Friday, March 14, 2008

"Nasterea Noului Sine si Echinoctiul care se apropie": Un channeling cu Saint-Germain


Transmis prin Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack
Chichilianne, Franţa
www.joyandclarity.com

Traducerea: Alexandra Mahlimay

Dacă doriţi să trimiteţi acest mesaj unui prieten, vă rugăm daţi clic aici.


Dragi prieteni,

A fost o saptamana grea, nu e asa? O saptamana grea, cu urcusuri si coborasuri, mai ales in ceea ce priveste corpul fizic si cel emotional.

Multi dintre voi ati fost activi fizic, de multe ori chiar pana v-ati epuizat sau ati fost atat de obositi incat nu ati putut face mare lucru. Iar alaturi de epuizarea voastra fizica, poate ca ati simtit nevoia sa va retrageti emotional – simtindu-va retrasi, fara pasiune, depresivi sau chiar pe punctul de a plange.

Cantitatea imensa de energie care s-a scurs in ultima vreme prin corpul vostru emotional si fizic este legata de acei ani multi de munca spirituala intensa pe care ati exercitat-o.

Si ma refer in mod special la munca pe care o numiti “saltul in constiinta”. Acesta este ceea ce ati intreprins voi in mod individual si in mod colectiv. Iar acest lucru a cauzat transformari energetice intense in corpul, mintea si structura voastra emotionala.

Intensitatea “simtita” sau perceputa a acestor schimbari a crescut in mod continuu in ultimele luni de zile, mai ales in contextul linistii, al activitatii fizice scazute si al stagnarii pe care multi dintre voi le-ati trait spre sfarsitul anului trecut.

Tornada energetica

Deci, ce anume s-a intamplat in zilele trecute?

Raspunsul este: energia s-a miscat. Energiei blocate i-a fost permis sa se miste.

Pentru unii dintre voi, aceasta experienta a fost ca si cum ati fi deschis dopul de la sampanie. Tot ceea ce a fost sub presiune a fost eliberat dintr-o data, iar continutul din sticla a fost eliberat cu o forta deosebita.

Poate ca unii dintre voi ati simtit o tornada care a rupt si dislocat totul in calea sa, aspirand toate resturile gasite in cale si ducand totul intr-un loc fara nume, dintr-un tinut indepartat. Este exact aceasta intensitate pe care ati simtit-o.

Ati putea spune ca la nivel energetic ati terminat de “curatat casa”. Acesta a fost proiectul pe care l-ati inceput aproximativ cu doua luni in urma.

In ultimele doua luni de zile, structurile energetice vechi care nu v-au mai servit au fost slabite din stransoare, iar acum au fost maturate de acest taifun. Acestea includ structuri emotionale care v-au inlantuit in cicluri umplute cu drama, credinte conflictuale care au creat confuzie in mintea voastra si toxine care au fost acumulate in corp si care l-au intoxicat.

Voi ati perceput aceasta revarsare sau curatare in diverse moduri. Poate ca au fost momente in care ati simtit cum v-a crescut nivelul de energie si ati fost capabili sa faceti multe lucruri din punct de vedere fizic. Alteori poate ca ati avut doar putin suport energetic in corp, v-ati simtit inexplicabil de obositi si nici ca puteati misca un muschi. Somnul a fost si el afectat.

Pe masura ce ati perceput acest proces de curatare in campurile voastre energetice, poate ca v-ati oprit pentru un moment si v-ati intrebat:

“Ce se intampla cu mine?”

“Oare imi pierd restul de energie care mi-a mai ramas si nu mai pot face nimic?”

“Oare voi fi in stare sa ma bucur din nou de corpul meu asa cum o faceam alta data?”

Si in final, poate ca a existat o alta intrebare pe care v-ati pus-o si care este rareori binevenita in minte:

“Oare am sa mor?”

Da, in unele cazuri purificarea de aceste vechi structuri energetice a fost atat de intensa incat poate ca v-ati intrebat daca va apropiati fizic sau emotional de moarte. Acest lucru poate ca v-a ingrijorat temporar, insa curand totul, voi ati realizat ceea ce se intampla si ati acceptat sa nu va mai opuneti, permitand experientei voastre sa se manifesteze in felul sau.

Pe scurt, ceea ce ati facut in ultimele zile a fost sa permiteti o Mare Curatie a campurilor voastre energetice mai “dense” – fizicul, emotionalul si mentalul. Ati permis acest lucru pentru a atinge o aliniere mai mare cu campurile voastre energetice fine, care sunt sursa Gandurilor Inalte, a Simtamintelor Profunde si a Cunoasterii Practice.

Aceasta reglare care a avut loc recent a fost necesara pentru a permite Noului Sine – Sinelui Auriu si Vibrant – sa apara si sa inceapa sa se exprime in fizicalitatea voastra.

Dupa furtuna

Ce se intampla acum? Aveti cuvinte, imagini sau simtaminte pentru a descrie aceasta?

Pentru a intelege ceea ce se intampla acum, intrebati-va cum va simtiti odata ce ati parcurs cu succes incercarile grele prin care au trecut fizicul, emotionalul, mentalul si sinele psihologic.

Pentru unii, poate ca sentimentele sunt mixte – exista un sens al desavarsirii, o incapacitate de a intelege complet ceea ce s-a intamplat si poate simtiti epuizare.

Imaginati-va ca tocmai ati dat nastere unui copil sau ca ati urcat pe varful semet al unui munte. Evenimentul s-a consumat, s-a incheiat. Cu toate acestea, sunteti atat de obositi incat nu aveti nici un pic de energie ramasa in corp pentru a exprima cu totul bucuria, usurarea, fericirea sau simtamantul de implinire pe care il simtiti. Experienta este adanc in voi, desigur, insa ea este latenta – este ceva ce va fi actualizat mai tarziu.

La nivel psihologic, identitatea voastra s-a transformat si ea. Constiinta voastra s-a extins. Nu mai sunteti aceeasi persoana dinainte de incercare. Acum sunteti o mama, un alpinist. Avand in vedere aceste lucruri, poate ca vor trece ore, zile sau chiar saptamani pana sa va reveniti in putere si sa va obisnuiti cu aceste realizari.

La fel se intampla cu multi dintre voi acum, in evolutia voastra spirituala.

Convalescenta

Va rog intelegeti ca acum voi dati nastere Noului Sine, ca urcati catre Noi Inaltimi ale Constientei.

Alinierile energetice asociate cu extinderea constiintei voastre in acest fel in care o faceti, pot sa va faca sa va simtiti destul de epuizati. Nu fiti descurajati daca treceti de la o stare de activitate crescuta la oboseala atunci cand traiti acest flux energetic.

Oare cea care urmeaza sa devina mama este in continua activitate pe tot parcursul procesului de nastere?

Nu, ea merge pe valul contractiilor uterine. Impinge atunci cand este timpul sa o faca si se odihneste atunci cand contractiile slabesc.

La fel face si cel care urca muntele. El urca o anumita distanta atunci cand simte ca energia sa este in crestere, insa se odihneste cand pasii sai devin grei si respiratia ingreunata.

Prietenii mei, voi ati trecut printr-o astfel de perioada de activitate energetica. Ati realizat multe, dar acum sunteti obositi. Intr-o saptamana sau doua veti realiza cu totul ceea ce ati facut pana acum.

Veti realiza ca ati nascut Noul Sine. Ca ati urcat Noile Inaltimi ale Constiintei.

Si in curand veti incepe sa simtiti bucuriile muncii voastre.

Insa deocamdata, permiteti-va sa va odihniti. Este timpul sa fiti in convalescenta. Fiti activi doar daca simtiti nevoia sa va puneti energiile in ceva anume. Doar fiti atenti sa nu exagerati.
Luati-va timpul sa respirati, sa aveti experiente simple – o masa buna, o plimbare scurta si o conversatie cu cineva apropiat. Faceti toate acestea atata timp cat va ofera bucurie, dar nu exagerati. Fiti atenti la momentul cand vreti sa mergeti in interior si sa fiti in liniste din nou.

Fie ca dati nastere unui copil sau ca urcati un munte semet, aceasta este o experienta foarte intensiva. Va schimba in mod fizic, emotional, mental si psihologic.

Va schimba intreaga viata.

Tineti minte ca acum va aflati intr-o situatie similara. Voi incorporati o Viata Noua, dati nastere Noului Sine.

Si in curand veti merge mai departe, dincolo de experienta nasterii.

Sa stiti ca veti crea Relatii Noi, veti inaugura Societati Noi si veti stabili Modelele unei Lumi Noi care sunt construite pe baza practicii voastre zilnice a suveranitatii personale, a bunatatii iubitoare, a dorintei binelui pentru toti si a Constiintei Unitatii.

Fiti convinsi ca voi ati ales aceste lucruri. Voi ati pregatit calea si aceasta Cale Noua vi se va revela in curand.

Pregatirile pentru echinoctiul din 21 martie

In data de 21 martie, echinoctiul de primavara din emisfera nordica si cel de toamna din emisfera sudica va coincide cu celebrarea Pastelui din unele parti ale lumii. Acest eveniment construieste o constiinta care va transforma intreaga planeta.

Energiile care patrund Pamantul in aceasta vreme vor fi aliniate cu schimbarile cosmice din Univers. Cand priviti propriile voastre experiente veti putea observa alinierea energiilor proprii cu evenimentele care vor veni.

Perioada de aproximativ doua saptamani dinainte de echinoctiul din 21 martie va va permite sa ancorati energiile Innoirii si Noii Nasteri in corpurile voastre.

In acelasi timp se anunta schimbari majore in Lumea Veche pe care o vedeti in jurul vostru. Aceste modificari vor fi energizate de catre echinoctiul care vine. Si in vremea urmatoare echinoctiului veti observa schimbari accelerate in situatiile de politica nationala, in politicile externe internationale, in economia globala, in educatie, psihoterapie, medicina si in dezvoltarea surselor de energie alternativa pentru planeta, ca sa numim doar cateva domenii.

Pe masura ce aceste lucruri se vor intampla si totul se grabeste, ramaneti ancorati in ceea ce stiti ca este Adevarul.

Cand veti observa schimbarile care apar, tineti minte sa pastrati o Viziune Inalta pentru Noul Pamant, asa cum vreti sa il locuiti.

Permiteti constiintei voastre sa sprijine o Noua Expresie si o Rezolvare Inalta pentru tot ceea ce vedeti ca se intampla in jurul vostru.

Si va rog, nu cadeti in frica, ingrijorare sau curiozitate morbida fata de ceea ce vedeti ca se intampla in lumea din jurul vostru! Nu exista nimic de discutat. Ramaneti focusati, centrati in voi.

Fascinatia pentru melodrama este atat de necaracteristica pentru voi – avand in vedere mai ales tot ceea ce ati facut pentru a va aduce pe voi in iubire, constiinta si discernamant plin de compasiune.

Este important sa nu va agitati impreuna cu masele. Ramaneti calmi si centrati.

Fiti un standard si nu o dublura intr-un film. Acest loc in care va aflati ofera cele mai marete posibilitati pentru ca aceste schimbari sa aduca manifestarea binelui suprem.

Va rog sa tineti minte ca nu sunteti aici pentru a schimba lumea judecand-o sau dramatizand evenimentele din jurul vostru, ci exprimand Exemplul Viu al vietii voastre.

Pe masura ce va aliniati vointa, gandurile, trairile si actiunile cu intentia ca Binele Suprem sa fie Manifestat pentru Toti, voi veti asista impreuna cu cei multi sa aduceti aici Lumea Noua.

De aceea, ramaneti centrati in vietile voastre si exprimati – pe cat puteti de bine – Gandurile si Simtamintele Profunde. Sa stiti ca facand acest lucru, voi ajutati la manifestarea Noului Plan de Viata.

In zilele care vor urma veti putea observa ca Lumea Veche este coplesita de greutatea propriei constiinte. Este posibil ca multi sa fie panicati sau sa se simta sufocati. In aceste momente Prezenta voastra – stralucirea Noului Sine – va fi ca si un far de lumina pentru cei care doresc sa faca saltul intr-o Constienta Noua.

Amintiti-va va rog ca o fiinta suverana ca si voi, recunoaste intotdeauna Dumnezeul in ceilalti si ofera doar Binele Suprem pentru Toti Implicati. Voi nici macar nu trebuie sa stiti care este acesta in momentul in care vi se cere. Intentia voastra plina de iubire de a oferi acest lucru va fi indeajuns. (Pentru ca, dupa cum stiti, atunci cand incercati sa va ganditi ce anume trebuie facut sau incepeti sa teoretizati despre acestea, voi doar va puneti piezis in calea voastra.)

Asadar, nu este vorba de a fi superior in nici un fel. Nu este vorba de a sti mai multe decat oricine altcineva. Nu este vorba de a predica. Este pur si simplu vorba despre a fi ancorat si de a oferi acest suport celorlalti.

Amintiti-va sa va verificati integritatea in toate situatiile si sa ii instruiti pe altii prin exemplul vietii pe care o traiti, nu prin cuvinte sofisticate.

Asumati-va acest lucru si incepeti Viata Noua care vi se cuvine.

Cam atat deocamdata!

Eu Sunt, Saint-Germain.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ şi Joy and Clarity International™ oferă mesaje transmise prin channeling, ateliere şi seminarii publice, pentru a ne ajuta să ne eliberăm de limitări şi pentru a ne ajuta să ne extindem conştiinţa umană.

Acest articol poate fi distribuit gratuit, cu condiţia să nu fie modificat sau editat sub nici o formă. Comercializarea de către alte părţi necesită acordul explicit în scris al deţinătorilor drepturilor de autor, Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack. Dacă reproduceţi acest material, vă rugăm includeţi numele autorilor şi adăugaţi la material, următorul link: www.joyandclarity.com

Pentru mai multe informaţii despre sesiuni private şi evenimente, vă rugăm vizitaţi http://joyandclarity.blogspot.com

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Drepturi de autor © 2008 Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack