Monday, March 24, 2008

"Suveranitatea si Noul Sine": Un channeling cu Saint-Germain


Transmis prin Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
www.joyandclarity.com

Traducerea: Alexandra Mahlimay

Dacă doriţi să trimiteţi acest mesaj unui prieten, vă rugăm daţi clic aici.


Dragi prieteni,

Alinierea planetelor care a avut loc in jurul echinoctiului a deplasat din loc multe dintre credintele voastre pline de conflict si emotiile pline de frica. Ca niste stanci care se prabusesc intr-o prapastie, acestea au starnit ecouri din trecut care v-au provocat sa ramaneti clari.

Da, si aceasta saptamana a fost intensa pentru multi dintre voi – a fost un timp care a cerut toata atentia, prezenta si claritatea voastra.

Puteti sa faceti un pas deoparte si sa observati aceste evenimente dintr-o perspectiva neutra?

Incercati pentru un moment si vedeti daca se poate...


Foarte bine.

Asadar ati putut sa observati ca aceste experiente pe care le-ati trait in saptamana trecuta – indiferent cat de mult v-au tulburat – nu au afectat linistea din centrul vostru.

Trecerea in vedere a trecutului nu a fost unica voastra experienta. Pentru multi dintre voi, aceste alinieri planetare au activat sentimentul ca va miscati inainte – v-au dat senzatia ca totul incepe in sfarsit sa se elibereze de limitari.

Poate ca totul v-a parut cam aspru si accidentat, insa a fost intr-adevar atat de neplacut?

Ma gandeam eu ca nu.

Acum haideti sa luam pentru un moment ceea ce v-a adus bucurie in saptamana care a trecut. Amintiti-va, va rog lucrurile de care ati putut sa va bucurati, in ciuda intensitatii experientelor avute.

Nu va prefaceti ca nu au existat, pentru ca stiu ca nu este asa.

Haideti, incercati...


Minunat, ati reusit.

Ati observat inca o data dintr-un loc neutru ca anumite experiente pe care le-ati avut in timpul saptamanii care a trecut v-au inspirat intru bucurie. Ele v-au amintit ca sunteti in siguranta si ca sunteti iubiti, si in acelasi timp v-au incurajat sa recunoasteti nasterea Noului Sine.

Noul Sine

Noul Sine a sosit si voi incepeti sa il percepeti clar.

El nu mai pare ascuns dincolo de capacitatea voastra de intelegere, ci este aici, acum si devine tot mai focusat in viata voastra. Tu – devii tot mai focusat.

Unii dintre voi traiti aceasta experienta ca si o dorinta de a vedea lumea din interior aliniata cu cea din exterior in armonie. Simtiti cum doriti sa dati voce inspiratiei voastre, fara sa fiti neintelesi sau judecati de catre cei din jurul vostru.

Pentru altii dintre voi aceasta dorinta se manifesta ca si o frustrare sau suparare, in care reactionati cu nerabdare la lume si la incetineala cu care aceasta raspunde la impulsurile schimbarii.

Stati linistiti pentru ca Lumea Veche nu va mai intereseaza. Melodramele acestei lumi poate ca ii mai intretin pe cei din jurul vostru. Insa pentru voi este o descriere, o reprezentare falsa a ceea ce este Viata cu adevarat. Si aceste melodrame nu va mai atrag si nu va mai pot atinge.

In schimb, atentia voastra este orientata catre Noul Sine.

A fi focusat pe Noul Sine inseamna sa va armonizati in imbinarea cu Sursa Divinitatii voastre – permitand claritatii si viziunii sa va ghideze viata. Sa aveti incredere in Noul Sine inseamna sa fiti prezenti cu totul.

Increderea in Noul Sine

Unii dintre voi se indoiesc de faptul ca Noul Sine apare la suprafata si intrebati...

"Cum pot sa il aduc mai aproape?"

"Cum pot sa il manifestez?"

"Cu siguranta ca este ceva ce pot face pentru a se arata mai repede."

Dragi prieteni, voi ati simtit prezenta Noului Sine in jurul vostru si totusi v-ati indoit de simtamintele voastre atunci cand va spuneau ca aceasta prezenta este reala.

Invatati sa aveti incredere in ceea ce simtiti.

Simtamintele Profunde nu sunt constructii intelectuale, ci ele origineaza in acea parte din voi care stie cu exactitate Cine Esti.

In plus, aceste perceptii intuitive profunde sunt aliniate cu Adevarul, deci puteti sa aveti incredere in ele. La fel cum puteti sa aveti incredere ca Noul Sine este prezent in viata voastra acum.

Interesant este faptul ca avand incredere in Simtamintele Profunde despre prezenta Noului Sine, acestea va vor demonstra tot mai mult ca acest lucru este adevarat.

Aceasta pentru ca increderea si experienta se intaresc una pe cealalta. Increderea intareste experienta voastra a prezentei Noului Sine, la fel cum experienta Noului Sine valideaza aceasta incredere, amplificand-o chiar.

Asadar, aveti incredere in voi si permiteti experientelor voastre sa se deschida. Ele vor vorbi de la sine.

Suveranitatea

Atunci cand va permiteti sa traiti experienta Noului Sine, acesta va va vorbi despre suveranitatea voastra. Suveranitatea este atributul de baza al Noului Sine.

Cum este sa fiti suverani?

Exista multe perceptii gresite despre aceasta Stare de A Fi.

Oare a fi suveran inseamna ca sunteti superiori altora? Sau ca aveti mai multe cunostinte decat ceilalti? Sau mai multa autoritate? Poate sa insemne ca dorintele voastre sunt relevante, pe cand cele ale altora nu? Sau poate ca nevoile voastre sunt singurele care conteaza?

Nu, cu siguranta ca nu inseamna nici unul dintre aceste lucruri.

Sa fiti suverani inseamna sa acceptati grandoarea si unicitatea voastra in lumea vasta a Expresiei Divine, dupa care sa alegeti sa actionati din acest punct al Unitatii.

In mod practic, aceasta inseamna sa va aliniati vointa si dorinta personala cu Vointa si Dorinta Divina si sa invocati binele suprem pentru voi si pentru toti cei implicati in oricare din situatiile in care va aflati si actionati.

Nici macar nu trebuie sa stiti care este Vointa Divina in momentul in care vi se cere sa actionati. Intentia voastra plina de iubire de a va alinia la aceasta vointa va fi indeajuns.

Facand acest lucru si eliberand orice atasare de rezultatele actiunilor voastre, voi puneti in miscare roata Cosmosului pentru a crea Paradisul pe Pamant.

In plus, voi impliniti singura dorinta pe care Creatorul v-a transmis-o in momentul facerii: Iubirea si libertatea alegerii.

Auto-Guvernarea

Care sunt unele dintre atributele Noului Sine?

Bineinteles, acestea sunt mai multe. Insa mentionez cateva aici.

In primul rand, Noul Sine este Auto-Guvernant.

Aceasta inseamna ca fiind suveran, Noul Sine raspunde la chemarea Sufletului mai degraba decat la fricile ego-ului sau la dorintele altora. Aceasta eliberare de iluziile constrangerii este tinutul Sufletului si este fundatia Auto-Guvernarii. Nu mai sunteti subiectul altora sau sclavii constrangerilor – o fiinta suverana este cu adevarat libera.

Da, Noul Sine este liber.

Libertatea

Suveranitatea va da libertatea de a trai viata chiar acum. Aici si acum, voi ca si Sufletul vostru puteti sa va bucurati de faptul ca aveti o experienta umana minunata.

Chiar asa este.

Ca si Noul Sine care sunteti, suveranitatea voastra va ancoreaza in constienta totala a experientei voastre umane. Voi nu veti disparea dintr-o data intr-o lume de vis, intr-un loc in ceruri, unde veti sta pe tronul vostru de aur rezervat doar voua.

Nu.

Voi veti fi de fapt ancorati ferm in viata voastra.

Veti fi ancorati ferm pentru ca voi alegeti sa incorporati Divinitatea in forma voastra umana. Veti putea lua parte la situatii care in trecut v-ar fi scuturat si sa ramaneti calmi si neperturbati. Sunteti fara de frica si in acelasi timp liberi – si raspundeti la iubire in modul potrivit pentru fiecare moment...

Saint-Germain ne-a oferit multe informatii despre suveranitate pe care le vom incorpora intr- carte intitulata „Noul Sine, Noile Relatii si o Societate Noua".

Daca v-ati bucurat de acest material, noi vom explora mai departe aceasta tema, intr-un atelier online in limba engleza „Welcoming the New You", cu canalizari de la Saint-Germain in data de 19 aprilie 2008. Pentru a participa la workshop sau pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la adresa de email: mahlimay@yahoo.com sau cititi mai departe la adresa: http://joyandclarity.blogspot.com

Va multumim!

Alexandra si Dan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ şi Joy and Clarity International™ oferă mesaje transmise prin channeling, ateliere şi seminarii publice, pentru a ne ajuta să ne eliberăm de limitări şi pentru a ne ajuta să ne extindem conştiinţa umană.

Acest articol poate fi distribuit gratuit, cu condiţia să nu fie modificat sau editat sub nici o formă. Comercializarea de către alte părţi necesită acordul explicit în scris al deţinătorilor drepturilor de autor, Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack. Dacă reproduceţi acest material, vă rugăm includeţi numele autorilor şi adăugaţi la material, următorul link: www.joyandclarity.com

Pentru mai multe informaţii despre sesiuni private şi evenimente, vă rugăm vizitaţi http://joyandclarity.blogspot.com

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Drepturi de autor © 2008 Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack