Wednesday, May 18, 2011

"Milloin parantaminen satuttaa parantajaa?" -- Saint-Germain -Kanavoiniti


"Milloin parantaminen satuttaa parantajaa?"
Saint-Germain -Kanavoiniti
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
16.4.2011
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä kanavointi on osa Saint Germainin sielutarkoitustulkintaa. Sitä on editoitu ja se julkaistaan tässä asiakkaamme suostumuksella.

"Rakas Saint Germain, minua on siunattu terveydenhoitopraktiikalla, missä käytetään reflexologiaa ja muita energiatasapainotustekniikoita. Olen onnellinen auttaessani toisia tuntemaan olonsa paremmaksi. Mutta olen erittäin herkkä, silloin kun asiakkaani kertovat, ettei tilanne parane. Tuolloin kyseenalaistan pätevyyteni ammattilaisena ja tunnen oloni epämukavaksi sosiaalisesti. Teenkö riittävästi parantajana vai pitäisikö minun yrittää ottaa praktiikalleni mukaan uusia menetelmiä?"

Hyvä ystäväni, yksi asia tämän elämän sielutarkoituksessasi on voittaa itsesi epäileminen ja epävarmuus. Sinua kannustetaan tässä, jotta voisit kehittää tarvittavaa itseluottamusta ja saavuttaa tavoitteesi ammatillisesti. Terveydenhoitopraktiikan ja asiakasperustan rakentaminen on prosessi, mikä vaatii kärsivällisyyttä, tietoa ja taitoa. Mutta se sisältää myös tärkeitä sisäisiä muutoksia siinä tavassa, mitä tunnet itsestäsi. Pelkkä uusien tekniikkojen lisääminen ei tartu tähän asiaan.

Älyn ja intuition tasapainottaminen

Nyt kohtaamasi haaste on, että pääsi ja sydämesi - äly ja intuitio - eivät aina kommunikoi keskenään tavoilla, jotka tukevat parhaita intressejäsi. Tarkoitan tätä:

On selvää, että olet innostunut parannustaidoista ja että intosi menestyä vetää helposti puoleensa sydämesi huomion. Silloin kun näin tapahtuu, sydämesi intuitiiviset ja magneettiset ominaisuudet alkavat toimia ja luovat mahdollisuuksia ja tilaisuuksia sinulle. Tämä tietysti innostaa sinua, koska haluat tehdä sitä, mitä rakastat. Mutta tästä voi syntyä myös vaikeuksia.

Nimittäin jos kokeilet kerralla kaikkea sitä, mikä vetoaa sydämeesi, niin et ehkä pysty saattamaan mitään asiaa onnistuneesti loppuun.

Juuri tällöin intuitiivinen sydämesi voisi käyttää älyllisen pääsi tukea arvioimaan tavoitteidesi käytännöllisyyttä. Mutta mitä se sen sijaan tekee?

Sinun auttamisesi sijasta äly täyttää egon vaikutuksen alaisena mielesi huolilla siitä, mitä sinun "pitäisi" tehdä ollaksesi parempi terapeutti, mitä tekisit, jos vain olisit parempi terapeutti.

Se kertoo sinulle, että jos olisit oikeasti pätevä, niin tekisit tätä, tuota tai tuota. Mutta se ei koskaan anna sinun levätä varmana kykyjesi voimasta. Se täyttää mielesi vain epäilyllä.

Näin mieli - egon taustatuella - alkaa generoida niin paljon huolta, että se alkaa vaikuttaa itseluottamukseesi. Sen sijaan että se auttaisi sinua ilmentämään tavoitteesi ja unelmasi käytännöllisesti, se täyttää pääsi epäilyillä vihjaten, ettet ole riittävän hyvä ollaksesi luotettava parantaja.

Silloin kun tämä pään ja sydämen välinen vääränlainen kommunikointi riistäytyy hallinnasta, se saattaa sinut hämmennyksiin. Huomaat ajattelevasi yhtä asiaa ja tuntevasi toista. Näin lopulta et ole koskaan aivan varma, mitä haluat tai mitä sinun täytyy tehdä asialle.

Voitko nähdä, miten tämä jakautuminen pään ja sydämen välillä satuttaa sinua parantajana? Se saa toisaalta sinut tekemään impulsiivisia päätöksiä ammatistasi ja toisaalta se luo pakkomielteistä katumusta kuvitelluista puutteistasi.

Kritiikin ja valitusten käsitteleminen

Empaattisuutesi parantajana voi tehdä sinulle vaikeaksi käsitellä satunnaiset asiakkaat, jotka ovat kriittisiä tai jotka valittavat sinulta saamastaan hoidosta.

Jos tunnet huonoutta taidoissasi tai tietopohjassasi, niin luonnollisestikin tämä voi pakottaa sinut opettelemaan uusia tekniikoita tai hallitsemaan lisää yksityiskohtia. Siinä ei tietenkään ole mitään väärää, että ylläpidät sellaista laatustandardia, mikä tuntuu hyvältä sinusta, ja lisäkoulutus voi olla osa tätä. Jos näin on tilanne, niin kaikin mokomin sinun pitäisi jatkaa.

Mutta jos ryntäät lisäkoulutukseen kompensoidaksesi epävarmuuden tunteitasi tai selviytyäksesi toisten kritiikistä ja pettymyksistä, niin se ei luultavasti toimi sinulla.

Sinun pitäisi tietysti kuunnella asiakkaitasi empaattisesti. Tiedät jo, että tämä on tärkeä osa taitojasi ja oleellinen osa parantumisprosessia. Mutta älä huolehdi niin paljon siitä, mitä asiakkaasi ajattelevat kyvyistäsi. Tämä on sinun aluettasi ja sinä olet sen "päällä". Muistuta itsellesi, ettei siinä tavassa ole mitään väärää, miten teet parannustyötäsi - eikä sinun tarvitse oppia mitään uutta, ellei siitä ole todella iloa sinulle.

Muista myös olla hämmentymättä siitä, etteivät potilaasi osoita merkkejä parantumisesta. Oireiden itsepintaisuus ei välttämättä merkitse parannuspanoksesi puuttumista. Ihmisten on valittava parantuminen oman olemuksensa ytimessä, ennen kuin parantaja voi auttaa tässä. Jeesuskin opetti tätä sairaille. Ei ole muuta tapaa.

Muista myös, että parantamisessa ei ole kyse toisten miellyttämisestä. Siinä on kyse luottamuksen saamisesta omiin kykyihisi ja siihen, että pääsi ja sydämesi paljastavat tarkoituksenmukaisimman roolin sinulle ja tarkoituksenmukaisimman prosessin potilaalle.

Sisäisen vuoropuhelun parantaminen

Ystäväni, sinua pyydetään luottamaan enemmän intuitiivisiin kykyihisi ja vähentämään epävarmuuden tunnettasi. Sinua muistutetaan pysymään selkeänä ja luottavaisena tietoosi sen sijaan, että lankeat epäilemään sitä.

Sinun ei pitäisi vähentää tehokkuuttasi ruokkimalla epäilyksiäsi ja epävarmuuttasi tarpeettomalla kriittisyydellä. Sinua pyydetään vain ylläpitämään ylevä tietoisuus tinkimättömyydestäsi parantajana ja sitten sitoutumaan henkilökohtaisesti niihin tietoihin ja taitoihin, joita ammattisi vaatii sinulta.

Mitä enemmän vahvistat tätä, sitä enemmän huomaat niin olevan. Sinun tarvitsee vain kannustaa päätäsi ja sydäntäsi kommunikoimaan tästä säännöllisesti. Vaikka tämä voi kuulostaa typerältä, voit myös kuvitella, että ne kommunikoivat kuin välittävät kumppanit. Kuvittele, että ne lähettävät kiitosviestejä toisilleen - jotain tällaista:

"Rakas Pää, tässä puhuu Sydämesi. Rakastan sinua kovasti ja olen täällä kertomassa sinulle, että olen täysin kosketuksessa intuitiiviseen opastukseeni. Tämä merkitsee, että tiedän tarkkaan, miten ohjaan parantavia energioitamme asiakkaidemme hyödyksi. Ole kiltti ja luota siihen, että kutsun sinua joka tilanteessa ja että minulla on täysi luottamus taitoihisi ja kykyihisi. Ystäväsi, Sydän.

"Rakas Sydän, kiitos kannustuksestasi. Minäkin luotan viisauteesi ja tunnustan, että yhdistetyt taitomme tarjoavat parhaan mahdollisuuden onnistumiseen. Ole kiltti ja tiedä, että tuen sinua yhteistyössämme ja että olen sitoutunut intohimoosi parannusta kohtaan. Ystäväsi, Pää."


Kokeile tätä harjoitusta aina, kun epätoivo tai lannistuminen houkuttavat sinua. Muista, että pään ja sydämen välinen väärä kommunikointi voi olla hyvin häiritsevää, koska se suuntaa huomiosi pois asioista, jotka jo osaat, ja sekaantuu intuitiiviseen energiavirtaan, mitä käytät parantumisen edistämiseen.

Sen tosiasian pitäisi riittää, että rakastat sitä, mitä teet, ja teet sitä hyvin. Usko tämä ja sitten toimi itseesi luottaen tässä jalossa ammatissa, jonka olet valinnut.

Sinua rakastetaan syvästi, ystäväni.

Olen Saint Germain.

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2011 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack