Thursday, December 13, 2007

"Uusi sinä Uudessa Yhteiskunnassa" - Saint Germainia


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
13.12.2007
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Krista Palosaari

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


Tervehdys teille, rakkaat ystävät,

Kaikille teille tällä hetkellä läsnäolevat, tässä ympyrässä, jota me kutsumme Tietoisuuden Luojien Ympyräksi. Suostuitte olemaan osa tätä hetkeä, tätä tapahtumaa. Todellakin, se olen minä, Adamus St. Germain, joka sinulle puhuu. Olen liittänyt yhteen energiani Seitsemännen Säteen Arkkienkelien kanssa tänään, joulukuun 12:na, 2007, jolloin avaatte uuden portin.

Istukaa hetki kanssani ja hengittäkää. Yhdistäkää energianne Galaktiseen Keskukseen. Hengitä, ja vastaanota tässä hetkessä energiat, jotka Maailmankaikkeus jakaa kanssasi.

Olette päässeet pitkälle tänä vuonna saapuaksenne pisteeseen, jossa on kohta tarkastelulle. Se on ilon laajenemisen kohta sen ihmisen kanssa, joka kävelee Maan pinnalla…suuri avautuminen Jumaluutesi lähteelle.

Te kävelitte läpi tämän kvanttihypyn ja saavuitte tänne, melkein kuin omien energioittenne voiman heittämänä. Olette rakentaneet energiasuihkulähteen, joka on nyt valmis tulemaan esiin maasta kauniissa tanssissa Maan yläpuolelle – kuin suihkulähde tai geysir.

Uusi Sinä

Hengittäkää ja vastaanottakaa laajenemisen energiat, tutkiminen ja uudet olemuksenne puolet Maassa. Vastaanottakaa teidän yhteytenne Uuteen Sinuun.

Olette alkaneet oivaltaa, tämän kvanttihypyn jälkeen, että teidän tehtävänne täällä Maassa on tehty. Se on päättynyt. Teillä on uudelleenluomisen kokemuksia, jossa olette yrittäneet luoda menneisyydestä käsin, jossa tiesitte tehtävänne, elämäntarkoituksenne ja suuntanne.

Mutta nyt, minne olet menossa?

Kysytte tätä itseltänne. Istutte ja hengitätte, ymmärrätte, että vanha ympyrä on sulkeutunut. Uusi seikkailu on alkanut…ja kyllä, tässä uudessa seikkailussa keksitte, että ei ole mitään enempää tekemistä. Ei ole mitään tarkoitusta. Ei ole missiota. Ei ole tarvetta tehdä mitään. On vain sinä ja elämäsi, elämä, jota valitsit syleileväsi.

Oletko tyytyväinen elämääsi? Virtaatko omien luomuksiesi kokemuksessa? Tunnetko, että on jonkun uuden aloittamisen aika, mutta mikään, minkä tiedät, ei tuo järkeä elämääsi juuri nyt?

Saatat tuntea, että olet valmis aloittamaan uuden elämän, mutta et tiedä, miten aloittaa.

Uusi Sinä on ojentamassa kätensä edessäsi, odottamassa , että otat sen vastaan. Katsot tätä Uutta Itseäsi. Aistit energian ja elämänvoiman säteilevän tästä olennosta. Tunnistat itsesi näistä energioista.

Mutta vaikka näin on, sinä yhä hetkittäin katselet takaisin Vanhaa Itseäsi. Se on se Vanha Sinä, joka on tehnyt tämän, elänyt elämää ja kävellyt polulla tietyllä tavalla jo pitkään. Vielä, huomaat, että tästä Vanhasta Itsestä käsin, ilmestyy uusi kuvio. Tämä uusi kuvio on värien, valojen ja äänien sekoitus, joka on Uusi Sinä; ja se on odottamassa sinua syleilemään itseään täysin.

Rakenteet, uskomusjärjestelmät, pelot ja energeettiset kommellukset, jotka kuuluivat Vanhaan Sinään tippuvat nyt pois, paljastaen olemuksensa – puhtaan värin, joka Sinä Olet. Ja tämä Uusi Sinä, joka on uudelleensyntynyt tulee esiin keveydellä ja helposti.

Kun missionne on kuollut ja tarkoituksenne täytetty, alatte elää elämäänne.

Alatte elää elämää ilman missiota, jossa ainoa tarkoitus on Olla Tuo Elämä. Alatte todella tuntea intohimoa itseenne, jota olitte tietoisesti etsimässä näiden muutaman vuoden ajan. Tulette löytämään tämän intohimon tunteenne elää elämäänne. Tämä tuo teidät tilanteisiin ja hetkiin joissa sinä – joka tavalla ilmaistuna kuka olet - tulee ilmaisemaan iloa, itsen laajenemista ja suurta oman totuuden tunnistamista.

Tekemällä niin luotte perustukset Uuden Yhteiskunnan luomiselle.

Uusi Yhteiskunta

Uudessa Yhteiskunnassa tapaatte samankaltaisia kuin itse olette, sellaisia jotka syleilevät elämää kuten sinä ja tunnustavat jokaisen olennon itsenäisyyden. Tässä, osallistut iloon ja täyteläisyyteen.

Tällä ei ole mitään tekemistä Uuden Maailmanjärjestyksen luomisesta tai eri hallintatapojen perustamisesta itsellenne. Se on teidän yksilöllisten elämäntyylien luomista, sellaisten, joiden mukaan valitsette elämänne elettävän.

Miksi? Koska luotte nyt – joka on todella uutta tässä tulevassa ajassa – Itsensäjohtamisesta käsin. On kyse Sielun vapaudesta. On kyse vapauden kokemisesta elämässänne tavoilla, joista ette ehkä ole aikaisemmin tienneet. Tämä 12:12 portti tukee ja auttaa ylläpitämään nämä uudet alut.

Itsensäjohtaminen ja Hallitukset

Niinpä tämän Uuden Yhteiskunnan perustus on Itsensäjohtajuudessa. Se on Sielunvapaudessa, jonka alatte aistia ja omaksua. Tämä on teidän itsenäisyytenne, teidän jumalallinen syntymäoikeutenne – teidän Itsenäinen Itse. Tulette kokemaan tämän joka hetki syvästi, kaikessa vuorovaikutuksessa toisten olentojen kanssa.

Kun itsenäiset ihmisolennot tulevat tähän syvempään Itsejohtamisen kohtaan – itsearvostuksen ja itsensä hyväksymisen kohtaan – he luovat perustukset kanssakäymiselle keskuudessaan, joka tekee mahdolliseksi Uuden yhteiskunnan.

Tällä uudella olemisen tavalla toistenne kanssa, tulette huomaatte kehittyvänne ja luovanne rakenteita, jotka palvelevat sinua paremmin kuin mitä tulee hallituksiinne.

Älä erehdy. Nämä eivät ole jotakin Utopiaa – jotakin satua tarinan lopettamiseksi.

Tämä kertoo yksinkertaisesta elämästä: yksinkertaisista ihmisistä, tekemässä yksinkertaisia perusvalintoja. Ja rakentamisesta ylöspäin. Ensimmäisestä hengenvedosta herätessäsi seuraavaan hetkeen kävellessäsi kadulla ja tervehtiessäsi jotakuta; pitämisestä rakkaasi kädestä ostoksien tekemiseen, rakastelemisesta helpolla, kiirehtimättömällä tavalla mutkattomiin ja simppeleihin keskusteluihin naapureiden kanssa.

Elämääsi ei putoa tähdenlentoja. Tämä on simppeli juttu. Se on hiljainen ja hyvin intiimi hetki Itsesi kanssa.

Mikä on sinun roolisi tässä uudessa liikkeessä, tässä Uudessa yhteiskunnassa, joka on luotu?

Minäpä kerron teille. Teillä ei ole roolia.

Mutta teillä on täytäntöönpano.

Teidän täytäntöönpanonne on ilmentää totuuttanne, teidän eheyttänne ja teidän intohimoanne tässä olennossa, joka olet Maan päällä.

Olette valmiita tähän uuteen elämään. Olette valmiita, koska tuntematon ei enää pelota teitä, eivätkä yhteenotot menneisyyden kanssa, joka istuu vierellänne kummittelemassa. Tunnistatte itsenäisyytenne. Tunnette Jumalaisen Itsenne läsnäolon. Olette syvästi juurtuneita juuri siinä paikassa, jossa olette , teinä Jumalaisina Ihmisolentoina.

Ette enää hyväksy ympärillänne olevien ihmisten valheita - tai tilanteita ja rakenteita jotka tukevat niitä – todellisuudeksenne. Nämä uskomusjärjestelmät ja teitä rajoittaneet luomukset ovat nyt menneet . Sielunvapaus on teidän käsissänne. Te pitelette sitä, koette sitä ja te OLETTE tuo vapaus.

Tämä on teidän suurin täytäntöönpanonne. Ja tämä täytäntöönpano on huomata kävelevänsä kuten jokainen tyytyväinen ihminen, joka löytää iloa laajetessaan uusille alueille. Valitsette yhden värin leikkiäksenne sillä tänään ja sitten luotte uuden huomenna. Tietoisuutenne on rajoittamaton. Se voi laajeta jokaisen uskomusjärjestelmän rajoituksien taakse.

Äläkä istu siellä ällistyneen näköisenä tuijottaen minua noin! Estojen kirous on kaatunut. Jokainen teistä tietää, minne on suuntaamassa liikuttuaan sisään laajenemiseensa.

Kehotan teitä tänään istumaan hetken tässä yhteenkokoontumisemme tilassa ja katselemaan ja tuntemaan sen, mitä olette luoneet. Sen mihin olette menossa. Tässä on olemassa kuvio. Kuvio muistuttaa paljon Elämänkukkaa – se on energeettinen Uuden Yhteiskunnan verkko ja se mahdollistaa ilon virtanne, itsenäisyytenne ja laajenemisenne.

Anna tämän kukan kukkia. Anna joelle lupa virrata.

Ottakaa tämä joulukuun kahdennentoista päivän planeettaryhmittymä kuten suuntaus, joka on tapahtumassa elämässänne juuri nyt ja hengitä ne sisääsi. Laajentakaa nämä tähän uuteen luomukseenne.

Tuntekaa, Hengittäkää ja Olkaa Tuo Elämä.

Olkoon tämä suurimpien toiveiden ja ilojenne täyttymisen polku.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack