Monday, September 10, 2007

"Despre Saltul Cuantic": Un channeling cu Saint-Germain


Transmis prin Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
www.joyandclarity.com

Traducerea: Alexandra Mahlimay

Dacă doriţi să trimiteţi acest mesaj unui prieten, vă rugăm daţi clic aici.


A sosit timpul sa incepem... Sa incepem sa ne adunam energiile si sa respiram impreuna.

In aceasta seara, eu, Saint-Germain am venit la voi impreuna cu energiile prietenului meu Ohama... Si am venit aici ca sa va fim un sprijin si sa resuscitam energii adormite si obosite...

Fiecare dintre voi a simtit cum in ultimele zile Cosmosul, Universul se pregateste pentru un salt maret si pentru o celebrare deosebita.

Ati resimtit aceasta in starile ... 'destul de ciudate'... cum le-ati numi voi... Sunt stari de excitare deosebita, de cadere in depresie subita, de somnolenta pana aproape de o stare de inconstienta, dar si o multime de alte fenomene asociate...

Ceea ce ati trait voi - pe o scala recunoscuta din ceea ce cunoasteti deja ... sunt aproape toate starile majore pe care le-ati intalnit intr-un interval de timp de cativa ani... toate in doar cateva zile. Ati trecut de la exuberanta si speranta, de la excitare si bucurie, la confuzie si o stare in care v-ati simtit pierduti, sau o stare de depresie si totala absorbtie in fricile si anxietatile lumii.

Si ati crezut cu adevarat ca acestea sunt starile voastre proprii. Iar noi am venit de multe ori la voi sa va spunem ca majoritatea starilor prin care treceti nici macar nu sunt ale voastre... ci ele sunt stari emotionale preluate din constiinta de masa, care cauta acum o rezolvare urgenta, dat fiind faptul ca aceasta constiinta se pregateste sa faca Saltul Cuantic, Saltul in constiinta si ascensiunea in constiinta de care va vorbim de ceva vreme.

Acest salt in constiinta va este foarte cunoscut, cu toate simptomele si procesele pe care le include... Va este cunoscut pentru ca este un salt pe care l-ati parcurs deja inaintea tuturor... inaintea majoritatii care abia se pregateste sa treaca prin acele transformari pe care voi deja le-ati incheiat si pe care le-ati integrat in mare parte.

Stiu ca sunteti surprinsi sa auziti ca ati facut deja acest salt...insa asa este. Atunci cand Tobias sau cineva dintre noi va spuneam ca voi puteti face acest salt intaintea tuturor, chiar in acel moment de atunci - o mare parte din energiile voastre au facut acel salt.

Ceea ce mai este inca nevoie este ca Sinele vostru psihologic sa faca un salt, sa faca o saritura mareata pentru ca experienta saltului sa fie complet integrata in totalitatea constiintei voastre.

Pana acum, parti din voi au acceptat ca ati facut deja acest salt in constiinta si ca ati integrat in mare parte energiile pe care le-ati eliberat. Alte parti ale voastre insa, se vor simti in siguranta doar atunci cand intregul Sine uman face saltul in constiinta. Iar acest lucru se va intampla cat de curand... chiar mai curand decat credeti... Si in momentul in care are loc Saltul Cuantic, Saltul in constiinta de masa, iar omenirea va face un pas de ascensiune intr-o Noua Constiinta, toate acele parti, toate acele aspecte care pana acum nu se lasau convinse de ceea ce va urma... in sfarsit vor putea sa permita si sa accepte transformarea totala in voi.

Iar atunci veti realiza ca in mare parte, procesele care apar prin Saltul Cuantic al omenirii – si pe care le veti recunoaste la cei multi din jurul vostru – veti realiza ca acestea va sunt cunoscute. Ele sunt procese prin care voi ati trecut deja, pe care voi le-ati trait deja in mare parte. Si atunci va fi posibil sa integrati cu o si mai mare usurinta tot ceea ce aduce aceasta transformare.

Asadar, fiti pregatiti sa observati, sa priviti si sa va bucurati de ceea ce ati realizat si de ceea prin ce ati trecut deja... pentru a aprecia inca o data drumul pe care ati mers pana acum.

Ati fost deschizatori de drumuri, chiar daca de multe ori in mod inconstient... Si ati fost si sunteti pionieri ai unei Noi Constiinte.

Este o Constiinta Noua in care expansiunea si iubirea de sine, bucuria si pasiunea pentru viata sunt elementele principale, elementele de baza pentru procesul de creatie constienta. Este o Constiinta Noua in care fiecare individ isi recunoaste suveranitatea si recunoaste suveranitatea fiecarei fiinte vii. Si in acelasi timp voi recunoasteti ca sunteti Creatori mareti si divini ai realitatii in care traiti...

Aceste realizari, aceste intelegeri despre voi insiva sunt idei revolutionare in constiinta de masa din prezent. Ele vor fi intelese insa in scurt timp si vor fi acceptate din ce in ce mai mult in jurul vostru. Iar ceea ce veti observa, de asemenea, va fi ca majoritatea celor din jurul vostru vor ajunge la o intelegere profunda a ceea ce inseamna viata de aici, de pe Pamant. Vor ajunge la o intelegere profunda a ceea ce inseamna VIATA in general... si vor ajunge sa o aprecieze tot mai mult... Mult mai mult decat se intampla pana acum...

Saltul acesta de care va vorbim este un salt inevitabil, intrucat el este deja pornit. O constiinta a unui grup destul de mare de oameni a facut deja acest pas... Iar majoritatea il urmeaza... Si acest salt a inceput deja... Pregatirile au fost facute si tot ceea ce era de rezolvat a fost rezolvat.

Voi va aflati acum, am spune "pe val"... Voi va aflati in acel loc in care totul se intampla. Si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa permiteti... Sa permiteti ca energiile acestui salt sa treaca prin voi, sa va patrunda, pentru ca apoi sa aiba loc o integrare profunda.

Noi suntem aproape de voi si urmarim indeaproape energiile si cum se misca ele... In acest moment, in special astazi - ele se afla pe un varf... intr-un punct culminant...

In curand, energiile nu vor mai putea fi monitorizate, pentru ca ele se vor manifesta diferit decat o faceau pana acum... Iar constiinta umana nu mai are elementele de masura pentru a recunoaste o miscare, o traiectorie... Atunci veti observa ceea ce pare a fi un fel de haos... insa nu este deloc haos, atunci cand urmariti si simtiti energiile...

Cand veti simti energiile din jurul vostru, veti simti "o ordine perfecta" in tot ceea ce este. Chiar daca instrumentele de masura obisnuite si simturile voastre nu vor putea percepe ceea ce voi cunoasteti a fi o ordine obisnuita, va fi o ordine de alt fel.

Asadar, aveti incredere! Aveti incredere in procesul pe care il veti resimti in fiecare din zilele care urmeaza si, mai ales maine (11 septembrie 2007) cand va fi punctul zero.

Incepand de maine veti putea observa o noua ordine, o ordine divina, insa cu totul diferita de ordinea cunoscuta la nivel mental. Este o ordine asa cum o resimtiti deja de atata vreme, de atatia ani de zile.

Acordati-va incredere si intelegere pentru ceea ce va parea necunoscut si ce pare a fi haos... Si veti observa cum incetul cu incetul totul va incepe sa se alinieze cu ceea ce simtiti in interiorul vostru. Iar eu va invit sa nu faceti alinierea dependenta de o data calendaristica, sau de anumite persoane sau evenimente... Mai degraba oferiti-va voua insiva creditele pentru ceea ce se intampla si pentru intreaga evolutie a lucrurilor.

Transformarea care are loc in voi insiva vi se datoreaza doar voua... pentru ca VOI ati permis si pentru ca VOI ati ales ca ea sa aiba loc. Nimeni si nimic nu este mai maret si mai puternic decat voi... Si nimeni si nimic nu a produs o schimbare in voi. VOI sunteti cei care au produs schimbarea!

Si atunci cand veti fi realizat ca voi sunteti cei care ati produs schimbarea din interiorul vostru, atunci veti realiza cat de maret este drumul pe care l-ati parcurs pana acum si cat de maret este tot acest proiect in care ati participat pana acum.

Asadar... haideti sa facem un moment pauza, timp in care veti putea recunoaste si va veti recunoaste in toata grandoarea voastra... si puteti sa va aduceti apreciere si sa va iubiti din profunzime pentru tot ceea ce ati realizat!

Acea parte din voi care a tras si a tras atat de tare sa aduca acest proces in acest loc in care va aflati acum este atat de obosita si are nevoie de incurajarile voastre pentru ca zilele acestea, prin tot ceea ce ati trecut, au secatuit-o si au obosit-o. A fost ca si cum totul s-a strans, toate emotiile si toate evenimentele din trecutul vostru au trecut printr-un proces de scanare pentru a produce un fel de bum care sa creeze acest varf in care va aflati acum, de unde totul va face un salt.

Procesul prin care ati trecut a fost unul extrem de obositor in care, la un moment dat parea chiar ca totul a ramas static... ca timpul s-a oprit...

Totul a fost atat de concentrat din punct de vedere emotional si mental si din punctul de vedere al amintirilor din trecut, incat acest nivel de concentrare aproape ca v-a strans... a produs un sentiment de strangere, de blocare. Insa acesta este doar un sentiment trecator si este un sentiment aparent... care arata de fapt cat de concentrat este procesul prin care treceti acum.

Asadar, cu atat mai mult meritati sa primiti toate aprecierile si toata iubirea pe care o resimtiti in interiorul vostru.

De aici incolo drumul vostru va fi diferit... Nu veti avea la inceput instrumente de masura. Poate ca nu veti putea sa gasiti cuvintele atat de usor pentru a descrie ceea prin ce treceti... Insa veti sti ca a sosit momentul in care sunteti intr-un alt spatiu, intr-un spatiu in care puteti simti ca sunteti liberi, ca sunteti in deplina aliniere cu Sinele vostru divin.

Important este sa aveti incredere in voi, in procesul vostru si in tot ceea ce simtiti. Simtitul este barometrul vostru pentru schimbare si transformare. De acolo vine Noul. De acolo veti sti incotro sa o luati. Si veti vedea cum Noul va veni catre voi atunci cand va aflati in acel spatiu al linistii si bucuriei interioare. Va veni la voi pentru ca sunteti pregatiti, pentru ca sunteti gata!

A sosit vremea voastra! Si acum e timpul sa realizati acest lucru. Sa realizati si sa simtiti cum voi ati creat acest moment in timp.

Noi va sustinem in fiecare moment si va acordam toata increderea si iubirea noastra pentru a creste si a va extinde mai departe, intr-un spatiu al usurintei si iubirii de sine.

Pentru ca nimeni nu e mai maret decat voi in Universul acesta.

Pregatiti-va pentru marea sarbatoare de maine. Sunteti gata si sunteti pregatiti.

Eu sunt si voi sunteti asemenea, Dumnezeu! Pe curand, prieteni!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ şi Joy and Clarity International™ oferă mesaje transmise prin channeling, ateliere şi seminarii publice, pentru a ne ajuta să ne eliberăm de limitări şi pentru a ne ajuta să ne extindem conştiinţa umană.

Acest articol poate fi distribuit gratuit, cu condiţia să nu fie modificat sau editat sub nici o formă. Comercializarea de către alte părţi necesită acordul explicit în scris al deţinătorilor drepturilor de autor, Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack. Dacă reproduceţi acest material, vă rugăm includeţi numele autorilor şi adăugaţi la material, următorul link: www.joyandclarity.com

Pentru mai multe informaţii despre sesiuni private şi evenimente, vă rugăm vizitaţi http://joyandclarity.blogspot.com

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Drepturi de autor © 2007 Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack