Tuesday, April 5, 2011

Kysy Saint-Germainilta: "Varjoitsen kieltämisestä"


Kysy Saint-Germainilta: "Varjoitsen kieltämisestä"
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
31.3.2011
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Yksi asiakkaamme kysyi "syyllisyysvarjosta", mikä vastustaa hänen henkisiä aikomuksiaan. Hänen sielutarkoitustulkintansa Saint-Germainin kanssa auttoi laittamaan tuon asian perspektiiviin. Toivomme, että nautitte tästä osasta tulkintaa, joka julkaistaan tässä luvalla.

Kysymys: "Tiedän, mitä minun pitäisi ja ei pitäisi tehdä. Mutta varjoitseni tekee minusta pelokkaan ja syyllisen, ikään kuin kaikki oli minun vikani. Mikä tämän merkitys on?"

Saint-Germain: Aivan, rakas ystävä. Olet oikeassa siinä, että varjoitse ei ole sitä, kuka olet. Sisälläsi ei ole mitään pimeää, mikä jahtaa sinua tai yrittää pitää sinut pelossa ja syyllisyydessä.

Periaatteessa et ole myöskään "valoa", kuten monet teistä ajattelevat tilanteen olevan. Silloin kun odotat valon sisälläsi vastustavan pimeämpiä ajatuksia ja tunteita, oikeutat vain "pimeyden" - ja saat sen näyttämään todelliselta ja voimakkaalta, mitä se ei ole.

Todellinen identiteettisi - jumaluutesi - on kaksinaisuuden yläpuolella. Se on valon ja pimeyden, mustan ja valkoisen yläpuolella. Sillä ei ole positiivisia tai negatiivisia ominaisuuksia, kuten ihmiset havaitsevat tilanteen olevan.

Monta kertaa kun ihmiset matkaavat jumaluutensa muistamiseen, heidät johdetaan uskomaan, että heidän on pysyteltävä erossa kaikesta, mikä on pimeää tai epämiellyttävää itsessä, maailmassa tai heidän kokemuksissaan siinä - ja elettävä vain "valossa".

Mutta tämä asenne tai uskomusjärjestelmä onnistuu vain jäsentämään kokemusmaailman, missä heidän sisällään tai ulkopuolellaan on jotain, minkä kimppuun on hyökättävä tai mikä on tuhottava. Se luo kokemusmaailman, mikä jäsentyy vastakkaisten voimien ympärille - hyvä ja huono, miellyttävä ja epämiellyttävä, hyväksyttävä ja ei-hyväksyttävä jne.

Silloin kun olette ehdollistuneet tarkastelemaan itseänne ja maailmaa tällä tavalla, miten voitte hyväksyä kokonaisuutenne? Miten voitte hyväksyä lahjomattoman ja täydellisen jumalaisen itsenne tai nähdä tämän toisessa ihmisessä?

Sinun täytyy nyt antaa itsellesi lupa muistaa ja kokea jumalaisen itsesi yhdistynyt luonne. Se perusolento joka olet, on varjon ja valon yläpuolella. Ja koska se ei tuomitse mitään sinussa ei-hyväksyttäväksi tai vääräksi, se on pelon ja syyllisyyden yläpuolella.

Kun yhdistyt tähän jumalaiseen tietoisuusvirtaan, huomaat sen välittömästi. Alat tuntea rauhaa itsesi kanssa. Tämä tyyneys voi olla vierasta aluksi - yksinkertaisesti koska sisälläsi kamppaileva valo ja pimeys eivät ole sallineet sinun tunnistaa sitä.

Kun lopulta hyväksyt, että jumaluutesi on kaikkien "oikein tai väärin" -ajatusten tai syyllisyyden ja häpeän tunteiden yläpuolella, niin todellinen rauha asettuu sinuun kaikessa, mitä teet, ilmaiset ja tunnet. Alat kokea tuomitsemattomuuden rauhaa ja itsensä hyväksymisen totuutta.

Kaikki on hyvin, ystäväni. Ota tämä rohkea askel nyt muistaaksesi oman jumaluutesi.

Olen Saint-Germain.

Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2011 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack