Friday, January 30, 2009

"Ruhsal Hakimiyetiniz" - Bir Saint-Germain Mesajı


Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
2.1.2009
www.joyandclarity.com

Çeviri: Halil Gül
www.aryanon.blogspot.com

Almak geç çeviri, Işaret yukarıya burada.
Pay bu haber ile a arkadaş, Buraya tıklayın.

Aşağıdaki mesaj Yeni Bir Dünya Uyanıyor: Bir Saint Germain Kitabı isimli yeni kitabımızdan bir bölümdür. Kitap hakkında aşağıda bilgi sahibi olabileceğiniz gibi, web sayfasından bilgilenmek için de bu linki takip edebilirsiniz: http://joyandclaritystore.blogspot.com/

Ben Saint-Germain.

Ruh'unuzu insan olan sizle daha büyük bir ilişkiye davet ettiğiniz zaman, O size hakimiyetten bahsedecektir. Hakimiyet Yeni Sizin en başta gelen niteliğidir.

Hakimiyet çok farklı şekillerde deneyimlenebilir. Bazıları için, hakim olmak yaşamlarında statükodan ve dış otoritelerin etkisinden özgür olmak anlamına gelebilir. Diğer bireyler için, paraya, güce sahip olmak veya ihtiyaç ve arzularını tatmin edecek bir konum olabilir. Buna rağmen diğer bazıları için, hakimiyet onların seçim özgürlüğünü desteklemektedir. Aslında bu insanlar için en önemli mesele yaşamlarıyla ilgili ne yapacaklarına (veya yapmayacaklarına) dair karar verme hakkıdır.

Ruhsal Hakimiyet

Yeni Sizi yaşamınıza kattığınızda, aynı zamanda hakim olduğunuz bir yaşamı da seçiyor olacaksınız. Ancak deneyimleyecek olduğunuz hakimiyetin politik veya ekonomik durumunuzla hiçbir ilgisi olmayacaktır. Bu tarz bir hakimiyet, doğası gereği ruhsaldır.

Ruhsal olarak hakim konumda olmak ne anlama gelir?

Bilinç düzeyiniz diğerlerinden daha gelişkin olduğu için onlardan üstün olduğunuz anlamına mı gelir? Daha güçlü, daha yaratıcı veya bilirkişi olduğunuz anlamına mı? Tanrı sizin seçimlerinizi aydınlatır ama diğerlerininkini kaale almaz, veya sizin dualarınız ve ricalarınızı sonuç veren bir ayrıcalığa mı tabi tutar?

Hayır, bunların hiçbirisi o anlama gelmez.

Ruhsal Hakimiyet tek bir anlama gelir, olmadığınız birşey olduğunuz yanılsamasından özgürleşmiş olduğunuz anlamına gelir.

Ruhsal olarak hakim konumda olduğunuz zaman, egonuz tarafından üretilmiş sahte benliklerin bir koleksiyonu olmadığınızı, Sizin de Tanrı olduğunuzu hatırlarsınız. Tanrı'nın en özdeki Siz olduğunu ve size kalbiniz kadar yakın olduğunu bilirsiniz. Böylelikle, kendinizin bunun tersine inanmasına izin vermezsiniz. Burada, yeryüzünde bulunuş nedeninizin Ruh'unuzun yaşamını bedenlemek, Tanrı'nın zihnindeki eşsiz bir bilinc odağı olarak O'na yaratıcı bir ifade ve ses vermek olduğunu onaylarsınız.

Ruhsal olarak hakim konumda olduğunuz zaman,
Olmadığınız birşey olduğunuz yanılsamasından özgürleşirsiniz.


Hakim Olmak Ne Anlama Gelir

Yaşamınızı Yeni Siz olarak geçirmeye başladığınız zaman, Ruh'unuzun egemen olduğu birçok veçheyi ifade etmeyi öğreneceksiniz. Bunların en dikkate değer bazıları, ihtişam, özerklik, kaynağın iradesine sahip olmak, güç ve özgürlüktür.

İhtişam - Yeni Siz olarak, ihtişamınızla daha önce mümkün olmayan derin bir iletişime geçeceksiniz. İhtişam, Ruh'unuzun sürekli olarak deneyimlediği görkemlilik ve mükemmellik halidir. Kim Olduğunuzun kesin farkındalığına sahip olduğunuz zaman- zihninizde doğuştan hakkınız olan sevgi ve esenliğe dair en ufak bir şüphe olmadığında, görkemli bir şekilde yaşadığınızı hissedeceksiniz.

Özerklik - Özerk olmak Yeni Siz'in yaşamının bir başka veçhesidir. Ruhsal olarak özerk olduğunuz zaman, Tanrı'dan bağımsız olmazsınız, fakat kendi kendini yönetir olursunuz. Ruhsal özerklik, özünüzdeki Siz olarak eyleme geçmiş olan Tanrı'nın, yaşamınızı arzu ettiğiniz şekilde yaşama yetkisini size vermiş olması demektir. Tanrı yaşamınızdaki nihai otorite olduğu içindir ki, diğerlerinin sizi kontrol etmesine izin vermeyeceksiniz ve bu sizi yaşamı seçmiş olduğunuz herhangi bir şekilde deneyimlemeniz için özgürleştirir.

Tanrı kim olduğunuzu tam anlamıyla deneyimleyebilmeniz için seçimlerinizi böyle destekler. Ruh'unuz bunu kesin olarak bilir ve mest olur - Ve Yeni Siz olarak, siz de.

Kaynağın İradesine Sahip Olmak - Yeni Siz olarak, kendi yaşamınızın yaratıcısı olduğunuzu farkedeceksiniz. Tanrı, size zihninizde barındırmış olduğunuz düşünce ve inançlara bağlı olarak yaşam deneyimlerinizi yaratmanız için tam bir yetki vermiştir. Tanrı'nın talep etmiş olduğunuz deneyimleri size sunarken etrafınızdaki evreni şekillendirerek sizi desteklediğini göreceksiniz.

Düşüncelerinizin sahip olduğu potansiyelin farkında olduğunuz için, gerçekliğe dair sürekli uyanıksınızdır. Kim olduğunuza ve dünyadaki yerinize dair herhangi bir şüphenin veya yanlış inancın zihninize girmesine izin vermezsiniz. Hakkınızdaki asıl gerçeği deneyimlemeyi seçersiniz, başka bir şeyi değil. Bilirsiniz ki bu gerçeği yaşayarak, varlığınızın tamlığını ve neşesini deneyimleyecek büyük bir fırsata sahip olacaksınızdır.

Güç - Güç Ruh'ta merkezlenmiş olan Sizin bir başka niteliğidir. Ancak bu güç, dünyanın bildiği anlamdaki güç değildir. Yeni Siz kendisini dünyaya nüfuz ettirmekle ilgilenmez, çünkü bu güç diğerlerini manipüle etmekle, onlara hükmetmekle ilgili değildir. Gerçek güç yaratma yetisidir. Bu kadar basittir.

Yeni Siz, zihninizin yaratıcı gücünü kullanarak özü tezahür ettirmenin, en harika oyun olduğunu bilir. Bu oyun oynamak için doğmuş olduğunuz oyundur. O yeteneklerinizi başka niyetle kullanmanın sizi bıkkınlığa ve atalete sürükleyeceğini de bilir.

Özgürlük - Hakimiyet size hayatınızı şu anda yaşama özgürlüğünü verir. Burada ve şimdi, ruhsal bir varlık olarak muhteşem bir insan deneyimi yaşamakta olduğunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Yeni Siz bu farkındalıkta demirlemiştir. Yeni Siz olarak, sizi daha önceleri sarsmış olan durumların içine rahatlıkla girebilir, sükunetinizi ve soğukkanlılığınızı bozmayabilirsiniz. Korkusuzsunuzdur, ve her anın uygunluğunda varolan sevgiye karşı duyarlı ve özgürsünüzdür.

Hakimiyeti İşler Kılan Bütünlüktür

Hakimiyetinizin sizi diğerlerinden ayrı bir yere koymadığını hatırlamak önemlidir. Bu zaten mümkün değildir. Her birey Tanrı'nın Hayatını sizinle paylaşır ve seçtikleri sekilde özgürce yaşar, aynen sizin gibi.

Seçiminizde bağımsız, ancak yaşamda birbirinize bağlısınızdır. Bunu anladığınız zaman, hakimiyetinizin sadece Tanrısal Bütünlüğü kucakladığınız zaman işler olduğunu farkeder ve kendiniz için bir sürü sorun yaratmayı bırakırsınız.

Nasıl olurda bağımsızca seçim yapan bu kadar çok insan herhangi bir konuda hemfikir olabilir? Bundaki uyum nerede? Hatırlanması gereken en önemli şey, hepinizin eşitçe sevildiği Tek Yaşamın - Tanrı'nın Yaşamının olduğudur. Diğerlerini etkileyecek bir seçim yapma ihtiyacınız doğduğunda, bu farkındalığı devreye sokmayı hatırlayın. Bireysel arzularınızın Tanrı'nın tüm yaşama duyduğu sevgi ile hizalanmasını, ve arzunuzla ilintili olan herkes için mümkün olan en iyi sonucun açığa çıkmasını isteyin. Bu sonucun ne olduğunu bilmek önemli değildir. Öyle olacağını bilin yeter.

Arzularınızı netleştirerek, ve onları ilintili olan herkesin hayrı için serbest bırakarak, Yaratıcınızın sizin üzerinizdeki tek yükümlülüğü olan şeyi "Birbirinizi sevin, ve arzuladığınız gibi yaşayın" yerine getirmiş olursunuz. Bunu hatırladıkça, ruhsal hakimiyetinizin anahtarını elinizde tutuyor olacaksınız.

"A New World Awakens: A Saint-Germain Book" “ Yeni Bir Dünya Uyanıyor: Bir Saint Germain Kitabı” ndan alıntılanmış bu yazı hoşunuza gittiyse, tanıtımını, içeriğini ve ücretsiz bazı bölümlerini okumak üzere bu linki ziyaret edebilirsiniz http://new-world-awakens.blogspot.com/.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ and Joy ve Clarity International™ bizlere, sınırlılık halinden insan bilincimizi genişleterek özgürleşmek üzere yardımcı olacak kanal mesajları, rehber eşliğinde atölye çalışmaları ve genel seminerler sunar.

Bu makale, üzerinde hiçbir değişiklik ve oynama yapılmamak kaydı ile ücret talep etmeksizin dağıtılabilir. Diğer kişiler tarafından reklam amaçlı kullanım, telif haklarını elinde bulunduran Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack tarafından verilecek yazılı izin belgesi şartına bağlıdır. Bu materyali kopyaladığınız takdirde, lütfen yazarı ve aşağıdaki bağlantıyı ekleyiniz. www.joyandclarity.com

Yeni bir mesaj paylaşılması halinde bilgilendirilmek isterseniz, lütfen joy.clarity@gmail.com adresine “Join Mailing List” başlıklı bir mail gönderiniz.

Özel celse ve etkinliklerle ilgili bilgi almak için lütfen joy.clarity@gmail.com sayfasını ziyaret ediniz.

copyright © 2008-2009 Alexandra Mahlimay and Dan Bennack