Thursday, October 21, 2010

Kysy Saint-Germainilta: "Henkisen polun kulkeminen."


Kysy Saint-Germainilta: "Henkisen polun kulkeminen."
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
6.10.2010
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

We receive many requests for guidance from our subscribers. Some of these come to us during private sessions with Saint-Germain, others are sent during webcast events, and still others come up during our online workshops. We like to share these questions-and-answers because they are often helpful to many people. This is always done with the permission of our clients.

Tässä on kysymys asiakkaalta, joka kysyi Saint Germainilta, miten pysyä henkisesti keskittyneenä, samalla kun yrittää selviytyä matalasta energiatasosta ja masennuksesta.

Kysymys: Yritän kulkea henkistä polkua, mutta minulla on rankkaa masennuksen kanssa ja minusta on vaikeaa tehdä yhtään mitään. Onko lääkitys oikea ratkaisu vai onko jokin henkinen tapa kukistaa tämä?

Saint Germain: Rakkaani, haluaisin puhua masennuksestasi.

Sinä ja monet muut olette kohdanneet henkisellä polulla hyvin matalan energiatason hetkiä, erityisesti kun tunnette pakahtuvanne transformaatioprosessin intensiivisyyteen. Tämän intensiivisen prosessin käsittelemiseksi ja sen tekemiseksi tavalla, joka palauttaa luottamuksesi ja uskosi toimivaan elämään, on vain yksi ratkaisu. Sinun on käytävä se läpi. Sinun on kuljettava pelon läpi ja ohitettava se. Sinun on tartuttava tuskallisiin ja pelottaviin kysymyksiin, joita nousee sisältäsi, ja sitten mentävä niiden tuolle puolen.

Mutta miten se tehdään? Silloin kun masennut, kiinnität identiteettisi mukana oleviin monimutkaisiin kysymyksiin ja sitten tukkeudut. Sen sijaan, että välttelet näitä kysymyksiä, koska ne ovat tuskallisia ja se voi näyttää helpommalta, sinun täytyy ottaa aktiivinen rooli niiden muuttamisessa.

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että sinä ET ole yhtä kuin kokemuksesi. Pelottavat tai tuskalliset kokemukset voivat saada samaistumaan niihin vahvasti. Trauma on sellaista luonteeltaan. Mutta sinun on muistutettava itsellesi, että se kuka todellisuudessa olet, ei ole näiden kokemusten tulos. Sinun on kiillotettava jumaluutesi peili, jotta voit nähdä taas itsesi.

Aivan kuin peili joka on kerännyt pölyä ullakolla liian pitkään, niin ennen kuin voit nähdä taas heijastuksesi, ennen kuin voit nähdä itsesi taas kerran todellisena, sinun on päästettävä irti väärästä samaistumisestasi traumaan.

Tiedä, että kun päästät irti samaistumisestasi traumaan, palautat luottamuksen jumaluuteesi - siihen Jumalan lapseen, joka olet.

Jos tunnet tarvetta tutkia terapeuttista hoitoa masennukseesi, neuvoisimme sinua työskentelemään sellaisen henkilön kanssa, joka ei ole pätevä vain ammattitaidoltaan, vaan joka myös ymmärtää, että minkä tahansa vaivan ydinsyyn hoitaminen henkisellä tasolla antaa parhaan mahdollisuuden pysyvään parantumiseen.

Neuvoisimme sinua myös pitämään masennusta osanasi, mitä sinun on muistettava nyt rakastaa, ei minään kukistettavana. Muista, että rakkaus on suurin parantava voima universumissa ja että se on välittömästi käytössäsi koko ajan. Kutsu sitä itseesi nyt ja siitä tulee jatkuva kumppanisi.


Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2010 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack