Wednesday, April 1, 2009

"Iluzia reusitei spirituale" - Un channeling cu Saint-Germain


Transmis prin Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack

Cluj-Napoca, România
31.03.2009

www.joyandclarity.com

Traducerea: Alexandra Mahlimay

Dacă doriţi să trimiteţi acest mesaj unui prieten, vă rugăm daţi clic aici.


Următorul channel provine din Cursul pe care îl oferim cu Saint-Germain: Saint-Germain Home Study Course. Acesta te va ajuta să descompui și să renunți la unul dintre jocurile egoului care este atât de frecvent întâlnit în rândurile lucrătorilor în lumină.

Este jocul pe care noi îl numim "Urcatul pe Scară" sau "Muntele Reușitei Spirituale". Egoul va încerca să te atragă în acest joc atunci când ai acceptat Adevărul Despre Tine. Adevărul că ești un Copil al lui Dumnezeu și Dumnezeu, de asemenea.

Te invităm să citești acest channel, sau dacă dorești să asculți varianta audio a acestui channel, original in limba engleză.

Cu drag,
Alexandra și Dan


Iată aici varianta audio a mesajului channel cu Saint-Germain:

http://www.joyandclarity.com/_Files/Exercise_deconstructingold.mp3

Iată aici varianta în scris, tradusă în limba română:

Haide să discutăm acum despre ce înseamnă să te afli într-un spațiu nou al Adevărului.

Ai înțeles în sfârșit că dorința ta în această viață este să trăiești cum o face și Sufletul tău. Ai realizat că acesta este scopul tău ultim de a trăi pe Pământ. Orice altă dorință este fie o distragere de la această dorință, fie completează dorința de a începe o Viață Nouă.

Tu îți dorești să descoperi mai mult Cine Ești cu Adevărat.

Ești atât de încântată de această descoperire nouă din viața ta încât debordezi de entuziasm. Ai descoperit ce înseamnă să ai un scop în viață. Simți acest lucru profund și dorința ta crește și mai mult.

Însă ce se întâmplă în continuare?

După o zi sau două, sau poate după o săptămână sau două, cazi din nou la pământ; totul pare la fel ca și înainte.

Și pentru că nu îți dai seama neapărat ce se întâmplă în aceste cazuri, egoul tău va încerca să îți dea răspunsurile. Îți va spune „Haide să mai încercăm o dată, draga mea. Haide să mai urcăm încă o dată muntele”. Și uite așa începi să mergi din nou în sus.

De data aceasta chiar începi ascensiunea cu un entuziasm și mai mare. Îți începi călătoria reușitei spirituale în speranța că de această dată vei găsi acel loc de nesesizat unde se află libertatea, bucuria, certitudinea și adevărul. Și apoi ce se întâmplă?

Urci și cazi din nou: o dată, de două ori și chiar de mai multe ori.

Și pe măsură ce continui să ai această experiență repetată de „a urca” și „cădea din nou” - de a fi „cât pe aproape să reușești” și apoi de „a cădea din nou” - încrederea ta începe să se reducă și entuziasmul pentru călătorie scade. Ai obosit.

Poate te-ai întrebat: „De ce mi se întâmplă așa ceva mie?”.

Poate pentru că nu dorești să urci muntele încă și încă o dată. Poate că dorești doar să fii în vârful său - doar să fii acolo și să te bucuri de acest loc plin de extaz.

Însă cum ai reușit să cazi de pe munte de prima dată? Întreabă-te acest lucru.

A fost din cauză că ai avut îndoieli și pentru că ți-a fost frică?

Sau poate că, deși ai fost atât de aproape să atingi vârful muntelui nici nu puteai să crezi că acest lucru poate fi adevărat? Că aproape ți-ai terminat călătoria? Că vei reuși și îți vei împlini dorințele în sfârșit? Curând ai început să te îndoiești de tine și poate chiar să te îndoiești de întreaga călătorie pe are ai făcut-o până acum. Îți sună cunoscut?

Atunci, haide să vedem. Haide să facem o pauză pentru un moment, iar tu să iei în considerare această situație.

Poate că există o alternativă la urcatul muntelui pentru a reuși din punct de vedere spiritual, pe care care tu nu ai luat-o în considerare până acum. Poate că efortul și străduința nu sunt necesare la urma urmei. Poate că este posibil să renunți la toate acestea o dată pentru totdeauna. Ce zici?

Cum te-ai simți dacă ți-am spune că nu este nevoie să urci acel munte pentru a trăi și simți extazul?

Dar dacă îți spunem că nu este nevoie să atingi un punct mai înalt pentru a vedea Adevărul Despre Tine?

Da, prietenă dragă. Te invităm să simți acestea. Să simți profund.

Ești gata să renunți la urcat?

Ești pregătită să renunți la nevoia de a merge mai sus sau de a fi mai bună decât ești tu acum?

Ești gata să renunți cu adevărat la a „încerca”? Poți realiza că „efortul” tău doar întărește credința din mintea ta, conform căreia tu trebuie „să faci ceva” pentru a Fii Cine Ești Tu deja?

Dacă răspunsul tău este „Da”, atunci te invităm să te oprești acum. Te rugăm să te oprești din a mai încerca. Oprește-te din a dori să „faci mai mult”. Oprește urcușul. Dă-ți jos rucsacul și toate proviziile pe care le-ai cărat după tine pentru a supraviețui ascensiunii. Ele nu sunt necesare.

Dă-ți jos ghetele și lasă-ți picioarele să primească odihna necesară. Oprește-te și respiră profund. Respiră și permite minții tale să se relaxeze.

Lasă-ți Sufletul să te îndrume acum în viață. Oprește-te acum și renunță complet. Cazi în brațele Sufletului tău și primește iubirea pe care Acesta o are pentru tine.

Perminte Sufletului tău să fie lumina care te îndrumă și forța care te ghidează în viață de acum. El nu te va împinge. Ci te va duce spre expansiune. Și astfel vei înceta să vrei să atingi ceva ce nu poate fi atins niciodată.

În schimb, îmbrățișează certitudinea Unității cu Sufletul tău și cu Dumnezeu.

Simte pacea, confortul și ușurința care vine dinspre faptul că știi acum că nu este nevoie să faci nimic pentru a ajunge Ființa Măreță care ești. Pentru că aceasta Ești Tu oricum.

Fii una cu Sinele tău și una cu Sufletul tău. Fii una cu Dumnezeu.

Și acum, dă naștere acestui Nou Sine minunat în viața ta. Iubește-l și sprijină-l, așa cum ești iubită și sprijinită de acesta.

Într-adevăr, este o plăcere să vă fiu alături, dragi prietene, în acest moment minunat care este trezirea voastră.

Eu Sunt Saint-Germain.


To receive our latest channels, updates, and newsletters, please enter your information in the following space and click the "subscribe" button:
Name:
Email:
Your email address is confidential and we agree not to provide it to others.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ şi Joy and Clarity International™ oferă mesaje transmise prin channeling, ateliere şi seminarii publice, pentru a ne ajuta să ne eliberăm de limitări şi pentru a ne ajuta să ne extindem conştiinţa umană.

Acest articol poate fi distribuit gratuit, cu condiţia să nu fie modificat sau editat sub nici o formă. Comercializarea de către alte părţi necesită acordul explicit în scris al deţinătorilor drepturilor de autor, Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack. Dacă reproduceţi acest material, vă rugăm includeţi numele autorilor şi adăugaţi la material, următorul link: www.joyandclarity.com

Pentru mai multe informaţii despre sesiuni private şi evenimente, vă rugăm vizitaţi http://joyandclarity.blogspot.com

Pentru a primi mesaje și materiale de la Joy and Clarity în limba română, trimiteți un email la adresa mahlimay@yahoo.com cu subiectul "mă abonez".

Drepturi de autor © 2008-2009 Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack