Monday, November 22, 2010

Kysy Saint-Germainilta: "Miten voin ilmaista enemmän itseluottamusta?"


Kysy Saint-Germainilta: "Miten voin ilmaista enemmän itseluottamusta?"
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hiljattain saimme kysymyksen asiakkaalta, joka kysyi Saint Germainilta itseluottamuksesta. Hänen tavallaan monet meistä ovat innostuneita sisäisesti, mutta kun tulee aika toimia, jähmetymme emmekä pysty tekemään mitään. Miksi näin on? Tämä Saint Germainilla oli sanottavana asiasta.

Kysymys: Miksi luotan itseeni sisäisesti, kuitenkin pelkään kovasti päästää sitä ulos ja jakaa maailman kanssa?

Saint Germain: Olen iloinen, että esitit tämän kysymyksen, koska et ole ainoa, joka tuntee näin.

Nimittäin monet herkät ja intuitiiviset ihmiset kuten sinä, olette oppineet kehittämään sisäistä maailmaanne niin laajasti, että teistä on nyt vaikeaa päästää ulkoinen maailma osaksi elämäänne.

Tämä on eräänlainen selviytymismekanismi, joka kehitettiin tunneympäristössä, missä ette pystyneet olemaan oma itsenne, koska toiset tulkitsivat väärin herkkyytenne ja kenties eivät arvostaneet sitä. Tämä selviytymismekanismi piti teidät toimivana, kun toiset eivät ymmärtäneet teitä. Se teki tämän rakentamalla muurit sisäisen maailmanne ympärille estääkseen ulkoista maailmaa satuttamasta teitä. Mutta kuten jo tiedät, joka kerta kun rakennetaan muureja pitämään ulkoinen maailma poissa, se estää myös sisäisen maailmasi kauneutta pääsemästä ulos. Tämä on pulmasi.

Saattaa siis olla niin, että sinua on pidetty monta kertaa ujona, herkkänä tai hiljaisena ihmisenä, kun todellisuudessa kuplit sisällä yli energioita, jotka etsivät aktiivista vapautumista ja ilmaisemista.

Kuten tiedät, tuo selviytymismekanismi on palvellut sinua hyvin.

Mutta muuttaaksesi sitä nyt ja antaaksesi sisäisen ilmaisusi opastaa ulkoisia toimiasi, sinun täytyy tarkastella tilanteen juurta. Sinun täytyy löytää se kohta tunne-elämästäsi, jolloin aloit tuntea olosi turvallisemmaksi sisäisessä maailmassasi kuin ulkoisessa suhdemaailmassa.

Herkkä ihminen on haavoittuva, koska toisten ajatukset ja tunteet voivat tunkeutua häneen. Mutta kuten olen sanonut toisilla kerroilla, tämä on todella voimavara ja vahvuus, sillä se tekee sydänyhteyden mahdolliseksi ulkoisen maailman kanssa, mikä on aito ja väärentämätön - ei teennäinen tai vilpillinen.

Tätä et ymmärtänyt menneisyydessä, kun alussa yritit paeta sisääsi. Mutta jos katsot nyt sitä itseluottamusta, vahvuutta ja inspiraatiota, mitä pyrit ilmaisemaan, tiedät, että ne lähtevät vahvasta intuitiosta ja henkisestä herkkyydestä, mikä on sallinut sinun pysyä yhteydessä sydämeesi kaikki nämä vuodet.

Luota tämän opastavan sinua, kun astut enemmän ja enemmän maailmaan. Jos teet tämän, niin levottomuus alkaa hävitä. Huomaat, että alat ilmaista itseäsi tavoilla, joita et ole aiemmin sallinut itsellesi, ja se tuntuu lopultakin aidolta sinulle - se tuntuu enemmän ja enemmän siltä ihmiseltä, joka olet aina havainnut itsesi olevan. Anna ensin itsesi tulla ulos lempeästi ja vähitellen, kunnes tunnet riittävän turvalliseksi tehdä tätä säännöllisemmin.

Kiitos kysymyksestäsi, rakas ystävä.

Olen Saint Germain. 


Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2010 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack