Friday, August 26, 2011

"Sielukumppaneita vai sellikavereita?" Saint-Germain -Kanavoiniti


"Sielukumppaneita vai sellikavereita?"
Saint-Germain -Kanavoiniti
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
15.8.2011
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on osa sielutarkoitustulkintaa.

"Rakas Saint Germain, minulla on pieni yritys poikaystäväni kanssa. Mutta liiketoiminta on ollut vähäistä ja meidän on neuvoteltava kohta uudestaan pankkilainamme. Suhteemme ja bisneksemme ovat niin kietoutuneet yhteen, että joskus olemme enemmänkin sellikavereita kuin sielukumppaneita. Luulin, että saattaisimme erota tämän vuoksi, mutta olemme sen sijaan päättäneet mennä naimisiin. Miten meillä voi olla onnellinen avioliitto ja myös menestyvä bisnes?"

Hei rakas ystävä. Olen Saint Germain. Kyllä, tämä on herkkää aikaa sinulle. Olette omistautuneet visiolle, mikä teillä on liiketoiminnasta. Mutta nyt tunnet haastetta muuttaa tämän vakaaksi todellisuudeksi. Sitoudutte myös syvemmin suhteeseenne avioliiton kautta, vaikka olettekin äskettäin kyseenalaistaneet toistenne omistautumisen bisnekseen ja harkinneet eroamista. Tämä tuo tietysti kysymyksiä tutkittavaksesi. Tätä tarkoitan tällä …

Bisneksen ja suhteenne sekoittaminen

Kamppailunne bisneksen kanssa voi naamioida syvempiä luottamuskysymyksiä liittyen luovuuteenne ja bisnestaitoihinne. Esimerkiksi, jos odotitte onnistuvanne nopeasti, mutta tuloksenne ovat jääneet odotuksistanne, niin saatatte epäillä nyt luovuuttanne. Alemmuudentunteita on voinut tulla sisään, mikä ajaa teitä paikalleen jäämiseen tai luovuttamiseen. Tämän vuoksi on tärkeää ymmärtää, että luovuutenne ja bisnestaitonne ovat erilaisia, mutta toisiaan täydentäviä ilmaisualueitanne. Teidän täytyy kummankin saada haluamanne tyydytys. Mutta vaikka luovuus saattaa virrata helposti teillä, bisnestaitojenne kehittyminen saattaa viedä kauemman. Muistakaa siis olla kärsivällisiä itsenne kanssa ja jatkakaa niiden hiomista.

Tuntemasi epävarmuus voi pahentaa kurinalaisuus- ja keskittymisongelmia sekä luovuutesi valjastamista maadoittuneella ja käytännöllisellä tavalla. Jos yritätte kompensoida käytännöllisyyttä suuremmalla innostuksella tai luottamuksella yritykseenne sen sijaan, että käsittelette taloudellisen tilanteenne realistisesti, se voi johtaa "taika-ajatteluun" eli uskomaan, että taianomaiset tilanteet tai odottamattomat väliintulot ratkaisevat tilanteen, joka todellisuudessa vaatii vastuullista huomiota. Toisaalta, jos on taipumusta äärimmäiseen negatiivisuteen, niin riskinä on, että vähättelet omaa arvoasi ja omia ja kumppanisi parhaita ponnisteluja ansaitsemattomalla kritiikillä ja syyttelyllä.

Toiveesi menestyvästä liiketoiminnasta on selvästi punoutunut yhteen henkilökohtaisen suhteenne kanssa niin, että sinusta on vaikeaa nähdä tietä eteenpäin. Tämä voi aiheuttaa houkutusta syyttää suhdettanne liiketoiminnan epäonnistumisista tai liiketoimintaanne suhdevaikeuksista. Mutta sen sijaan vaaditaan korkeampaa tietoisuutta niiden eroavuudesta ja halukkuutta työskennellä kohti yhteistyöratkaisuja myötätuntoisesti ja ymmärtäen.

Suhteenne lopettamisvalinta olisi voinut olla yksi tie ulos vaikeuksistanne. Ja tätä harkitsitte. Mutta sinulle tuntui ehkä liian epämukavalta jättää tämä suhde tai lähteä pois jonkun luota, jonka kanssa sinulla on niin paljon historiaa.

Lepääkö ratkaisu toisessa suunnassa? Suuremmassa sitoutumisessa toisiinne, mikä kantaa teidät hyvien ja huonojen aikojen läpi? Tämän polun olette valinneet nyt - avioliiton. "Rakastaa ja kunnioittaa niin myötä- kuin vastoinkäymisissä", kuten vihkivalat joskus julistavat. Tämä on monimutkainen asia, joten katsotaanpa näitä kysymyksiä nyt yksityiskohtaisesti.

Taika-ajattelu

Sinussa on osa, joka edelleen katsoo asioita murrosikäisen silmin. Tämä osasi on idealistinen, innostunut ja nuorekas, se ei kuitenkaan aina luota kykyihinsä tai sillä ei ole itseluottamusta ilmentää noita kauniita unelmia. Sinun täytyy nyt itseäsi syyttelemättä mitenkään siirtyä tästä tasapainoisempaan paikkaan elämässäsi.

Itse asiassa olet nähnyt tämän asennemuutoksen toimivan onnistuneesti itselläsi viime kuukausina. Sinusta on tulossa vastuullisempi ja itseesi luottavampi liiketoiminnassanne. Olet kehittymässä sellaiseksi, johon ihmiset luottavat - ensisijaisesti siksi, että luotat itseesi enemmän ja kykyysi saada asioita tehtyä. Tämä ei vaadi sinua heittämään liikaa energiaa asioihin tai kamppailemaan ja huolehtimaan tarpeettomasti. Sen sijaan opit, että on tärkeintä päästä asian ytimeen ja paljastaa totuus ja tästä näkökulmasta tuoda valoa kysymykseen, joka vaatii huomiotasi.

Et enää etsi tekosyitä taloustilanteeseenne myytistä, joka liittyy puutteisiisi tai epäilyihin suhteestanne. Sen sijaan sinusta on tulossa selkeämpi, teet valintoja ja tarkoituksenmukaisia aloitteita siitä, mitä täytyy tehdä. Ja tämä on suositeltavaa.

Tiedät myös, että jos menet avioliittoon nykyisen kumppanisi kanssa kuvitellen, että löydät syvempää tunnetyydytystä ja ratkaisun talousongelmiinne avioliiton kautta, saatat toistaa vanhoja malleja. Tällainen "taika-ajattelu" on saanut sinut vaikeuksiin aiemmin. Nyt haluat muodostaa vakaan ja varman lähestymistavan taloudelliseen elämään, ennen kuin etenet intiimissä suhteessasi.

En ehdota, että hylkäätte suunnitelmanne avioitua. Kaukana siitä. Mutta vihjaan, että kun jatkatte avioparina, teillä on edelleen samat bisnesongelmat käsiteltävänä. Teidän kummankin on tärkeää lähestyä tätä selkeällä ajattelulla, selkeästi jaetuilla rooleilla ja vastuilla ja asteittaisella prosessilla, millä voitte edetä vapautuaksenne velasta ja sitten jatkaa liiketoimintaanne vakaammin, jos te kaksi päätätte sen olevan parasta.

Astrologia, ajoitus ja neuvo

Mitä näiden kysymysten ajoitukseen tulee, niin teidän on toimittava uutterasti, suunniteltava uudelleen ja sitouduttava ratkaisemaan bisnestilanteenne ennen joulukuun 2011 loppua. Tässä ei ole kyse sankariteosta tai itsenne uuvuttamisesta rankalla energiakäytöllä. Siinä on kyse huolellisesta ja tarkasta suunnittelusta ja toteutuskelpoisen strategian kehittämisestä siihen, että liiketoimintanne on velaton ja maksukykyinen.

Tänä aikana neljä astrologista taivaankappaletta jotka liittyvät syntymäkarttaasi, ovat paineen alla transitoivan Neptunuksen, Uranuksen ja Jupiterin vuoksi. Nämä transitoivat planeetat ovat linjassa syntymäkarttasi auringon, kuun, Jupiterin ja Kheironin kanssa, vastaavasti Härän, Vaa'an, Ravun ja Kalojen herkässä 29. asteessa. Tämän elämäsi sielutarkoituksen kannalta tämä liittyy myös suhteesi ja liiketoimintasi kietoutumiseen, joten sinun olisi viisasta tarkastella tätä ennustetta.

Tämä vaatii lisääntyvää huomiotasi muutaman kuukauden ajan. Sitten tammi- ja helmikuussa 2012 todellinen ongelma luultavasti kristallisoituu. Sanon tämän, koska transitoiva Saturnus on yhtymässä syntymäkarttasi Vaakakuun kanssa, mikä tuo tarkkaan polttopisteeseen kaikki ristiriidat, jotka liittyvät suhteesi ja bisneskumppanuutesi vaatimuksiin. Tämä on luultavasti rajoittavaa aikaa, joten sinun on käsiteltävä se vakavasti ja kurinalaisesti. Paras tapa onnistua on sitoutuminen, läpivieminen ja vastuullinen ja asteittainen suunnitelma tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Jos pysytte kumppanisi kanssa käsittelemään tämän tehokkaasti, niin huhtikuun 2012 puoliväliin mennessä on hyvin todennäköistä, että velkaantumisongelmanne ratkeaa. Korostan tätä, koska progressiivinen kuu lähtee syntymäkarttasi kahdeksannesta huoneesta, mikä liittyy velkoihin, samalla kuun transitoiva Jupiter astuu kahdeksanteen huoneeseen.

Tuolloin transitoivan Jupiterin Härässä pitäisi lisätä mahdollisuutta vakaaseen kassavirtaan tai paremman lainan saamiseen, mutta vain jos investointinne on hyvin strukturoituja ja riskihallintanne on realistista ja varovaista. Muuten saatatte ylittää taas itsenne ja saatte lisää rahaongelmia. Intiimin suhteen ja bisneskumppanuuden yhdistäminen on haasteellinen alue sinulle ja sinulla saattaa olla taipumusta yliarvioida mahdollisuutesi vaurauteen ja menestykseen tänä aikana. Muista vain olla realistinen ja hyviä asioita voi tapahtua.

Opastukseesi luottaminen, käytännön askelien ottaminen

Tämän tilanteen ratkaisu ei luultavasti ole mitään spektaakkelimaista. Et voi ottaa mitään taianomaisia askelia eikä ole luultavaa, että tapahtuu mitään ihmeellisiä väliintuloja, ellet valmistele ensin tietä asiaankuuluvalla uutteruudella. Se voi tuntua vaikealta ja se voi tuntua taakalta, mutta tämäkin on ok. Kannustan sinua muistamaan, että "tämäkin menee ohi" ja että löydät itsesi paljon paremmasta elämänkokemuksesta, sitten kun tämä on valmis.

Sisäinen opastus mitä saat nyt, osoittaa sinua oikeaan suuntaan. Se kannustaa sinua, kun olet alakuloinen, ja juhlii kanssasi, kun menestyt matkan varrella. Tämä kokemus tuo sinulle paljon tyydytystä, sitten kun se on valmis, ja palauttaa sellaisen luottamuksen itseesi, mitä et pysty nyt ymmärtämään. Ole siis luottavainen, luota itseesi ja tiedä, että kaikki on hyvin.

Olen Saint Germain ja sinua rakastetaan syvästi.

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2011 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack