Tuesday, April 5, 2011

"2011 Mart gün dönümü - kiyamet mi yoksa ilahi iradenin idraki mi" -- Bir Saint-Germain Mesajı


"2011 Mart gün dönümü - kiyamet mi yoksa ilahi iradenin idraki mi"
Bir Saint-Germain Mesajı
Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack
20.3.2011
www.joyandclarity.com

Çeviri: maddeveruh
http://www.maddeveruh.org/

Mart gün dönümü bu yıl dönüşümle ilgili. Bu sizin  tüm çakışmalardan, meydan okumalardan, acıların arasından ortaya çıkışınızdır. Hatta bireysel ruhların ortaya çıkışı ve daha bilinçli bir yaşamı deneyimlemeye başlamanın zamanıdır. Burada uyanan şuurlar birikerek yeterli bir seviyeye ulaştığından beşeriyetin kollektif değerleri,  varolan değerleri, yaşam içindeki değişime uğrayarak daha küresel bir sorumluluk bilinci ile tezahür edecektir.

Sevgili arkadaşlar ben Saint-Germain ve tabiki şu zaman dünya ve tüm beşeriyet için inanılmaz dönüşüm zamanları. Ben ve diğer ruhsal planlar size bu değişimin amacını hatırlatmak için buradayız. Bu sizin buraya  gelmeden önce yapmış olduğunuz bir seçimdi. Bu arzu, ilahi irade yasalarını tam bir şuurluluk içinde ve aynı zamanda  kendi özünüzle iletişim halinde yaşamayı seçmekti. Bu seçimi hatırlayınca, yaşayınca diğerleri ile paylaşmak seçimin tamamlanmasıydı.

Güncel, günlük meydan okumalarınız

Geçen haftalarda bir sürü meydan okumalarla karşı karşıya kaldınız. Kendi içinizde ve dışınızda oluşan çakışmalar,doğal afetler ve  yardım etmek için ürettiğiniz mazaretler  ve biraz özgür olmak için yaptığınız değişimlerle yüzyüze geldiniz. Bunların hepsi sizin sabrınızı, ruh sağlığınızı, merhametinizi, farkındalığınızı ve olayları kabul edişinizi test etti.

Fakat aynı zamanda bu olaylar size gerçekte kim olduğunuza dair hatırlama ve tabi burada gerçekte neden olduğunuz sorusuna cevap verdi. Sizler ilahi bir kıvılcımsınız ve burada olmanızın nedeni geçen her anda birbirinizi destekleyerek ilahi yanlarınızı paylaşmaktır. Sizler burada birbirinizle yaşamak ve paylaşmak için bulunuyorsunuz.

Evet bir çokları için bu trajedi zamanıdır. Fakat siz burada bu duyguları güçlendirmek için bulunmuyorsunuz. Kendinizi olan olaylardan dolayı sorumlu tutmayın. Sizler burada sınırlı farkındalığın zincirlerini kırmak için bulunuyorsunuz. Zihinlere hapsedilmiş olanları serbest bırakmak için buradasınız. Günlük yaşamınızda elinizde tuttuğunuz ilahi prensipleri kendi metodlarınız ile uygulayarak bunu varolan sosyal yapıya uygulayıp yansıtmaktasınız.

Kıyamet veya bir ilahi yasanın idrakinin tezahürü mü?

Bugünlerde zihinleri kurcalayan bir sürü soru var - hatta kendine spiritüel, ruhsal diyenler içinde geçerli - İnsanlar dünya olaylarının anlamını yakalamaya çalışıyorlar. Gerçekten bir kıyamete mi gidiyoruz? Yoksa bundan daha kötüsü olabilir mi? Bu sorularla ilgili bir sürü korku sirküle oluyor ve tabiki dünyayı korkusuz çözümler dengeleyecektir.

Fakat korku bir cevap  değildir.

Bunun yerine sizler bir adım atarak farkındalık için kendi rolünüzün sorumluluğunu aldığınızda önce kendinizi ve daha sonra gözlemleyenlere bir etki yaratmış olursunuz.

Gelecek zamanlarda her biriniz korkunun ve endişelerin karşısında durarak doğruluğa - vicdana- odaklanarak bilginin sorumluluğunu alacaksınız. Bu doğruluk ilahi bir varlık olarak sorumluluk taşıdığınızın farkına varmanızdır ve sizin ruhsal kaynağınız ve bağlı olduğunuz ruhsal planlar bu gezegendeki diğerleri ile paylaşılır.

Bu farkındalığı eğer kalbinizde -bilincinizde- zihninizde tutabilirseniz bir çok yıkıcı potansiyeli ve korkuyu dünyada geçersiz kılacaksınızdır. Böylece barışa katkı yaparak birliği sağlamış olacaksınız Bu bu kadar basittir.

Kıyamet mi yoksa ilahi olanın idraki mi? Bireysellik ve kollektif olarak siz seçimlerinizle dışarıyı tayin ediyorsunuz.

Kıyamet senaryosunu, kehanetsel bir olgu olarak sıklıkla karşınıza katalizör olayların finalinde iyiliğin kötülük karşısında galip gelmesi olarak algılıyorsunuz. Bu süreçte sizin için ilahi bir yasanın idraki ise sıklıkla, evrensel bir hakikatin, dualitede ki bir deneyimde size görünen tezahürü olarak yorumluyorsunuz.

Seçim sizden öncedir

Seçim sizden öncedir: Bahsettiğim hallerden hangisine tutunacaksınız? Kıyamet senaryosu mu yoksa ilahi bir yasanın idrakine mi? Hayatınıza ve dünyaya hangi niyetleri, düşünceleri, duyguları katıyorsunuz?  Katkınız çok basit fakat sorumluluğu büyük ve zaman belirleyicidir.

Mesela mart gündönümünden sonra 2011 nisan ayında neptün balık burcuna giriyor Bu süreçte kendi meydan okumalarınız arasından geçerek kendi barışınıza ve daha sonra dünya barışına katkıda bulunabilirsiniz. Diğer tarafta korkularınızı takip ederek varolan ateşi kuvvetlendirerek kollektif dengesizliğe katkı yapabilirsiniz. Seçim sizi ve her zaman öyleydi.

Pluto ve uranüs arasındaki gerilimler  ikinci yola yönlendirirken, neptün jüpiter tarafından desteklenerek birinci yolun yöneticisi olacak. Sonuçta hangi yerden giderseniz gidin -bu sizin seçiminiz- nihai sonuç aynı olacaktır. İlahi iradenin büyük deneyimi bu gezegende tezahür edecektir.İlahi irade olayın içindeyse önlenemez sadece beşeriyetin korkuları ve teşevvüşleri yüzünden geciktirilir. Uçak en fazla rötar yapar ama uçak yere inecektir.

Hiç şüphesiz geçişin hızını ve kolay olup olmamasına beşeriyet etkilemektedir. Şimdi sahip olduğunuz ilahi farkındalıkla ne tür bir seçim yapacağınız önemli bir şeydir. İki soru var, birincisi, hala kıyamet senaryolarını ve korku dolu düşüncelere sahip çıkarak dönüşümü korkuyla geçirerek bu korkuyla çevrenizdeki leri  manipüle mi edeceksiniz? İkinci soru ilahi irade -evrensel yasa- ile uyumlu size yakın olan bir şeye odaklanmayı mı seçeceksiniz, ki bu sizin bildiğiniz bir şey. Bu şimdi sizin seçimiz ve sorumluluğunuzdur.

Ne yapabilirsin ?

Karışık meydan okumalar yerine kollektif, bilinçli, huzur dolu bir barışı istiyorsanız bu zaman bireysel olarak sizden gerçek bir değişimin istendiği zamandır. Uzun süredir istediğiniz tekrar birliği sağlamak ve her birinizde evrensel aşkın izlerini bulabilmek için güzel bir fırsattır. Bu fırsata kanca atabilmek için  ihtiyacınız olan gerçek bir seçim yaparak harekete geçmektir.

Öncelikle kendiniz için arzuladığınız hayata başlangıç yapabilirsiniz ve bu arzuyu diğerleri ile paylaşabilirsiniz. İstekleriniz konusunda açık ve dürüst olun çünkü niyetleriniz bireysel deneyiminizi etkileyecektir, bu etkileşim doğal olarak kollektif realiteyi etkiler. Daha iyi bir gelecek için  sorumluluğunuzu taşıyın - bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın demeyin - korkmayın ve hareket edin

Seçiminizi tezahür ettirmek sizi ruhsal olgunluk noktasına doğru götürecektir, bu seçim sizde mevcut olan büyük gücün ve kuvvetin idrak ettirecektir. - Öz saygının kazanılması - Bu süreçte sabrı, haddini bilmeyi ve cesareti kullanarak ileri doğru hareket ederek zaman içinde değişiklikleri yaratacaksınız

Krizler karşısında sabır gösterirken, kitlelerin sürekli değişen ruh hallerinden uzak kalacaksınız, bu dünyada krizler meydana gelirken siz çok fazla etkilenmeyeceksiniz. Korkuya dua edeceğinize kendi kendinizin dayanağı olurken çevrenizdekileri gücünüzle dengede tutacaksınız. Sebebi basit sizin anlayışınız, işaret edilmekte olanın -eprövün- ötesini gördüğü için kendi yapınız sessiz ve sakin kalmaya müsait ve bu sessiz ve sakin hal elinizdeki mevcut bilgiden kaynaklanmaktadır. Bu bilgiye sahip olmayanlar için her değişim varlıklarında bir kırılganlık yaratıyor. Kendi kendinizin dayanağı olmanız hasebiyle sevgi enerjisi ilahi olan yapınızdan içinde bulunduğunuz enkarne -bedenlediğiniz- veçhenize akıyor ve siz bu enerjiyi cömertçe diğerleri ile paylaşıyorsunuz ve bu paylaşım ne kadar çok verirseniz  o kadar çok alırsınız bilgisini idrak ettiriyor. Sonuçta bütün bu anlayışların ötesinde bu imkan, bu hediye, kendi içinde -kalbinde- ilahi olanın akmasına izin veren her varlık için ulaşılabilir haldedir. - Göreninde önünde görmeyeninde önünde, o hep orada -

Bu ifade edilen hal önümüzdeki zaman sürecinde gelecek ay ve yıllarda kendini adapte eden her varlık için buluşulacak bir haldir. Şimdi mart gündönümü bu deneyimi tetikleyen bir başlangıç noktasıdır. Rolünüze tevazu, saf bir kalp ve cesaretle sahip çıkarak sorumluluk alınız. Böylece daha iyi bir yolculuk yaparak görmek istediğiniz dünyayı yaratırsınız.

Mart gündönümünün enerjileri hakkında biraz daha bilgi (Astrolojik açılımı)

Mart gün dönümü esnasında, geçiş ve dönüşüm zamanında, varlık idrak ve şuur mekanizmasını daha iyi bir yaşam yönünde geliştirir. Bir çok ruhsal boyutlardan bu an'a etkiler olur ve bu etkiler hiç şüphesiz dünya çapında bir tesir yaratır, her zaman olduğu gibi.

Bunu idrak etmek istiyorsanız öncelikle cennetlerin mecazi ve asıl anlamına bakın. Başaktaki dolunay'ın - 19 Mart - arkasındaki şifa güçlerine bakın. Koçtaki güneş ve uranüsün potansiyel enerjilerine bakın. Oğlaktaki pluto'nun dönüştürü gücüne bakın, Ay düğümlerine, galaktik merkezden gönderilen ilahi tesirin yüksekliğine bakın, ve en önemlisi neptün'ün kova'nın son derecesinde şefkat dolu tutumuna bakın Neptün buraya yerleştiğinde beşeriyetin ihtiyaçları doğrultusunda ilahi evrensel sevgiyle olan uyumunu sağlamak için kendi ayarlamalarını yapıyor.

Neptün'ün buradaki yerleşiminin önemi nedir?

Kova'nın son derecesinde, kendini kurban etmeden, ortak alanın bilinci -hepimiz aynı gemideyiz- farkındalığı ile işbirliği sorumluluğu taşıyan bir bireyin şuurunu ortaya çıkarmasıdır. Neptün - yüksek farkındalığın gezegeni- buraya yerleşmiş durumda ve bu mesajı veriyor. Bağımsızlık için çok istekli ağlamalar çözüm değildir. -diğer bir ifadeyle Lafla peynir gemisi yürümez-  Diğer bir açıdan da neptün zorla güzellik olmaz mesajı veriyor. Sonuçta bize neptün dayanışma ve yardımlaşma ile yeni bir dünyaya adım atılır mesajını veriyor.

Marc Edmund Jones, astrolog, ve psişik, Elsie Wheeler, bu mesajın önemini kendi vizyonları ile ifade edecekler

"Çok kadim bir kültürün geçmişinde kök salmış, ruhsal kardeşlik - bir çok zekanın çok parlak bir bilinç altında oy birliği ile birleşmiş olduğu - "kendi metamorfoz sürecinden başarıyla geçen birinde tezahür ediyor"

Şimdi bu sizin hareket etmekte olduğunuz dünya. Bu mart gün dönümü enerjileri tarafından aktif hale getirilen bir süreç ve sizin için bugünün bizde olan mesajı. Kalın sağlıcakla, seviliyorsunuz

Ben Saint-Germain

Would you like to know what your astrological alignments hold in store for you during the next year? Then please consider having a Yearly Forecast reading with Saint-Germain, Alexandra, and Dan.

Notes from Alexandra and Dan:

You can learn more about the energies associated with each degree of the zodiac in, The Sabian Symbols in Astrology, by Dr. Marc Edmund Jones, (Aurora Press, 1993). You can read about The Origin and History of the Sabian Symbols here: http://sabian.org/sabian_symbols.php

Neptune will soon be entering Pisces and working toward greater global unity. But the tension generated by Uranus and Pluto along the way, is going to be powerful. Jupiter will provide support to Neptune, but it will not always be harmonious, as you might expect. We recommend that you hold a spiritual focus during the potentially turbulent, early portion of Neptune’s 14-year transit through Pisces. Here are some dates after the March Equinox that you might want to keep in mind:

March 20, 2011:
March Equinox at 23:21 (11:21 pm), Universal Time

April 4, 2011:
Neptune enters Pisces.

June 2011:
Neptune (Pisces) is favorably supported by Jupiter (Taurus).

July 2011:
Uranus (Aries) starts to challenge Pluto (Capricorn), but is not fully aligned.

June 2012:
Uranus (Aries) challenges Pluto (Capricorn), creating tension.
Neptune (Pisces) in confusing alignment with Jupiter (Gemini).

September 2012:
Uranus (Aries) intensely challenges Pluto (Capricorn).

May 2013:
Uranus (Aries) challenges Pluto (Capricorn), creating tension.

July 2013:
Neptune (Pisces) is favorably supported by Jupiter (Cancer).

November 2013:
Uranus (Aries) challenges Pluto (Capricorn), creating tension.

April 2014:
Uranus (Aries) and Mars (Libra) intensely challenge Pluto (Capricorn).
Discordant effects of Uranus, Mars, and Pluto are amplified by Jupiter (Cancer).

December 2014:
Uranus (Aries) challenges Pluto (Capricorn), creating tension.

March 2015:
Uranus (Aries) challenges Pluto (Capricorn), creating tension.

September 2015:
Neptune (Pisces) is favorably supported by Jupiter (Virgo).

March 2025:
Neptune enters Aries for the first time since 1861.

Pay bu haber ile a arkadaş, Buraya tıklayın.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ and Joy ve Clarity International™ bizlere, sınırlılık halinden insan bilincimizi genişleterek özgürleşmek üzere yardımcı olacak kanal mesajları, rehber eşliğinde atölye çalışmaları ve genel seminerler sunar.

Bu makale, üzerinde hiçbir değişiklik ve oynama yapılmamak kaydı ile ücret talep etmeksizin dağıtılabilir. Diğer kişiler tarafından reklam amaçlı kullanım, telif haklarını elinde bulunduran Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack tarafından verilecek yazılı izin belgesi şartına bağlıdır. Bu materyali kopyaladığınız takdirde, lütfen yazarı ve aşağıdaki bağlantıyı ekleyiniz. www.joyandclarity.com

Yeni bir mesaj paylaşılması halinde bilgilendirilmek isterseniz, lütfen joy.clarity@gmail.com adresine “Join Mailing List” başlıklı bir mail gönderiniz.

Özel celse ve etkinliklerle ilgili bilgi almak için lütfen joy.clarity@gmail.com sayfasını ziyaret ediniz.

copyright © 2008-2011 Alexandra Mahlimay and Dan Bennack