Thursday, August 4, 2011

"Mikä tyydyttää sinua nyt?" -- Saint-Germain -Kanavoiniti


"Mikä tyydyttää sinua nyt?"
Saint-Germain -Kanavoiniti
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
14.7.2011
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on osa Saint Germainin sielutarkoitustulkintaa. Monisessio-ohjelmamme "Living with Soul Purpose" menee syvälle sieluaikomukseen.

"Rakas Saint Germain, kysymykseni koskee elämän tarkoitusta ja suuntaa. Miksi olen tällä ja minne olen menossa? Tämä minun tarvitsee tietää. Vaikka näyttää olevan kyse rahan ansaitsemisesta, käsitän, että on jotain muuta. Kyse on oikeastaan luovuudestani. Haluaisin olla kirjoittaja. Onko jotain, mitä voin tehdä tämän osalta? Onko sinulla mitään näkemyksiä?"

Olen Saint Germain ja olen täällä kanssasi tänään antamassa näkemystä elämääsi. Kyllä, olet avautumassa suuremmalle tietoisuudelle siitä, kuka haluat olla ja miten voit tukea maailmaa. Mutta mikä tyydyttää sinua nyt? Mikä tuo sinulle suurempaa tyytyväisyyttä?

Istut pohdiskelemassa tätä, tiedän. Herkkä mielesi vatvoo näitä kysymyksiä ja yrittää päättää, mitä voit tehdä elämälläsi. Kuitenkin itsensä epäileminen ottaa veronsa vilpittömästä halustasi toimia.

Se estää sinua nyt, kun on todella aika siirtyä eteenpäin ja tehdä jotain. Tämä umpikuja hämmentää sinua. Se saa sinut epäilemään polkua, jolla olet, ja kyseenalaistamaan opastuksen, mitä tulee tunteistasi. Mieli kysyy sinulta: "Miten tiedät, onko sydämesi oikeassa? Mitä todisteita sinulla on siitä, että se palvelee sinua paremmin kuin minä?"

No, ihmismieli ei ole koskaan tyytyväinen sydämen intuitioon, koska ihmismieli syntyi epäilystä. Se syntyi, kun aloitte tutkia luovaa vapauttanne Jumalan lapsina - kauan ennen kuin miehet ja naiset kulkivat tällä planeetalla. Se syntyi pelon hetkellä, kun unohditte luomisen ilon ja lankesitte sen sijaan epäilykseen.

Luota intuitioosi, luota luovuuteesi

Voit olla varma, että silloin kun yhdistyt sydämeesi ja kuuntelet intuitiotasi, olet oikealla polulla.

Intuition kuunteleminen on ei-rationaalista sydämen tietämistä ja tästä syystä se voi tuntua hyvin laajalta ja kohottavalta. Mutta kyky luottaa intuitioosi ei merkitse, ettei mielelläsi ole mitään tarkoitusta tai että se johtaa sinua harhaan. Kaukana siitä. Mielesi on sydämen hyödyllinen täydentäjä, koska se auttaa sinua navigoimaan fyysisen ulottuvuuden todellisuuksissa. Et kestäisi kauan täällä ilman sitä, joten ole kiitollinen, että sinulla on mieli.

Tässä mielessä haluaisin muistuttaa sinulle, että olet hyvin maadoittunut ajattelija ja sinun pitäisi olla iloinen siitä. Sinulla on kovasti tervettä järkeä, mikä on hyvä asioiden ja ajatusten järjestelyssä. Olet hyvin menetelmällinen ja erittäin hyvä hallitsemaan resurssejasi. Nämä ovat upeita lahjoja ja sinua kannustetaan jakamaan näitä maailman kanssa sinulle ainutlaatuisella tavalla.

Olet täällä sekoittamassa intuitiosi ideoihin ja sitten tuomassa jotain arvokasta maailmaan. Olet täällä jakamassa lahjojasi toisten kanssa intuitiivisen virran kautta, joka sisältää kirjoittamisesi ja tarkkanäköisen mielesi kriittisen ymmärryksen. Sinulla on kyky valaista ja selittää, mikä on sekoitus sydäntä ja mieltä ja mitä tarvitaan kovasti maailman palvelemisessa nyt.

Salli itsesi yllättyä

Muista luottaa luomispotentiaaliisi. Salli itsestäsi tulla aikomuksen ja keksimisen kanava, joka voi muuttaa maailmaa. Sinulla on nämä lahjat. Mutta sinun on nyt luotettava itseesi ja alettava käyttää niitä.

Muista luottaa spontaanisuuteesi ja avaudu ideoille ja ihanteille, jotka ovat tulleet sisältäsi. On aika tehdä jotain luovaa niillä. Päästä irti huolestasi ja luota sen sijaan. On aika tunnistaa, että luominen on jotain sellaista, mitä olet tehnyt aikojen alusta. Se on syntymäoikeutesi ja toimintaasi Jumalan lapsena.

Elä ja nauti intohimosta, mitä nousee sisältäsi, ja sitten siirry eteenpäin sen kanssa. Tee tämä silloinkin, kun spontaanisuus tuntuu liian ennustamattomalta sinulle. Muista, että tämä on luovaa elämänvoimaenergiaa, mitä virtaa lävitsesi - ja mikä pyytää sinua antamaan sille substanssin, muodon ja merkityksen. Voit kunnioittaa sitä ja itseäsi toimimalla tarkoituksenmukaisesti.

Salli itsesi myös yllättyä. Opettele rentoutumaan uuden alun paikoissa - paikoissa joita on vielä tutkittava, ennen kuin uskallat laittaa jalkasi sinne. Tämä on pioneerihenkeä ja se on myös sinun henkeäsi. Olet pioneeri, jota opastavat ihanteet ja periaatteet ja jolla on rohkeutta aloittaa uudella maaperällä. Mutta olet myös pioneeri, jolla on käytännön ymmärrystä asioista ja joka osaa soveltaa sitä paremman elämän rakentamiseen.

Miten resonoit luovuutesi kanssa

Energiakentässäsi on paljon, mikä resonoi luovan kirjoittamisen ja kommunikoimisen kanssa, ja sielusi kannustaa sinua tutkimaan tätä pidemmälle, jos tunnet innostusta tehdä niin. Synnyit planetaaristen ja kosmisten vaikutusten alla, jotka tulevat Kaksosten ja Jousimiehen merkistä sekä 3. ja 9. maallisesta huoneesta. Kaikki nämä tukevat sinua kirjoittamisessa, kommunikoinnissa ja ajatustesi ja ideoidesi levittämisessä maailmaan.

Sinun on tärkeää nyt omistautua uteliaisuudellesi tulla kirjoittajaksi. Nämä ovat sielusi yllytyksiä. Kun teet tämän, havaitset, että pienin ja suurin tavoin voit ilmaista totuuksiasi taitavasti ja herättää myös toisia omaan totuuteensa.

Tämä on viesti, mikä minulla on sinulle tänään. Kannustan sinua pysymään herkän ilmaisemisen polullasi. Siirry kohti mitä tahansa, mikä tuntuu voimaannuttavalta, laajentavalta ja sielukkaalta sinulle tällä hetkellä - on se sitten kirjoittamista tai jotain muuta. Luota, että polku on auki, tie on selvä ja jalkojasi opastetaan matkan varrella - ja niin tulee olemaan.

Enkelisi, auttajasi ja henkiystäväsi ovat aina rinnallasi. Kiitos, rakas ystävä.

Tosiaankin, olen Saint Germain.

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2011 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack