Wednesday, July 23, 2008

"Sielusi Valintojen Tukeminen": Saint Germain ja Jeshua - Kanavointi


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
23.7.2008
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


Seuraava kanavointi on toistettu tässä asiakkaamme suostumuksella:

"Miksi minulla on vaikeuksia valitsemisessa? Kaikki ajatukset siitä, mitä tehdä elämälläni, ovat sirpaleina ympärilläni. Miksi en pysty keskittymään? Mitä pelkään? Tunnen olevani hyvin hämillään. Voitteko auttaa minua?"

Rakas ystävä, sinä sanot, että kysymyksesi koskee valitsemista, mutta me sanomme sen koskevan päättämistä. Näiden kahden välillä on eroa. Sielusi tekee valinnat, kun taas ihmisen päätökset voivat tukea niitä tai eivät. Aiomme tutkia tätä eroa nyt kanssasi.

Tällä hetkellä sinusta tuntuu, että edessäsi on mahdollisuuksien maailma. Tunnet näiden mahdollisuuksien innostavan sinua ja kuitenkin myös pakahduttavan sinut.

Salaisena pelkona on, että valitessasi itsesi ilmaisemisen yhdellä tavalla toiset ilmaisumahdollisuutesi ehkä katoavat - etkä halua rajoittaa itseäsi millään tavalla. Pelkäät myös, että valitset ehkä väärin ja sitten sinun on kärsittävä sen seuraamuksista.

Haluaisimme rauhoittaa pelkojasi kertomalla sinulle, että kyse ei ole minkään valitsemisesta. Sen sijaan kyse on päätösten tekemisestä. Kyse on sellaisten päätösten tekemisestä, mitkä tukevat sielusi valintoja.

Valitseminen vai päättäminen?

Sielusi tekee valinnat, kun taas päätökset tekee ihmissinä.

Sielusi teki valinnat kokeakseen tiettyjä olemuksensa piirteitä inkarnoituessaan sinuksi. Maatasossa on kyse sielusi valintojen kokemisesta. Siitä syystä olet täällä. OLET sielusi, jolla on valintojensa mukainen ihmiskokemus täällä maan päällä.

Oletetaanpa, että sielusi on valinnut kokevansa tässä elämässä olemuksensa sen osan, jota kutsutaan luottamukseksi ja viattomuudeksi. Tämän tehdäkseen se inkarnoituu sinuksi - sitten antaa sinun ilmaista näitä piirteitä päätöstesi ja toimiesi kautta.

Sielusi alkaa tietää viattomuuden ja luottamuksen kokemuksesta, kun sinusta tulee viattomampi ja luottavampi ollessasi tekemisissä toisten kanssa. Näin ihmissinä tekee yhteistyötä sielusi, jumalaisen vastineensa kanssa.

Joskus ihmissinä päättää olla harmonisoitumatta jonkin sielutason valinnan kanssa. Voit aina sanoa "ei" sille, mitä sielusi tarjoaa. Päätöstäsi olla osallistumatta kunnioitaan aina, aivan kuin harmonisoitumistasikin kunnioitetaan. Kummassakaan tapauksessa ei tuomita. On vain rakkautta, sillä sitä sielu on.

Mutta sielusi riemuitsee joka kerta päättäessäsi tehdä yhteistyötä sen valintojen kanssa. Sielusi riemuitsee ja sinä olet iloinen. Totuus on, että joka kerta, kun tunnet iloa, on todiste siitä, että olet harmonisoinut henkilökohtaiset päätöksesi sielusi valintojen kanssa.

Perustavanlaatuinen päätös

Sinut haastava perustavanlaatuinen päätös on nyt tämä: "Miten ilmaisen sitä, mitä sieluni on jo valinnut koettavaksi?" Kysyt, mitä sielusi on valinnut.

Olemuksesi ytimessä sielusi on valinnut astuvansa uudeksi "sinäksi", aloittavansa uuden elämän ilmaisten itseään täysin ihmissinänä fyysisellä tasolla.

Ensimmäinen merkki tämän valinnan tiedostamisesta on se, että tunnet vapautta taas mennä maailmaan. Olla aktiivinen. Kokea itsesi täysin.

Tietenkin tunnet ahdistusta tai huolta siitä, mitä teet seuraavaksi elämälläsi. Mutta tällä kertaa tiedät kaiken olevan erilaista. Tiedät tämän, koska sinulle on selvää, ettet halua enää toistaa menneisyyden kokemuksia. Sen sijaan olet valmis elämään elämääsi sieluna. Ilmaisemaan itseäsi luovasti ja spontaanisti tässä elämässä.

Ihmissinä on alkanut muistaa, kuka todella olet. Et enää kiellä sitä tai kätke sitä itseltäsi. Sen sijaan harmonisoidut tähän tietoisuuteen.

Olet valmis olemaan vaikeuksiesi lopussa. Käsität, ettei sinun tarvitse tutkia enää haastavia polkuja. Tiedät sen, kuka olet, koska tunnet sen ja käsität, ettei sinun tarvitse todistaa sitä itsellesi tai kenellekään toiselle enää koskaan.

Sielusi on valmis kunnioittamaan uuttaa tietoisuuttasi ja liittymään tässä seuraasi. Se odottaa kärsivällisesti päätöstäsi. Se kysyy sinulta: "Miten haluaisit yhdessä kokea, jakaa ja ilmaista sitä, kuka todella olemme?"

Siirry sivuun hetkeksi

Kehotamme sinua siirtymään sivuun ja tunnistamaan, ettei menneillä peloillasi ja tulevaisuuden huolillasi ole perustaa nykyisyydessä. Tuo ihmisitsesi nyt-hetkeen ja tunne vapaus ilmaista itseäsi millä tahansa haluamallasi tavalla.

Kuuntele sydäntäsi. Sitä innostaa sielusi, se joka on jo valinnut puolestasi. Yhdessä ne tietävät, miten tuodaan iloa ja keskittyneisyyttä elämääsi. Sinun on vain harmonisoiduttava tämän kanssa. Se on yksinkertainen päätös.

Luota, rakas ystävä. Ja kun tunnet tämän luottamuksen, näet itse, mitä tapahtuu. Näet, miten helposti päätöksesi harmonisoituvat sielusi jo tekemien valintojen kanssa.

Keskittyneenä pysyminen

Ole valmis harmonisoimaan henkilökohtaiset päätöksesi sielusi valintoihin kokea elämää kauttasi. Jos annat tämän olla painopisteesi, niin et tunne minkään, mitä päätät kokea, rajoittavan tai pirstovan sinua.

Sen sijaan huomaat, että on monia tapoja ilmaista itseäsi - mutta mikään tapa ei välttämättä sulje pois toisia eikä häiritse sinua ja monet itse asiassa vahvistavat toisiaan.

Ole valmis ilmaisemaan itseäsi sielunasi. Tämä yhdistää kaiken. Kun tämä halu on ensisijainen painopisteesi, mikä tahansa tekemäsi päätös johtaa sinut automaattisesti ilon kokemiseen. Vaikka kiinnostuksenkohteesi saattavat muuttua ajan kuluessa, painopisteesi pysyy samana - ilmaista itseäsi sieluna tässä kehossa ja tässä elämässä.

Muista: kun tunnet tarvetta tehdä päätös, siirry ensin sivuun. Muista, että kaikki on hyvin. Sitten ilmaise tahdoksesi harmonisoitua sielusi valintojen kanssa ja tarkkaile tämän vaikutuksia elämääsi. Tuntuu suurempaa vaivattomuutta ja virtausta.

Päätöksiinsä luottaminen

Jos tunnet painetta jostain päätöksestä, minkä tekemisen velvollisuutta tunnet, muistuta itseäsi siitä, että sielusi on tehnyt jo kaikkein tärkeimmän valinnan. Se on valinnut astuvansa elämääsi uutena ja aitona sinuna. Luota, että päätöksesi tukevat sielusi valintaa helposti ja vaivattomasti.

Muista, että kun epäilet itseäsi, se vain erottaa sinut sen muistamisesta, kuka olet.

Kun tunnet jollain tavalla rajoittuneesi tai pirstoutuneesi ja epäilevän kykyäsi päättää oikein, hengitä vain syvään ja tule takaisin tähän tietoisuuteen. Luota, että minkä tahansa päätöksen teetkin, se tukee sieluasi täysin ja on myös sinulle oikea ilmaisumuoto. Sielusi opastaa sinua tässä ja yhdessä tuotte suurempaa iloa, mukavuutta ja tyydytystä elämääsi. Tästä voit olla varma.

Olemme Saint Germain ja Jeshua. Ja kiitämme kysymyksestäsi.

Lukeaksesi käännettyä aineistoa tai osallistuaksesi kääntämiseen, käy täällä (http://joyandclarityinternational.blogspot.com). Paljon rakkautta vapaaehtoisillemme, Alexandra ja Dan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack