Tuesday, October 14, 2008

"Prosperitatea in Lumea Noua": Un channeling cu Saint-Germain


Transmis prin Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack

Cluj-Napoca, România
6.8.2008

www.joyandclarity.com

Traducerea: Alexandra Mahlimay

Dacă doriţi să trimiteţi acest mesaj unui prieten, vă rugăm daţi clic aici.

In data de 8 august si pentru o vreme dupa aceasta data, omenirea va avea posibilitatea sa se deschida catre o constiinta a prosperitatii. Veti descoperi ca prosperitatea, securitatea si senzatia de bine sunt daruri pe care vi le oferiti unul altuia. Ele nu sunt lucruri pe care vi le luati unul altuia sau de care va bucurati pe seama altcuiva. Pamantul nu va va mai sprijini in aceste activitati si nici voi nu veti mai permite acest lucru.

Acum are loc o transformare majora si aceasta nu are cu nimic de-a face cu aparenta lipsa de resurse. Aceasta lipsa este pura fictiune. Intotdeauna a fost indeajuns. Toate resursele voastre importante pot fi reinnoite.

Iar daca exista ceva ce va lipseste cu adevarat, aceasta este realizarea la nivel colectiv a faptului ca vietile voastre sunt interconectate. Sa realizati ca voi, vecinii vostri si lumea voastra, toate bat dupa pulsul unei Inimi Comune.

Prosperitatea incepe cu caritatea, iar caritatea incepe din inima

Prietenii mei, in curand voi veti trai acea experienta pe care intregul Univers o cunoaste deja: si anume, ca prosperitatea incepe cu caritatea, iar caritatea incepe din inima.

Veti invata ca ceea ce va oferiti voua insiva, puteti oferi cu usurinta si altuia. Insa ceea ce negati altora, va va fi negat voua – si nu pentru a fi pedepsiti, ci pentru ca inimile voastra sunt inchise. O inima inchisa, la fel ca un pumn strans, nu poate nici oferi, nici primi.

Daca va inchideti usile inimii, voi nu veti putea proteja astfel comorile care se afla inauntru. Dimpotriva, voi va inchideti inauntru si va negati voua totul. Va imaginati ca astfel totul este sigur, insa nu este asa. Voi locuiti atunci intr-o inchisoare, in care singura preocupare este sa supravietuiti si sa pastrati cu gelozie tot ceea ce credeti ca este al vostru, de frica sa nu va fie furat.

Cum puteti sa cunoasteti astfel bucuria si confortul?

Tineti minte. Voi sunteti cu totii interdependenti. Sunteti puncte individuale ale constiintei din interiorul Vietii Marete ale lui Dumnezeu-Sursa. Acestea sunt bucuria si prosperitatea voastra.

Sunteti pregatiti sa acceptati acestea acum?

Ocaziile care exista acum pentru voi, ca si o comunitate globala va vor ajuta sa inaintati cu mult in aceasta tema daca acceptati acest lucru. Ramaneti uniti in aceasta dorinta si va fi astfel.

Paradoxul individualitatii si al interdependentei

Multi dintre voi au ajuns sa inteleaga paradoxul individualitatii si al interdependentei.

In primul rand, intelegeti ca sunteti reflectii unice, suverane ale Unui Dumnezeu. Si realizand aceasta, voi incepeti sa va traiti viata ca si Sufletul vostru – centrati in iubirea sa pentru voi si ancorati in conexiunea sa cu Sursa. Acesta este Noul Sine.

De asemenea, voi intelegeti natura adevarata a relatiilor voastre. Va amintiti ceea ce este esential – ca nu aveti nevoie de nimic de la nimeni altcineva, pentru ca Sunteti Totul. Stiind acest lucru, voi nu permiteti altora sa fie dependenti de voi si nu va permiteti voua sa deveniti dependenti de altii. In schimb, voi va amintiti sa impartasiti Divinitatea. Va extindeti in singurul mod posibil – impartasind unii cu altii iubirea lui Dumnezeu. Acesta este scopul Noilor Relatii.

In final, voi realizati ca sunteti interconectati si va bucurati de acest lucru. La fel cum o simfonie depinde de toti membrii sai pentru a crea o experienta muzicala unita, la fel si experienta voastra completa a Divinitatii depinde de fiecare dintre voi: sa va exprimati individual si complet asa cum sunteti, insa in armonie cu intreg grupul. Voi stiti ca experienta unita a Divinitatii este intr-adevar mai mareata decat suma partilor, la fel cum Este si Dumnezeu – si savurati acest lucru.

Intreaga omenire trebuie sa inteleaga aceasta Viata Comuna pe care o aveti. Si singurul mod in care poate fi realizat acest lucru este prin experienta directa. Nu exista nimic teoretic despre aceasta tema. Este chiar atat de simplu. In curand, intreaga omenire va trai experienta realitatii interdependentei in stransa legatura cu chestiunea prosperitatii.

Care este Cauza Prosperitatii?

Poate ca ati lucrat cu problemele voastre personale privind prosperitatea si ati avut grade diferite de succes. Poate ca stiti de exemplu, ca pentru a atrage abundenta este necesara o intentie focusata, claritate si acceptanta de sine plina de iubire. Insa pe langa acestea sunt necesare si alte ingrediente pentru a atrage abundenta. Acest proces nu se intampla in vacuum. Pentru a CAUZA abundenta in viata voastra, voi trebuie sa vreti sa dati si sa primiti unii de la altii. Nu exista alta cale. Trebuie sa va deschideti inimile.

Si de ce este astfel?

Pentru ca Dumnezeu este Sursa prosperitatii voastre si pentru ca la nivel colectiv si Voi Sunteti Dumnezeu. Aceste lucruri nu pot fi negate. Ele nu pot exista unele fara altele. Puteti sa alegeti sa va amintiti acest lucru in mod individual, asa cum ati facut-o multi dintre voi, insa acest lucru nu este indeajuns de unul singur. La nivel colectiv, voi mai trebuie sa decideti si sa traiti in acest fel. Da, inca o data, este atat de simplu.

Trezirea la Prosperitatea voastra

Fiecare dintre voi aveti un rol de jucat in aceasta trezire globala – aceea de a va aminti ca viata pe care o impartasiti ca si Dumnezeu este cauza prosperitatii voastre. Nu se poate sa nu aveti un rol in aceasta trezire, la fel cum nici celulele corpului vostru nu pot refuza sa accepte hrana inimii voastre sau cum hematiile din arterele voastre nu pot refuza oxigenul pentru restul corpului.

In timpurile care urmeaza, fiecare dintre voi va avea rolul sau individual. Unii dintre voi vor da mai mult altora, in timp ce altii vor primi mai mult. Aceasta este doar o stare temporara. Nu ramaneti fixati pe iluzia dezechilibrului. Ceea ce este cu adevarat important este ca, jucand partea voastra, va veti aminti la nivel colectiv Adevarul Despre Voi atat de important – si anume, ca interdependenta voastra este sursa prosperitatii voastre.

Veti intelege ca oferind si primind unii de la altii, fara nici un fel de plan sau motiv ascuns, voi toti veti prospera. Si astfel, voi nu veti mai permite abuzuri de acest fel pe aceasta planeta.

Eu sunt Saint-Germain.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ şi Joy and Clarity International™ oferă mesaje transmise prin channeling, ateliere şi seminarii publice, pentru a ne ajuta să ne eliberăm de limitări şi pentru a ne ajuta să ne extindem conştiinţa umană.

Acest articol poate fi distribuit gratuit, cu condiţia să nu fie modificat sau editat sub nici o formă. Comercializarea de către alte părţi necesită acordul explicit în scris al deţinătorilor drepturilor de autor, Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack. Dacă reproduceţi acest material, vă rugăm includeţi numele autorilor şi adăugaţi la material, următorul link: www.joyandclarity.com

Pentru mai multe informaţii despre sesiuni private şi evenimente, vă rugăm vizitaţi http://joyandclarity.blogspot.com

Pentru a primi mesaje și materiale de la Joy and Clarity în limba română, trimiteți un email la adresa mahlimay@yahoo.com cu subiectul "mă abonez".

Drepturi de autor © 2008 Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack