Sunday, October 5, 2008

"Sydämen Asioita" - Jeshua, Saint-Germain ja Maria -Kanavointi


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
4.10.2008
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


Seuraava kanavointi on osa asiakkaan pyytämää lukemusta.

Rakas ystävä, sinulla on ollut sydänkohtaus ja hyvä uutinen on se, että olet edelleen täällä.

Olen Jeshua, yhdessä Saint Germainin, rakkaan ystäväni Marian sekä Alexandran ja Danin kanssa. Olemme tulleet liittyäksemme seuraasi hiljaisen pohdiskelun hetkeen.

Rakas, ei ole enää mitään mietittävää. Ei ole mitään "miksi minä?" Tosiasia on, että se tapahtui ja olet täällä. Vain sillä on merkitystä. Olet täällä, koska kokemuksesi maan päällä eivät ole vielä valmiit. On vielä lisää tulossa. Hengellä on jotain mielessään varallesi.

Ole kiltti ja muista, kuka olet. Olet Jumalan ääni ja kädet. Olet täällä auttamassa suuren työn suorittamisessa. Kysyt meiltä, onko aikasi maan päällä lopussa. Kerro minulle, miltä sinusta tuntuu.

Sellaisen kokemuksen jälkeen mikä sinulla oli, on ymmärrettävää kysyä, onko elämäsi tullut luonnolliseen loppuunsa. Tiedä, että olet saavuttanut merkittävän käännekohdan maallisella matkallasi, et sen loppua.

Elämänkokemuksesi kulminoituivat, kun sait sydänkohtauksen. Nyt huomaat olevasi risteyksessä - "mitä oli ja mitä voisi vielä olla". Ennen matkasi jatkamista on tarkoituksenmukaista harkita, minkä polun valitset. Pyydämme sinua olemaan hiljaa hetken aikaa ja tarkastelemaan tätä.

Risteyksessä seisominen

Ensinnäkin, ystäväni, harkitse sitä, että sinulla on ollut elämä oivaltaaksesi, että Jumala rakastaa sinua - että olet Jumalan lapsi ja sinua rakastetaan hyvin kallisarvoisen elämäsi joka hetki. Juuri loppuun saattamassasi elämässä olet alkanut tietää tämän varmasti ja olet tuntenut sen kohottavat ja innostavat vaikutukset.

Toiseksi, sinulla on ollut suuri tilaisuus kuunnella lähelläsi olevia - tuntea heidän uskomustensa vaikutuksen ja kärsiä heidän vääristyneistä rakkauskäsityksistään. Olet tarkkaillut sitä, miten he tuomitsevat sinut, itsensä ja maailman ympärillään. Miten he kaipaavatkaan ja kuitenkin epäonnistuvat tunnistamasta Jumalan rakkautta, mitä on kaikkia teitä varten. Olet alkanut tietää tämän varmasti ja olet tuntenut sen epäoikeudenmukaiset vaikutukset.

Tässä risteyksessä pidät elämänkokemuksia tasapainossa. Voit nyt tehdä päätöksen niiden osalta. Olet kokenut totuuden Jumalan rakkaudesta ja tuskan sen kieltämisestä. Tiedät, että sen kieltäminen vie teitä alaspäin pelon, ristiriidan ja kamppailun spiraalia, kun taas sen vahvistaminen ja siihen harmonisoituminen elävöittävät henkeänne.

Koska kokemuksesi ovat johtaneet sinut varmuuteen siitä, että vain Jumalan rakkaus on todellista ja aitoa ja kaikki muu valheellista ja epätodellista, niin päätöksesi risteyksessä on selvä. Voit valita ilon ja rakkauden polun, jos niin valitset, ja kääntää selkäsi tuskan ja kärsimyksen polulle iäksi.

Pyydän sinun tarkastelemaan uskomuksiasi tulevien päivien aikana ja päästämään irti kaikesta, mikä ei enää palvele uudella polullasi.

Uusi elämäsi alkaa

Hyvä ystävä, sydämesi toipuu elämän tuskasta ja loukkauksista. Se jatkaa tämän tekemistä, kun päästät irti siitä pelostasi, että olet erillään Jumalan rakkaudesta. Tämä huoli saattaa edelleen vainota sinua ja se on ymmärrettävää, erityisesti kun ajatellaan sitä traumaa, jonka olet äskettäin kokenut. Mutta tämä pelko ei ole sinun. Se kuuluu maailmaan ja elämänpolkuun, jonka olet jättänyt taakse. Pääsysi iloon on turvattu, jos sallit sen. Muista tämä ja se vapauttaa sinut pelon hallinnasta.

Muistuta itseäsi päivittäin rakkautta koskevasta totuudesta edessäsi olevien toipumispäivien aikana. Tämä vie sinut korkeampaan, jalostuneempaan tietoisuuteen. Siinä havaitset itsesi oikein: täydellisenä ja täysin ainutlaatuisena ruumiillistumana siitä Jumalan rakkaudesta, jota olet.

Tämä oikea havainto tuo vieläkin suuremman elämänvoimavirran soluihisi. Se elvyttää kehosi, mielesi ja tunteesi ja auttaa sinua siirtymään elämäsi seuraavaan vaiheeseen, koska tosiaankin, sinua varten on täällä uusi elämä.

Arvostettu ystävä, tulet palvelemaan suuresti Jumalaa, ihmiskuntaa ja omia ihanteitasi. Tiedämme, että sinulla on suuri halu toteuttaa visio rauhasta, rakkaudesta ja universaalista veljeydestä, olla näiden suurten ihanteiden palveluksessa. Saat pian uusia tehtäviä tähän liittyen sielultasi. Mutta tällä erää kannustamme sinua näkemään elämäsi ihmeen ja sallimaan tämän tiedon elvyttää sinua.

Uusi elämäsi alkaa nyt. Salli näin olla ja näin tulee olemaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack