta, mitä pidät sydämessäsi. Tämä aito rakkaus on jumaluutesi. Se on sitä, kuka todellisuudessa olet.

Tuo tämä rakkaus pintaan ja anna sen huuhdella pois kaikki tuska, kyynisyys ja kärsimys, mitä olet kestänyt hyvin pitkään. Ja kun teet tämän, tunne rauha, jolle voit antautua, jolle voit hellittää.

Ole hyvä ja ota vastaan tämä rauha elämääsi ja päästä täysin irti tarpeesta ymmärtää, mitä tapahtuu.

Ole hiljaa ja kuuntele hiljaista ääntä sydämessäsi. Ne ovat rakkauden ja kannustuksen kuiskauksia sinulle. Ja kun olet valmis ja haluat palata takaisin, katso uudestaan suhteitasi.

Suhteidesi toinen tarkastelu

Tuo tästä uudesta hiljaisuuden ja rauhan tilasta valoon nämä ristiriitaiset osasi. Nämä alipersoonat, jotka ovat pelanneet tätä loukkaantumisen, hylkäämisen ja tuskan peliä kanssasi.

Kutsu ne tänne ja katso niitä nyt. Ne ovat uupuneet esittämistään rooleista. Ne ovat yrittäneet suojella sinua loukkaantumiselta, hylkäämiseltä ja yrittäneet pitää erillisyyden tuskan poissa sinusta.

Ne eivät ymmärrä sitä, että ne kutsuvat elämääsi itse asiassa juuri sitä asiaa, miltä ne väittävät suojelevansa sinua.

Katsotaanpa niitä siis uudestaan. Katso sitä taktiikkaa, mitä ne käyttävät niin raivokkaasti pitääkseen sinut otteessaan. Ne eivät ole halukkaita päästämään irti sinusta nopeasti. Miten ne selviytyisivät ilman sitä uskomusenergiaa ja uskottavuutta, mitä annat niille?

Jotta voisit vapautua niiden hallinnasta, et voi kamppailla niitä vastaan, tuomita niitä tai torjua niitä. Ne ovat osa sinua. Synnytit ne stressin, pelon ja epäilyksen hetkinä. Niiden on sen sijaan tiedettävä, että rakastat niitä, että hyväksyt ne ja että toivotat ne takaisin kotiin siihen eheytyneeseen olentoon, joka olet. Niiden on tiedettävä, että se on ok.

Voitko tuntea, miten pelokkaita ja säikkyjä ne ovat? Tämä on energiaa, millä ne ovat palvelleet sinua erittäin kauan.

Palaa nyt itseesi… takaisin rauhaasi ja hiljaisuuteesi. Tunne ne syvästi. Tunne olemuksesi syvyyksistä, miten sydämesi rakkaus ja myötätunto tulevat syleilemään näitä osiasi. Se on olemassa niitä varten - täysin. Tuomitsematta. Sitä ei pakoteta niille.

Kun otat ne vastaan, pystyt tekemään uuden päätöksen puolestasi. Päätät antaa "eheytyneen sinun", kokonaisen ja täydellisen sinun, olla opastava voima elämässäsi.

Tunne tämä.

Kun otat taas johdon sisäisestä elämästäsi, tunnista, että nämä alipersoonat ovat pirstoneet ja hajottaneet energioitasi vuosien ajan perusteettomilla epäilyksillään ja peloillaan.

Katso sitä pelkoa, vihaa, tuskaa, loukkaantumista ja paheksuntaa, mitä ne ovat käyttäneet pitääkseen sinut uhattuna ja nurkassa. Näitä taktiikkoja ne käyttävät ja tunnet ne erittäin hyvin. Ne ovat olleet osa elämääsi hyvin pitkään. Mutta nyt ymmärrät ne ja sinun ei enää tarvitse tuoda niitä elämääsi.

Sinun ei enää tarvitse käyttää niitä suhteissasi. Suhteesi voivat olla helppoja. Ne voivat olla hauskoja ja virtaavia.

Niiden ei tarvitse olla vaikeita tai tunteellisesti vaativia. Niiden ei tarvitse puristaa elämää ulos sinusta tai masentaa sinua.

Kun elät elämääsi tästä uudesta ja eheästä tilasta, huomaat, ettei sinun oikeastaan tarvitse antaa anteeksi mitään toisille. "Eheytynyt sinä" - se joka muistaa jumaluutesi - tietää, että anteeksianto on vain niiden väärinkäsitysten korjaamista, mitä sinulla on ollut itsestäsi ja maailmasta.

Jumaluutesi muistaminen on anteeksiannon ydin, sillä rikkomukset joita olet havainnut itseäsi kohtaan - loukkaukset ja epäoikeudenmukaisuudet - ovat vain harhakuvia. Ne eivät ole todellisia.

Anteeksiannon tunteminen merkitsee, että olet muistanut jumaluutesi. Ja sen tehdessäsi käsität, että kaikki kamppailu ja tuska on tarpeetonta ja "olematonta".

Anteeksianto ei vaadi tekemään itsestäsi marttyyriä rakkauden tähden, niin kuin usein esitetään väärässä kuvassa Kristuksen elämästä. Sen sijaan kyse on yksinkertaisesti rakkauden ja totuuden muistamisesta.

Voitko tarkastella tästä paikasta uudestaan suhteitasi ja esittämiäsi kysymyksiä? Voitko nähdä, että olematta uskollinen näille eri alipersoonille ja sen sijaan samaistumalla totuuteen itsestäsi voit lopettaa tämän tuskan ja kärsimyksen?

Sitten et enää tarvitse hyväksyntää tai ymmärrystä niiltä, joiden kanssa olet suhteessa. Sen sijaan otat täysin ohjakset sisäisestä elämästäsi tietäen, ettei mikään voi loukata sinua eikä sinua koskaan hylätä.

Ja niin tulet edistymään askel kerrallaan. Jumaluutesi vahvistamisesta alat tuntea enemmän luottamusta jumaluutesi jakamiseen toisten kanssa.

Jumaluutesi tunnustaminen tulee olemaan standardi, jota käytät uusien suhteiden kutsumisessa elämääsi. Et enää käytä näiden alipersoonien vanhaa ja kulunutta taktiikkaa. Valitset jakavasi toisten kanssa jumaluutesi - et pelkojasi ja epäilyksiäsi.

Avaat ovet suhteille, jotka vastaavat totuuteen sinusta. Kutsut elämääsi ihmisiä ja tilanteita, jotka resonoivat tietoisuuteesi omasta jumaluudestasi. Ja kun teet tämän, kaikki aiemmat suhteesi muuttuvat myös. Niiden tarkoitus tulee sinulle selväksi, koska selkeyden lahja on yksi jumaluutesi ominaisuuksista.

Ja niin, rakas ystäväni, näen ovien avautuvan sinulle taas ilon kokemiseen elämässäsi. Näen, että sinulla on suuri mahdollisuus kokea virtausta ja vaivattomuutta - itsesi kanssa ja kaikkien kanssa, jotka kutsutaan ehkä elämääsi.

Ja niin se tulee olemaan, rakas ystäväni. Niin se tulee olemaan.

Minä olen tosiaankin Saint Germain.

Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2009 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack