Wednesday, July 16, 2008

Saint Germain-közvetítés: "Az Új Én és az Új Párkapcsolatok"


Alexandra Mahlimay és Dan Bennack közvetítésében
Franciaország, Chichilianne
22.5.2008
www.joyandclarity.com

Fordította: Magdalena
Email: yohamnet@yahoo.com

Ha szeretnéd ezt az üzenetet megosztani egy barátoddal, Kattints ide.

A következő anyagot 2008. május 17-én közvetítettük, egy Saint Germain internetes csoportmunka alkalmával. Az eredeti szövegen változtattunk, és kibővítettük a könnyebb, világosabb érthetőség kedvéért.

Köszöntelek benneteket! Azért vagyunk ma itt, hogy a kapcsolatokról beszélgessünk. Elsősorban azt fogjuk feltárni, hogy az Új Én, a Lélekkel eggyévált Én hogyan alakítja ki, és hogyan válik részévé az Új Kapcsolatoknak. Eközben meg fogtok látni néhány lényeges különbséget az Új Kapcsolatok és a múltban kialakított régi kapcsolatok között.

Tehát, kezdjük!

Milyen csodálatos is egy kapcsolat! Micsoda nagyszerű lehetőségeket kínál arra, hogy kifejezd és megoszd egy másik emberrel Isteniségedet!

Lehet, hogy hallottatok néhány történetet az én földi életeimről, és az én akkori kapcsolataimról. Azonban ennek az összejövetelnek nem ez lesz a témája. Inkább vegyünk most egy mély lélegzetet együtt, és először nézzünk meg titeket!

Kedveseim, most hogy úgy döntöttetek, beengeditek az Új Ént az életetekbe, már látjátok, hogy egyes kapcsolataitok kezdenek meglazulni, sőt felbomlani. Ezek többé már nem azok, amik voltak. Mivel a kapcsolataitok minősége attól függ, kinek hiszitek magatokat, vegyük át mégegyszer, ki az az Új Én!


Az Új Én

Az Új Én az, Aki Valóban Te Vagy. Az Új Én Te Vagy, egybeolvadva a Lelkeddel ebben a testben és ebben a létidőben. Ne becsüld alá ezt a megtapasztalást! Ez egyszerre jelent emelkedettséget és alázatot.

Hát igen, tudom, hogy szeretnétek elrejtőzni, és szeretnétek ezt az egészet távol tartani magatoktól. Tisztában vagyok ezekkel a kételyeitekkel.

„Ez lehetetlen.” – mondjátok ti. „Hogyan lennék én egyáltalán képes megtestesíteni a Lelkemet ebben az életemben? Annyi minden van még, amit meg kell tanulnom, amiben mesterré kell válnom.”

De én azt mondom, ennek mostmár ELJÖTT az ideje. És akár rejtőzködtök, akár nem, ti ezt választottátok. És ez épp most történik.

Barátaim, Isten hozott benneteket az Új Világban!

Milyen érzés belépni ebbe az Új Életbe és üdvözölni az Új Éneteket? Gondolkodjatok el ezen egy pillanatra, és csak válaszoljatok nyugodtan a kérdésre!

1. résztvevő: izgatott vagyok, botladozom és tanulok.

2. résztvevő: Zavarodott vagyok.

3. résztvevő: Izgatott vagyok, és látom, hogy minél jobban beleengedem magam az áramlásba, annál örömtelibbnek érzem magam. De az élet sok akadályt állít, hogy megzavarjon, és ez nagyon idegesítő.

4. résztvevő: Úgy érzem magam, mint egy újszülött….akinek nincs valódi kapcsolata a múlttal, és azzal, ami eddig történt. Nem tudom pontosan, milyen lesz az Új világ, csak halvány érzetem van arról, ami jön. Izgatott és türelmetlen vagyok.

5. résztvevő: Most izgatott vagyok, és van bennem egy kis szorongás az emberi kapcsolataim miatt, mint mindig.

6. résztvevő: Ragyogóan érzem magam. De hogyan tudom megengedni, hogy ez minden pillanatban folytatódjon?

Köszönöm. Ez nagyszerű!

Látom, hogy mindannyian lelkesedtek ezért az Új Életért, bár talán különbözőképpen fejezitek ezt ki. Ez remek. Izgalmas – főleg, amikor elkezditek ezt megosztani másokkal. Akkor az izgatottságotok megnő, és kiterjed.

Akkor tehát folytassuk!

Mi az Új a Létezésben

Meg kell értenetek azt, hogy amint belekezdtek ebbe az Új Életbe, meg fogjátok tapasztalni, milyen az Újdonság érzése – ez a frissesség – amit a körülöttetek élő emberekkel való kapcsolatteremtésben is érezni fogtok. Ezek a találkozások különféle érzéseket keltenek bennetek. Ezek között előfordul időnként a kétely érzete azzal kapcsolatban, hogy vajon most tényleg az Új Életeteket kezditek-e. Ne kételkedjetek! Tényleg azt kezditek!

De tartsátok szem előtt, hogy nem nehéz kételyekbe zuhanni, ha a Régi Világgal kapcsolatban álltok, és azzal a sok emberrel, akik még annak a lakói, és annak a szabályai szerint élnek!

A megegyezések szabályai

A Régi Világban a kapcsolatok – sokszor nem tudatosan – a megegyezések szabályai szerint működnek. Szándékosan használom ezt a kifejezést itt. Ezeket a szabályokat a rendőrségetek és a hadtestületeitek használják, hogy megszabják, hogyan, mikor és hol alkalmazandó a kényszerítő erő egy konfliktusban.

A megegyezések szabályai nem kérdőjelezik meg, hogy egyáltalán ártsunk-e egy másik embernek, akivel kapcsolatunk van. Egyszerűen elfogadottnak veszik, hogy a másik ember megsértése szükséges lehet, ha konfliktus áll fenn.

Barátaim, az Új Kapcsolatok nem így működnek. És ez az, ami miatt lehetnek nehézségeitek most, mert a régi kapcsolatok szerinti összefüggések világában éltek.

A régi kapcsolatok alapja a szükség és a hiány. Azokat a dolgokat, amik szerinted belőled hiányoznak, egy másik emberben keresed, és megfordítva. A kölcsönös kihasználásra alapozva alakítjátok ki a kapcsolataitokat, hogy jobbnak érezzétek magatokat, egyszerűen azért, mert megfeledkeztetek arról, Akik Valóban Vagytok – Isten Gyermekei, és Isten is egyben. Ti ezt szeretetnek nevezitek, de ez nem az.

Amikor ezeknek a szövetségeknek a feltételei összeomlanak, kialakul egy konfliktushelyzet. A kapcsolat egy vagy több résztvevőjét hibáztatjátok, és az a támadás-védekezés kialakulásához vezet. És a megegyezések első számú szabálya bármilyen konfliktushelyzetben az, hogy jogod van támadni, hogy megvédd magad.

Ezek a hiedelmek vezérelik a régi kapcsolatokat.

És ti azt választottátok, hogy ezt magatok mögött hagyjátok.

Üdvözölve vagy az Új Világban?

Épp most érkeztél meg az Új Világba, és lehet, hogy még nem érzed magad leföldelve. Olyan vagy, mint egy friss rügy egy gyümölcsfán – most nyitod meg magad a tavasz kellemes lehetőségei felé, de még érzed a csípős hideg tél utolsó emlékeit.

Meg kell értened, hogy amikor belépsz az Új Világba, egy Magasabb Önkifejezésbe, az emberek, akikkel érintkezel, valószínűleg húzni fognak visszafelé a kapcsolatok régi, jól ismert mintáiba. Amikor ez megtörténik, lehet, hogy elveszted a biztonságérzeted, sőt zavarodottnak érzed magad, mert annyira egyértelmű volt, hogy valami jobbat választasz most magadnak.

Ne törődj vele! Minden rendben. Csak jusson eszedbe, hogy ezek az első lépéseid – mint a gyermek első lépései – az Új Világba, és az Új Én megtapasztalásába.

Amikor úgy érzed, hogy a Régi Világ kimozdít az egyensúlyodból, hogy a lépéseid még bizonytalanok, hogy fennáll a veszélye annak, hogy újra elesel, csak jusson Eszedbe az Igazság Rólad – hogy Te is Isten Vagy – és tudd, hogy van segítséged!

Mivel arról beszélünk, hogy kibillentünk az egyensúlyunkból a Régi Világban, szeretném megkérdezni mindannyiótoktól, hogy mit vesztek észre magatokon, hogyan viszonyultok a régi kapcsolatokhoz.

4. résztvevő: Nem merem kinyilvánítani az Igazságot Magamról. Zavarodottá és bizonytalanná válok, ahogy mondtad.

Még valaki?

1. résztvevő: Megpróbálom figyelembe venni a másik ember szempontjait, megérteni, és persze lélegezni.

4. résztvevő: Úgy érzem biztonságosabb elbújni az Igazság kinyilvánítása elől, a félénkség, bizonytalanság és sebezhetőség miatt.

Igen, gyakran talán azt veszitek észre, hogy félénkek vagytok, visszavonultok, sőt szomorúak lesztek.

3. résztvevő: Utólag még kiábrándultabbnak érzem magam, hogy nem tudok ÖNMAGAM lenni annyira, amennyire szeretnék.

5. résztvevő: Igen, én is azt érzem, hogy kompromisszumokat kötök azzal kapcsolatban, hogy Ki Vagyok Én.

3. résztvevő: Úgy érzem, túl sok időt fordítok arra, hogy „csináljak” valamit, és nem eleget arra, hogy legyek.

2. résztvevő: Én csak sírok.

Igen, lehet, hogy azt veszitek észre, hogy nem tudjátok, hogyan kell nagyon könnyedén „lenni” a Régi Világban – és egyre nehezebbé válik ott tartózkodni, és másokkal érintkezni. Ez egy olyan teher, amit már nem szívesen cipeltek.

Ez érthető. Időnként megterhelő lehet.

Hagyni, hogy a dolgok olyanok legyenek, amilyenek

Barátaim, azt mondom, most lélegezzetek, és érzékeljétek magatokat! Csak fogadjátok el magatokat olyannak, amilyenek vagytok! Teljesen helyénvalóak a mostani érzéseitek.

A Régi Világ nagy kihívássá vált számotokra. És, igen, nehéz lehet olyanokkal körülvéve élni, akik még mindig abban élnek, főleg mióta valami jobbat választottatok magatok számára.

De van arra mód, hogy ezt az átalakulást véghezvigyétek. Hadd magyarázzam el!

Először is, tudatosítsátok, hogy ti MÁR ELDÖNTÖTTÉTEK, hogy az Új Énetekké váltok. Eldöntöttétek, hogy a Lelketek szerint éltek ebben az életetekben.

Ne feledjétek, hogy az Új Világban létezni, az Új Énetekként élni azt jelenti, hogy megnevezed, és kinyilvánítod az Igazságot arról, Aki Te Vagy. Mostmár csak annyit kell tennetek, hogy ezt megengeditek.

Csak engedjétek meg! Engedjétek meg magatoknak, hogy Olyanok Legyetek, Amilyenek Vagytok!

Tartsátok ezt szem előtt, és ne erőlködjetek azon, hogy ez így legyen! És hagyjátok meg másoknak is azt a lehetőséget, hogy ezt megfontolhassák! Ne próbáljátok megváltoztatni őket a magatok javára, vagy magatokat az ő kedvükért. Ti és ők tökéletesek vagytok pont úgy, ahogy vagytok!

Az Új Kapcsolatok alapja

Annak kinyilvánítása, hogy Ki Vagy Te, nagy erővel bír. Átalakul tőle az ember maga, és a kapcsolatai is -- nem erő hatására, hanem az Igazság hatására.

Ez a kijelentés a legeslegfontosabb, egy belső kinyilatkoztatás. Önmagadért teszed. Nincs rá szükség, hogy nyilvánosság előtt kinyilatkoztasd valakinek, kivéve, ha erre ösztönzést érzel. De ennek a kijelentésnek akkora ereje van – és tele a Forrás világosságával – hogy még a szavak nélküli kinyilatkoztatást is megérzik az emberek.

Amint gyökeret eresztesz ebben az éber tudatosságban, kezdesz majd félelem nélkül viszonyulni másokhoz, és nem fogsz csalódást érezni amiatt, hogy nem ismernek fel, és nem méltányolnak. Szabadon fogsz megnyilvánulni, és nem érzed majd szükségét annak, hogy bárkit meggyőzz arról, Ki Vagy Te. A szenvedés, a feszültség, és a kapcsolataiddal kapcsolatos zavarodottságod el fog múlni – eleinte fokozatosan, de észrevehetően. Aztán egy nap majd rájössz, hogy ez már nem része a megtapasztalásaidnak.

Szabad leszel. Szabadon érintkezhetsz majd másokkal Úgy Ahogy Vagy.

Amikor szabadon viszonyulsz másokhoz így, a régi kapcsolataid vagy átalakulnak egy Magasabb Kifejeződési formává, vagy örökre eltűnnek az életedből. De egy dolog biztos. Többé nem fognak belerángatni a függőség, a manipulációk és az egymás feletti hatalom játékaiba, amikben arra használjátok egymást, hogy a kielégítetlen vágyaitokat kielégítsétek, vagy a vélt szükségleteiteket és hiányaitokat betöltsétek vele.

Az ilyen céllal létrejött kapcsolatok a múltatokhoz tartoznak.

Az Igazság az, -- hogy nincs szükséged semmire, mert Minden Te Vagy. És az Új Kapcsolatok alapja az, hogy ebben a tudásban horgonyzod le magad.

A Régi és az Új Kapcsolatok céljai

Látjátok-e, hogy hogyan szolgáltak benneteket a régi kapcsolataitok? Felismeritek-e mi volt a céljuk? Segítettek, hogy emlékezzetek arra, nincs semmi, amire egy másik embertől szükségetek van, és amiben hiányt szenvedtek, mert teljesek vagytok pont úgy, ahogy vagytok – az Isteni Forrás tökéletes és szuverén képmásai.

Hát nem csodálatos?!

Tehát, mihez is kezdjünk most? Mi lenne, ha megnéznénk, mi a célja az Új Kapcsolatoknak?

Ha a régi kapcsolatok célja az, hogy emlékezz Isteniségedre, akkor az Új Kapcsolatok célja az, hogy megoszd Isteniségedet.

Mit gondoltok erről?

5. résztvevő: Megpróbáltam mögé kerülni az emberek emberi aspektusainak, és kapcsolatba kerülni Isteniségükkel. És lassan egyre többet osztok meg magamból is.

4. résztvevő: Örömmel és boldogsággal tölt el. Érzem, hogy a saját Isteniségem azon a szinten szeretne érintkezni másokkal és megosztani magát, és ez örömmel, csodálattal, szépséggel és izgalommal tölt el engem.

1. résztvevő: Késztetést érzek arra, hogy azokkal az emberekkel osszam meg magam, akik ugyanazon a talajon állnak, ahol én.

7. résztvevő: Olyan, mintha most érkeznénk el a valódi lényeghez … ahhoz, hogy valódiak legyünk, és azokkal legyünk együtt, akik valódiak. Nincs többé szerepjátszás.

4. résztvevő: Már történik, és békés érzés. Mostmár nem játszik szerepet az érzelmi zűrzavar és a dráma. Csak a béke és a megengedés.

6. résztvevő: Számomra a legfontosabb szó a MEGENGEDÉS. A megengedés maga az Együttérzés.

Igen, kedves Barátaim. Jelenleg az Isteniségetekre való emlékezés a MEGENGEDÉS. Bármikor, ha zavarodottnak, szomorúnak érzitek magatokat, vagy nem tudtok megnyilvánulni a körülöttetek lévő emberek előtt, vagy azokban a helyzetekben, amikbe belekerültök, az egyetlen, amit tehettek, hogy megengeditek, hogy úgy legyen minden, ahogy van. Vegyétek észre a tökéletességét annak a pillanatnak, anélkül, hogy megítélnétek azt, ami látszólag elromlott!

Ha megengeded, hogy a dolgok pont olyanok legyenek, amilyenek, és elfogadod minden pillanatban annak eredeti tökéletességét, akkor a Tökéletesség bejuthat az elmédbe, és megtöltheti a szíveteket az Igazságra való emlékezéssel.

És ha megengeditek másoknak, hogy olyanok legyenek, amilyenek, még akkor is, ha úgy látszik, megrekedtek a Régi Világban, és ragaszkodnak a régi kapcsolatokhoz, ők nem lesznek rátok hatással. Nem tudnak hatni rátok, kivéve, ha készek arra, hogy belépjenek a Magasabb Önkifejezésbe úgy, hogy ők is emlékeznek a saját Igazságukra.

Tehát, nyugodjatok meg, Barátaim!

Azoknak a küzdelmeknek, amik a Régi Kapcsolataitokat jellemezték, nem kell befolyásolniuk az Új Életeteket. És nem fogják befolyásolni azt egészen addig, amíg emlékeztek Isteniségetekre.

Kedves Barátaim …….. engedjétek meg a dolgokat!

Engedjétek meg magatoknak, hogy ott legyetek, ahol éppen vagytok, a megfelelő helyen a megfelelő időben, a megfelelő megtapasztalásban.

Bár lehet, hogy még vannak az életetekben régi kapcsolataitok, döntsetek úgy, hogy Feljebb léptek! Ne foglalkozzatok azzal, hogy hol tudjátok kifejezni ezt úgy, hogy mások is értsék, csak lépjetek Feljebb! Amikor ezt megteszitek, akkor kiküldtök egyfajta meghívást a körülöttetek élőknek, hogy ők is Feljebb lépjenek. Meghívjátok őket, hogy kezdjenek veletek Új Kapcsolatokat.

Az Új Kapcsolatok behívása az életetekbe

Szeretném, ha most megosztanátok velem, hogy mit szeretnétek teremteni az Új Kapcsolataitokban. Hogyan vélekedtek erről? Mik a vágyaitok, kívánságaitok?

Miután megismertük a ti nézeteiteket, én is elmondom a hozzáfűznivalóimat.

3. résztvevő: Nekem az az első érzésem, hogy harmóniát szeretnék teremteni – talán azért, mert a hozzám legközelebb állókkal a régi kapcsolataim nagyon rendezetlenek.

5. résztvevő: Szeretném megtapasztalni, milyen egy olyan kapcsolatban élni, ami csak megosztásra való, és ahol nem függünk egymástól, nincsenek elvárásaink, csak teljes elfogadás van.

1. résztvevő: Együtt lelkesedni, együtt örülni a szépnek, és derűs nyugalom. Együtt nevetni, és örömet lelni egymásban.

4. résztvevő: Ebben az életemben azt teremtettem, hogy nincs párkapcsolatom, hogy arra tudjak koncentrálni, hogy eddig a pontig zavartalanul eljussak. Mostmár úgy érzem, kész vagyok rá, és mostmár nagyon vágyom egy ilyen kapcsolatra. A közös örömmel, nevetéssel és szépséggel teli kapcsolatra.

Szeretne még valaki hozzászólni?

4. résztvevő: Elkezdtem azon tűnődni, vajon ez tényleg létezik-e, vagy csak én voltam túl igényes. De akkor még a Régi Világban voltam, és nem volt vágy, vonzódás, ilyesmi. Ez csak álom volt, vagy én tettem túl magasra a mércét? Be fog ez valamikor következni? De mostmár megértettem így, hogy abból az Igazságból közelítem meg, Ami Én Vagyok. Megosztani az Isteniségemet másokkal.

6. résztvevő: Az én problémám nem a másokkal való kapcsolatom, hanem saját magammal. Amikor az Én Vagyok tudatosságomban tartózkodom, akkor nincs problémám se a régi se az Új Kapcsolatokkal. De hogy tudok stabilan ebben a tudatos állapotban maradni?

Hát igen, kedves Barátaim. Mindannyiótoknak vannak kívánságaitok és vágyaitok, hogy legyen Új Kapcsolatotok – akár párkapcsolat, akár barátság, sőt akár családi kötelékek is. Ez csak egy néhány módja az Új Kapcsolatok kifejeződéseinek.

De vannak ezzel kapcsolatban vegyes érzések, kételyek. Vajon meg fog ez történni egyáltalán? Mit kell még megtennem? Meddig kell még várnom rá?

Arra kérlek benneteket, érezzétek ezeket a kételyeket, majd engedjétek el őket ítélkezés nélkül!

Vegyétek észre, hogy ha kételkedtek abban, hogy érdemesek és készek vagytok rá, azzal távol tartjátok magatoktól ezeket az Új Kapcsolatokat! Ekkora ereje van a gondolataitoknak.

Természetes, hogy megijedtek, és bizonytalanok vagytok a kapcsolataitokban. De vegyétek észre, hogy MOST KEZDITEK azt az Új Életet! Azt választottátok, hogy megtapasztaljátok az Új Éneteket. És mert így döntöttetek, az Új kapcsolatok meg fognak jelenni az életetekben. Magatokénak mondhatjátok őket.

Tehát nem arról van szó, hogy meg fog-e történni vagy nem, hanem arról, hogy bízzatok az Énetekben teljes mértékben, aztán kezdjétek el kifejezni azt! Amikor ezt teszitek, meg fogjátok látni, mennyire vonzódni fognak hozzátok mások. Az Igazságotok szépsége fogja őket vonzani, és az a bizalom, ami belőletek sugárzik.

Érezni és látni fogják. Ehhez nem fér kétség.

Csak legyetek készen arra, hogy ez az élmény beléphessen az életetekbe! Már nem álltok messze tőle. Abban a pillanatban el fog kezdődni, amint az Isteniségeteket megnyitjátok mások felé.

Hadd ismételjem meg ezt a könnyebb érthetőség kedvéért.

A legfontosabb, amit tehettek azért, hogy behívjátok az Új Kapcsolatokat az életetekbe az, hogy emlékeztek arra, Kik Vagytok. Emlékezzetek Isteniségetekre! Tegyétek ezt meg naponta, és be fogjátok vonzani azokat, akik szintén emlékezni fognak Isteniségükre.

Meg fogjátok találni egymást. Ez egy szívből jövő mágneses vonzás.

Igen, a szívetek képes úgy vonzani a Szeretetet, mint a mágnes. Ez egy természetes és önműködő folyamat. Egyetlen módon lehet ezt továbbvinni, ha egyáltalán van szükség segítségre, mégpedig azzal, ha emlékeztek az Isteniségetekre. Emlékezzetek arra, Akik Valóban Vagytok! Ha ezt teszitek, az emlékezésetek legtermészetesebb következménye az lesz, hogy kiváló minőségű és csodálatos rezgésű kapcsolatokat fogtok bevonzani az életetekbe.

Gyakoroljátok az emlékezést az Isteniségetekre, és nyissátok meg a szíveteket az Új Kapcsolatok felé, de ne legyenek elvárásaitok arra vonatkozóan, hogy ezek milyenek legyenek, és ki legyen az a valaki, akivel kialakítjátok!

És aztán, figyeljétek meg az életeteket!

Nézzétek meg, kik jönnek, kik mennek!

És legyetek felkészülve a csodákra és a meglepetésekre!

Van kérdés?

5. résztvevő: Nekem nincs kérdésem, de egy nagy mosoly, az van az arcomon – mert, amit mondasz, Saint Germain, az egy csodálatos beigazolódásnak érződik, nagy bátorítás, és megnyugtató!

1. résztvevő: Igen, a kétely elengedése, úgy látszik, nagyon fontos.

4. résztvevő: Azt hiszem, már minden kérdésemre válaszoltál erről a témáról …... köszönöm.

6. résztvevő: Nem az a nehéz, hogy minden nap emlékezzek az Isteniségemre, hanem az, hogy az életem minden percében. Az, hogy az Isteniségem LEGYEK.

Igen, tehát, ismétlem, a lényeg, hogy emlékezz az Isteniségedre, és válj vele eggyé minden pillanatban!

Drága Barátaim, van valami varázslatos abban, amikor az Isteniségetekre emlékeztek.

Amikor megidézitek az Isteniségeteket, akkor emlékeztek arra, Akik Valóban Vagytok. Ez beindít egy átalakulási folyamatot, ami csodálatosabb, mint hinnétek. A személyiségetek kezd eggyéválni, egybeolvadni a Lelketekkel. Ahogy ez megtörténik, eljuttok a felismerésre, hogy teljesek vagytok. Az Éneteket egésznek látjátok – Isten, Aki Te Vagy – teljesen egyedi kifejeződésének.

3. résztvevő: Ez azt jelenti, hogy nekem teljesen meg kell bíznom az Énemben?

1. résztvevő: Ez azt jelenti, hogy kifejezem az összes aspektusomat, és egybeolvasztom minden személyiségrészemet? Olyan sok „én” van!

6. résztvevő: Arra emlékezés ez, hogy „Vagyok.” …. Vagy arra, hogy „Te is Isten Vagy.”?

Igen, valóban.

Arra emlékezés, hogy Te is Isten Vagy, és arra, hogy teljes és egész vagy.

Arra emlékezés, hogy: Nincs szükséged semmire, senki mástól, mert Minden Te Vagy. És mivel minden te vagy, emlékezni fogsz arra, hogy mindened megvan. Mindenhez van hozzáférésed.

Tehát, íme a következő kérdésem hozzátok:

Milyenek lesznek a kapcsolataitok, hogy fognak kinézni, ha nem lesz szükséged semmire, csak arra, hogy az Isteni Éned legyél, Aki Te Vagy?

Át tudjátok ezt gondolni egy pillanatra, és röviden válaszolni?

6. résztvevő: Nagyon-nagyon egyszerűek lesznek.

4. résztvevő: Az örömről, mókáról, nevetésről és a szépségről fognak szólni. Látni a saját Énemet a saját Isteniségemet – ahogy visszatükröződik egy másik Isteni Lény szemében.

1. résztvevő: Nem lesznek benne elvárások.

5. résztvevő: Igazi közös lét.

3. résztvevő: Mindannyian a privát szféránkon belül fogunk létezni, de jól fog esni az adás. Tudni fogjuk, hogy a másik embernek nincs SZÜKSÉGE arra, amit adunk, és hogy nekünk sincs SZÜKSÉGÜNK semmire tőlük.

Nagyszerű! Mindannyian jó nyomon vagytok.

Most hadd foglaljam össze röviden.

Amikor egész vagy, az növekedni fog.

Amikor emlékszel arra, hogy teljes és egész vagy Pont Úgy, Ahogy Vagy, és ezt az élményt megosztod valaki mással, aki szintén emlékszik erre – akkor csak egyetlen dolog történhet:

Az „egész” – ség nagyobb lesz!

Ez lehet, hogy ellentmondásosnak tűnik, de nem az.

Amikor ketten vagy többen összetalálkoztok, és közösen megtapasztaljátok, hogy Isten Vagytok, akkor Isten Szerető „Egész” – sége kiterjed. Ez az a Játék, amit Isten a Szeretettel játszik.

1. résztvevő: Akkor tehát az Új Kapcsolatok jellemzője a kiterjedés?

Igen.

Amit megosztasz, az Isten Szeretete. És amikor Isteniségedet megosztod, akkor ezt a Szeretetet kiterjeszted egy kirobbanó Örömben.

Ez az, barátaim, ami az Új kapcsolatokat jellemzi. Ez nem egy távoli jövő. Ez a jelen valóság. Az Isteniségetek megosztásának pompás kifejeződése ebben a pillanatban bejöhet az életetekbe. Csak annyit kell tennetek, hogy megengeditek.

De ne feledjétek: Ne legyenek elvárásaitok! Csak nyissátok ki a szíveteket, és engedjétek meg! Hagyjátok, hogy az emberek olyanok legyenek, amilyenek, és nézzétek meg, mi történik!

Nagyon-nagyon szeretünk benneteket, olyannak, amilyenek vagytok – Egészek Szeretetben. Nagy örömömre szolgált, hogy ma veletek lehettem. Üdvözöllek benneteket, és köszönöm, hogy itt voltatok.

Saint Germain Vagyok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A Joy and Clarity és a Joy and Clarity International csatornázott üzenetekkel, tanítók által vezetett csoportos foglalkozásokkal, és nyilvános tanításokkal segít abban, hogy felszabadulhassunk a korlátaink alól az emberi tudatosság kiterjesztése által.

Ezeket az írásokat díjmentesen lehet terjeszteni, változatlan formában, mindenféle korrigálás nélkül. Harmadik félnek történő értékesítéshez a szerzői jog tulajdonosainak -- Alexandra Mahlimay és Dan Bennack -- egyértelmű, írásbeli hozzájárulására van szükség. Az anyagok sokszorosítása esetén, kérlek, add meg a szerzők nevét és a következő webcímet: www.joyandclarity.com

Az egyéni foglalkozásokkal és a programjainkkal kapcsolatban további információkat a http://joyandclarity.blogspot.com címen találsz.

If you would like to be notified when new material is published, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

copyright © 2008 Alexandra Mahlimay és Dan Bennack