Monday, September 28, 2009

"Sielunkumppani vai pattitilanne": Saint-Germainin ja Jeshuan Kanavointia


Try the Saint-Germain Book & Home Study Course.


"Sielunkumppani vai pattitilanne"
Saint-Germainin ja Jeshuan Kanavointia
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
20.08.2009
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on osa yksityiskanavointia, mikä on julkaistu tässä asiakkaan luvalla.

"Rakas Saint Germain,

Kysymykseni on: mitä on tapahtunut minun ja aviomieheni välillä ja mitä edelleen kaipaan.

Erottuamme muutamia kuukausia sitten olemme kumpikin kokeneet paljon sisäistä muutosta. Käsitän, että kaikki tämä on ollut tavallaan siunaus minulle, tuonut minut paljon lähemmäs sitä, kuka todellisuudessa olen, ja avannut minua intuitiivisille kyvyilleni. Nyt kuitenkin tunnen, että on aika tehdä muutamia päätöksiä siitä, miten jatketaan.

Onko minulla mitään järkeä pyrkiä saattamaan meidät kaksi takaisin yhteen - meillä on kuitenkin lapsia - vai olisiko minun parempi siirtyä eteenpäin?

Voiko hän olla sielunkumppanini? Voiko meillä olla tyydyttävää yhdessä, jos vain muutan asenteitani?

Tiedän, että olen maailmankaikkeuteni keskus ja olen käynyt vuosien ajan läpi jatkuvia muutoksia pyrkien saamaan tämän suhteen toimimaan. Maallisella tasolla kuitenkin näyttää siltä, ettemme ole hyvin onnistuneet. Päätimme asua lähellä toisiamme vielä vuoden ja huolehtia lapsista yhdessä. Olen hyvin kiitollinen laajemmasta näkökulmasta. Kiitos."

Rakas ystävämme,

Sanon "ystävämme" puhuessani sinulle, koska minä, Saint Germain, olen täällä tänään Jeshuan kanssa. Yhdessä aiomme puhua sinulle suhteestasi.

Mutta ensiksi haluaisimme, että päästät irti kysymyksestäsi. On tärkeää, että päästät irti siitä hetkeksi, koska poikkeamme aluksi vähän aiheesta. Älä huolehdi, palaamme siihen.

Maailmankaikkeuden keskus

Rakas ystävä, sanoit oikein itsellesi: "Tiedän, että olen maailmankaikkeuteni keskus." Kyllä, olet maailmankaikkeutesi keskus.

Suvereenina, sielun tukemana olentona olet rajattoman maailmankaikkeuden keskus ja voit tehdä luomisvalintoja Jumalan tuella siitä, miten koet elämääsi.

Kuitenkin ihmisenä joka edelleen siirtyy egosi tiedostamattoman hallinnan ja sielusi tietoisen ilmentämisen välillä, olet myös niiden väärien uskomusten maailmankaikkeuden keskus, jotka olet hyväksynyt mieleesi elämän kuluessa.

Olet murtautumassa monien näiden vanhojen ja rajoittavien uskomusten läpi.

Viime vuosien henkisen etsinnän aikana olet yrittänyt saada tolkkua elämästäsi ja suhteistasi ja toisinaan tämä on tuntunut sinusta haasteelliselta. Siinä ei ole aina ollut sinusta järkeä.

Kenties olet tuntenut, ettet ole pystynyt ottamaan elämääsi hallintaan ja pitämään sitä järjestyksessä - joko esteettisesti tai käytännöllisesti - mihin usein tunnet pakkoa, tai et ole pystynyt saamaan tolkkua niistä syvemmistä muutoksista, joita tapahtuu sisälläsi.

Älä tunne oloasi huonoksi tai syytä itseäsi näistä tunteista. Sen sijaan harkitse tätä.

Oletko koskaan ihmetellyt, mikä aiheuttaa hämmennyksen tunteesi? Oletko koskaan ihmetellyt, miksi vastausten etsintäsi usein päätyy samaan ja turhauttavia kysymyksiä esitetään uudestaan ja uudestaan?

Kuulostaako tämä tutulta?

Jos kuulostaa, niin kysy itseltäsi: voisiko olla niin, että yrität saada järkeä järjettömään? Mitä jos tilanne olisi tämä?

Silloin kun annat väärinkäsitysten todellisesta itsestäsi hallita ajatuksiasi, niin sinua kuljetetaan ympäri pyörryttävää kehää. Tästä ei voi olla epäilystä.

Mutta kun annat jumaluutesi opastaa sinua, se johtaa sinut aina totuuteen - totuuteen, että olet Jumalan lapsi ja myös Jumala.

Ole hyvä ja muista, että tällainen jumalainen ymmärrys ei ole mahdollista, silloin kun järkeilet (tai käytät intuitiotasi) väärän identiteettisi lähtökohdista.

Olet yrittänyt saada järkeä elämääsi, vastuisiisi, lapsiisi ja kumppaniisi käyttämällä näkökulmaa, mikä ei edusta totuutta sinusta - totuutta jumaluudestasi.

Olet yrittänyt ratkaista nykytilannetta olettaen väärin sen, kuka olet, ja tämä on saanut sinut jatkuvasti tuntemaan avuttomuutta ja hämmennystä.

Kuka on "vastuullinen"?

Egosi (väärä sinä) on naamioinut todellisen identiteettisi hyvin pitkään. Sen käyttämiä naamioita kutsutaan alipersooniksi. Nämä ovat todellisuudessa erheellisiä uskomuksia identiteetistäsi ja ne näyttävät elävän omaa elämäänsä joka kerta samaistuttuasi niihin liikaa.

Alipersoonat ovat sitä, kuka luulet olevasi. Ne eivät ole sitä, kuka todellisuudessa olet.

Yksi sinulle erityisesti ongelmia aiheuttava alipersoona on "vastuullinen". Tämä alipersoona käskee kuuliaisuuttasi vakuuttamalla sinulle, että sinun on huolehdittava velvollisuuksistasi ja vastuistasi, ennen kuin voit tehdä mitään muuta. Se vaatii tätä sinulta aina spontaaniuden - elämänilosi ilmaisutavan - kustannuksella.

On tärkeää, että yhdistät tämän alipersoonan kokonaissinääsi, mikä on sielukeskeinen sinä, minkä olet valinnut ilmentymään tähän elämään.

Kerromme sinulle, että sinun on parannuttava velvollisuuden ja välttämättömyyden väärinkäsityksestä, mikä on sitonut sinua liian pitkään.

Olet saattanut keskittyä niin siihen, mikä on käytännöllistä, aineellisesti välttämätöntä tai toteuttamiskelpoista elämässäsi, että kun tullaan spontaaniin itseilmaisuun - ilon tuntemiseen ja hauskan pitämiseen - sinulla on estoja etkä pysty nauttimaan olostasi.

Usein siirrät iloasi voidaksesi hankkia käytännöllisiä asioita, joita uskot tarvitsevasi vakaaseen elämään. Tämä taipumus saattaa olla erityisen vahva, kun tullaan sinulle rakkaisiin ihmisiin - erityisesti lapsiisi ja kenties myös aviomieheesi - ja haluusi saada romanttinen elämänkumppani tai sielunkumppani, kuten sitä kutsut.

Sinun ehkä kannattaisi myös miettiä tarvetta vapauttaa tunteesi ja ilmaista niitä vapaammin. Nämä eivät ole välttämättä sitä vihaa tai tuhrautumista, joita sinulla ehkä on tai joita ehkä ilmaiset, koska tunnet vapauttasi ja iloasi rajoitettavan.

Sen sijaan nämä ovat erilaisia tunnetiloja, jotka kiellät itseltäsi, koska uskot sinun tarvitsevan olla "vastuullinen". Näetkö tämän?

Sielunkumppani vai pattitilanne?

Tarkastellaanpa suhdetta aviomieheesi, lastesi isään.

Hän on upea ihminen. Ihana olento. Hän on myös sellainen, joka on tuonut monia muutoksia ja hyviä asioita elämääsi. Kysyt itseltäsi: "Miten on mahdollista, etten ehkä halua olla hänen kanssaan nyt?"

Silloin kun keskityt hyviin asioihin hänessä sekä niihin tunteisiin, jotka alun perin saattoivat teidät yhteen, mietit: "Voisiko hän kuitenkin olla sielunkumppanini? Hylkäänkö tämän poistumalla suhteestani häneen?"

Mutta voit tuntea myös, että suhde sellaisena, kuin olet tuntenut sen, on pysähtynyt. Tunnet, että sinun on katsottava elämäsi suurempaa kuvaa - ei vain suhdetta tähän mieheen.

Kenties teitä ei enää palvele suhde toisiinne aviomiehenä ja vaimona - ainakaan sillä tavalla, miten olette määritelleet sen tähän asti. Silloin kun tarkastelet asioita näin, kaikki mitä näet, on tekemiesi liikkeiden historiaa "suhdeshakkipelissä", mikä on tuonut sinulle tunteen pattitilanteesta - pattitilanteesta, missä kumpikaan ei voi enää liikkua eikä kumpikaan voita. Peli on ohi.

Sielunkumppani vai pattitilanne? Mitä tässä tapahtuu?

Esitämme sinulle tämän kysymyksen vastauksena alkuperäiseen kysymykseesi meiltä. Tunne tätä. Mitä itse asiassa kysyit meiltä tässä? Mikä itse asiassa kutsui sinut tähän kysymykseen?

Ja kenties vielä tärkeämpää, kuka kysymyksen esitti? Olitko se sinä, täysin tietoisena jumaluudestasi? Vai olitko se sinä, joka yritti olla joku muu - kenties "vastuullinen"?

Yrititkö olla vastuussa kaikista ja kaikesta - itsestäsi, lapsistasi, heidän isästään ja aviomiehestäsi? Yrititkö varmistaa, ettei mitään virheitä tehty? Että kaikki selviäisi täydellisesti? Että ketään tai mitään ei loukata, ei jätetä ulkopuolelle tai kenellekään ei jää anteeksi antamatta menneitä rikkomuksia?

Kysy itseltäsi tätä: vaikuttaako tarpeesi turvaan ja varmuuteen ja tämän tunteen jakamiseen lastesi kanssa jotenkin havaintoosi asioista? Oletko päättänyt niin vankasti saada maailman, mikä on täysin järjestyksessä, ettet pysty päättämään, kuka olet tai kuka miehesi voi todellisuudessa olla?

"Tiedän, että asiat ovat huonosti", sanot itsellesi, "mutta jos hän sittenkin on sammakkoprinssini? Mitä jos hän on sielunkumppani, jonka tarkoituksena ei ole tuottaa minulle pettymystä, mutta joka on vain noiduttu ja unohtanut tämän? Mitä teen? Miten voi poistaa tämän loitsun?"

"Tiedän, että minun on tarkoitus elää upeaa elämää ja nauttia myös ihanasta suhteesta. Olen tehnyt kaiken voitavani ollakseni vastuussa tästä. Miksi en sitten näytä saavan sitä tapahtumaan?"

Kyllä, rakas ystävä, hämmennyksesi ja turhautumisesi voi olla suurta, erityisesti kun pakotat itsesi olemaan "vastuullinen". Ja erityisesti kun tunnet vastuuta siitä, että saat kaiken toimimaan täydellisesti elämässäsi ja lähelläsi olevien elämässä.

Rakkaani, tiedä tämä: täydellisyys ei ole kenenkään vastuulla.

Et voi luoda täydellistä elämää, täydellistä suhdetta tai täydellistä ympäristöä itsellesi, aviomiehellesi tai lapsillesi. Etkä voi pakottaa, tuputtaa tai järjestää tätä omin ponnisteluin - vaikka kuinka kovasti yrittäisit.

Se "täydellisyyden kokemus" mitä etsit elämästä, ei tule vastuullisesta osallistumisesta tarpeisiin ja velvollisuuksiin eikä sen valvomisesta, että kaikki muut joihin luotat, täyttävät myös omat velvollisuutensa.

Sitä täydellisyyskokemusta mitä haluat, ei voi järjestää fyysiseen maailmaan ympärilläsi, kuten olet yrittänyt tehdä menneisyydessä. Sen sijaan se tulee siitä, että sallit itsesi kokea maailman sydämessäsi. Tämä maailma on luonnostaan täydellinen, juuri sellaisena kuin se on - kuten olet oikein arvannut.

Etsi ensin sisältä

Mitä siis on tekeillä?

No, näiden kysymysten tuolla puolen, joita egosi jatkuvasti tuo pintaan, on jotain arvostamisen ja kuuntelemisen arvoista. Se on tietämyksesi. Sisäinen tietämyksesi on se täydellinen paikka sydämessäsi, mistä olemme puhuneet. Se on hiljainen paikka, missä sinulla on kaikki vastaukset kysymyksiisi.

Kysymyksesi ei koske sitä, onko miehesi sielunkumppanisi tai onko hän "se oikea" vai ei. Eikä se koske asenteidesi muuttamista lisää. Voisimme vastata jokaiseen kysymykseesi "kyllä". Mutta silloin vastaisimme vain egoillesi. Tästä ei ole sinulle mitään hyötyä, koska ego ei ole koskaan tyytyväinen yhteenkään annettuun vastaukseen. Ego osaa vain esittää kysymyksiä maailmasta, mitä se ei perimmiltään ymmärrä. Se ei ole koskaan tyytyväinen.

Aina kun siis huomaat itselläsi olevan näitä epäilyksiä tai tunnet olevasi kietoutuneena hämmennyksen sumuun, pysähdy hetkesi ja tunne. Mene syvälle sisään ja yhdisty sydämesi olemukseen. Tunne sielusi sykkivän sydämesi rytmissä. Kuuntele jokaista lyöntiä… ja kuuntele hengitystäsi, joka seuraa tuota lyöntiä. Kuuntele sitä riittävän pitkään, kunnes tunnet rauhaa ja hiljaisuutta.

Mielesi ei tarvitse kysyä mitään, kun sydämesi tietää jo vastauksen, ennen kuin kysymys esitetään.

Sydämesi tietää tämän: tuo ihannekumppani jota etsit - sielunkumppanisi - ei ole ulkopuolellesi, vaan sisälläsi.

Se on sielusi. Sielusi on täydellinen kumppani sinulle. Sielusi ei ole mitään sen vähempää, kuin Jumalan täydellistä rakkautta sinua kohtaan.

Kun tärkein halusi on yhdistyä ensin sieluusi, niin tämä tarkoitus siunaa kaikkia maallisia liittojasi. Se on vääjäämätöntä. Mutta jos jatkat sen pakottamista tai odottamista, että liittosi maan päällä tyydyttävät sielusi sisäistä kutsua, niin voit vain olla pettynyt itseesi ja kumppaneihisi.

Sisäinen tietämys

Sisäinen tietämys on armolahja, mikä tulee sinulle, kun päätät muistaa jumaluutesi. Kun otat tämän lahjan vastaan ehdottomasti, epäröimättä ja täysin luopuen egon haluista, niin sydämesi sykkii todellisen rakkauden rytmissä ja sielusi kuiskauksista tulee mahdottomia sivuuttaa.

Näinä hetkinä sielusi kertoo sinulle, että kaiken keskus tässä maailmankaikkeudessa olet sinä - se on sisimpäsi, Jumalitsesi ja se on yhtä lähellä sinua kuin hengittämäsi ilma.

Sydämesi osaa tunnistaa Jumalitsesi. Se on rakastava olemus, mikä virtaa sisälläsi kuin joki ja liikkuu sitten ulospäin maailmaan kaikille, joita se tyydyttäisi. Tunne tämä ja sitten mene uskomustesi tuolle puolen. Kuuntele sydämesi lempeää lyöntiä ja se kertoo sinulle tämän.

Silloin kun sydämesi rytmi on tyyni, mielesi vakaa ja olet ensin etsinyt sisäistä kumppania, mikä on sielusi, niin olet saavuttanut pisteen, missä jumaluutesi jakaminen toisen ihmisen kanssa on luonnollinen ja spontaani tapahtuma.

Kun tämä tapahtuu, monet kutsuvat tätä sielunkumppanin kohtaamiseksi. Mutta me kutsumme sitä mieluummin jumaluutesi jakamiseksi täysin tietoisena.

Tätä on tekeillä…

Kun alat tunnistaa perustotuuden jumaluudestasi ja toisissa asuvasta jumaluudesta, niin alat ymmärtää, että jumaluus on ainoa asia, jonka voit jakaa toisten kanssa. Tämä on ainoa todellinen asia, minkä voit jakaa toisen ihmisen kanssa, koska se mitä todellisuudessa olet, on jumaluus. Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä on totuus sinusta.

Kaikki muu mitä sinulla on, on maallista ja se voidaan mahdollisesti menettää toiselle tai niin ehkä pelkäät. Mutta kun suostut jakamaan suhteessa sen, mitä todella olet, et voi koskaan menettää sitä ja siksi voit jakaa sitä pelotta. Ymmärrätkö tämän?

Siksi Jumalan rakkauden jakaminen sinua kohtaan ja oman rakkautesi jakaminen toisia kohtaan on niin upea ja lahjomaton kokemus. Jumalainen rakkaus on sitä, mitä olet! Ja se on ainoa, mitä sinun on jaettava.

Luota, rakas ystävä.

Luota ja huomaat tulevasi lähemmäs ja lähemmäs sitä pistettä, että jaat jumaluutesi jonkun toisen kanssa - jonkun jonka sydän lyö rytmissä omasi kanssa. Älä pakota sitä, älä yritä muuttaa mitään siinä, mitä olet. Olet täydellinen - juuri sellaisena kuin olet. Mutta tiesit tämän jo, eikö vain?

Jokaisella askeleella minkä kuljet käsi kädessä sielusi kanssa - sydämessäsi sykkivän rakkausrytmin tahdissa - näet, ketä vedät puoleesi. Näet, kuka vastaa tähän rytmiin ja tähän sydämenlyöntiin.

Ei vaadita ponnistelua eikä kamppailua. Vain kuuntele ja tarkkaile - tuomitsematta ja tyrkyttämättä odotuksiasi siitä, kenen pitäisi vastata ja miten.

Sitten näet itsesi astuvan ulos tästä "pattitilanne vai sielunkumppani" -pulmatilanteesta. Näet itsesi elävän vaivattomasti virrassa, missä on todellinen sinä, jumaluutesi kaikkien kokemustesi keskellä.

Kyllä, pystyt käsittämään, että olet maailmankaikkeutesi keskus, ja pystyt ottamaan kaikki tarvittavat askeleet pysyäksesi siinä. Kyse ei enää ole velvollisuuksista, joita ehkä tunnet toisia tai itseäsi kohtaan. Sen sijaan kyse on sinusta ja ilostasi. Kyse on tämän sallimisesta tavalla, mikä on tervettä sinulle.

Kun tietoisesti ja rakastavasti otat paikkasi oman onnellisuutesi maailmankaikkeuden keskellä - asettamatta tarpeettomia vaatimuksia itsellesi tai toisille - niin näet, että päätösten tekeminen ei ole sittenkään vaikeaa.

Ja huolesi sielunkumppanin löytymisestä haihtuu kasvavaan valmiuteen jakaa kokemuksesi jumaluudesta jonkun kanssa, joka voi vastata sinulle tällä tasolla.

Olemme ystäväsi - Saint Germain, Jeshua, Alexandra ja Dan. Ja sinua rakastetaan syvästi.

Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2009 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack