Saturday, January 12, 2008

"Uusi Tehtävä, Osa I" - Saint Germainia ja Kryonia kanavoinut


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
12.1.2008
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


Tervehdys teille, rakkaat ja upeat Luojat. Tässä on Adamus ystävänsä Kryonin kanssa tervehtimässä teitä.

Olette tulleet tämän vuoden alussa ratkaisupisteeseen elämässänne. Olette sulkeneet vanhan ohjelmoinnin, joka on yhteydessä täällä maan päällä elettyihin vuosiin ja elämiin. Olette katkaisseet siteet vanhaan verkkoon, johon liittyi eläminen rajoittuneella ja rajallisella tavalla. Ja kuluneen viikon aikana kuljitte uuteen maailmaan, uudelle maapallolle.

Olette saattaneet huomata, että nukkumistapanne olivat viime viikolla erilaisia, kuin mitä normaalisti kutsuisitte levollisiksi. Teillä oli pitkiä öitä, vaikeuksia nukahtaa, levottomia unia ja hyörimistä ja pyörimistä sängyssä. Kuljitte myös päivät hiljaisuudessa, kun kaikki oli paikallaan eikä juuri mikään liikkunut. Teillä oli myös päiviä, jolloin te ihmettelitte, mitä oikein oli tapahtumassa.

Teillä oli näitä kokemuksia, koska viimeaikaisia öitä ja päiviä käytettiin valmistelemaan teitä uuden verkon avautumiselle, uuteen todellisuuteen hyppäämiselle. Teillä on saattanut olla tunne, että olitte maailmojen välissä. Tämä tunne oli hyvin todellinen.

Työskentelimme yhdessä valmistellen teitä uuteen hyppyyn, jonka olette tehneet viimeisten 24 tunnin aikana. Kuljitte uuteen verkkoon ja annoitte vanhojen rakenteiden pudota pois. Astuitte todellisuuksien läpi ja pian huomasitte puhuvanne maailmalle syvästä ja hiljaisesta tilasta. Olette saattaneet tuntea laajentumista tai syvempää kommunikointia jumaluutenne lähteen, sielunne kanssa.

Viimeisten 24 tunnin aikana avattiin uusi kommunikointilinja. Tällä kertaa ihmisitse kuunteli jumaluutta. Sielunne jakoi fyysisiä koordinaatteja ja tehtäviä teille tässä uudessa maailmassa, uudessa elämässä ja uudessa verkossa.

Nyt katsotte asioita, jotka kerran tunsitte. Näette ne. Tunnette ne. Kuitenkaan ne eivät ole enää teille tuttuja. Tämä johtuu sen kohonneesta tietoisuudesta, kuka olette. Se tietää, että olette nyt uudessa ympäristössä. Aistitte, tunnette ja näette uuden.

Tehtävällä, joka teille annettiin viimeisten 24 tunnin aikana, ei ole mitään tarkoitusta. Ei ole mitään missiota, jolla on lopputulos. Sen sijaan kyse on itsen palvelemisen tehtävästä - olemisesta sen elämän palveluksessa, jonka olette aloittaneet, ja sen vapauden, jonka olette ottaneet vastaan.

Ottakaa tämä uusi, sielunne teille antama tehtävä. Antakaa sille tilaa. Antakaa sille vapaus laajentua, paljastaa itsensä teille ja antaa teidän tietää, mistä siinä on kyse.

Nauratte ja kysytte: "Putoaako se syliini?" Kyllä se putoaa. Se putoaa syliinne, koska sallitte sen tehdä niin. Sallitte sen kasvaa aivan silmienne edessä. Kyse ei ole sen etsimisestä tai yrityksestä löytää se. Se on tässä ja nyt.

Olette jo astumassa uuteen kokemukseenne tässä tehtävässä. Ei ole mitään odottelua. Kuten sanoin, se on tässä ja nyt.

Mitä haluatte tietää?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack