Monday, February 28, 2011

Kysy Saint-Germainilta: "Vapaudesta olla minä"


Kysy Saint-Germainilta: "Vapaudesta olla minä"
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
24.2.2011
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä kanavointi on osa erään asiakkaan sieluntarkoitustulkintaa. Sitä on editoitu ja se julkaistaan tässä hänen luvallaan.

"Rakas Saint Germain, olen neurologi keskustan slummialueen sairaalassa. Työtoverini saattaa jäädä pian eläkkeelle ja luultavasti tulen hänen paikalleen osastomme johtoon. Tähän sisältyy hallintotyötä, mikä ei varsinaisesti kiinnosta minua. Potilaiden kanssa työskentelemisestä nautin todella. Ja pidän myös vaihtelusta. Käytän myös akupunktiota ja astrologiaa praktiikallani, jos potilasta kiinnostaa. Mietin, toimisiko näiden perinteisten ja vaihtoehtoisten lähestymistapojen sekoittaminen minulla tulevaisuudessa.

En ole ollut koskaan kestävässä suhteessa naisen kanssa. Olen hyvin herkkä toisille ihmisille, joten he vetävät minut usein "pois raiteiltaan". En tiedä, voisinko asua saman katon alla toisen kanssa. Kuitenkin osa minusta kaipaa läheisyyttä. Onko tähän ongelmaan ratkaisua? Kiitos."


Rakas ystävä, on jotain hyvin tärkeää, mikä yhdistää kaiken, mistä olet kysynyt, ja tuo yhteys on "vapaus". Olet nimittäin tässä elämässä selvittämässä vapaudentunteen kysymyksiä ja tämä ilmentyy sinulla nyt useilla rintamilla.

Sielutarkoituksen tasolla olet täällä selvittämässä vapauteen ja itsenäisyyteen liittyviä kysymyksiä. Tämä ilmentyy voimakkaimmin sinulla nyt alueilla, jotka liittyvät uraasi ja haluusi intiimiin suhteeseen naisen kanssa. Voit kuitenkin olla varma, että aina kun on kyse vapauskysymyksistä, löytyy myös alitajuisia pelkoja vastuusta itselle ja toisille. Ne kulkevat käsi kädessä.

Ystäväni, olet luultavasti ihminen, joka nauttii tästä vapauden ja seikkailun tunteesta. Tästä syystä ajatus lisävastuiden ottamisesta elämässäsi voi olla häiritsevä syvemmällä, alitajuisella tasolla. Vastuun ottaminen ihmisistä tai asioista voi aktivoida pelkoja ja epäilyksiä vapautesi menettämisestä - sitomisesta ja liiallisesta rajoittamisesta elämässä.

Sinun tapauksessasi jotkut pelot joita tulee pintaan urastasi, liittyvät sitomiseen yhdelle polulle, uraan jossa on monia epämiellyttäviä ja tylsiä vastuita sekä vähän vaihtelua tai älyllistä stimulointia.

Silloin kun tullaan haluusi naiskumppanista elämään, vapauskysymys ilmestyy taas. Kumppanin kanssa sinun pitäisi ajatella vastuutasi toista ihmistä kohtaan, jolla on tarpeita ja haluja, jotka ovat erilaisia kuin omasi. Tiedostamaton pelko tässä on, että itsenäisyyttäsi rajoitetaan, koska kumppanuus vaatii yhteenliittymistä, mikä tekee myönnytyksiä vapaudellesi ja liikkuvuudellesi. En tietenkään puhu vapaudestasi olla toisten naisten kanssa, vaan vapaudesta olla oma itsesi.

Kuulostaako tämä tutulta sinulle? Kenties kuulostaa, joten katsotaanpa asiaa tarkemmin.

Vapauden tarkempaa tarkastelua

Olet ihminen, jolla on monia lahjoja ja kiinnostuksen kohteita, kuten todistaa niiden taitojen ja menetelmien kirjo, joita tuot lääketieteen harjoittamiseen. Silloin kun tunnet sisäistä vapautta, olet luonnostaan seikkailunhaluinen siinä, mihin päätät ryhtyä, ja yleensä tunnet itseriittoisuutta tehdäksesi sen yksin. Olet luonteeltasi ystävällinen ja tukea antava, mutta saatat heittäytyä liikaa työhösi tai huolehtia liikaa toisinaan. Sinulla on nopea mieli ja pidät stimuloinnista, mitä erilaiset kiinnostuksen kohteet voivat antaa sinulle.

Silloin kun et tunne vapautta suhteessa, epätasapaino voi saada sinut tuntemaan epävarmuutta ja myös kiukkua, mikä ei kannusta sinua pysymään suhteessa ja työntää sinua sen sijaan energioidesi poisvetämiseen. Myös silloin kun tunnet velvollisuutta vapauden sijasta, tämä voi saada aluksi sinut yrittämään toisten miellyttämistä liikaa, vain närkästyäksesi siitä myöhemmin.

Silloin kun et tunne vapautta työssä, saatat huomata, että sinusta tulee vähemmän keskittynyt ja kurinalainen asioissa ja että myös kyllästyt helposti tai ajatuksesi valtaa liikaa kaikista yksityiskohdista huolehtiminen, jotta voit vapauttaa itsesi lopulta.

Vapautta koskevassa elämänkysymyksessäsi on monia energiatekijöitä, joista jotkut voidaan nähdä astrologisesti. Esimerkiksi, syntymähetkesi auringon ja kuun välinen suhde luo tiettyä jännitettä. Neitsyt-kuusi on hyvin orientoitunut työn tekemiseen, kun taas Vaaka-aurinkosi haluaa suhteita. Mutta toiset tekijät energia-asetelmassasi antavat sinulle voimakkaamman suuntautumisen työhön, mikä haastaa sinut kumppanuudessa. Toisin sanoen, sinulla on taipumusta tuntea itsesi vapaammaksi, kun pystyt tekemään työtä mielesi mukaan, mutta tunnet vähemmän vapautta aina, kun elämässäsi on joku, joka rajoittaa tätä tai asettaa velvollisuuksia tai odotuksia sinulle.

Vapaus olla, kuka oikeasti olet

Työsi lääkärinä ja neurologina on erittäin tärkeä tietysti ja se liittyy läheisesti sielusi tarkoitukseen tässä elämässä. Ehkä kuitenkin huomaat nyt, että työrutiineistasi on tulossa tavallaan jotain muuta, mitä olet täällä tutkimassa. Jotain jota sinun täytyy olla vapaa tutkimaan.

Ja mitä muuta olet täällä tutkimassa?

Olet täällä vapaasti tutkimassa, kuka oikeasti olet. Olet täällä vapaasti tutkimassa kaikkea, mitä olet Jumalan lapsena ja myös Jumalana. Tämä on totuus sinusta ja se on vapauden perimmäinen tarkoitus.

No niin, olet kysynyt mahdollisesta etenemisestäsi osastosi johtoon ja kiinnostuksestasi ja myös haluttomuudestasi ottaa tämä esiin.

Haluaisin ehdottaa, että ylennys voisi itse asiassa olla astinkivi elämäsi tasapainottamiseen haluamallasi tavalla, vaikka se ei ehkä tuntuisi siltä aluksi.

Tarkoitan tällä sitä, että sen sijaan että olet koko ajan kiireinen kuten nyt - yrittäen huolehtia kaikista työsi yksityiskohdista, antaen tämän hallita yksityiselämääsi ja tehden itsellesi vaikeammaksi kehittää kumppanuussuhteita - sinun täytyy muuttaa rutiinejasi. Jos sinusta tulee osastosi johtaja, sinun täytyy jäsennellä työsi ja delegoida vastuita muille.

Kun sinun täytyy jäsennellä uudelleen ammatilliset vastuusi, sinun täytyy tehdä muutoksia myös yksityiselämääsi - ja tähän sisältyy luvan antaminen itsellesi rentoutua ja löytää se, mikä on nautittavaa ja hauskaa tekemistä sinulle.

Vastuidesi järjestely niin, että voit tasapainottaa työn ja virkistyksen, on tässä avain - painotus erityisesti virkistyksessä. Kun teet tämän, havaitset, että ihmiset joiden kanssa harrastat, erityisesti joku naisista joiden kanssa sinulla on samoja kiinnostuksen kohteita, voi osoittautua oikeaksi kumppaniksi sinulle intiimissä mielessä.

Älä siis välttämättä aliarvioi tätä ylennystä tai tarkastele sen lisävastuita "negatiivisena" asiana. Se voi pakottaa sinut luomaan tasapainon ja rakenteen työhön tavalla, joka tuottaa tyydytystä ammatillisesti, mutta myös vaatii jäsentelyä työn ulkopuolella, jotta sinulla voi olla kevyempiä suhteita ja voit myös kohdata kaverin tai romanttisen kumppanin.

Vapaus rakastaa, luoda ja virkistyä

Osa oppimista minkä sielusi on asettanut eteesi, on virkistystoiminnan tärkeys. Tähän toimintaan voi sisältyä harrastuksia, pelejä ja romanttisia kumppaneita, jotka eivät ole välttämättä elämänkumppaneita, vaan ainoastaan hauskoja ja sallivat sinun tuntea olosi elinvoimaiseksi, eläväksi ja innostuneeksi. Rentoutuminen, hauskanpito ja säännölliset tauot työn rutiineista ja velvollisuuksista ovat erittäin tärkeitä kehittymisellesi. Se on yksi niistä syistä, miksi olet täällä tässä elämässä.

Osa kumppanuustarpeistasi tyydyttyy kahdenkeskisissä yhteyksissä, joita sinulla on potilaidesi ja asiakkaidesi kanssa. Mutta se voi mennä vain tiettyyn pisteeseen saakka syvällisten kumppanuustarpeidesi tyydyttämisessä, koska nämä suhteet ovat luonteeltaan työhön liittyviä.

Mutta sielusi kannustaa sinua keskittymään enemmän suhteisiin, jotka eivät vedä sinua työn huoliin ja vastuisiin, vaan antavat sinulle helpotusta ja rentoutumista niistä. Aluksi nämä voisivat olla ystävyyssuhteita - ihmisiä joiden kanssa voit "leikkiä", jos voin käyttää tätä sanontaa tässä. Ystävien kanssa on helppoa olla juuri siksi, koska he eivät tuo työstressiä suhteeseen.

Sanon, että pidemmällä aikavälillä paras tapa sinulle löytää sellainen kumppani, jonka kanssa voit asua, on avautua elämän kevyemmälle virkistyspuolelle ja sitten katsoa, keitä tapaat siellä. Ja pane erityisesti merkille naisystävät, joita tapaat … Tämä voi tulla virkistys- tai vapaa-ajan toimintojen, harrastusten, kiinnostusten ja vastaavan kautta.

Tämä ei merkitse, että sinun on hylättävä intohimosi työtä kohtaan. Se merkitsee vain, että sielusi kannustaa sinua löytämään uuden "tasapainopisteen" elämässäsi, jotta kaikki tarpeesi tyydytetään … ei vain joitain niistä.

Mutta tärkein asia mitä sinua kannustetaan sielutasolla kehittämään, on tämä: kyky rentoutua, virkistyä, leikkiä ja pitää hauskaa. Hauskapidon oppiminen tasapainottaa sinua ja lopulta se osoittaa sinut kohti oikeita ihmisiä, joiden kanssa olla - myös mahdollista kumppania.

Vapaus syventää kokemustasi suhteista

Rakas ystäväni, miksi et löytäisi maailmaa ympärilläsi työn ulkopuolella? Löydä mahdollisuus, että voit olla suhteissa, jotka ovat hauskoja ja rentouttavia ja jotka tuovat sinulle ilon ja keveyden tunteen. Mutta tämän tehdäksesi sinun on annettava itsellesi lupa olla tekemättä työtä liikaa, olla keskittymättä vain uraasi ja työvelvollisuuksiisi.

Sitten kun muutat energioitasi ja annat itsellesi aikaa pitää hauskaa ja rentoutua, huomaat, että tehdessäsi tämän haluat jakaa nämä kokemukset ja olemuksesi keveyden toisten ihmisten kanssa. Suosittelisin tätä ensimmäiseksi askeleeksi itsesi saattamisessa tilaan, missä tutkit syvempää suhdetta naisen kanssa.

Sinun on sallittava ensin itsesi olla ihmisten parissa - ja olla sellaisten ihmisten parissa, jotka eivät etsi palveluksiasi ja asiantuntemustasi niihin asioihin, jotka aiheuttavat heille kärsimystä. Sinun on tasapainotettava tällainen arvokas palvelu tilaisuuksilla olla ihmisten parissa, jotka osaavat pitää hauskaa ja jotka osaavat leikkiä ja olla joskus typeriä, kyllä.

Sinun on vapautettava tuo ote, joka sinulla on itsestäsi ja joka ajaa sinut tekemään töitä erittäin ankarasti ja paljon - ote joka ei anna sinulle mahdollisuutta viettää aikaa toisten ihmisten seurassa, ihmisten jotka voivat olla hilpeitä, rentoja, typeriä ja suloisia. Jos teet tämän, huomaat, että voit itse asiassa muuttaa energioitasi niin, että sinulla on sellaisia suhteita ja työkokemuksia, jotka ovat sinulle merkityksellisiä, mutta tuntematta, että vapautesi osalta on tehty myönnytyksiä elämässä.

Työintensiivisyytesi rentouttaminen ja avautuminen huolettomien suhteiden mahdollisuudelle on jotain, mihin sinua ehdottomasti kannustetaan tässä elämässä. Sielusi on luonut tilaisuuksia, joita kohtaat tulevina kuukausina ja vuosina, ja sinun on tarkasteltava vakavasti näitä tärkeitä kysymyksiä. Sinun täytyy tutkia tarkemmin, miten teet töitä ja miten solmit suhteita toisiin, erityisesti läheisiä suhteita.

Nämä ovat asioita, joita tuodaan huomiosi piiriin niiden tasapainottamiseksi tavalla, mikä toimii sinulla tässä elämäsi vaiheessa. Monet tapahtumat ja tilaisuudet joita syntyy työssäsi ja elämässäsi, kannustavat sinua ja sinulle näytetään tie mitä kulkea. Sielusi on paikalla opastamassa sinua ja näyttämässä sinulle suuntaa. Sinun on vain sallittava itsesi vaihtaa erityyppiseen kokemiseen - siirtyä laajentuneempaan ja rentoutuneempaan tilaan.

Muista aina, että kyse on syvästä transformaatioprosessista, joten älä odota muutoksia yhdessä yössä. Mutta ei sinun pitäisi lannistuakaan tai ajatella, että nämä muutokset eivät ole ulottuvillasi. Ne ovat. Ja olet hyvin matkassa näkemään tuloksia, joilla on eniten merkitystä sinulle.

Vapaus syventää kokemustasi työstä

Outoa kyllä, mutta paras tapasi alkaa rentoutua enemmän saattaa tulla tilaisuuksina työssä. Kuten olet vihjannut kysymyksessäsi, voit odottaa merkittävää ammatillisen aseman muutosta pian. Tätä olet odottanut ja se tuntuu jokseenkin ennustettavalta. Tässä tapahtuu laajentuminen, mikä luultavasti tuntuu oikealta ja hyvältä sinulle. Mutta siihen sisältyy myös lisää valtaa, auktoriteettia ja vastuuta toisista, mikä nostaa esiin vapauden rajoittamiskysymyksiä sinulla. Paljon tästä liittyy Jupiter-planeetan liikkumiseen tavalla, mikä resonoi vahvasti ammattisi kanssa.

Nämä tilaisuudet ovat suotuisia vuoden 2011 aikana ja sitten 2012 liikuttaessa kohti vuotta 2013 tilanne luultavasti rakentuu kohti äkillistä muutosta ammatillisessa asemassasi, vastuissasi ja urassasi. Tämä liittyy Uranuksen liikkumiseen tavalla, mikä resonoi urainterssiesi kanssa.

Merkitseekö tämä, että sinulla on radikaalisti uusi asema sairaalassa vai teetkö radikaalin muutoksen urallasi tuolloin, jää nähtäväksi. Mutta siihen voi sisältyä odottamattomia tilaisuuksia esitellä akupunktion tai astrologian vaihtoehtoista käyttöä ammatillisissa toimissasi hyvin julkisella tavalla. Mitä tahansa tuleekin, se voi tuntua radikaalilta lähtemiseltä siitä, mitä olet tehnyt vuosia.

Muista aina, että tilaisuudet joita tulee tiellesi, eivät ole rajoittamassa vapauttasi, vaan auttamassa sinua syventämään kokemustasi elämästä ja tutkimaan tietoisesti ja vapaasti kaikkea, mitä olet Jumalan lapsena ja myös Jumalana.

Sinua rakastetaan syvästi, ystäväni. Olen Saint Germain.

Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2011 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack