Monday, April 28, 2008

Saint Germain: „Az Új Én üdvözlése” c. közvetítés kiemelt részei


Alexandra Mahlimay és Dan Bennack közvetítésében
Franciaország, Chichilianne
www.joyandclarity.com

Fordította: Magdalena
Email: yohamnet@yahoo.com

Ha szeretnéd ezt az üzenetet megosztani egy barátoddal, Kattints ide.

A következő anyagot 2008. április 19-én tettük közzé, egy Saint Germain internetes csoportmunka alkalmával. Az eredeti szövegen változtattunk, és kibővítettük a könnyebb, világosabb érthetőség kedvéért.

„Drága Barátaim!

Azért vagyunk ma itt, hogy megtapasztaljuk az adásnak egy újabb módját, hogy megismerjük az érzékelésnek egy újabb módját, és feltárjuk a Lélek Énünk megtestesítésnek új módját.

Saint Germain vagyok, és nagy örömömre szolgál, hogy itt lehetek ma veletek, hogy kifejezetten a ti energiáitokat érzékeljem, és hogy veletek együtt megteremtsek egy teret, ami lehetővé fogja tenni, hogy a tudatosságotok fejlődjön.

Érzem, mennyire izgatottak vagytok, és nagyon örülök, hogy veletek dolgozhatom ebben az ösztönző környezetben.”

Ezekkel a szavakkal kezdtük el az „Új Te üdvözlése” c. csoportmunkát, annak a három internetes programnak az első részét, aminek célja a Lélekkel eggyévált Én feltárása.

Az Új Én az Én legmagasabb megnyilvánulási formája, amivé ebben az emberi létformában válhatunk, ha tudatosan azt választjuk, hogy megtestesítjük, és megelevenítjük a Lelkünk vágyait. Az Új Én sok alaptulajdonsággal rendelkezik, többek között: szuverén, képes önmagát irányítani, és szabad.

Az Új Én feltárása

Saint Germain azzal kezdte a közös munkát, hogy megkérdezte a résztvevőket, milyennek érzékelik az Új Énjüket.

„Amikor az Éned vagy, azt jelenti, hogy nem kell semmit sem megmutatnod. Semmit sem kell igazolnod. Nem kell semmit sem megvédened, semmi mellett sem kell érvelned.

Nem kell sem magadnak, sem a világnak bebizonyítanod, ki vagy Te.

Te Te Magad vagy. Ennyi. Felvállalod ezt az alaphelyzetet belülről, és fenntartod minden egyes lélegzeteddel. Nem teszel úgy többé, mintha bármi más lennél!

Érvényt szerzel az Énednek, és ezt ki is nyilvánítod.”

A csoportmunka központi témája volt: megnevezni, érvényesíteni, kinyilvánítani Azt Aki Te Vagy.

Azzal, hogy önmagad Igazságát felvállalod ezen a sarkalatos ponton, elkezdesz felszabadulni az élet bonyolultsága alól, és elkezded kinyilvánítani az Énedet a világban.

Ha kinyilvánítod az Igazságot Önmagadról, abba fogod hagyni a küzdelmet a világgal.

Rá fogsz jönni, hogy az Önkifejezésed nehézségei csak képzelődések voltak. Csak azt mutatják, mennyi energiát fordítottál arra, hogy az álarcaidat megtartsd – azokat az álarcokat, amik mögé elrejtetted valódi identitásodat.

Ha eldöntöd, hogy leteszed az álarcaidat – ha befejezed a színlelését annak, ami nem vagy, akkor nem fogod tovább pazarolni az energiádat.

Egyszerűen, Azt fogod megtestesíteni, Aki Te Vagy……alkalmazd az erőfeszítés nélküli törekvést az életedben! Ehhez nincs szükség semmire tőled, csak arra, hogy Önmagad legyél.”

Hitelesség, eredetiség

Saint Germain teljesen egyértelművé tette, hogy az Új Én üdvözlése nem más, mint kinyilvánítása Annak az Igazságnak, Aki Te Vagy. És amint egyre otthonosabbá válik számodra ennek az Igazságnak a kifejezése, belépsz az Eredeti Éned kifejezésébe. Jézustól vett példával illusztrálta ezt.

„Hitelesnek lenni azt jelenti, hogy lehorgonyzod magad az Igazságban – az Igazságban arról, Aki Valóban Te Vagy.

Jézus azt mondta: ’Tudd az igazat, és az igazság szabaddá tesz.’ Ez azt jelenti, hogy az Igazság szabaddá tesz arra, hogy Őszinte döntéseket hozz. Szívből jövő döntéseket.

Képes vagy bármilyen általad választott módon kifejezni Magad, szeretni és elfogadni Magad olyannak, amilyen vagy, és örülni tudsz mindennek, amit az élet eléd tesz.”

Szuverenitás

Az Igazság kinyilvánítsa egyenes út a szuverenitáshoz azáltal, hogy felszabadít téged a korlátozottság illúziója alól.

„Ha lehorgonyzod magad az Igazságban – azok a feszélyezettségek, amiket a hiedelmeid, és a környezetedben élő emberek, helyzetek okoztak, elvesztik hatalmukat.

Többé nem fogják megakadályozni, hogy kifejezd Isteni Mivoltodat. Az Igazság vezérel, és ez minden mást felülmúl.

Ha megteszed ezt a lépést, akkor Önmagad irányítója leszel. Emlékezz az Igazságodra, és sosem fogod megtagadni azt önmagad és a világ előtt.

Szuverén lény vagy.”

Mi történik, ha kinyilvánítod az Igazadat?

Ha kinyilvánítod az Igazat Önmagadról, akkor vajon egycsapásra könnyebbé válnak a dolgok? Nem egészen. Egy természetes kiegyenlítődési folyamat veszi kezdetét.

„Ha érvényesíted és kinyilvánítod Magad, akkor olyan megtapasztalásokat hívsz be az életedbe, amelyek összhangba hozzák a személyiséged igazságait az Isteni Igazsággal.”

Ennek a további kifejtése…..

Ha önmagad mélyére hatolsz, és hagyod, hogy az Igazság áthasson – ha belemerülsz az Igazságba – akkor olyan helyzetek jönnek az életedbe, amelyek felébresztenek egy erős vágyat arra, hogy az legyél, Aki Te Vagy, és azt fejezd ki, Aki Te Vagy.

Ez a vágy egyre erősödik.

Beindít…… egy természetes folyamatot. Mondhatjuk, hogy organikus folyamatot.

A következő dolog történik: A személyiséged igazságai megtalálják a hasonulási pontjaikat, egybehangzási pontjaikat az Isteni Igazsággal – azzal a Lényegi Igazsággal, Aki Te Vagy.”

Saint Germain megjegyezte, hogy van egy spirituális fizikai törvényszerűség ebben. Így jellemezte ezt:

„Az Igazságnak van egy rezgése. És minden egyes alkalommal, amikor kifejezed a hajlandóságodat arra, hogy az Igazat mondod, az Igazat testesíted meg, az erre irányuló szándékod létrehoz egyfajta besorolódási folyamatot.

Mit jelent az, hogy besorolódás?

„Ez azt jelenti, hogy a személyiséged igazságai, amelyeknek van egy adott rezgéstartománya, kezdenek alárendelődni a nagyobb erővel rendelkező Isteni Igazságnak – a Magasabb Igazságnak arról, Aki Te Vagy.”

Ez hasonló ahhoz, amikor megütünk egy hangvillát egy másik közvetlen közelében. Az egyiknek a rezgése megszólaltatja a másikat is.

„Tehát, ha úgy döntesz, hogy a Legmagasabb Igazság meglátása felé irányítod a megtapasztalásaidat, amit csak el tudsz képzelni magadnak, akkor ez a vágy természetes módon összehangol mindent, amit a személyiséged igaznak tart, azzal az Igazsággal, ami Terád igaz.

Más szóval: nagyobb hangsúlyt fognak kapni az Igazságodhoz idomuló hiedelmeid. És fel fognak fejlődni a Magasabb Kifejeződési Formájukba. De ha a személyiséged hiedelmei nincsenek összhangban a Te Igazságoddal, akkor nem jön létre ez a besorolódás. Nyilvánvalóvá fog válni, hogy átvered magad arra vonatkozóan, hogy Ki Vagy Te.”

Hogyan nyilvánítsuk ki az Énünket?

A résztvevők megkérdezték Saint Germaintől, hogyan tudják az Új Énjüket, a Lélekkel eggyévált Énjüket kinyilvánítani. Az őrá jellemző szókimondó választ kaptuk.

„Ez valójában nagyon egyszerű. Csak a hajlandóságodra van szükség hozzá, hogy kinyilvánítsd az Igazadat.”

Majd bővebben kifejtette ezt a választ.

„Az Igazság önmagából nő ki. Van egy saját élete. Ez a te életed.

Éppúgy, ahogy a mag alvó állapotban van a földben, és várja, hogy kinőhessen, úgy helyezkedik benned is az Igazság, arra várva, hogy felébresszék. Részedről semmi másra nincs szükség, mint a hajlandóságodra, hogy kifejezd. És akkor elkezd benned növekedni az Igazság.

Elodázni lehet ……. de megakadályozni nem. Az Igazság arról, hogy Ki Vagy Te, elkerülhetetlen. Ki fog derülni. Természetes, spontán és elkerülhetetlen. A hajlandóságod arra, hogy elfogadd az Igazat, elindít és felgyorsít egy természetes folyamatot Önmagad felfedezéséhez – Önmagad kinyilvánításához.”

Önmagad kinyilvánítása a világ előtt

A csoportmunka vége felé Saint Germain megismételte, hogy ha kinyilvánítod az Igazat, akkor azt választod, hogy eggyéválsz az Éneddel, és megtestesíted Új Énedet. És amint ezt megteszed, az Igazság arról, hogy Ki Vagy Te, kezdi majd áthatni mindennapjaid élményét.

Az emberek kezdenek majd másként látni téged.

Érzékelni fogják – talán nem tudatosan – hogy megváltoztál, és mostmár jobban összhangban vagy az Igazságoddal. Lesznek, akikben ez félelmet kelt. Helytelennek fogják ítélni, mert nem fér bele az ő megszokott tapasztalásaik sorába.

De vegyétek észre, hogy attól félnek, hogy te félelem nélkül felvállalod az Igazságot arra vonatkozóan, hogy Ki Vagy Te.

Ha abbahagyod az önbecsapást arra vonatkozóan, hogy Ki Vagy Te, akkor hogyan tudják ők tovább folytatni ugyanezt? Mivel fogják igazolni a saját gyávaságukat a te bátorságoddal szemben?

De a félelemnélküliséged segítségével felismerhetik a téves felfogásaikat, ha lehetőséget adsz rá.”

Saint Germain szerint képes vagy másoknak segíteni, ha az egybehangzóság ugyanazon alapelvét használod, amivel egybehangoltad a személyiséged igazságait az Isteni Igazságoddal.

Ha félelem nélkül felvállalod annak Igazságát, hogy Ki Vagy Te – ha bátran úgy döntesz, hogy eggyéválsz a Lelkeddel, ebben a létidőben, ezen a Földön, akkor a példáddal kezdesz hatni másokra is a környezetedben. Az erre irányuló szándékod létrehoz egy rezgést…..körülötted, ami megadja ezt a lehetőséget másoknak is.

Érzékelni fogják az Igazságát annak, Aki Te Vagy – tudatosan vagy nem tudatosan – és eltűnődnek azon, vajon ez az Igazság őrájuk is érvényes-e.

Lesznek, akik megnyílnak erre. Mások bezárkóznak a félelemtől. Ezzel nektek nem kell törődnötök. Nektek csak annyi a teendőtök, hogy felvállaljátok az Igazatokat. Éljétek az Igazatokat, váljatok az Igazatokká, és fejezzétek ki az Igazatokat!

Semmi másra nincs szükség.”

A harmónia, az Igazság és az Új Én

Ha kinyilvánítod az Igazságodat, azzal harmóniába kerülsz az Isteni Éneddel, ami kiteljesedik a mindennapi életedre. Ez egy belső nyugalommal kezdődik, ami végül kifelé terjed, és ezzel lehetővé válik számodra, hogy mindenkivel én mindennel békében élj, ami körülvesz.

Saint Germain azonban ezt nem úgy mutatta be, amint egy utópisztikus megoldást az emberi kapcsolatokra.

„Az Igazságban élni…..harmóniát teremt számodra.

Ez a következőképpen működik:

Harmonikusabbá válnak az életednek azok a részei, amelyek már az Igazságodban gyökereznek. De azok a dolgok, amik nincsenek összhangban az Igazsággal, erőltetetté válnak, és lassan elhagyod őket. Ezt kezdetben lehet, hogy konfliktusként éled meg. De ne feledd, hogy ez egy folyamat! Ez a harmónia kialakulásának folyamata konfliktusokon keresztül.

Amikor az Igazság belép az életedbe, az magától értetődően konfliktusba keveredik mindennel, ami nem igaz. És kiszorítja. Ha hajlandó vagy ezzel a folyamattal együttműködni, és nem küzdesz ellene, akkor könnyebb lesz.”

Aztán arról beszélt, hogy ha ellenállsz ennek a folyamatnak, és ragaszkodsz azokhoz a dolgaidhoz, amik nem igazak, akkor természetesen, a konfliktusaid -- önmagaddal és másokkal -- elnyúlnak. Több időbe fog telni átjutni a nehézségeken, és harmóniába kerülni.

Belépés az Új Énedbe

Saint Germain azzal zárta a csoportmunkát, hogy egy kis bátorítással válaszolt a következő kérdésre: „Hogyan lépsz be az Új Énedbe és az Új Életedbe?”

„Az első lépés az, hogy összhangba kerülsz az Igazaddal. Hívd be magadhoz! Aztán legyél hajlandó eggyéválni a Lelkeddel, amikor megjelenik a hívásodra!

És ha már ennyit beszélünk az Igazságodról….az igazság az, hogy ezt az első lépést már megtetted!

Csak fogadd el! És engedd meg, hogy létrejöjjön ez az eggyéválás a Lélek Éneddel! Amint ezt megteszed, a megtapasztalásaid tovább vezetnek a az Igazság feltárásában arról, hogy Ki Vagy Te.”

Ezzel Saint Germain megköszönte mindenkinek a jelenlétét, és arra biztatta az embereket, hogy akarjanak belépni az Új Énjükbe.

„Bízzál, akard a folytatást, és ne félj! Nagyon-nagyon szeretünk, és nagyra becsülünk. Köszönöm. Saint Germain vagyok.”

Saint Germain sok információval szolgált már eddig, amit könyv alakban is megjelentetünk „Az Új Én, az Új Párkapcsolatok és az Új Társadalom” címmel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A Joy and Clarity és a Joy and Clarity International csatornázott üzenetekkel, tanítók által vezetett csoportos foglalkozásokkal, és nyilvános tanításokkal segít abban, hogy felszabadulhassunk a korlátaink alól az emberi tudatosság kiterjesztése által.

Ezeket az írásokat díjmentesen lehet terjeszteni, változatlan formában, mindenféle korrigálás nélkül. Harmadik félnek történő értékesítéshez a szerzői jog tulajdonosainak -- Alexandra Mahlimay és Dan Bennack -- egyértelmű, írásbeli hozzájárulására van szükség. Az anyagok sokszorosítása esetén, kérlek, add meg a szerzők nevét és a következő webcímet: www.joyandclarity.com

Az egyéni foglalkozásokkal és a programjainkkal kapcsolatban további információkat a http://joyandclarity.blogspot.com címen találsz.

If you would like to be notified when new material is published, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

copyright © 2008 Alexandra Mahlimay és Dan Bennack