Friday, January 3, 2014

"Päättäväisyys ja rohkeus" - Saint-Germain -Kanavoiniti


Päättäväisyys ja rohkeus
Saint-Germain -Kanavoiniti
Alexandra ja Dan
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä kanavointi on osa Saint Germainin sielutarkoitustulkintaa.

"Rakas Saint Germain, olen aina ollut epävarma itsestäni. Minulla ei ole riittävästi itseluottamusta tutkia tai kehittää lahjojani. Olen älykäs ja kiinnostunut monista eri asioista, mutta en kuitenkaan tiedä, minkä tekemisessä olisin hyvä elämässäni. Sen sijaan olen päättänyt tehdä sellaista, mikä miellyttää muita ihmisiä, erityisesti perheenjäseniäni. Haluaisin olla enemmän linjassa sielutarkoitukseni kanssa, mutta tällä hetkellä tunnen olevani hyvin jumissa. Voitteko auttaa minua?"

Ystäväni, olen Saint Germain.

Tässä elämässä sielutarkoituksesi on oppia fokusoitumaan ja olemaan kurinalainen ja sitoutunut valitsemallasi kokemusalueella. Mutta kuten tiedät, valitseminen ja sitten myös sitoutuminen ovat haasteellisia sinulle. Haasteena on tämä: älykkyytesi ja uteliaan mielesi myötä pidät monista ja moninaisista stimuloivista kokemuksista. Ja tästä syystä sinulla on taipumusta kadottaa fokus ja kurinalainen toteuttaminen, mitä vaaditaan mennäksesi syvälle yhteen valitsemaasi kokemukseen.

Ehkä havaitset myös, että kohtaat merkittäviä ongelmia elämässäsi, koska haluat olla vapaa ja riippumaton muista, mutta tunnet myös epävarmuutta, voitko astua pois siitä suojasta, opastuksesta ja suunnasta, mitä toiset antavat sinulle - erityisesti perheenjäsenesi. Nämä ristiriitaiset tunteet saavat sinut heilumaan edestakaisin - olet yliriippuvainen ja sitten myöhemmin sinun täytyy murtautua vapaaksi hinnalla millä hyvänsä.

Näiden taipumusten kohtaamiseksi, sielusi kannustaa sinua luottamaan enemmän henkilökohtaiseen aloitekykyyn, päättäväisyyteen ja rohkeuteen. Sinua kutsutaan ottamaan haaste vastaan ja valitsemaan polku ja sitten sitoutumaan siihen pelostasi tai lopputuloksen epävarmuudesta huolimatta. Kun alat olla enemmän itsenäinen ja riippumaton, sen sijaan että lankeat vanhaan riippuvuusmalliin toisista, harmonisoidut enemmän sielutarkoituksesi kanssa. Sitten sinusta ei tunnu, että toiset pidättelevät sinua, tai et ole huolissasi siitä, että sinun on miellytettävä heitä, ennen kuin huolehdit omista tarpeistasi.

Päättäväisyys, rohkeus ja itseluottamus

Sielusi kannustaa sinua nyt kehittämään päättäväisyyttä ja halukkuutta toimia ilman suurta epäröintiä. Aiemmin tässä elämässä tai kenties aiemmissa elämissä olet ehkä kiinnittänyt liikaa huomiota yhteiskunnan sovinnaisuussääntöihin tai perheenjäsentesi ja yhteiskunnan odotuksiin. Toisin sanoen, sinulle on ollut ehkä tärkeämpää sopia mukaan joukkoon tai olla pidetty kuin puolustaa omaa totuuttasi tai halujasi. Teit tiettyjen osiesi suhteen myönnytyksiä miellyttääksesi toisia tai mukautuaksesi toisiin.

Kuten olet todennut, toinen ongelmasi on rohkeus ja itseluottamus. Vaikka et aina tunne itseluottamusta tai itsevarmuutta, silloin kun kohtaat tarpeen toimia, muista, että rohkeutta voi oppia, kun sallit itsesi tuntea pelon ja mennä eteenpäin siitä huolimatta.

Tässä elämässä sinua kutsutaan päästämään irti sovinnaisista rooleista ja tavoista ja antamaan enemmän tilaa innostukselle, totuudenmukaisuudelle ja intohimolle. Kun uskallat toteuttaa sen, mikä oikeasti innostaa sinua ja puhuttelee uteliaisuuttasi, jätät taakse taipumuksesi tehdä myönnytyksiä sen suhteen, mitä haluat elämästä, voidaksesi miellyttää tai OLLA SUUTUTTAMATTA toisia.

Erilainen perspektiivi

Haluaisin jakaa nyt kanssasi erilaisen perspektiivin siitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Haluaisin auttaa sinua näkemään, että voit elää tästedes luottavaisesti ja rohkeasti sen sijaan, että tunnet jääväsi ilman jotain tärkeää, koska et pysty vielä näkemään, mitä haluaisit tehdä elämässäsi. Haluan sen sijaan vakuuttaa, että teet oikeita asioita itsesi kannalta, vaikkei näytäkään siltä tällä hetkellä.

Kutsun sinua olemaan nyt rohkea ja katsomaan itseäsi rehellisesti. Katso, mitä tunnet itsestäsi ja maailmasta. Sinun on ymmärrettävä, että asiat joita tapahtuu elämässäsi nyt, tapahtuvat syystä. Mikään ei ole ollut virhe. Mitään ei heitetty kokemuksiisi aiheuttamaan sinulle kärsimystä.

On sen sijaan tärkeää ymmärtää, että jokainen askel minkä otat nyt, oli hyvin valmisteltu sinua varten. Olet erityisesti tässä ymmärtääksesi, miten valintasi ja kaikki mitä teet elämässäsi, ovat oikein sinulle. Vaikka näyttäisitkin olevan väärällä polulla, tämä ei merkitse, että et ole onnistunut tekemään oikeita valintoja. Sitten kun pystyt ymmärtämään ja hyväksymään tämän, pääset irti siitä taakasta, että tunnet epäonnistuneesi etkä ole pystynyt näkemään unelmiesi kirkasta horisonttia.

Sinun on luotettava ja muistettava, että sielusi opastaa sinua selvästi. Sinulla on sen valo edessäsi ja tämä näyttää sinulle tietä kokemuksiin, jotka ovat tarkoituksenmukaisia sinulle.

Hyväksy tämä ja ole rauhassa. Tämä sallii sinun tuntea enemmän huolettomuutta itsesi ja maailman suhteen yleisesti. Sitten voit olla huolettomampi myös niiden kokemusten suhteen, joita käyt läpi.

Sen sijaan että pakahdut kaikista asioista, joiden tekemistä sinun pitäisi luullaksesi kokeilla, jotta voit tuntea tekeväsi oikeita asioita, sinun olisi parempi keskittyä enemmän yhteen asiaan, mikä tuo sinulle iloa ja tyydytystä.

Olet hyvin herkkä luonne. Olet hyvin avoin ja intuitiivinen ja sinulla on luontainen kyky havaita maailma korostuneen tunnetilasi kautta. Mutta olet myös sulkenut pois tätä herkkää puoltasi laittamalla esteitä sen ympärille. Teet tämän voidaksesi suojautua vaatimuksilta, joita tulee toisilta, ja siltä epävarmuudelta ja epäilyltä, mikä murentaa itseluottamustasi.

Epäselvyydestä selkeyteen

Tällä hetkellä tunnet olevasi jotenkin sumussa. Et pysty mielellä hahmottamaan tai muotoilemaan täysin realistisia mahdollisuuksia, joita sinulla on elämässä, vaikka intuitiivisesti tiedätkin niitä olevan. Tämä hämmennys aiheuttaa sinulle sellaista hajaantumisen tunnetta, että menetät kosketuksen maailmaan. Mutta tämän hämmennyksen keskelläkin, tunnet edelleen tarvetta tehdä jotain elämälläsi - osallistua kokemukseen, joka vie sinua eteenpäin ja vapauttaa sinut ihmisistä ja suhteista, jotka vaativat sinulta asioita, joita et tunne aidosti omiksesi.

Tiedä, että kannustan sinua nyt jatkamaan eteenpäin matkallasi.

Voidaksesi tehdä päätöksiä, jotka tunnet oikeiksi itsellesi nyt, sinun täytyy ymmärtää tämä melkein pakonomainen tarve olla itsenäinen siinä määrin, että haluat katkaista suhteesi toisiin, ja sen kanssa ristiriitainen tarve, että sinun on miellytettävä toisia ollaksesi turvassa, mikä lukitsee sinut riippuvuussuhteisiin toisten kanssa.

Muista, että entiset pelkosi ja taipumuksesi kutsuvat sinua toisinaan ja kertovat sinulle, että sinun täytyy olla tunnollinen ihminen ja sinun on oltava toisia varten, siinä määrin ettet pysty määrittelemään, kuka olet tai mitä haluat tehdä omalla elämälläsi. Mutta tämän tapahtuessa muista myös, että todellinen haaste - minkä voit rohkeasti ja onnistuneesti kohdata - on ymmärtää rajojen tärkeys suhteessasi toisiin, jotta voit valita sellaisia, jotka sallivat sinun ilmaista itseäsi vapaasti, kieltämättä sinulta arvostamaasi läheisyyttä toisten kanssa.

Voit kulkea omaa tietäsi nyt ja murtautua vapaaksi toisten odotuksista, miten sinun pitäisi elää. Päästä irti sisäistämästäsi itse-epäilystä ja vanhoista, itseä vastaan kääntyvistä kuvista, jotta olet vapaa löytämään sen, mitä oikeasti haluat. Sielusi opastaa sinua tässä ja kertoo tönäisemällä, milloin otetaan seuraava askel. Muista vain, että on aina tärkeää olla kosketuksessa syvemmän ytimesi, sielusi sisäisen pyhäkön kanssa, missä voit yhdistyä niihin asioihin ja tilanteisiin, joita haluaisit ilmentää ja kokea fyysisesti. Tästä löydät todellisen vapautesi ja avaimen perimmäiseen tyydytykseen elämässä.

Tosiaankin, olen Saint Germain.


Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra ja Dan kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2014 www.joyandclarity.com