Monday, June 16, 2008

Saint-Germain Mesajı : "Yeni Sizi Doğurmak, Yaklaşan Gündönümü"


Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack
Chichilianne, Fransa
14.3.2008
www.joyandclarity.com

Çeviri: Saffet Güler

Pay bu haber ile a arkadaş, Buraya tıklayın.


Sevgili dostlarım,

Çetin bir hafta oldu, öyle değil mi? Özellikle fiziksel ve duygusal bedenlerinizde bir çok iniş çıkışları ile zorlu bir hafta.

Çoğunuz çoğu zaman tükenme noktasına kadar fiziksel olarak güç sarfettiniz ya da zaten bir çok şey yapmaktan çok yorgundunuz. Ve fiziksel tükenmenizi izleyerek veya eşlik ederek, duygusal olarak geri çekilme gereksinimi hissetmiş olabilirsiniz münzevi, tarafsız, sakin, depresif veya hatta gözyaşlarının eşiğinde hissederek.

Son zamanlarda duygusal ve fiziksel bedenlerinizde işleyen yoğun miktarda enerji yıllardır yapmakta olduğunuz yoğun spiritüel çalışma ile ilişkilidir.

Spesifik olarak, bilinçliliği değiştirmek dediğiniz çalışmadan bahsediyorum. Bu, bireysel ve kollektif olarak üstlendiğiniz şeydir. Ve beden, zihin ve duygusal yapınızda muazzam enerjisel değişimlere neden oldu.

Bu değişimlerin hissedilen veya algılanan şiddeti son birkaç aydır sizin için sürekli birikmekte idi; özellikle birçoğunuzun geçen yılın sonuna doğru deneyimlediğiniz durgunluk, düşük fiziksel etkinlik göz önüne alındığında.

Enerjisel Kasırga

Son günlerde neler oldu?

Yanıt, enerjinin hareket ettiğidir. Yapışık enerji hareket edebildi. Bazılarınız için, bu deneyim bir şampanya şişesinin mantarını çıkarıp patlatmaya benziyordu. Basınç altında olan her şey aniden salıverildi ve şişenin içindekiler dışarı fışkırdı.

Diğerleri yaşamlarında kasırga anaforları hissetmiş olabilir, kasırga yolundaki her şeyi yerinden söker, tortuları şiddetle söküp alır ve uzaklara sürükler. Hissettiğiniz tam olarak bu şiddettir.

Enerjisel seviyede ev temizliğini bitirdiğinizi söyleyebilirsiniz. Bu, yaklaşık iki ay önce başladığınız bir proje idi.

Son iki ayda, size artık hizmet etmeyen eski enerjisel kalıplara son bir gevşeme sağlandı ve sonra bu tayfun tarafından süpürüldü. Bunlar sizi drama döngülerine zincirleyen duygusal kalıpları, zihninizi karıştıran çelişkili inançları ve bedeninizi zehirleyen birikmiş toksinleri kapsadı.

Bu enerjisel temizliği değişik şekillerde algıladınız. Enerjinizde büyük artışların olduğu anlar olmuş olabilir ve fiziksel olarak birçok şey yapmış olabilirsiniz. Ama diğer zamanlarda bedeninizde az enerjisel destek olmuş olabilir, açıklanamaz şekilde yorgun hissetmiş olabilirsiniz ve kaslarınızı zorla hareket ettirmiş olabilirsiniz. Uyku modelleriniz de etkilendi.

Enerji alanlarınızda bu temizlik sürecini algılarken, durmuş ve kendinize şöyle sormuş olabilirsiniz:

Bana neler oluyor?.

Kalan enerjimi kaybediyor muyum?.

Daha önce olduğu gibi bedenimden tekrar haz alabilecek miyim?

Ve son olarak, kendinize sormuş olduğunuz başka bir soru olabilir, akla nadiren gelen bir soru.

Ölüyor muyum?

Evet, bazı durumlarda, bu eski enerjisel kalıpların temizlenmesi o kadar yoğundur ki, fiziksel veya duygusal olarak ölüme yaklaşıp yaklaşmadığınızı sorgulamış olabilirsiniz. Bu geçici olarak sizi endişelendirmiş olabilir, ama yakında gerçekleşen şeyleri, direnmeye son vermeyi kabul ettiğinizi ve deneyimlerinizin kendi yollarında ortaya çıkmasına izin verdiğinizi kavrayacaksını z.

Özet olarak, son günlerde yaptığınız şey daha yoğun enerji alanlarınızdan fiziksel, duygusal ve zihinsel bedenler - Büyük Arınmaya izin vermek idi. Süptil enerji alanlarınızla, Yüksek Düşüncelerinizin kaynakları ile, Daha Derin Hisler işe ve Amaca Yönelik Biliş ile daha büyük hizalanmaya ulaşmak için buna izin verdiniz.

Bu son ayarlama Yeni Sizin Altın, Titreşen Siz özgürce ortaya çıkmasına ve kendisini fizikselliğinizde ifade etmeye başlamasına izin vermek için gerekliydi.

Fırtınadan Sonra

Şu anda neler oluyor? Bunu tanımlayabilen sözcükleriniz, imgeleriniz veya hisleriniz var mı? Şimdi neler olduğunu anlamak için, sizi fiziksel, duygusal, zihinsel ve psikolojik olarak zorlayan çetin bir sınavdan başarılı bir şekilde geçmenin nasıl hissettirdiğiniz kendinize sorun.

Bazıları için, hislerin bir karışımı olabilir bir tamamlanma hissi, gerçekleşmekte olan şeyi tam olarak kavrayamama ve tükenme.

Henüz bir bebek doğurduğunuzu ya da yüksek bir dağ zirvesine tırmandığınızı imgeleyin. Olay tüketici idi. Ancak, o kadar yorgunsunuz ki, hissettiğiniz sevinç, ferahlama, mutluluk veya başarma hissini tam olarak ifade etmek için bedeninizde kalan enerjiniz yok. Şüphesiz deneyim içinizde yatmakta, ama gizlidir daha sonra gerçekleşecek bir şeydir.

Psikolojik bir seviyede, kimliğiniz de değişti. Bilinciniz genişledi. Çetin sınav başlamadan önceki kişi değilsiniz artık. Şimdi bir annesiniz ya da bir dağcısınız. Bunlar göz önüne alındığında, gücünüzü geri kazanmak ve bu gerçekleştirmeleri ayarlamak saatler, günler hatta haftalar sürebilir. Spiritüel tekamülünüzde şimdi bir çoğunuz için aynı şey olmaktadır.

Nekahat (iyileşme) Dönemi

Lütfen, Yeni Sizi doğurmakta olduğunuzu, Farkındalığın Yeni Yüksekliklerine tırmanmakta olduğunuzu anlayın.

Bu şekilde genişleyen bilinciniz ile birleşmiş enerjisel hizalanmalar sizi oldukça tükenmiş hissetmeye neden olabilir. Bu enerjisel akışı deneyimlerken - artan aktivite ve bunu izleyen yorgunluk arasında gidip gelirken cesaretiniz kırılmasın.

Umutlu anne, bebek doğururken sürekli olarak gayret sarf eder mi? Hayır, rahim kasılmaları gider gelir. İtme zamanı geldiğinde, iter ve kasılmalar dindiğinde dinlenir.

Dağcı da aynısını yapar. Enerjisinin yükseldiğini hissettiği zaman, belli bir mesafeyi tırmanır. Ama adımları ağırlaştığı zaman dinlenir.

Dostlarım, bu tür bir enerjisel periyottan geçmekteydiniz. Çoğunu gerçekleştirdiniz, ama şimdi yorgunsunuz. Bir veya iki haftada, yapmış olduğunuz şeyi tam olarak fark edeceksiniz.

Yeni Sizi doğurmakta olduğunuzu fark edeceksiniz. Bilincin Yeni Yüksekliklerini tırmanmakta olduğunuzu fark edeceksiniz.

Ve yakında emeğinizin sevinçlerini hissetmeye başlayacaksınız.
Şimdilik, dinlenmenize izin verin. Nekahat zamanıdır. Sadece bir şeylere enerji vermeye gereksinim duyduğunuzda aktif olun. Bunu aşırı yapmayın.

Nefes almak için zaman ayırın. Basit egzersizler yapın iyi bir yemek, kısa bir yürüyüş ve yakın birileri ile iyi bir muhabbet. Bunları sevinç noktasına dek yapın, aşırısından kaçının. İçinize gitme ve tekrar sessiz olma zamanınızın farkında olun.

İster bebek doğurun ister uzak bir mesafeyi tırmanın, bu çok yoğun bir deneyimdir. Sizi fiziksel, duygusal, zihinsel ve psikolojik olarak değiştirir. Tüm yaşamınızı değiştirir.

Şu anda kendinizi benzer bir pozisyonda bulduğunuzu hatırlayın. Yeni Sizi bedenliyorsunuz, Yeni Sizi doğuruyorsunuz.

Ve yakında doğum deneyiminden çıkacaksınız. Yeni İlişkileri yaratacağınızı, Yeni Toplumları başlatacağınızı ve kişisel bağımsızlığın, sevgi dolu nezaketin ve Birlik Farkındalığının günlük uygulamaları üzerine geliştirilen Yeni Dünya Kalıplarını oluşturacağınızı bilin.

Dinlenin, bunu seçtiniz. Yolu hazırladınız ve bu Yeni yol kendisini yakında size gösterecektir.

21 Mart Gündönümüne Doğru Gelişme

21 Martta, Kuzey yarıkürede ilkbahar gündönümü ve Güney Yarıkürede sonbahar gündönümü, dünyanın bazı bölgelerindeki Paskalya kutlamasına denk gelecektir. Bu olay tüm gezegeni değiştiren bir bilinç inşa ediyor.

Bu zamanda Dünyaya giren enerjiler Evrendeki kozmik değişimler ile hizalanacak. Kendi deneyimlerinize baktığınız zaman, kişisel enerjilerinizin gelen olaylar ile hizalanmasını görebilirsiniz.

21 Mart gündönümünden önceki iki haftalık periyot bedenlerinizde Yenilenme ve Yeni Doğum enerjilerinin demirlenmesine izin verecek.

Aynı zamanda, etrafınızda gördüğünüz Eski Dünyadaki büyük değişimlerde teşrifatçı (yer gösterici) olacaksınız. Bu değişimler gelmekte olan gündönümü ile enerjilenecek. Bunu izleyen zamanlarda, ulusal politik durumlarda, uluslar arası kur siyasetinde, küresel ekonomide, eğitimde, psikoterapide, tıpta ve gezegen için alternatif enerji kaynaklarının gelişiminde hızlanmış değişimler göreceksiniz.

Bu gerçekleşirken, bu hızlanma başlarken, Gerçek olarak bildiğiniz şeyde topraklanmış kalın. Bu değişimlerin gerçekleştiğini gördüğünüzde, yaşamayı istediğiniz Yeni Dünya için Yüksek Vizyonu taşımayı hatırlayın.

Bilincinizin gerçekleştiğini gördüğünüz her şey için Yeni bir İfadeyi ve Yüksek Kararlılığı desteklemesine izin verin.

Ve lütfen, etrafınızdaki dünyada gerçekleştiğini gördüğünüz olaylar ile ilgili korku, üzüntü veya aşırı meraka saplanmayın! Tartışılacak hiçbir şey yok. Odaklanmış kalın. Melodram ile büyülenme sizin için uygunsuzdur özellikle sevgi, bilinçlilik ve şefkatli ayırediş içinde kendinizi ilerletmek için yaptığınız onca şeyi düşününce. Kitleler ile birlikte tahriklere kapılmamak önemlidir. Sakin ve merkezlenmiş kalın. Standart olun, dublör değil. Bu, bu değişimler gelirken iyinin tezahürü için en ince fırsatı sunar.

Lütfen etrafınızdaki olayları yargılayarak veya dramatize ederek dünyayı değiştirmek için burada olmadığınızı hatırlayın, yaşamınızın Canlı Örneği ifade ederek dünyayı değiştirmek için buradasınız.

İradenizi, düşüncelerinizi, hislerinizi ve eylemlerinizi Herkes İçin En Hayırlı Olanın Olması niyeti ile hizalarken, birçoklarının Yeni Dünyaya girmesine yardımcı olursunuz. Bundan dolayı, kendi yaşamlarınızda merkezlenmiş kalın ve Derin Düşüncelerinizi ve Hislerinizi ifade edin. Bunu yaparak Yaşamak için Yeni bir Mavikopya tezahür ettirmeye yardımcı olacağınızı bilin.

Gelecek olan günlerde, Eski Dünyanın ağır yüklü bilinci ile bunalacağını göreceksiniz. Birçoklarının paniklemesi veya boğulmuş hissetmesi mümkündür. Bu anlarda sizin Varlığınız Yeni Sizin ihtişamı Yeni Farkındalığa geçmeye istekli olanlar için bir ışık feneri gibi olacaktır.

Lütfen sizin gibi bağımsız bir varlığın, başkalarındaki Tanrıyı her zaman fark ettiğini ve İlgili Herkesin En Yüksek Hayrını sunduğunu hatırlayın. Sizden istendiği anda bunun ne olduğunu bilmenize bile gerek yok. Böyle yapma sevgi dolu niyetiniz yeterli olacaktır.

Böylece, bu herhangi bir şekilde daha üstün olmak ile ilgili değildir. Başkalarından daha fazla bilmek ile ilgili değildir. Öğüt vermek ile ilgili değildir. Sadece topraklanmış olmakla ve başkalarına bu desteği sunmak ile ilgilidir. Tüm durumlarda bütünlük için kendinizi kontrol etmeyi hatırlayın; ve boş sözlerle değil, yaşamınızla örnek olarak başkalarına yol gösterin.

Buna sahip çıkın ve Yeni Yaşamınıza başlayın.

Ben, Saint Germainim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ and Joy ve Clarity International™ bizlere, sınırlılık halinden insan bilincimizi genişleterek özgürleşmek üzere yardımcı olacak kanal mesajları, rehber eşliğinde atölye çalışmaları ve genel seminerler sunar.

Bu makale, üzerinde hiçbir değişiklik ve oynama yapılmamak kaydı ile ücret talep etmeksizin dağıtılabilir. Diğer kişiler tarafından reklam amaçlı kullanım, telif haklarını elinde bulunduran Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack tarafından verilecek yazılı izin belgesi şartına bağlıdır. Bu materyali kopyaladığınız takdirde, lütfen yazarı ve aşağıdaki bağlantıyı ekleyiniz.www.joyandclarity.com

If you would like to be notified when new material is published, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

For more information about private sessions and events, please go to http://joyandclarity.blogspot.com


copyright © 2008 Alexandra Mahlimay and Dan Bennack