Friday, February 3, 2012

"Kätketkö valosi muilta?" -- Saint-Germain -Kanavoiniti


"Kätketkö valosi muilta?"
Saint-Germain -Kanavoiniti
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
20.1.2012
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä kanavointi on osa Saint Germainin sielutarkoitustulkintaa. Se on julkaistu tässä asiakkaamme luvalla.

Rakas Saint Germain, rakastan uusien vaihtoehtoisten parannustapojen oppimista. Haluan auttaa toisia sillä, mitä tiedän jo, mutta haluaisin kuitenkin oppia lisää. Tällä hetkellä teen homeopatiaa, refleksologiaa, Reikiä ja joogaa.

Suuri ongelmani on ramppikuume. Minun on vaikeaa mennä toisten eteen riippumatta siitä, mitä teen. Tunnen paljastuvani, joten huomaan piilottavani oman valoni. Tämä estää minua tarjoamasta toisten palvelemiseen kaikkea, mitä olen. Voitko auttaa minua?

Rakas ystäväni, olen Saint Germain.

On selvää, että sinulla on suuri rakkaus tietämistä kohtaan ja viehtymystä parannustapoihin. Tunnet myös vetoa kohti kaikenlaista herkkää ilmaisemista ja tätä sinun pitäisi rohkaista itsessäsi, kun etenet elämässäsi. Ymmärrät asioita helposti, kiinnostuksesi kohteet ovat moninaisia ja halusi käyttää luovia taitojasi on ihailtavaa.

Rakastat oppimista, opettamista ja esiintymistä sekä toisten myötätuntoista palvelemista. Kuten jo mainitsit, sinulle on kuitenkin vähän epämukavaa tehdä tätä. Kutsut sitä "ramppikuumeeksi" tai esiintymisahdistukseksi. Mutta todellisuudessa se liittyy enemmän siihen, miten suhtaudut toisiin tunteellisesti, miten säilytät henkilökohtaiset rajasi ja miten halukas olet pääsemään syvälle kokemuksiisi. Tätä tarkoitan tällä.

Alitajuiset tunnemallit

Tunnet luontaisesti viehtymystä johtajuusasemaan, missä voit havainnollistaa ja jakaa toisten kanssa sen, mitä teidät. Kuitenkin voit tuntea myös epämukavaksi olla ihmisten edessä, ovat nämä sitten ystäviä ja ikätovereita tai ihmisiä, joita te ole aiemmin tavannut.

Tämä johtuu suurelta osin alitajuisista tunnemalleista, joita kannat sisälläsi. Nämä voivat tulla menneistä elämistä tai varhaisemmalta ajalta tässä elämässä. Mutta niissä on yhteistä ehdollistunut odotus, että joudut häpeään, nolostut, sinua uhataan tai loukataan, jos puhut tai esiinnyt ihmisten edessä - niin paljon kuin ehkä haluisitkin tehdä tätä.

Tämä vihjaa siihen, että tässä on mukana itsearvostus ja itsetunto sekä sen tietäminen, että olet turvassa maailmassa ja että voit luottaa toisiin.

Tästä syystä saatat tuntea haasteeksi siirtyä oppimisrakkaudestasi vuorovaikutukseen enemmän asiakkaidesi kanssa. Tämän tekeminen vaatii sinua muodostamaan luottamussiteitä ja tämä voi tuntua sinusta tunteellisesti uhkaavalta. Tämä on yksi pääsyy, että tunnet ahdistusta ihmisten edessä, siinä mitä kutsut "ramppikuumeeksi".

Neutraalin tarkkailemisen perspektiivi

Sielusi kannustaa sinua irrottautumaan siitä ahdistuksesta ja epämukavuudesta, mitä tunnet ollessasi ihmisten lähellä. Tämä ahdistus vain vahvistaa uskomusta, että nähdyksi tuleminen sellaisena, kuin oikeasti olet, on väylä pilkkaamiseen ja häpäisemiseen tai uhka itsetunnollesi.

Tämä ei tietenkään merkitse, että sinun pitäisi tukahduttaa tai kieltää tunteesi tai lakata ilmaisemasta itseäsi. Se merkitsee vain, että sinun pitäisi laittaa asiat perspektiiviin. Se merkitsee, että hyötyisit neutraalin tarkkailijaperspektiivin ottamisesta mahdollisimman usein, kunnes opit rentoutumaan lisää ihmisten lähellä.

Silloin kun otat neutraalin tarkkailijaperspektiivin, kutsut kapasiteettiasi katsella itseäsi, silloin kun olet vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, jäämättä kiinni nolaamisen pelkoon. Se on kiintymätöntä ja nöyrää itsevarmuutta, mikä ei riipu toisten vahvistuksen tai hyväksynnän saamisesta.

Olet oppinut kätkemään valosi toisilta suojellaksesi itseäsi ja ollaksesi paljastamatta herkkiä tunteistasi torjumiselle. Mutta tämä ei enää toimi sinulla. Sen sijaan jos voit oppia antamaan itsesi näkyä, olemaan pelkäämättä loukkaantumista paljastuessasi, niin sallit toisten yhdistyä sinuun vilpittömästi. Näin he oppivat luottamaan sinuun parantajana ja näin sinä opit palvelemaan heitä elantosi antajana.

Kun omaksut neutraalin tarkkailijaperspektiivin, on helppoa muistaa arvosi ja kykysi ja antaa vain mennä. Et pelkää vaikutelmaa, minkä teet toisiin, ja asiakkaasi aistivat tämän ja rentoutuvat. Sen seurauksena pystyt keskittymään taitojesi käyttämiseen ja asiakkaasi voivat saada sitä hoitoa ja hoivaa, mitä he etsivät sinulta.

Kun saavutat tämän neutraalisuustason, yritä siirtää huomiosi asiakkaidesi auttamiseen. Palveluasenne on hyvä lääke esiintymisahdistukseen, koska se ottaa valokeilan pois sinusta ja sallii sinun säteillä sen sijaan parantavaa valoasi heihin.

Avoimena pysyminen rajat säilyttäen

Kyllä, parantajana sinun täytyy muodostaa luottamus asiakkaidesi kanssa, kun palvelet heitä. Teet tämän pysymällä avoimena heille tunteellisesti, mutta tarkoituksenmukaisten rajojen kera. Tämä merkitsee, että sinun on innostettava ja kohotettava heitä, jotta huolehtimisesi ja välittämisesi edistävät heidän parantumistaan - mutta tulematta vedetyksi heidän draamaansa tai kärsimykseensä, mikä vain heikentäisi sinua ja kannustaisi heidän riippuvuuttaan.

Tarkoituksenmukaisten rajojen säilyttäminen asiakkaidesi kanssa merkitsee, että sinun täytyy muodostaa asema ammattilaisena, joka palvelee heitä, mutta antamatta periksi tai haittaamatta itseäsi tuntemalla epämukavuutta heidän lähellään. Jos teet sen, huomaat pian, ettei sinulle ole enää tilaa. Muista luottaa itseesi ja Henkeen, mikä opastaa sinua. Luota kykyysi äläkä ole riippuvainen niiden hyväksynnästä tai tunnustuksesta, joita palvelet. Riittää, että työ on tehty.

Syviin kokemuksiin pääseminen

Sinua motivoivat korkeat ihanteet ja rakkaus parantamistietoon, mutta nyt sinun täytyy maadoittaa nämä taitosi käytännölliseen ja järjestelmälliseen käyttämiseen. Tämä vaatii keskittymistä, kurinalaisuutta ja uutta sitoutumista.

Muista, että sinun on pian aika päästä kokemustesi syvyyteen parantajana. Tämä merkitsee, että sinun on sitouduttava pysymään keskittyneenä ja olla sallimatta itsesi harhautua kilpailevista kiinnostuksenkohtaista tai houkutuksesta kokeilla kaikkea, mikä viehättää sinua, hallitsematta yhtään menetelmää kunnolla.

Sinun on tärkeää nyt perinpohjin tutkia kaikkea, mitä haluat tehdä. Tarkastele tätä ja ole rehellinen itsellesi siitä, millä oikeasti on merkitystä sinulle ja mitä haluat saavuttaa urallasi. Miten haluat astua palvelumaailmaan parantajana?

Rakastat tietoa, se on totta. Olet syntynyt valaisemaan mieltäsi henkisen lamppusi valolla. Tämä merkitsee, että olet motivoitunut oppimaan asioista, jotka tuntuvat sinusta hyvältä ja joihin yhdistyt syvästi - ja näin pitäisikin olla. Mutta nyt sinun täytyy maadoittaa ja keskittää henkinen halusi, niin että voit astua merkitykselliseen ja tietäväiseen palveluun parantajana.

Sielusi kannustaa sinua luottamaan itseesi enemmän, säilyttämään luottamuksen taitoihisi ja uskomaan siihen henkiseen prosessiin, mikä toimii kulissien takana elämässäsi. Elämässäsi tapahtuu nyt suuri transformaatio ja se jatkuu muutaman vuoden. Ole siis valmis hyväksymään se, mitä sinulle tarjotaan, jos se tuntuu oikealta. Luota intuitioosi tässä, koska se on opastusääni, joka puhuu sinulle tyynen hiljaisuutesi hetkillä.

Muista, että sinua rakastetaan kovasti, ystäväni. Olen Saint Germain.

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2012 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack