Sunday, January 31, 2010

"Olenko todella kaunis?" -- Jeshua, Miriam ja Saint-Germain -Kanavointi


New! Monthly LIVE Channeling Broadcast
Begins on Saturday, February 27th.

"Olenko todella kaunis?"
Jeshua, Miriam ja Saint Germain -Kanavointi
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
22.12.2009
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on osa yksityiskanavointia.
 
Rakas ystävä,
 
Se olen minä, Jeshua, yhdessä kumppanini Miriamin (Maria Magdaleena) ja ystäväni Saint Germainin kanssa. Haluaisimme puhua sinulle epävarmuuden tunteistasi. Jonkin aikaa olet ollut hyvin epävarma viehättävyydestäsi naisena. Tyynnytä pelkosi. Olemme täällä muistuttamassa sinua siitä, että todella kaunista sinussa on jumaluutesi.
 
Mitä on ihanteellinen naiseus?
 
Rakkaani, se epävarmuus mitä tunnet viehättävyydestäsi naisena, on ollut kanssasi hyvin pitkään. Tämä ei ole mitään uutta sinulle. Olette löytänyt tapoja selviytyä siitä, mutta silti se on estänyt sinua tuntemasta täyttä varmuutta naisena ja tämä vaivaa sinua.
 
Olet maininnut kysymyksessäsi meille, että tämän asian on tuonut huomiosi piiriin eräs nainen, joka on tällä hetkellä läsnä elämässäsi. Sanot, että naisella tuntuu olevan hypnoottinen vaikutus sinuun. Sinun silmissäsi hän näyttää ruumiillistumalta kaikesta siitä, mikä on ihanteellista naiseutta. Hän on taianomaisen kaunis, hurmaavan nokkela ja hänen charminsa, luontevuutensa ja itsevarma spontaanisuutensa näyttää aina saavan toisten huomion.
 
Olet tietysti mielelläsi hänen lähellään. Ja kuitenkaan hänen kanssaan et ole koskaan oikein varma siitä, antaako hän sinulle vahvistusta osoittamallaan huomiolla vai saako se sinut tuntemaan pienuutta ja mitättömyyttä.
 
Lupaus vahvistuksesta ja torjunnan mahdollisuus pakahduttavat sinua. Tästä syystä suhde tuntuu sekä riemulliselta että vaaralliselta samanaikaisesti ja sinulla on vaikeuksia nähdä suhde sellaiseksi, mitä se todellisuudessa on.
 
Jumaluutesi kauneus
 
Pyydämme sinua nyt katsomaan tätä suhdetta ja näkemään siihen liittyvät pelot. Kertooko tämä suhde sinusta jotain sellaista, mikä sinun on ehkä vaikeaa hyväksyä? Heijastatko sisäisiä itsetuntoristiriitoja ulkoisen maailman suhteisiin? Jos näin on, miten tämä nainen heijastaa sinulle omia toiveitasi, pelkojasi ja odotuksiasi naisena tämän päivän maailmassa?
 
Rakas ystävä, sinun täytyy ehkä esittää itsellesi kysymyksiä, jotka tuntuvat sinusta nyt haasteellisilta. Pelkäätkö, ettet ole riittävän rakastettava, riittävän hyvä tai riittävän kaunis ollaksesi toisten hyväksymä? Tunnetko, ettet ole riittävän fiksu tai voimakas ansaitaksesi heidän kunnioituksensa? Pelkäätkö, etteivät miehet huomaa sinua? Tai naiset? Silloin kun näet itsesi pieneksi ja mitättömäksi, häpeätkö itseäsi? Jos häpeät, voitko muistaa muita kertoja, jolloin tunsit samalla tavalla? Voitko muistaa ensimmäisen kerran, kun sinulla oli näitä tunteita?
 
Näihin kysymyksiin vastaaminen voi tuoda esiin tuskallisempia tunteita ja kokemuksia, mutta sinun on aktivoitava ne uudelleen antaaksesi niiden parantua.
 
Sitten kun voit tehdä tämän, kun voit antaa selkeän ilmaisun sille, mikä on satuttanut sinua, niin pystyt myös nimeämään pelkosi. Ne eivät silloin ole enää mysteeri sinulle. Näet ne vain naamioina, joita käytit piilottaaksesi todellisen kauneutesi itseltäsi. Siinä kaikki. Ei ole enää mitään heijastettavaa unohdettujen haavojesi sisäisestä maailmasta ulkoisen maailman suhteisiin. Olet vapaa. Pystyt astumaan sivuun ja näkemään itse, etteivät pelkosi perustuneet koskaan todellisuuteen siitä, kuka oikeasti olet.
 
"Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä ON totuus sinusta." Tämä on perimmäinen todellisuutesi. Olet perimmäisen Luojan totuuden, kauneuden, rakkauden ja hyvyyden elävä ilmentymä. Ja vaikka mielelläsi on vaikeuksia hyväksyä tämä nyt, sydämesi tietää ja hyväksyy sen täysin.
 
Mitä tässä tapahtuu?
 
Kysyt meiltä, miksi tällä naisella on niin voimakas vaikutus sinuun. Tässä on vastauksemme.
 
Sinulla on tiedostamattomia pelkoja kauneutesi ilmaisemisesta toisten edessä ja äänen antamisesta luontaiselle charmillesi, älykkyydellesi ja sulokkuudellesi. Olet perinyt tämän pelon perheeltäsi, uskonnostasi, ystäviltäsi ja maailmastasi. Ne ovat ehdollistaneet sinut uskomaan, että huomion etsiminen naisena on ylpeää ja leuhkaa. Se on turhamaisuutta ja halua olla parempi kuin muut.
 
Mutta näin ei lainkaan ole. Olet myös kietonut kauneutesi ilmaisemishalun tunnistamattomiin seksuaalisiin tarpeisiin. Tämä on saanut yrityksesi olla kaunis ja viehättävä tuntumaan myös hävettäviltä ja synnillisiltä toisinaan. Taas kerran, tämä on perheesi ja sosiaalisen ehdollistumisesi tulosta eikä sillä ole todellista pohjaa sinussa. Et ole tehnyt mitään väärää.
 
Rakas ystävä, halusi ilmaista kauneuttasi ja olla viehättävä toisista on hyvin normaalia. Se tulee sisäisestä yhteydestä jumaluuteesi. Se on spontaania. Sitä näkee usein vauvoissa ja leikki-ikäisissä, kun ne hurmaavat lähellään olevia aikuisia kauniilla ja leikkisillä silmillään ja keimailevalla hymyllään. Siinä ei ole mitään synnillistä tai turhamaista. Ne vain "leikkivät rakkaudella".
 
Miksi vauvat leikkivät rakkaudellaan, kauneudellaan ja charmillaan tällä tavalla? Se on hyvin yksinkertaista. Ne leikkivät rakkaudella tällä tavalla, koska rakkaus on niiden luontainen tietoisuustila. Ne ovat täysin tietoisia jumaluudestaan.
 
Vauvat ja leikki-ikäiset ovat täysin tietoisia jumaluudestaan ja tämä tekee niille mahdolliseksi jumaluuden tunnistamisen helposti myös muissa. Tämän tunnistamisesta syntyy heidän halunsa olla yhteydessä. Leikkiä, kiinnittää huomiota. Siinä ei ole mitään väärää. Se on täysin viatonta ja luonnollista. Aikuiset voivat myös käyttää rakkauttaan ja kauneuttaan tällä tavalla. He ovat vain unohtaneet, miten se tapahtuu. Heidän mielensä on mennyt tielle.
 
Rakas ystävä, sinua ympäröivä maailma on opettanut sinulle, että jumaluutesi kauneuden ilmaiseminen on väärin ja synnillistä. Siksi hillitset itseäsi sen ilmaisemisessa, vaikka mielihalusi sitä kohtaan on täysin luonnollista, rakastavaa ja tervettä.
 
Tämä on pulmatilanteesi ja ahdistuksesi lähde nykytilanteessa.
 
Miksi tämä suhde on ilmestynyt elämääsi?
 
Olet kysynyt meiltä, miksi tämä nainen on ilmestynyt elämääsi, ja kerromme sen sinulle. Tämä johtuu siitä, että mielesi on jakautunut halussasi tuntea kauneutta, ja tämä saa sinut kärsimään. Hämmentynyt vuorovaikutuksesi tämän naisen kanssa saa sinut tiedostamaan tämän sisäisen ristiriidan.
 
Kun sanomme mielesi jakautuneen, tarkoitamme sitä, että tietoisuudessasi on osa, joka muistaa, että olet vapaa ilmaisemaan jumaluuttasi sinusta kauniilta tuntuvalla tavalla. Tämän totuuden kanssa sopusoinnussa oleva osasi kannustaa sinua ilmaisemaan kauneuttasi naisena.
 
Mutta sinussa on toinen osa, joka on ehdollistunut uskomaan, että sellainen kauneuden ilmaiseminen on väärin. Tämä pelokas osasi sanoo sinulle, ettei sinun pitäisi kiinnittää liikaa huomiota ulkonäköösi, koska se olisi turhamaista ja manipuloivaa. Se ei salli sinun tuntea kauneutta sisällyttämättä siihen häpeää tai syyllisyyttä.
 
Taaskin sanomme, että tästä syystä olet vetänyt tämän naisen elämääsi. Suhteesi tämän naisen kanssa heijastaa omaa jakautunutta mielentilaasi siinä, voitko ilmaista kauneuttasi toisten edessä vai et.
 
Mitä seuraamuksia tällä on?
 
Niin kauan kun et tunnista heijastavasi sisäisiä ristiriitojasi tähän suhteeseen, vuorovaikutuksesi tämän naisen kanssa on täynnä ristiriitaisuutta kauneutesi ilmaisemisen osalta.
 
Esim. ihmettelet sitä tapaa, millä hän pystyy ilmaisemaan viehättävyyttään ilman mitään vaikeuksia tai jälkimaininkeja. Huomaat ehkä haluavasi olla hänen kaltaisensa ja pidät kaikkea sitä huomioita, mitä hän osoittaa sinulle, vahvistuksena omasta halustasi olla kaunis ja arvokas.
 
Toisilla kerroilla saatat tuntea hänen tuomitsevan sinut tai rankaisevan sinua yrityksestä olla tasaveroinen hänen kanssaan. Silloin hänen käyttäytymisensä vaikuttaa alentuvalta ja nöyryyttävältä.
 
Inhoat häntä ehkä toisinaan ja toisinaan tunnet hänen charminsa vangitsevan sinut täysin. Saatat tuntea yhtenä päivänä hänet parhaaksi ystäväksesi ja seuraavana huomaat hänen pettäneen luottamuksesi. Saatat siunata häntä siitä, että hän saa tuntemaan itsesi erityiseksi, ja myöhemmin parjaat häntä itsesi kritisoimisesta ja siitä, että hän saa sinut tuntemaan alemmuutta.
 
Saatat tuntea hänen olemuksensa hypnotisoivan sinut etkä oikein tiedä, mitä tehdä. Tunnet voimakasta vetoa johonkin hänessä, muttet pysty nimeämään sitä, mutta olet myös varautunut ja epäluuloinen siitä, että olet hänen kanssaan tekemisissä liian syvällä tasolla.
 
Mutta ymmärrä, että tämä on yleistä. On yleistä lumoutua jostain sellaisesta, mitä haluaa, mutta mitä myös salaa pelkää. Sinä heijastat tämän ristiriidan suhteeseenne. Heijastat haluasi ja pelkoasi ilmaista kauneutta.
 
Tunnet tämän naisen hypnotisoivan tai halvaannuttavan itsesi, kuten sanoit aiemmin, koska et ole varma, onko näkemäsi oikein vai väärin. Tästä syystä tämä nainen tuntuu sinusta hyvin voimalliselta. Hän näyttää toimivan rankaisematta sillä elämän alueella, millä haluaisit ilmaista itseäsi, mutta millä pelkää tulevasi rangaistuksi, häpäistyksi tai tuomituksi sen sijaan.
 
Ratkaisuun pääseminen
 
Tämä tilanteen ratkaisemiseksi sinun on ymmärrettävä, että halusi ilmaista itseäsi kauniina naisena on erittäin luonnollinen mielihalu. Siinä tai sinussa ei ole mitään väärää. Se on peräisin sisältäsi jostain, mikä on eheää ja pyhää. Koet vain spontaania halua ilmaista sitä, mikä sinussa on todella kaunista ja rakastavaa - ja tämä ON jumaluutesi. Ymmärrä tämä ja pääset ripeästi eroon ristiriidasta ja saatat tämän tilanteen ratkaisuun nopeammin, kuin ehkä kuvittelet.
 
No niin, rakas ystäväni… mitä teet tällä tiedolla?
 
Olemme Jeshua, Miriam ja Saint Germain. Kiitämme sinua kysymyksestäsi. Tiedä, että sinua rakastetaan syvästi ja että apua on paikalla jo ennen, kuin pyydät sitä.


Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2010 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack