Thursday, May 3, 2012

"Pitäisikö avioliiton olla uhrautumista?" - Saint-Germain -Kanavoiniti


"Pitäisikö avioliiton olla uhrautumista?"
Saint-Germain -Kanavoiniti
Alexandra ja Dan
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

"Rakas Saint Germain, haluaisin ymmärtää sieluni tarkoituksen tässä elämässä ja sen, pystynkö täyttämään sen pysymällä nykyavioliitossani. Haluan tietää, onko tämä avioliitto ollut mitään muuta kuin valtavaa uhrautumista minulle ja estääkö se minua oivaltamasta täyden potentiaalini.

"Minulla on taipumusta luottaa toisten mielipiteisiin, joten minun on vaikeaa päästä itsenäiseen johtopäätökseen tässä asiassa. Mutta tosiasia on, että olen lakannut antamasta kaikkeni tähän suhteeseen ja pidättelen. Rakastan miestäni, mutta tunnen olevani toivottoman riippuvainen ja kyvytön muuttamaan tätä tilannetta paremmaksi. Haluan olla vapaa. Voitko auttaa minua?"


Ystäväni, olen Saint Germain.

Sielusi tarkoitus tässä elämässä on muodostaa keskinäisen riippuvuuden suhteita sen sijaan, että lankeat riippuvuuteen ja sitten sinun tarvitsee murtautua vapaaksi. Tämä merkitsee, että haasteita syntyy henkilökohtaisten rajojesi vetämisessä, vastuissa itseäsi ja kumppaniasi kohtaan ja oppimisessa ilmaisemaan itseäsi huolellisesti ja rehellisesti, mutta tukahduttamatta tunteitasi.

Lisäksi sielusi on sitoutunut kehittämään taitosi ja luovuutesi täysimmilleen ja käyttämään niitä. Olet heräämässä haluusi antaa konkreettinen panos maailmalle sen sijaan, että pelkästään uneksit siitä tai leikit mahdollisuuksilla. Kun siirryt eteenpäin tässä, haluat kannustaa kasvavaa yksilöllisyydentunnettasi ja ilmaista upeita ideoitasi ja inspiraatiotasi. Muista vain, että kun teet tämän, teet sen tukien kaikkea olevaista etkä vain itseäsi. Tämä on keskinäisen riippuvuuden ydinolemus.

Sielusi tarkoitukseen harmonisoituminen

Silloin kun tunnet harmoniaa sielusi tarkoituksen kanssa, et sekoita vapaudenhaluasi tarpeeseen paeta vaikeita olosuhteita. Havaitset, että itseä rajoittavat uskomukset ja epäilyt eivät enää pidättele sinua ja että tunnet rohkeutta ilmaista itseäsi enemmän ja enemmän. Nautit yhteydestä toisiin - myös mieheesi - tunteellisesti rehellisellä tavalla ja näet, että vapaudestasi nauttimista täydentää halukkuutesi sitoutua ensin itseesi ja sitten ihmisiin, joilla on eniten merkitystä sinulle. Löydät suurimman vapautesi sen sitoutumisen syvyydestä, minkä teet itseesi ja rakkaisiisi.

Silloin kun tunnet olevasi epäharmoniassa sielusi tarkoituksen kanssa, huomaat ehkä etääntymisen, riippuvuuden tai turvattomuuden tunteita piiloutuneena sisällesi. Esimerkiksi, huomaat ehkä epäileväsi tai kritisoivasi itseäsi ja kykyjäsi tai epäileväsi ja kritisoivasi toisia elämässäsi, mukaan luettuna miehesi. Kun tunnet näin, se voi saada sinulla aikaan taipumusta suuttua ja vetäytyä tunteellisesti tärkeistä suhteistasi saadaksesi vapaudentunteesi. Toisaalta kuitenkin se voi saada sinut yrittämään enemmän toisten miellyttämistä tekemällä liikaa yhteistyötä, niin että voit saada tarvitsemaasi vahvistusta. Jos et ole selvillä itsesi osalta, mitä tapahtuu, niin heilut edestakaisin näiden kahden ääripään välillä löytämättä koskaan kestävää rauhaa.

Hoivaa itseäsi, anna sitten itsesi olla

Sinua kannustetaan nyt päästämään irti näistä negatiivisista taipumuksista ja luottamaan, että sisäinen opastuksesi tuo tämän tilanteen ratkaisuun. Avioliitossa kohtaamasi ongelma on tämä: ahdistuksesi siitä, kuka huolehtii sinusta, ajaa sinut tarpeettomasta uhrautumisesta ja liiallisesta yhteistyöstä katkeruuden tunteeseen hyväksikäytöstä ja sitten etsimään itsenäisyyttä kapinoimalla. Miksi et tällaisen edestakaisen heilumisen sijasta ottaisi eri lähestymistapaa? Miksi et katsoisi sen sijaan sitä, mikä hoivaa sinua?

Mitä tarkoitan tällä?

No, ystäväni, silloin kun sinusta tuntuu sisälläsi hoivatulta - eli kun rakastat itseäsi ja hyväksyt itsesi täysin - niin tunnet turvaa ja varmuutta syvimmässä ytimessäsi. Tämä sallii ahdistuksesi suhteissa tyyntyä ja saada lohdutusta. Ja tämän siunauksen seuraamuksena vähemmän todennäköisesti lankeat riippuvuuteen toisista, mitä seuraa vihaisuus tai katkera kapinointi.

On erittäin tärkeää, että koet välittävän, herkän ja hoivaavan puolesi nyt. Tämä osasi tuntee asiat syvästi, kuitenkin sillä on vaikeuksia ilmaista sitä. On tärkeää, että sallit tämän, koska siinä on avain hyvinvointiisi. Kyllä, itsesi hoivaaminen auttaa sinua useammilla tavoilla, kuin ehkä kuvittelet. Se auttaa sinua parantamaan menneisyyden haavat, se sallii sinun luottaa itseesi enemmän nykyisyydessä ja se korvaa vähitellen tulevaisuuden pelkosi syvemmällä luottamuksella siihen Jumalan lapseen, joka oikeasti olet.

Keskinäisestä rakkaudesta

Mitä tulee suhteen aviomiehesi kanssa, niin sinun on tärkeää tunnistaa, mitä arvostat siinä. Nimittäin osa sielusi tarkoitusta tässä elämässä on oppia arvostamaan erilaista rakkautta. Se on oppia, että keskinäisen rakkauden - rakkauden mitä jaetaan vapaasti kumppaneiden kesken - rauha ja kestävä mukavuus on suhteessa parempi kuin yhteentörmäävien tahtojen intohimo ja draama tai impulsiivisten halujen kiihkeys.

Sinun on tärkeää löytää tapoja rauhoittua, vapauttaa jännitystä ja päästää kaikenlaista harmoniaa ja kauneutta suhteeseenne. Kun kasvat keskinäisen riippuvuuden tasapainoisempaan kykyyn sen sijaan, että heilut edestakaisin uhrautumisen ja kapinoinnin välillä, löydät sen ilon, mitä syvempi sitoutuminen voi tuoda elämääsi.

Sinun on nyt ymmärrettävä, että luot haluamasi vapauden ensin sisällä - sitoutumalla syvemmin itsesi hoivaamiseen. Tämä sisäinen perusta antaa sinulle vapauden olla ja ilmaista kaikkea, mitä olet, myös intiimeimmissä puitteissa. Ja tästä keskinäisessä riippuvuudessa on kyse.

Tosiaankin, olen Saint Germain.

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra ja Dan kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2012 www.joyandclarity.com