Tuesday, May 20, 2008

Saint-Germain Csatornázás: „Új Én, Új Világ és Új Társadalom” címmel


Alexandra Mahlimay és Dan Bennack
Cluj-Napoca, Románia
www.joyandclarity.com

Fordította: Timea Thomazy


Ha szeretnéd ezt az üzenetet megosztani egy barátoddal, Kattints ide.

Az előző Saint-Germain csatornázásainkon, feltártuk az Új Én-t és érdeklődtünk az Új Kapcsolatok természete iránt. Itt van az, amit felfedeztünk:

Az Új Én, az a saját független, elegyített lélek éned. Ez te vagy, miközben megtestesíti a Lelked szeretetét és vágyait, ebben az életidőben. Új Én-ként (Új Önmagadként), ebben a világban cselekszel hozzáértéssel, elfogadással, Ön-szeretettel és bölcs ítélőképességgel.

Az Új Kapcsolatok körülötted, az Istenséged részesei. Ők azok, akik, emlékeztetnek arra, hogy nincs szükséged semmire senki másról, mert Te Vagy Minden. Ezzel a tudással többé már nem használod arra a másikat, hogy beteljesületlen vágyakat teljesítsen, vagy kielégítse a kívánt szükségeidet. Helyette megosztod a saját Isteni Létezésed tapasztalatait. Amikor megosztod az Istenséget ezen a módon, növeled saját magatokat az egyetlen lehetséges módon – az által, hogy kiterjeszted a Szereteted.

De, mi az Új Társadalom? Ez a kérdés, amire jelenleg még nincs határozott válasz. Mostanában kezdik el a független létezők kutatni, keresni egymást. Kapcsolatokat, közösségeket keresve együtt alakítanak ki úttörő módon állandó békés, szerető társadalmakat. Ez csak egy történet, mondták a most létezők. Mi meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk a következő Online Saint-Germain csatornázásunkra, hogy feltárjuk ezt a kérdést.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A Joy and Clarity és a Joy and Clarity International csatornázott üzenetekkel, tanítók által vezetett csoportos foglalkozásokkal, és nyilvános tanításokkal segít abban, hogy felszabadulhassunk a korlátaink alól az emberi tudatosság kiterjesztése által.

Ezeket az írásokat díjmentesen lehet terjeszteni, változatlan formában, mindenféle korrigálás nélkül. Harmadik félnek történő értékesítéshez a szerzői jog tulajdonosainak -- Alexandra Mahlimay és Dan Bennack -- egyértelmű, írásbeli hozzájárulására van szükség. Az anyagok sokszorosítása esetén, kérlek, add meg a szerzők nevét és a következő webcímet: www.joyandclarity.com

Az egyéni foglalkozásokkal és a programjainkkal kapcsolatban további információkat a http://joyandclarity.blogspot.com címen találsz.

If you would like to be notified when new material is published, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

copyright © 2008 Alexandra Mahlimay és Dan Bennack