Tuesday, April 8, 2008

Saint Germain -Kanavointi: "Häpeä, Syyllisyys ja Raha"


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Chichilianne, Ranska
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


"Suurimman osan elämästäni minulla on ollut ongelmia talousasioiden ja rahan kanssa tai tarkemmin sanottuna rahalaitosten kanssa. Tämä on täyttänyt elämäni stressillä, pelolla ja voimakkaalla voimattomuuden tunteella. Tässä kohtaa en halua enää pelata tätä peliä. Haluan päästää siitä irti ja olla vapaa… Ole kiltti ja auta minua päästämään irti tästä pelistä, tästä harhasta ja vaihdosta, jota pelaan rahalaitosten kanssa. Haluan tuntea voimaa, vapautta ja runsautta. En voimattomuutta ja pelkoa. Kiitos."

(Kysymys ja vastausistunto on toistettu tässä asiakkaan suostumuksella.)


Rakas ystävä,

asiat eivät ole niin huonosti kuin kuvittelet.

Tarkastelemme sitä osaasi, joka tuntee voimattomuutta ja elää rahalaitosten pelossa. Mutta aivan ensimmäiseksi meidän on tehtävä pieni katsaus.

Tämä saattaa tuntua kysymyksesi aiheesta poikkeamiselta, mutta palaamme siihen.

Alipersoonat ja ego

Muista, että useimmat ihmiset samaistuvat voimakkaasti persoonallisuuteensa eivätkä olemuksena korkeampiin puoliin, kuten sieluun tai korkeampaan itseen.

Ihmisen persoonallisuus tai ego - myös sinun - muodostuu monista alipersoonista. Jotkut näistä esittävät hallitsevaa osaa, kun taas toiset ovat vähemmän tärkeitä.

Sekoitus ja painotus riippuvat ihmisestä ja hänen olosuhteistaan.

Esim. nuori äiti joka on kotona lasten kanssa, saattaa samaistua hyvin usein "huoltajan" rooliin. Mutta "vapaan hengen" alipersoona, joka muodostui taidekoulussa, paljastuu harvemmin.

Johtaja saattaa tukahduttaa "hoivaajan" alipersoonan työssä peläten, että hänen työtoverinsa pitäisivät tätä heikkouden merkkinä kilpailuhenkisessä liikemaailmassa. Mutta joka ilta kotona mies saattaa pudottaa "johtajan" kulissit hoitaakseen kasvihuoneorkideoitaan rakastavasti.

Alipersoona on eräänlainen psykologinen selviytymismekanismi. Egon tapaan se ei ole sitä, mitä olette.

Ego on väärä identiteettitila.

Se perustuu uskomukselle, että teissä on jotain vikaa.

Ego on "sinä", joka ruumiillistaa sen väärän uskomuksen, ettei sinua haluta ja rakasteta ja että Jumala ja muut torjuvat sinut. Siksi se on suojaton, uhattu ja altis vaaralle.

Ego alipersoonineen on psykologinen identiteettisi. Se näkee maailman pelon silmien läpi sen sijaan, että näkisi sen rakkauden silmien läpi.

Alipersoonien luominen

Ego koostuu useista hallitsevista alipersoonista ja muutamasta vähäisemmästä. Jokainen egon luoma alipersoona on ilmestynyt kohonneen stressin aikana - hetkellä kun sinua hävetti tai tunsit syyllisyyttä tai sinulla oli krooninen hyväksynnän, vahvistuksen tai rakkauden tarve, mikä jäi tyydyttämättä.

Egosi alipersoonineen alkoi muodostua ensimmäisestä kerrasta, kun tunsit, ettei sinua rakasteta. Monille ja kenties sinulle se tapahtui varhaislapsuudessa.

Tällöin loit tämän identiteetin (alipersoonan), joka hyväksyi vastuun rakkausvirran keskeytyksestä ja sitten yritti korjata sitä. Tämä rakkausvirran katkeaminen on voinut tapahtua vanhempiesi kanssa tai jonkun muun kanssa, johon luotit. Se oli ensimmäinen kokemuksesi häpeästä ja syyllisyydestä.

Tällaiset alipersoonat voivat palvella luomishetkellään, koska ne rauhoittavat teitä ja auttavat palauttamaan turvallisuuden tunteen muuten stressaavassa tilanteessa. Mutta ne voidaan pian sisäistää niitä vahvistamalla.

Miten tämä tapahtuu?

Joka kerta kun tunnet pelkoa, joka kerta kun uskot, että puute, vihamielisyys, hyväksymättömyys tai mikä tahansa uhka ahdistaa sinua ulkopuolisesta maailmasta, egosi kutsuu jonkin alipersoonan käsittelemään tilannetta.

Niin kauan kun havaitset uhan olevan maisemissa, pidät alipersoonaa kuin naamioita - kunnes sinusta tulee tuo naamio.

Mitä ego tarjoaa sinulle

Ego alipersoonineen yrittää suojata sinua siltä, mitä pelätään, mikä uhkaa tai mitä nähdään puuttuvan. Se lupaa auttaa sinua haastavina aikoina selviytymään fyysisesti, tunteellisesti ja psykologisesti.

Se sanoo, että se kuljettaa sinut pois pelosta ensin olettamalla, että maailma on pelottava paikka ja sitten yrittämällä vakuuttaa sinut, että olet vaarassa.

Tämä on väärä oletus todellisuuden luonteesta ja siitä, kuka todella olet.

Ja tämä tuo meidät takaisin huoleesi liittyen rahaan.

Rahalaitosten pelko

Olet oppinut tuntemaan pelkoa ja hallinnan puutetta elämäsi osalta, kun kohtaat rahalaitoksen velan ja velvoitteen. Tämä johtuu siitä, että sinulla - kuten monella muullakin - raha on arvon mitta. Ei taloudellisen arvon, vaan oman arvon.

Siihen saakka kun tajuat, että kyse ei ole taloudellisesta arvostasi, vaan itsearvostuksestasi, saatat jatkaa kamppailemista rahalaitosten kanssa.

Tarkemmin, se alipersoona jonka olet kutsunut taistelemaan tätä taistelua puolestasi, kamppailee.

Ja sinä kärsit sen puolesta. Kun se jatkaa vahvistuksen vaatimista arvon lähteestä, se myös pelkää.

Rakas ystävä, heijastat sisäistä ristiriitaasi "Olenko rakastettava? Olenko arvokas?" rahanlainaajien ja velkojien maailmaan voidaksesi tutkia sitä ja tulla johonkin ehdottomaan johtopäätökseen asian osalta. Mitä päätät?

Häpeä, syyllisyys, raha ja arvo

Joka kerta kun löydät itsesi ristiriidasta rahalaitosten kanssa, aktivoit ja vahvistat alipersoonaa, joka samaistaa rahan (tai sen puutteen) omaan arvoon. Niin kauan kun samaistut sen kamppailuihin, et näe sitä, että sinun on palautettava rakkaus itseäsi kohtaan ja oma arvosi, ei taloudellista arvoasi.

Heijastat tässä sisäisen ristiriidan ulospäin taloudelliseen tilanteeseesi. Saatat tehdä tämän pelosta tarttua itsesi arvostukseen tietoisesti. Tai saatat pelätä sydämesi paljastamista kielletyn itsensä rakastamisen vanhoille haavoille.

Riippumatta näistä olosuhteista, pelkosi rahalaitoksia kohtaan - aivan kuin egosi kaikki puolet - voidaan jäljittää ydinuskomukseen itsestäsi. Se voidaan jäljittää ensimmäiseen hetkeen, jolloin tunsit olevasi ei-rakastettu ja uskoit sen olevan totta - ensimmäiseen hetkeen, jolloin eheytesi ja arvosi kyseenalaistettiin ja tunsit häpeää sen vuoksi ja sitten syytit siitä itseäsi.

Kun hyväksyit tämän ydinväärintulkinnan itsestäsi olevan totta, teit mahdolliseksi tämän epäilyksen, pelon ja puutteen olosuhteidesi hallinnasta levitä kuin tauti ja vaikuttaa kaikkiin osiisi, joissa tunsit turvattomuutta. Takasit sille oikeuden mallintaa kokemuksesi todellisuudesta, mukaan luettuna "kohtaamisesi" rahan ja itsearvostuksen kanssa.

Mutta nyt sanot saaneesi tarpeeksesi.

Sanot haluavasi lopettaa tämän harhapelin, jota olet pelannut rahoituslaitosten kanssa.

Minä sanon: "Bravo!"

Sanot, että olet elänyt riittävästi näitä stressaavia tilanteita kysyäksesi, tarvitseeko niiden olla sinulle totta enää.

Minä sanon: "Hyvä."

Mutta lopetetaanpa ensin se harhapeli, mitä pelaat itsesi kanssa. Julistetaanpa ensin oma arvosi. Ja katso sitten, miten suhteesi rahaan muuttuu.

Harhan loppu

Kun kutsut loppua niille harhakuville, jotka ovat hallinneet elämääsi, astut uuteen tietoisuuteen. Alat yhdistyä itsetietoisuuteen, joka lempeästi korjaa egosi esittämät vääristymät ja väärät tulkinnat.

Tässä laajemmassa tiedostamisessa harmonisoidut myös aidon itsesi kanssa - uuden sinun, joka on sieluun sekoittunut itsesi.

Uusi sinä pystyy ilmaisemaan sielusi haluja. Sen havainnot ovat sopusoinnussa totuuden kanssa, joten näet asiat selvästi. Ja koska näet ne selvästi, tunnistat, että sielusi on kokemustesi kirjoittaja.

Sinusta tulee itsenäinen ja vapaa.

Pystyt luomaan elämäsi helposti käyttäen energioita, jotka vastaavat sielusi kutsuun.

Astuminen uudelle tietoisuustasolle

Miten astut tähän uuteen tietoisuuteen, uuteen sinuun?

Ensimmäinen asia on lakata taistelemasta itsesi ja maailman kanssa. Lakkaat kamppailemasta harhakuvien kanssa, ja päästät irti peloistasi ja väärintulkinnoistasi. Niitä vastaan taisteleminen tekee niistä vain todellisia mielessäsi. Sinun on astuttava ulos tästä kehästä kokonaan.

Voit lopettaa ristiriitasi yksinkertaisella julistuksella: "Olen eheä ja täysin rakastettu, arvokas ja kokonainen."

Sitten elä tämä totuus koko vakaumuksellasi.

Kun teet tämän, käsität, että ulkoiset kamppailusi heijastavat vain sisäisiä ristiriitojasi ja näet, että todellisuutesi todellinen luonne on muuta kuin pelkojesi summa.

Kun astut täysin uuteen tietoisuuteen, pelkosi, voimattomuutesi ja epätoivosi putoavat pois, kuten myös kaikki ne uskomukset, ettet ole riittävän hyvä, riittävän täydellinen tai riittävän fiksu arvostettavaksi ja rakastettavaksi juuri sellaisena, kuin olet.

Millään näistä asioista ei ole merkitystä.

Ainoa asia jolla todella on merkitystä, on se, että luotat sisäiseen tietoosi. Luota siihen osaasi, joka tietää, kuka todella olet. Valmiutesi sallia tämä saa sen tapahtumaan.

Se voi olla yhtä helppoa, kuin antaa viitan pudota hiljaa harteiltaan. Kyllä, se voi olla näin yksinkertaista. Et voi muuttaa enempää tiedostamistasi millään muulla kuin halukkuudellasi astua maailmaan, jossa itsensä rakastaminen on palautettu.

Siis, ole kiltti ja muista, että sinua tuetaan täysin tässä.

Olemme Saint Germain ja enkelitiimisi, ja sinua rakastetaan syvästi.

Saint Germain on antanut paljon informaatiota egosta ja alipersoonista, mikä on yhdistetty kirjaan nimeltään "The New You, New Relationships, and the New Society".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack