Thursday, July 17, 2008

"Ruh’unuzun Seçimlerini Desteklemek" – Bir Saint-Germain ve Yeshua Kanallığı


Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
23.7.2008
www.joyandclarity.com

Çeviri: Halil Gül
www.aryanon.blogspot.com

Pay bu haber ile a arkadaş, Buraya tıklayın.


Aşağıda sunulmuş olan kanallık, soran kişinin izni ile yeniden düzenlenmiştir.

“Seçmekte neden zorlanıyorum? Hayatıma dair ne yapmam gerektiği ile ilgili tüm fikirler darmadağın bir halde. Neden odaklanamıyorum? Korktuğum şey nedir? Kafam çok karışık. Bana yardımcı olabilirmisin?”

Sevgili dost, sormuş olduğun sorunun seçmekle ilgili olduğunu söylüyorsun, biz ise bunun karar vermekle ilgili olduğunu söylemek istiyoruz. İkisi arasında bir fark var. Seçimler ruhun tarafından yapılır ve insani kararların bunu kimi zaman destekler, kimi zaman da desteklemez. Şimdi seninle birlikte bu ikisi arasındaki farkı keşfedeceğiz.

Şu anda, önünde olasılıklarla dolu bir dünya hissediyorsun. Heyecanlısın fakat aynı zamanda da bu potansiyellerin bunalmış durumdasın.

Kendini bir şekilde ifade etmen halinde, diğer ifade potansiyellerinin ortadan kaybolacağına dair gizli bir korkun var – kendini hiçbir şekilde kısıtlamak istemiyorsun. Yanlış bir seçim yapabileceğinden ve bunun sonucunda acı çekmekten korkuyorsun.

Bunun hiçbir şeyi seçmekle ilgili olmadığını söyleyerek korkularını dindirmek isteriz. Bu karar vermekle ilgilidir. Ruhunun seçimlerini destekleyecek kararlar vermekle ilgilidir.

Seçmek mi Karar Vermek mi?

Seçimler ruhun tarafından yapılmıştır. Kararları alan ise insan veçhendir.

Ruhun, sen olarak enkarne olurken, varlığının çeşitli niteliklerini deneyimlemek üzere seçimler yapar. Dünya planı ruhunun seçimlerini deneyimlemekle ilgilidir. Bu nedenle buradasın. Sen, seçimlerini burada, dünyada insan olarak deneyimlemekte olan RUH’unsun.

Farzedelim ki ruhun bu hayatında varlığının nitelikleri olan Güven ve Saflığı deneyimlemeyi seçti. Bunun için, sen olarak enkarne olur, kararların ve eylemlerinle bu nitelikleri ifade etmen için seni serbest bırakır.

Diğerleri ile olan ilişkinde güven duygusunu geliştirip saflaştıkça, ruhun da seçimlerinin amacı olan Saflık ve Güveni deneyimleyerek bilir. İşte bu şekilde insan olan sen ruhunla, İlahi Veçhen ile işbirliği yapmış olursun.

Bazen, insan olan sen ruhsal düzeydeki seçimle hizalanmamaya karar verir. Ruhun önerisine her zaman için “hayır” diyebilirsin. Ruhsal seçimlerine hizalanman kadar, katılmama yönündeki kararların da onurlandırılır. Bu konuda yargı yoktur. Sadece Sevgi, ruhunun gerçeği olan Sevgi vardır.

Fakat Ruhun, onun seçimleri ile işbirliği yapmayı seçtiğin her zaman çok sevinir. Ruhun sevinir, ve sen iyi hissedersin. Gerçek şudur ki, içinizde neşe hissettiğiniz her an, Özünüzün seçimleri ile sizin kişisel kararlarınızın hizalanmış olduğuna bir delildir.

En Önemli Karar

Yüzleşmekte olduğun en önemli karar şudur, “Ruhumun halihazırda deneyimlemeyi seçmiş olduğu şeyi nasıl ifade edeceğim?” Ve Ruhumun seçmiş olduğu nedir?

Varlığının özünde Ruhunun seçmiş olduğu şey Yeni Sen’e adım atmak, yeni bir hayata başlamak ve kendisini fiziksel boyutta insan olarak tüm potansiyeli ile ifade etmektir.

Bu seçimle ilgili farkındalığının ilk işareti, tekrar dünya yaşamının içine geri dönme konusunda hissettiğin özgürlüktür. Hareket halinde ve kendini tamamıyla deneyimlemek üzere.

Elbette, yaşamınla ilgili ne yapacağına dair kendini endişeli ve sıkıntılı hissedebilirsin. Ama bu sefer, farklı olacağını biliyorsun. Bunu biliyorsun çünkü geçmişindeki deneyimleri artık tekrarlamak istemiyorsun. Kendini yaratıcı ve sıradan bir şekilde ifade etmeye ve Ruhun olarak yaşamaya hazırsın.

İnsan veçhen gerçekte kim olduğunu hatırlamaya başladı. Bunu artık kendinden saklamadığın gibi, inkar da etmiyorsun. Hatta kendini bu farkındalıkla hizalıyorsun.

Zorlukla olan işini bitirmek üzere hazırlandın. Meydan okuyan yolları araştırmana gerek olmadığını farkediyorsun. Kim olduğunu biliyorsun, çünkü hissediyorsun ve bunu artık ne bir başkasına ne de kendine isbat etmen gerekmediğini biliyorsun.

Ruhun, sana katılmaya ve yeni farkındalığını onurlandırmaya hazır. Sabırlı bir şekilde kararını bekliyor. Ve soruyor, “Gerçekte kim olduğumuzu birlikte deneyimlemeye, paylaşmaya ve ifade etmeye ne dersin?

Bir An İçin Kenara Çekilin

Sizi bir an için kenara çekilmeye ve geçmiş korkularınızın ve geleceğe dair endişelerinizin, “şimdi” de bir temeli olmadığını farketmeye davet ediyoruz. İnsan veçhenizi “şimdi” anına getirin ve kendinizi istediğiniz herhangi bir şekilde ifade edebilme özgürlüğünü hissedin.

Kalbini dinle. Kalbin, senin için seçimleri zaten yapmış olan Ruhun tarafından ilham alır. Birlikte (Kalbin ve Ruhun) yaşamına nasıl neşe ve odaklanmayı getireceklerini biliyorlar. Tüm yapman gereken bununla hizalanmak. Bu basit bir karar.

Güven sevgili dostum. Bu gveni hissettiğinde neler olacağını kendin göreceksin. Kararlarının, Ruhun tarafından yapılmış seçimlerle nasılda kolayca hizalandığını göreceksin.

Odaklanmak

Ruhunun hayatı senin vasıtanla deneyimleme seçimi ile hizalanmaya istekli ol. Odağının bu olmasına izin verirsen, ifade etmeye karar verdiğin şey her ne olursa olsun kendini sınırlı ve karmaşık hissetmeyeceksin.

Üstelik, hiçbir seçiminin bir diğerini dışarıda bırakmadığını, dikkatini dağıtmadığını hatta birbirini desteklediğini farkedeceksin.

Kendini Ruhun olarak ifade etmeye istekli ol. Bu herşeyi bütünleştirecektir. Bu isteğin öncelikli odağın olduğu zaman, alacağın her karar seni otomatik olarak hazzı deneyimlemeye yönlendirecektir. İlgi alanların zamanla değişse dahi, odağın aynı – bu bedende, bu hayatta kendini ruhun olarak ifade etmek – kalacaktır.

Hatırla: Karar verme ihtiyacı hissettiğin an, önce kenara çekil. Herşeyin yolunda olduğunu kendine tekrar hatırlat. Sonra, Ruhunun seçimleriyle hizalanmaya istekli ol ve bunun yaşamın üzerindeki etkilerini gözlemle. Hissedeceğin şey çabasızca bir akış olacaktır.

Kararlarına Güven

Almakta olduğun herhangi bir karar tarafından baskılanmış hissettiğinde, Ruhunun en önemli seçimi zaten yapmış olduğunu kendine hatırlat. O, yaşamına Yeni ve Özgün Sen olarak girmeyi seçti. Kararlarının, Ruhunun seçimlerini kolaylıkla ve zerafetle destekleyeceğine güven duy.

Kendine şüphe duyduğun zaman bunu hatırlar, şüphe seni kim olduğunu hatırlamandan uzaklaştırır.

Kendini karışmış veya sınırlı hissettiğin, ve doğru karar verme yetine güvenmediğin zaman, derin bir nefes al, ve bu farkındalığa geri dön. Alacağın herhangi bir kararın Ruhunu mükemmel bir şekilde destekleyeceğine ve senin için en doğru ifade olduğuna güven. Ruhun, sana bu konuda rehberlik edecek ve birlikte yaşamına neşe, huzur ve doyum getirecek. Buna emin olabilirsin.

Biz, Saint-Germain ve Yeshua, sorun için teşekkür ederiz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ and Joy ve Clarity International™ bizlere, sınırlılık halinden insan bilincimizi genişleterek özgürleşmek üzere yardımcı olacak kanal mesajları, rehber eşliğinde atölye çalışmaları ve genel seminerler sunar.

Bu makale, üzerinde hiçbir değişiklik ve oynama yapılmamak kaydı ile ücret talep etmeksizin dağıtılabilir. Diğer kişiler tarafından reklam amaçlı kullanım, telif haklarını elinde bulunduran Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack tarafından verilecek yazılı izin belgesi şartına bağlıdır. Bu materyali kopyaladığınız takdirde, lütfen yazarı ve aşağıdaki bağlantıyı ekleyiniz.www.joyandclarity.com

If you would like to be notified when new material is published, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

For more information about private sessions and events, please go to http://joyandclarity.blogspot.com


copyright © 2008 Alexandra Mahlimay and Dan Bennack