Sunday, February 3, 2008

Saint Germain Kanavointi: "Vanhan Purkaminen, Uuden Synnyttäminen"


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Chichilianne, Ranska
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


Huom.: Seuraava aineisto tulee yksityistapaamisesta Alexandran kanssa ja se julkaistaan asiakkaan suostumuksella.

Rakas ystävämme,

Olemme tässä, enkelitiimisi yhdessä Adamuksen ja sen arkkienkelin kanssa, jonka tunnette Rafaelina. Liitymme seuraasi tässä totuuden hetkessä yhdessä Jumalitsesi, sielusi ja hyvin kallisarvoisen ihmisitsesi kanssa.

Menneet viikot ja kuukaudet ovat tosiaankin olleet haasteellisia sinulle. Ne ovat haastaneet uskomuksesi henkisyydestä, elämästäsi ja siitä, kuka olet.

Elämässäsi on tapahtunut merkittävä muutos, muutos jossa olet päästänyt irti kaikista uskomusjärjestelmistä, jotka eivät enää palvele sinua. Tämän tekemällä olet päästänyt irti itsestäsi. Tarkoitamme, että kun päästit irti itsestäsi, vapautit hallinnan ihmisitsestä ja luomuksistasi.

Mitä sitten tapahtuu, kun päästää irti itsestään? Ihmisitse päästää irti vanhasta ja alkaa luoda uudestaan energeettistä olemassaoloaan. Tämä merkitsee, että ihmisitse tuntee monien eri olemusosiensa haastavan sen täällä maan päällä. Erityisesti ihmisitse alkaa tuntea kaiken sen haastavan, minkä kerran uskoit olevan "sinä", sekä asioiden, joita teit menneisyydessä määritelläksesi persoonasi.

Esim. jos kerran pidit itseäsi hyvänä kumppanina, koska täytit tietyt kriteerit - teit tätä ja tunsit sitä - niin tiedä, että nämä viimeaikaiset muodonmuutokset energeettisessä olemassaolossasi ovat rikkoneet nämä vanhat rakenteet, nämä vanhat uskomukset. Sen seurauksena ihmisitse ei enää tiedä, mitä merkitsee olla "hyvä kumppani".

Nämä muutokset ovat saaneet ihmisitsen miettimään uudelleen tapaa käyttäytyä, ei vain kumppanin kanssa, vaan myös suhteessa toisiin - ja mikä tärkeintä suhteessa itseensä.

Olet kokenut myös rakenteiden romahtamisen muilla elämäsi alueilla. Esim. kun tarkastellaan taloudellista tilannettasi, olet huomannut olevasi tilanteessa, missä kysyt, miten tuodaan yltäkylläisyyttä elämääsi. Vanhassa tavassa ei ole järkeä, etkä ole varma, miten uusi tapa toimii.

Kenties ihan viime aikoihin asti uskoit, että toit yltäkylläisyyttä elämääsi. Mutta yhtäkkiä huomasit, etteivät ne rakenteet, joiden kanssa työskentelit hyvin pitkän, enää palvelleet sinua niin kuin aiemmin. Ja mikä vielä hämmentävämpää, katselet näiden uskomusten ja rakenteiden romahtavan silmiesi edessä. Tämä jättää sinut taas kerran sen kysymyksen ymmärtämisen pariin "mitä merkitsee todella olla yltäkylläinen?"

Kaikki tämä purkautuminen on saanut sinut kyseenalaistamaan henkisen polkusi. Oletko sillä vai et? Kyllä, olet alkanut epäillä, oletko henkinen vai et.

Olet epäillyt ja edelleen epäilet kykyäsi ja voimaasi jatkaa eteenpäin. Viimeaikaiset kokemukset ovat saaneet sinut tuntemaan itsesi hyvin tyhjäksi, hämmentyneeksi ja suunnattomaksi, ilman aavistustakaan siitä, mitä tulee seuraavaksi.

Miltä sinusta siis nyt tuntuu? Tässä on paljon tietoa, joten miksi et käyttäisi nyt hetkeä hengittämiseen.

Onko nyt parempi? Hyvä.

Vaihdetaanpa nyt näkökulmaa. Olet luultavasti jo kuullut - vaikkei ehkä osa sinua ole uskonutkaan sitä - että ihmisitse on astumassa uuteen maailmaan. Miltä sinusta tuntuu, kun kuulet tämän lauseen? Onko sinulla tästä tunteita tai onko sinulla huolia, jotka harhauttavat sinut tämän syvällisestä tietämisestä?

Kokeillaanpa jotain.

Rentoudu, hengitä syvään, ja kun tunnet rauhoittuneesi ja olevasi tyyni, kysy itseltäsi, miten todella tunnet tämän asian osalta?

Oletko valmis toivottamaan tervetulleeksi nämä suuret muutokset elämääsi vai tuntuuko tämä vain hyppäykseltä tuntemattomaan? Pyydämme sinua nyt olemaan hiljaa ja tuntemaan sisälläsi.

Uskotko todella, että tämä on vain yksi luottamushyppäys pimeään? Vai voisiko tapahtua jotain muuta. Kysy itseltäsi tätä.

Kenties kyse ei ole lainkaan hypystä tuntemattomaan. Kenties ei ole kyse heittäytymisestä prosessiin, joka jatkuu ja jatkuu. Ehkäpä olet saanut sen valmiiksi. Kenties et enää kiipeä henkisen kasvun ja saavuttamisen tikkaita toivoen saavuttavasi huipun. Kenties kiipeäminen on ohi.

Jos ei ja tunnet edelleen kiipeäväsi, niin kenties sinun pitäisi kyseenalaistaa ylösnousemisesi luonne. Kysy itseltäsi rehellisesti: Ovatko näiden tikkaiden askelmat tarpeellisia? Ovatko ne edes todellisia? Vai näyttääkö niitä vain ilmaantuvan tyhjästä joka kerta, kun lipsahdat taas itsesi epäilemiseen? Joka kerta, kun tunnet, ettet ole riittävän hyvä tai uskot, ettet ole tehnyt riittävästi ansaitaksesi ihanan elämän?

Voisiko tilanne olla tämä? Kysy itseltäsi tätä.

Kenties ei ole mitään tikkaita. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään tätä? Miten tämä informaatio muuttaisi maailmasi?

Katsele ympärillesi ja näe, missä olet. Oletko valmis tässä työssä? Oletko valmis nyt olemaan valmis? Koska tästä elämäsi "romahtamisessa" on ollut kyse viime viikkoina ja kuukausina.

Olet sallinut itsesi tai paremminkin sielusi aloittaa laajamittaisen purkuprosessin, jotta se voi tuoda olemuksesi syvyyksistä uuden "sinun" tähän maailmaan. Tämä uusi "sinä" syntyy aineeseen viikoissa, ei vuosissa.

Antaudu tämän synnytyksen spontaanisuudelle sen sijaan, että uuvutat itsesi "tahtomalla" asioiden edistymistä. Jos tee niin, löydät uuden ilmaisunvapauden suhteessa itseesi ja toisiin, syvemmän yltäkylläisyyden kokemisessa ja siinä tavassa, jolla kehosi alkaa liikkua ja toimia terveemmin ja tasapainoisemmin.

Kaikkia näitä asioita alkaa ilmestyä säännöllisemmin ja vakaammin elämääsi, kun jatkat uuden "sinun" ruumiillistamista. Ja ole vakuuttunut siitä, että tämä siirtymä uuteen "sinuun" on hyvin luonnollinen. Se ei vaadi sinulta työtä, ponnisteluja tai kamppailua. Pysyt vain keskuksessasi ja keskityt uuteen "sinuun", jonka nyt kutsut elämääsi.

Vain salli uuden "sinun" ilmestyä tähän todellisuuteen. Salli syntymä, jonka olet tehnyt mahdolliseksi valinnoillasi ja haluillasi.

Muista, rakkain ystävä, että sinua tuetaan ja rakastetaan mittaamattomasti. Tiedä, että pärjäät hyvin ja että olemme aina rinnallasi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack