Monday, May 25, 2009

"Vahva ja jalo sydän" - Saint-Germain Kanavointi


Join us with Saint-Germain in Romania!
Spiritual Alchemy Workshop and Mountain Retreat
Workshop Dates: July 11-12, Retreat Dates: July 13-16

Try the Saint-Germain Home Study Course.

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
29.04.2009
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava kanavointi on otettu yksityistapaamisesta Saint Germainin kanssa. Se on julkaistu tässä asiakkaan luvalla. Tämä henkikö halusi tuntea taas aitoja tunteita vaipumatta pelkoon ja tuntea iloa ilman melodraamaa.

Olen Saint Germain.

Haluaisin sinun istuvan hetken hiljaa ja tuntevan sykkivän sydämesi rytmiä. Miksi et koskettaisi nyt sydämesi aluetta ja tuntisi, miten se sykkii rinnassasi? Tunne lämpö sen ympärillä. Tunne lohduttavaksi se säännöllinen veren, hapen ja ravintoaineiden kierto, mitä sydämesi hoitaa joka hetki.

Kun keskityt sydämeesi, salli itsesi hengittää syvään. Tunne upea yhteensopivuus sydämesi sykkeen ja hengityksesi rytmin välillä.

Pane merkille, miten sisään- ja uloshengitys toimivat harmoniassa sydämesi supistumisen ja laajentumisen kanssa - ottaen vastaan happea, jota tarvitset käyttämään kehoasi, vieden sitä tarvittaviin paikkoihin ja poistaen jätekaasuja, jotka myrkyttäisivät sinut.

Rakas ystäväni, myös tunnesydämesi elää ja voi hyvin. Se on riittävän vahva ottamaan vastaan, kierrättämän ja puhdistamaan kaiken, mitä tunnet tällä hetkellä elämässäsi.

Olet saattanut kysyä itseltäsi eri aikoina, pystyykö sydämesi käsittelemään niin paljon tunteita. Mutta tiedät vastauksen tähän. Sinulla on vahva ja jalo sydän. Salli itsesi tuntea tämä vahvuus ja vastaanottaa tähän kauniiseen maljaan, joka on sydämesi, se rakkaus, mitä meillä on jaettavana kanssasi tänään. Se on rakkautta, joka tulee perheeltäsi. Henkiperheeltäsi. Se on rakkautta, joka tulee meiltä ja kaikilta niiltä, joiden elämää olet koskettanut vahvalla ja jalolla sydämelläsi.

Ole kiltti ja avaa sydämesi vastaanottamaan tämä rakkaus ja tiedä, että sinuun tulee vakaa ja tasainen virta. Se on virta, joka on sinulle joka kerta vetäessäsi henkeä.

Hengitä sisään ja vastaanota tämä rakkaus.

Vahva ja jalo sydän

Olet kysynyt meiltä henkisestä sukulinjastasi. Kerron sinulle, että tulet vahva- ja jalosydämisten perheestä. Tulet perheestä, joka tietää, miten seisotaan muistaen totuus.

Tulit tänne maapallolle tähän elämään ystävämme, arkkienkeli Gabrielin, kutsusta, joka soitti trumpettiaan rohkeiden astumiseksi esille. Niiden jotka herättäisivät muistikuvan jumaluudesta ihmisten sydämessä.

Olet yksi niistä, joka vastasi kutsuun ja jonka rohkeus "löytämiselämän" ottamiseen pantiin merkille ja sitä rohkeutta vaadittiin.

Tässä olet nyt, juurtuneen tiukasti elämääsi, ja löytämässä lisää jumalluonnostasi, kun myös autat toisia tekemään saman. Kun teet tämän, sinulle annetaan tilaisuuksia avata toisten sydämiä ja auttaa heitä tunnistamaan se jumaluus, minkä jaat heidän kanssaan.

Opetat heitä Jumalasta, joka elää kaikkien asioiden sisällä - et teorialla tai järjellä, vaan oman elämäsi esimerkillä. Luonteesi lujuudella. Ja näkymättömällä värähtelyllä, joka tulee ulos vahvasta ja jalosta sydämestäsi.

Parantumisen epämukavuus

Nyt vaikuttaa siltä, että olet tullut elämässäsi sellaiseen kohtaan, että sinusta tuntuu jonkin tarvitsevan muuttua. Jokin tuntuu olevan jumissa - se ei ikään kuin liiku, niin kuin pitäisi.

Sinusta tuntuu, että portti muistamiseen avautuisi, jos vain tietäisit vähän enemmän. Heräämisellesi on kriittistä, että voisit kohdata enemmän siitä informaatiosta, mitä tunnet. Olet muistanut palasia jumaluudestasi. Jumalasta joka elää sinussa, sinuna. Tiedät, että tämä on sisin itsesi. Mutta haluat enemmän.

Nyt olet valmista merkittävään läpimurtoon. Ja niinpä olet luonut elämääsi nämä ajankohtaiset olosuhteet, jotka osoittavat kohti muutoksia, joita ei voi enää viivyttää.

Kuten olet kertonut meille, tunnet, ettei ole iloa. Henkilökohtainen perhe-elämäsi tuntuu olevan jumissa. Ammatillisella elämälläsi ei ole johdonmukaista ja selvää muotoa. Ja etsit selkeää ymmärrystä siitä, millaista elämäsi pitäisi olla nyt.

No, rakas ystävä, havaintosi ovat selviä, ja tiedät, että jonkin on muututtava. Tiedät toki, että olet valmis ottamaan riskin, niin kuin olet tehnyt usein aiemminkin. Ainoa kysymyksesi on: "Kykenenkö selviytymään tästä tunteiltani?"

Tiedät, että sinun täytyy antaa kaikkien noiden kätkettyjen, unohdettujen tai tukahdutettujen tunteiden tulla pintaan. Mutta pelkäät, että se on liian vaikeaa. "Pystynkö kestämään tämän tuskan?", kysyt itseltäsi.

Tämä epäilys ja pelko on hyvin normaalia. Se ei eroa sen pienen lapsen kokemuksesta, joka kysyy äidiltään, joka on poistamassa piikkiä pikkuisen jalasta: "Sattuuko se, äiti?"

Ja tähän annetaan vastaus: "Kenties vähän, kultaseni. Mutta meidän on otettava se pois nyt, ettei tilanne pahene."

Tässä tilanteessa lapsen kokema pieni määrä epämukavuutta ei ole mitään verrattuna siihen, että piikin annetaan mennä syvemmälle jalkaan tai että se aiheuttaa infektion.

Niinpä lapsi ymmärtää tilanteen parhaan kykynsä mukaan. Hän luottaa äidin rakkauteen ja on valmis kestämään pienen määrän pelkoa ja epämukavuutta, joka antaa hänelle takaisin vapauden liikkua ja iloita.

Ja näin on myös henkisen kehittymisesi esteiden osalta. Joskus on välttämätöntä kokea parantumisepämukavuutta estämään vakavamman haavoittumisesi.

Ego ja alipersoonat

Ystäväni, muistutan sinua taas siitä, että sinulla on vahva ja jalo sydän. Se on itse asiassa niin vahva, että se voi käsitellä kaikki tunnemuutokset, joiden läpi sinun on kuljettava syntyäksesi uudestaan.

Nyt sinun on aika päästää irti tunteet, jotka satuttavat sinua ja joita olet pitänyt sisälläsi monia vuosia. Jotkut näistä haavoista - piikeistä - ovat jopa vanhempia kuin tämä elämä. Anna poistaa ne. Luota jalon sydämesi vahvuuteen, että se kestää sen pienen määrän epämukavuutta, mitä tämä aiheuttaa, ja tiedä, että kaikki on hyvin.

Ystäväni, toisin kuin mitä ääni päässäsi (egosi) on kertonut sinulle - olet suurenmoinen olento. Sanon sen taas. Sinulla on vahva ja jalo sydän. Anna nyt egosi ja kaikkien varjopuoliesi - kuten niitä kutsutte - nähdä tämä vahvuus ja jalous. Me kutsuisimme niitä tunnistamattomiksi alipersooniksi.

Kun teet tämän, egosi alipersoonaseurueineen saattaa yrittää kertoa sinulle, että olet liian heikko tähän. Se saattaa yrittää kertoa sinulle, ettet kestä sitä draamaa tai kärsimystä, mitä tunteidesi puhdistaminen aiheuttaa. Se saattaa kertoa sinulle, että tämä on täysin tarpeetonta ja kerrassaan typerää.

Mutta tiedä, että henkinen sukulinjasi on paljon suurempi kuin mikään näistä asioista, joita pelkäät. Tulet vahva- ja jalosydämisten suvusta. Ja tämän vuoksi tiedät, ettei mikään tuntemasi voi koskaan tehdä sinusta uhria. Tunteesi ovat vain varjoja ja muunnelmia kokemuksistasi maan päällä. Ne informoivat ja rikastavat elämääsi. Mutta ne eivät ole sitä, kuka todellisuudessa olet.

Tunnetasapainon palauttaminen

Ystäväni, kyky tuntea tunteita - myös tuskallisia tunteita - on sinulle vain yksi tapa tunnistaa jumaluutesi. Kun tunteiden annetaan virrata pelkojesi rajoittamatta, niin ne pystyvät aina löytämään tiensä takaisin kotiin, sydämeesi.

Tunnevirta on "itsensä korjaava". Tämä merkitsee sitä, että tunteesi - aivan kuin psykologiset prosessisi - ovat homeostaattisia. Niiden luontainen tila on tasapaino ja vakaus. Ne ovat tasapainossa, jos niitä ei häiritä. Vain pelko aiheuttaa epämiellyttäviä kokemuksia tunnekehoosi.

Yritä tietoisesti ja tyynesti hengittää jokaisen vaikean tunnekokemuksesi läpi. Tämä on upea apu pelon selvittämiseen. Ja muista aina, että olet turvassa ja itse rakkauden lähde rakastaa sinua.

Muista jumaluutesi. Muista, että se jumalainen ihminen, joka olet, voi tuntea koko tunnerunsauden vajoamatta pelkohalvaukseen. Vain salli sydämesi rakkauden huuhdella puhtaaksi tunteesi ja olemuksesi ja pyhän hengityksesi tukea niitä.

Tiedä, että kaikki on hyvin.

Tuntemisen oppiminen uudestaan

Kykysi tuntea myötätuntoa - ei vain itseäsi kohtaan, vaan myös ympärilläsi olevaa maailmaa kohtaan - ei tee sinusta mitenkään heikkoa, vastustuskyvytöntä tai voimatonta. Kyllä, se tekee sinusta haavoittuvan. Mutta haavoittuvuus on vahvuuteesi liittyvä ominaisuus. Se osoittaa, että olet avoin rakkauden virralle.

Kun avaat sydämesi tuntemaan kaikkea, mitä on, sallit itse asiassa sen rakkauden lähteen, mikä on jumaluutesi, virrata sydämesi ja kaikkien ihmiskokemustesi läpi. Kun sallit jumaluutesi virrata ja kiertää lävitsesi - aivan kuin veri, joka syöksyy suonissasi - päästät irti ja vapautat pelkoenergioita, jotka liittyvät egon ja sen alipersoonien vääriin uskomuksiin.

Nämä varjopuolet - kuten niitä kutsutte - ovat vain pelon, epäilyksen ja unohduksen naamioita, joita käytät. Ne uskovat, että jos sallit itsesi olla taas tunteiltasi haavoittuva, sinuun sattuu. Ne uskovat näin, koska ne tuntevat menneisyydestä vain tuskan. Tuska on synnyttänyt ne. Ne uskovat palvelevansa sinua estämällä sen, että samanlaiset tapaukset tai tunteet satuttavat sinua taas tulevaisuudessa.

Mutta tämä on harhaanjohtamista, ystäväni. Koska ne eivät pysty näkemään mitään muuta! Riippumatta siitä mitä on, ne tulkitsevat sen ainoaksi tuntemakseen asiaksi - peloksi ja tuskaksi. Ja näin tehdessään ne varastavat sinulta ilon.

Muista, että varjo-osasi ovat vain vääriä uskomuksia todellisuuden luonteesta, joita egosi sinulle tulkitsee. Nämä vääristyneet havainnot eivät liity yhtään enempää todellisuuteen, kuin egosi liittyy totuuteen jumaluudestasi. Sinun tehtäväsi on kouluttaa uudestaan nämä varjo-osat ja yhdistyä niihin - näihin alipersooniin, kuten niitä kutsumme.

Pelkäävä sydän on kuin nyrkkiin puristettu käsi

Kehotamme sinua siis avautumaan taas tuntemaan syvästi. Tunne kaikkea pelotta. Voit tuntea kaikkea menneisyyden tuskan tai kärsimyksen tuhoamatta. Tai odottamatta, että se tapahtuu taas, jos et pidä varaasi.

Tiedä, että voit tuntea kaikkea syvästi ympärilläsi olevan hämmennyksen kaatamatta sinua maahan. Voit tuntea taas kaikkea ja avata uusi kommunikointilinjoja sieluusi. Ja kun alat taas tuntea, avaat myös uusia kanavia jumalitseltäsi tulevan opastuksen havaitsemiseen ja vastaanottamiseen selvemmin.

Kun annat itsellesi luvan tuntea enemmän, se muuri jonka egosi on rakentanut suojelemaan sinua vahingoittumiselta, alkaa murentua ja kaatua. Ja sen myötä alipersoonasi, jotka toimivat esteenä ilon kokemiselle, alkavat myös kaatua.

Sitten tunnet rakkautesi ja ilosi taas virtaavan vapaasti.

Kuten olen sanonut muissa tilanteissa, pelokas sydän on kuin nyrkkiin puristettu käsi. Kun pelko supistaa sitä, se ei voi avautua antamaan tai vastaanottamaan rakkautta. En sano tätä loukatakseni sinua millään tavalla. Muistutan vain sinua niistä seurauksista, jos elät tunteiden ilmaisemisen pelossa.

Muista, että on täysin ok tuntea tunteitaan. Draama ja pelko hiipivät sisään vasta, kun alat määritellä itsesi tunteidesi mukaan.

Sen muistaminen, kuka olet

Kun tämä tapahtuu, muistuta itseäsi siitä, että tunteesi eivät ole sitä, kuka todellisuudessa olet. Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä on totuus sinusta.

Voit oppia kokemaan tunteiden antaman runsaan informaation ja sitten päästämään niistä irti helposti ja vaivattomasti. Ne ovat informoimassa sinua - siinä kaikki. Ne eivät ole samaistumista varten.

Tiedä, että saatat kokea hämmennystä ajoittain, kun alat avautua taas tunteillesi. Tämä on normaalia. Mutta sielulta saamasi opastuksen myötä käsität pian, että kutsut elämääsi taas iloa etkä lisää pelkoa tai kärsimystä. Tulet näkemään upeita tilaisuuksia, joita luot tunteaksesi taas maailman, vakuuttuneena vahvasta ja jalosta sydämestäsi.

Ja tämän myötä olemme valmiita tällä erää. Olemme aina rinnallasi ja rakastamme sinua kovasti.

Yhdessä Gabrielin ja Metatronin energioiden kanssa sekä Alexandran ja Danin avustuksella, olen Saint Germain.

Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2009 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack