Friday, February 4, 2011

"Parantaa vai olla parantamatta" - Saint-Germain -Kanavoiniti


"Parantaa vai olla parantamatta"
Saint-Germain -Kanavoiniti
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
31.1.2011
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on osa vuosiennustetulkintaa. Sitä on editoitu ja se julkaistaan tässä asiakkaan luvalla.

"Rakas Saint Germain, haluan tehdä henkisyyteen perustuvaa, kokonaisvaltaista parannusta. Ongelmana on tämä. Osa minusta tietää, että minulla on paljon lahjoja ja voin auttaa ihmisiä, mutta minussa on toinen osa, joka estää minua ryhtymästä toimeen. Ihanteellista olisi saada rohkeutta toteuttaa unelmani ja sitten luottaa, että tulee taloudellista yltäkylläisyyttä ja syvää tyydytystä. Onko tämä mahdollista? Voitteko nähdä minun edistyvän yhtään seuraavan vuoden kuluessa?"

Ystäväni, olen Saint Germain. Sanon nyt, että kohtaat merkittäviä haasteita seuraavan vuoden aikana, mutta saat myös hyvin merkittävää apua. Asiat huipentuvat nopeasti. Myös astrologiset astelemat osoittavat tämän. Kohtaat luultavasti tilanteita, joissa sinun on toimittava aloitteellisesti paremmalla itseluottamuksella. Sinun on luotettava itseesi, luotettava tietämykseesi ja asetettava rajoja ihmisille ja asioille, jotka häiritsevät sinua.

Palveluksessa vai orjuudessa?

Olet astumassa jaksoon, missä kehität merkittävästi sitä aurinkoenergiaa, mitä kannat sisälläsi. Tätä energiaa mallintavat vahvasti Oinas ja Leijona, eläinradan alueet jotka olivat vallitsevia syntymäsi aikaan. Tämä merkitsee, että sinun on keskityttävä nyt enemmän itseesi sekä luoviin ideoihisi, rohkeuteesi ja päättäväisyyteesi toteuttaa ne.

Samanaikaisesti sinun on muodostettava tehokkaita rajoja sellaisille ihmisille ja asioille, jotka vaativat liikaa energiaasi ja huomiotasi. Olet luonnostaan suuntautunut toisten palvelemiseen ja tämä on ihailtavaa. Mutta ihmiset joita vedät puoleesi, käyttävät tätä väärin. Tällä tarkoitan, että heidän palvelemisensa sijasta huomaat olevasi heidän orjansa. Tämä hajottaa fokustasi, energiaasi, tahdonvoimaasi ja oma-aloitteisuuttasi, kuten jo tiedät.

Puolustautuaksesi tätä vastaan tehokkaasti sinun täytyy olla tiukka, rohkea ja päättäväinen toisten kanssa - ja sinun on tehtävä tämä myös itsesi kanssa. Luota, että pystyt tekemään tämän, ja päästä irti itse-epäilystä. Pian sinun on aika vapautua ihmisistä ja asioista, jotka ovat rajoittaneet sinua, ja astua sen positiivisempaan toteuttamiseen, mitä haluat olla ja mitä haluat ilmaista.

Raskaat velvollisuudet joita toiset rutiininomaisesti antavat sinulle, toimivat joskus sinua vastaan. Ongelmana on, että sinulla on taipumusta hyväksyä tämä jokseenkin passiivisesti sen sijaan, että puolustat itseäsi ja kerrot ihmisille, mitä sinä haluat.

Sen sijaan että sallit heidän käyttää ansaitsematonta auktoriteettia elämässäsi, sinun täytyy nousta ylös ja "kirjoittaa" itse elämäsi - ja laittaa selvät ja ehdottomat rajat tällaiselle ei-toivotulle sekaantumiselle. Sinun on oltava tiukkana itsellesi, tiukkana toisille, rohkea ja itsevarma, kun puolustat sitä, mitä sinä tarvitset elämältä.

Sinulla on tärkeä osa esitettävänä yhteisössäsi, erityisesti henkisyyden, parannuksen ja toisten palvelemisen alueilla. Kannustan sinua toteuttamaan tätä. Sielusi kannustaa sinua hoivaamaan muita tässä elämässä, mutta varmista, ettet ota toisten taakkoja itsellesi tehdessäsi sen.

Muista myös, että sinun on sopivaa saada korvausta palveluksista ja hyödyistä, mitä annat muille. Et ole palvelija. Olet yhteisösi arvostettu jäsen.

Parantaa vai olla parantamatta

Tällä hetkellä on erityisen tärkeää antaa itsellesi lupa saada maksua henkisistä ja parannuspalveluista, joita annat toisille. Olet kouluttautunut tekemään tätä työtä. Ja myös toisissa elämissä olet valmistellut tietä tätä varten. Tunnusta tämä ja ole iloinen, että ansaitset sellaisen palkkion.

Ihmiset jotka väittävät olevansa oikeutettuja henkisiin tai parannuspalveluihisi pienellä veloituksella tai veloituksetta, ovat aivan väärässä. Se on kuin pyytäisi mestarikokkia valmistamaan ruokansa eikä maksaisi hänelle sen tekemisestä.

Nimittäin melkein kaikki aikuiset pystyvät valmistamaan oman ruokansa. Ei se ole kovin vaikeaa. Mutta jos haluat ravintolan keittiöhenkilökunnan tekevän tämän puolestasi, niin sinun on oltava valmis antamaan heille korvaus koulutuksesta ja tekemisestä. Sinun on oltava valmis maksamaan heille tavalla, mikä sopii siihen kulttuuriin ja yhteiskuntaan, missä elät.

Eikä tilanne ole erilainen henkisen parannuksen osalta.

Asiakkaasi eivät ole sen oikeutetumpia saamaan palveluksiasi ilmaiseksi - vain koska lahjasi ovat henkisiä eivätkä maallisia - kuin ihmisten tulisi odottaa syövänsä maksamatta paikallisessa ravintolassa, vain koska ruoka kasvoi läheisellä tilalla. Ei todellakaan.

Sen sijaan paikallisen viljelijän, ravintolan omistajan ja hienon kokin, joka laittoi ruokasi, pitäisi saada korvaus palveluistaan, vaikkei maa pyydäkään sinulta mitään tuottamastaan ruuasta.

Henkinen parannus ja auttaminen ei ole eri asia. Ei lainkaan eri asia.

Teidän pitäisi muistaa ensin kiittää Yhtä Lähdettä, joka elättää teidät. Mutta sen jälkeen teidän pitäisi aina kunnioittaa palveluksen antajaa ja korvata tavoilla, jotka on yhdessä sovittu. Jos teette näin, niin löydätte uutta iloa ja tyydytystä kaikenlaisesta kaupallisesta vaihdosta eläessänne maan päällä.

Tämä on tärkein viestimme sinulle, rakas ystävä. Kannustamme sinua katsomaan nyt tarkasti, mikä tuo sinulle iloa ja mistä tunnet intohimoa. Ja esitä sitten itsellesi kysymys: "Parantaa vai olla parantamatta?" Tämä valinta on nyt edessäsi.

Luota intuitioon, mikä kumpuaa syvältä sisältäsi, ja sitten käytä sitä opastamaan ja ohjaamaan päätöstäsi. Vuodesta tulee tapahtumarikas ja joskus haastava sinulle, se on totta. Mutta myös palkitseva ja tuottava tavoilla, joita et vielä ehkä kuvittelisi.

Tässä on muutamia muita ajankohtia, joita sinun kannattaa harkita, kun vuosi etenee:

Maaliskuussa 2011 Uranus-planeetan liike resonoi voimakkaasti niiden Jupiter-energioiden kanssa, joita olet kantanut syntymästäsi saakka. Tämä antaa merkittävästi energiaa halullesi vapautua, murtautua vapaaksi vanhoista rakenteista ja kaavoista. Luota itseesi, kun opettelet laajentamaan horisonttiasi ja huolehtimaan tarpeistasi. Luota itseesi ja kykyihisi ja ole valmis siirtymään eteenpäin. Hyppäyksen tekemisen aika lähestyy nopeasti.

Kesäkuun lopusta heinäkuun alkuun 2011 ja sitten taas lokakuussa transitoiva Jupiter resonoi suotuisasti Venus-energioiden kanssa, joita kannat sisälläsi ja jotka ovat vähitellen kehittyneet elämänkokemuksiesi kautta. Mitä tämä merkitsee? Taas kerran, se merkitsee, että sinun täytyy luottaa itseesi. Sinun täytyy laajentua nykyrajojesi yli ja olla optimistinen pitkän tähtäyksen lopputuloksesta.

Tämä on erityisen tärkeää liittyen rahan tekemiseen henkisistä parannuspalveluistasi. Jupiter Härän energiakentässä sisältää sinulle lupauksen menestyksestä sekä vaurausjakson alkamisesta.

Toukokuuhun 2012 mennessä Jupiterin liike resonoi voimakkaasti kasvavaan tietoisuuteesi korkeammasta tarkoituksesta. Tämä voidaan suotuisasti ohjata kohti uraasi tänä aikana. Myös konkreettisia ilmentymiä vauraudesta pitäisi ilmestyä elämääsi. Lisää, muttei ei-toivottua vastuuta tulee tiellesi - ole siis valmis.

Kiitos, rakas ystävä, että sallit meidän olla täällä kanssasi tänään. On ollut ilo jakaa tämä tila ja ystävyys kanssasi.

Olen Saint Germain.


Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2011 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack