Thursday, February 14, 2008

Viesti: "Elämän Tai Kuoleman Valitseminen"


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Chichilianne, Ranska
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


Viesti Dan Bennack ja Alexandra Mahilmay eräälle ystävälle.

Rakas ystävä,

Kiitos rohkeudestasi kirjoittaa viimeaikaisista kokemuksistasi ja halustasi vapautua koettelemuksistasi ja kehostasi kuoleman kautta.

Minusta tuntuu, että on tärkeää kunnioittaa valintojamme, myös niitä joita teemme lähteäksemme tästä maailmasta.

Minusta on myös tärkeää olla romantisoimatta, "mytologisoimatta" tai muuten vääristelemättä kuolemaa tai itsemurhaa itsellemme.

Kuolema on luonnollinen prosessi. Se on siirtymä yhdestä tietoisuudentilasta toiseen.

Tämä siirtymä voidaan tehdä vapautumalla fyysisestä kehosta kuoleman kautta. Mutta se voidaan tehdä myös vielä eläessämme kehossamme. Se on vain valintakysymys.

Kuolemia tapahtuu jatkuvasti. Ajattele sitä.

Usein kokiessamme syvän muutosprosessin kärsimme niin, ikään kuin kuolisimme.

Sitoudumme prosessiin niin syvästi, että meitä vaaditaan luopumaan elämämme suunnan hallinnasta voidaksemme TUNTEA sielun todellisen johtajuuden ja suunnan.

Kyllä, syvä muutos voi tuntua kuolemalta. Se muistuttaa kuolemisen kokemusta.

Mutta tämän kokiessamme olemme edelleen elossa. Tämä on paradoksi. Se ei rajoitu vain hetkiin, joissa lähestymme fyysistä kuolemaa, pohdiskelemme sitä tai koemme sen. Se iskee meihin täydeltä laidalta keskellä elämää, jota elämme.

Minä olen kärsinyt ja psykologisesti kuollut tässä kehossa ainakin kolme kertaa. Kerran noin kuukausi syntymän jälkeen ja kaksi kertaa aikuisena.

Kuoleman kokemus vaatii sitä, että ego on hiljaa ja antautuu sielun suuremman todellisuuden edessä. Tunnet ehkä tätä nyt. Se voi olla hyvin pakahduttavaa.

(Ego on sirpaloitunut ja vääristynyt havainto siitä persoonastamme, jonka koemme jokapäiväisessä elämässämme. Se on täynnä sisäisiä ristiriitoja ja tyydyttämättömiä tarpeita sekä terveitä ominaisuuksia.)

Tiettyinä aikoina elämässä oivallamme, että egon ohjaama persoonamme ei pysty ratkaisemaan ongelmiamme.

Silloin etenemisemme esteet näyttävät ylipääsemättömiltä ja elämästämme tulee sellaisten taakkojen rasittamaa, joita emme enää halua kantaa.

Silloin ego joutuu paniikkiin. Se tuntee olonsa uhatuksi.

Sen sirpaloitunut ja sekava lähestymistapa elämää kohtaan ei toimi ja se tietää sen.

Sen tavanomainen tapa järkeillä, suhtautua tunteenomaisesti ja tehdä sitä, mikä on tarkoituksenmukaista elämämme hallitsemiseksi, ei riitä, eikä se pysty käsittelemään tätä tietoa.

Silloin sielu tulee lähemmäs.

Silloin tunnemme kutsun.

Silloin tiedämme, että on oltava jotain parempaa kuin kohtaamamme haasteet, ja kaipaamme sitä.

Alamme tuntea sielun läsnäolon ja reagoida siihen.

Mutta tänä kriittisenä aikana, erityisesti silloin kun suru, masennus ja epätoivo ovat suuria, ego saattaa vielä kerran yrittää painia hallinnan sielulta.

Se tuntee sielun tulleen lohduttamaan ja opastamaan.

Se tietää, ettei se voi päihittää sielua, koska sielu tarjoaa jotain todellista ja korvaamatonta, kun taas ego tarjoaa rihkamaa ja harhakuvia.

Ego uskoo, että sielu korvaa tai poistaa sen astuessaan tietoisesti ohjaamaan elämäämme.

Ego olettaa, että se lakkaa olemasta, kun sielu ottaa hallinnan siinä, missä ego on epäonnistunut ratkaisemaan elämän haasteita.

Sillä haavoittuvuuden ja epätoivon hetkellä, jolloin olemme valmiita myöntämään, että on PAKKO olla parempi tapa, ja sitten valitsemaan sen, ego saattaa esittää viimeisen temppunsa, joka antaa sen vaikuttaa aivan loppuun saakka.

Se suostuu.

Se sanoo: "Kyllä, sielua sinä tarvitset. Olen täysin samaa mieltä. Tarvitset tosiaankin lohtua ja suojaa tämän maailman kovilta realiteeteilta.

Mene lepäämään. Toivota sielu tervetulleeksi elämääsi. Sitä sinä tarvitset.

Ja muuten, vien sinut sinne. Tiedän tarkkaan, miten kohdataan sielu ja saadaan kauan kaipaamasi rauha. Se on helppoa. Vain kuuntele minua."

Sitten ego ehdottaa jotain mieletöntä. Se sanoo, ettei ole muuta tapaa elää sielun elämää kuin yhdistyä sieluun kuolemassa.

Ego saattaa kuulostaa lohduttavalta ja totuudelliselta esittäessään tätä informaatiota, mutta se on vale. On toisiakin tapoja.

Ego kertoo tämän valeen, koska se tietää, että kun valitsemme yhdistyvämme sieluun lämässä, ego lakkaa olemasta. Se tietää, että kun ruumiillistamme sielun fyysiseen muotoomme, se on egon tuho.

Silloin kun sielun totuus ja todellisuus tietoisesti asettuu sisällemme asumaan, kaikki epätodellinen katoaa.

Kaikki paskan jauhaminen lakkaa.

Ego häviää.

Ego - valtava yhdistelmä alipersoonallisuuksista, jotka kilpailevat huomiostamme ristiriitaisin kiinnostuksen kohtein ja järjettömin vaatimuksin - lakkaa olemasta.

Se palaa Lähteeseen. Siitä tulee osa sielun suurempaa elämää.

Tämä kaunistuttaa egoa. Se tappaisi meidät mieluummin, kuin lakkaisi itse olemasta.

Siksi ego kieroutuneen logiikkansa turvin saattaa ehdottaa itsemurhaa tapana palata kotiin sen sijaan, että se luovuttaisi hallintansa sielulle, kun sielu alkaa tietoisesti asua fyysisessä kehossa.

Rakas ystävä, neuvoni sinulle on tämä:

Toivota elämääsi tervetulleeksi ne syvälliset muutokset, joita nämä haasteet tuovat sinulle. Salli niiden aikaansaada siirtymä sinussa. Tämä on luonnollinen osa tietoisuutesi kehittymistä.

Sen sijaan että ryhdyt tähän siirtymään kuoleman kautta, harkitse sitä, että sallit sielusi tulla lähemmäs fyysistä muotoasi elämässä.

Anna sielullesi lupa astua elämääsi ja toimia siellä, minne ego ei koskaan voi mennä.

Ystäväni, kunnioitan valintaasi, mikä se sitten onkin.

Vain muista, että riippumatta siitä, valitsetko elämän vai kuoleman, löydät itsesi edelleen samasta paikasta.

Löydät itsesi tilasta - verhon tällä tai toisella puolella - jossa sinun on riisuttava egosi.

Tehdäksesi kaipaamasi siirtymän tietoisuudessa - jotta voit kokea sieluelämää täysillä - sinun on joka tapauksessa otettava takasin se voima ja hallinta, jotka olet luovuttanut egolle.

Sitten sinun on laitettava ne takaisin sielusi käsiin, minne ne kuuluvat.

Tämä on taivaaseen "sisäänpääsyn hinta" - valitset sitten kokevasi taivaan tällä maan päällä tai jossain kuoleman verhon tuolla puolen.

Tässä prosessissa ei ole mitään oikopolkuja. Ei sitten mitään.

Neuvon sinua menemään tämänhetkisen kokemuksesi syvyyksiin täällä maan päällä. Sitoudu katsomaan se läpi, vaikka pelkäisitkin tai olisit lannistunut. Lupaa itsellesi katsoa tämän kokemuksen toiselle puolelle.

Saatat tuntea kuolevasi matkan varrella. Mutta mitä sitten?

Kun ego on lopullisesti tuhottu ja kokemasi psykologinen kuolema ja kärsimys ovat loppu, heräät lähempänä sieluasi kuin koskaan ennen.

Ja hämmästelet sitä uutta ihmistä, joka sinusta on tullut.

Muista:

Sinun ei tarvitse kuolla fyysisesti elääksesi henkenä. Voit ottaa sieluelämän "käyttöön" kehossa juuri tässä ja nyt. Tämä on koko maapallokokeilun tarkoitus. Tämän vuoksi olemme täällä.

Rakkaudella ja kunnioittaen hyvin elettyä elämää,

Dan Bennack

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack