Monday, November 15, 2010

"Matka takaisin läheisyyteen" - Saint-Germain -Kanavoiniti


"Matka takaisin läheisyyteen"
Saint-Germain -Kanavoiniti
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
19.9.2010
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä on osa asiakkaan suhdetulkintaa. Se julkaisemiseen tässä on saatu lupa.

"Rakas Saint Germain, olin kerran naimisissa, muttemme voineet jatkaa yhdessä vaimona ja miehenä. Eron jälkeen olemme pysyneet läheisinä ystävinä ja jaamme edelleen monia asioita. Vaikka kumpikin meistä haluaa mennä uudestaan naimisiin, pelkäämme, että meidän on luovuttava sen vuoksi ystävyydestämme. Mitä meidän pitäisi tehdä? Kiitos."

Tänään puhumme siitä pelosta, mitä teillä on uuden kumppanuuden muodostamisesta. Mutta ennen kuin aloitamme, Alexandra ja Dan halusivat minun kertovan tämän sitaatin hyvin tunnetulta kirjailijalta: "Kahdenkymmenen vuoden päästä olette pettyneempiä asioista, joita ette tehneet, kuin asioista joita teitte. Heittäkää siis pois paalusolmut ja purjehtikaa ulos turvasatamasta. Ottakaa tuulta purjeisiinne. Tutkikaa. Uneksikaa. Löytäkää." - Mark Twain. Tämä on erittäin hyvä neuvo myös teille, koska se muistuttaa teitä lakkaamaan huolehtimasta niin paljon suhteen "sijainnista" ja alkamaan sen sijaan nauttia matkasta.

Nimittäin ahdistuksenne intiimistä suhteesta on vain pelkonne puhetta. Pelkonne kertoo, että te ette koskaan saavuta haluamaanne suhdemääränpäätä - kuvitteellista paikkaa nimeltään "onnellisuus" - koska ette tee sitä, mitä tarvitsee tehdä tällaisen lopputuloksen takaamiseksi.

Miten tämä Twainin sitaatti siis sopii nykyisiin toiveisiinne ja unelmiinne läheisyydestä?

Tämä kappale vihjaa, että todellinen onni jonka löydätte, jos ryhdytte taas intiimiin suhteeseen, on mielihyvä matkasta - kulkien elämän läpi yhdessä. Tämä ei liity mitenkään kuvitteelliseen paikkaan nimeltään "onnellisuus", joka teidän kummankin on joku päivä saavutettava. Kyse on arkipäivän jakamisesta. Onko matkanne miellyttävä ja sielukas vai täynnä draamaa ja jännitteitä?

Tämä riippuu täysin teistä, kuten jo tiedät.

Mistä matkasi alkaa?

Matkasi takaisin läheisyyteen alkaa juuri siitä, missä olet tällä hetkellä - kera muistojen, oppituntien ja kokemusten, joita sinulla on ollut entisen aviomiehesi kanssa ja myös kera ystävyyden, josta nautit hänen kanssaan nyt. Tämä on lähtöpiste uudelle läheisyysmatkalle, jonka aloitat jonkun toisen kanssa. Kaiken uuden ja erialaisen mitä koet uuden kumppanin kanssa, täytyy välttämättä alkaa avioliittosi loppumisesta. Kaikki uudet alut alkavat loppumisista. Todellisuudessa siis kysyt: "Olenko valmis päästämään irti aiemmasta avioliitostani?"

Tämä ei ole triviaali kysymys ja olet viisas tarkastelemaan sitä nyt, ennen jonkin uuden aloittamista. Avioliittosi on esitellyt sinulle läheisyyden. Se oli alkusi ja kunnioituksesi arvoinen. Te kaksi kuljitte jonkin aikaa tuota matkaa yhdessä ja nyt vasta huomaat olevasi valmis taas kulkemaan jonkun toisen kanssa. Tämä on ja tämän pitäisi olla täysin normaalia.

Vaikeutenasi on nyt, että annat ensimmäisen suhteesi epämiellyttävien kokemusten vaikuttaa odotuksiisi siitä, mitä uusi suhde tuo sinulle. Tietysti hankkimasi varovaisuus ja viisaus voivat auttaa tässä, olettaen ettet vie sitä liian pitkälle.

Ajattele asiaa näin. Haluaisitko päättää etukäteen, millainen matkasi Tokioon on sen perusteella, millaisia muistosi monen vuoden takaisesta Lontoon matkasta ovat? Et tietenkään. Ne ovat kaksi täysin erilaista kaupunkia. Ja vaikka jotkut tekijät kumpaankin paikkaan matkustamisessa ovat samanlaisia, kokemuksiasi Tokiossa eivät voi tarkasti ennustaa tai ennalta määritellä kokemuksesi Lontoossa.

Ystäväni, siirtyminen suhteesta toiseen ei ole mitenkään erilaista.

Olet vapaa henki

Rakas ystäväni, haluaisimme jakaa toisen näkökulman tähän tilanteeseen elämässäsi. Olet vapaa henki - peloton ja avomielinen ihminen, joka on aina valmis aloittamaan uusia asioita elämässä. Tämä tekee sinusta hyvin rohkean ihmisen. Et pelkää aloittaa jotain uutta, käynnistää luovia toimia etkä myöskään osallistua kaikenlaisiin luoviin suhteisiin ja kumppanuuksiin.

Mutta koska olet niin vapaa sielu etkä halua tuntea itseäsi rajoitettavan millään tavalla, saatat tuntea, että intiimit suhteet eivät kunnioita sinua sellaisena ihmisenä, kuka olet. Saatat ehdollistua aiempien kokemustesi perusteella ja uskoa, että et saa sitä turvaa ja varmuutta, mitä tarvitset suhteessa - turvaa ja varmuutta olla oma itsesi.

Sen sijaan intiimit suhteet voivat tuntua sinusta vähän liian kontrolloivilta. Ja tämä on ollut ongelmasi menneisyydessä. Sekä sinulla ette entisellä aviomiehelläsi saattaa olla taipumusta pitää kiinni toisesta tunteakseen olonsa tunteellisesti tai fyysisesti turvalliseksi maailmassa ja rakastetuksi tavoilla, joita tarvitsitte ennen. Kuitenkaan roikkumalla kiinni toisissanne ja yhteisessä menneisyydessänne ette anna itsellenne vapautta kasvaa, kehittyä ja olla enemmän, mitä olette nyt.

Siksi sinun saattaa nyt olla erittäin hyvä päästää irti kontrollista.

Kontrollin menettämisen pelko

Silloin kun päästät irti kaikesta halusta kontrolloida tätä suhdetta, se ei saa sinua menettämään ystävyyttä. Ei, ei saa. Koska siinä missä on rakkautta, on aina mahdollisuus ystävyyteen.

Mutta jos annat tämän suhteen kontrolloimishalun viivytellä sisälläsi edelleen tai jos yritätte roikkua kiinni toisissanne turvallisuuden vuoksi, niin on myös pelkoa, kärsimystä ja ahdistusta. Sillä joka kerta kun päätät toimia pelosta - tietoisesti tai tiedostamatta - estät rakkaustilaisuuksia tulemasta sisään. Ja tätä haluat nyt … tilaisuuden jakaa taas rakkautta ja läheisyyttä kumppanin kanssa.

Kannustan sinua tarkastelemaan nyt itseäsi ja näkemään, miksi pelkäät päästää irti tästä suhteesta entiseen aviomieheesi. Tutki taustalla olevia tarpeita, joista sinun täytyy pitää kiinni tai joilla sinun täytyy kontrolloida tämän suhteen lopputulosta sen sijaan, että vapautat itsesi siirtymään johonkin parempaan, mihin olet vihjannut olevasi nyt valmis.

Älä pelkää ystävyyssuhteesi menettämistä, vaan katso, mitä sellaista se on antanut sinulle, minkä olet nyt valmis antamaan itsellesi. Hyväksy se tosiasia, että olet kasvanut yli siitä, mitä olette jakaneet yhdessä, ja että olette kummatkin valmiita kasvamaan rakkaudessa ja hyvyydessä jonkun toisen kanssa. Tämä on todella upea oivallus, jos sallit sen.

Tämä on tärkeä viesti sinulle tänään. Ja haluaisin sinun tekevän sen kanssa työtä ja katsovan, miten haluat siirtyä eteenpäin siitä. Tiedän, että tässä on paljon informaatiota hallittavaksi, ja haluaisin kiittää sinua tästä tilaisuudesta työskennellä kanssasi ja olla rinnallasi.

Tosiaan, tämä olen minä, Saint Germain, yhdessä Alexandran ja muiden ystäviesi ja oppaidesi kanssa.

Lisää suhteestasi

Tässä on nyt Dan. Ennen tulkintamme lopettamista tässä on vähän astrologista informaatiota suhteestasi entiseen aviomieheesi, mitä sinun ehkä kannattaa harkita. Niinpä haluaisin mennä tähän hetkeksi.

Tutkittuani karttojanne minun on sanottava, että yksi avaintekijä suhteessa, mikä sinulla oli ja ehkä vieläkin on ex-aviomieheesi, liittyy täydentämiseen versus kompensaatioon.

Kummallakin teistä on voimakkaita painopistealueita astrologisilla kartoillanne ja kummallakin on alueita, jotka eivät ole kovin korostuneita. Nämä täydentävät toisiaan, kuten selitän hetken kuluttua, ja tämä voi olla hyvin tyydyttävää. Mutta toisaalta jos kumpikin teistä kompensoi toisillanne alueita, joilla tunnette ehkä vajavuutta tai alikehittyneisyyttä, niin saattaa tuntua vaikealta päästää toisesta irti. Se voi tuntua epämiellyttävältä, koska kumpikin teistä antaa jotain, mitä toinen ajattelee tarvitsevansa.

Sinun syntymäkarttasi osoittaa voimakkaampaa painotusta järkeilyyn tapana reagoida elämään. Se myös osoittaa suurempaa tulisuutta sekä sisäistä motivaatiota, joka kannustaa sinua ottamaan riskejä ja näyttämään aloitteellisuutta maailmassa. Mutta karttasi osoittaa myös suurempaa taipumusta ottaa toisten vastuita ja taakkoja omaksesi, erityisesti vastuita jotka liittyvät fyysisen turvallisuuden antamiseen toisille. Lisäksi olet enemmän suuntautunut kohti "lopputuloksia" elämässä. Nämä ovat tavoitteita, joita ajattelet voivasi saavuttaa, ja asioita joita kunnianhimosi voi toteuttaa. Näytät suuntautuvan vähemmän kohti elämän sisäisiä prosesseja, jotka tunnetaan enemmän tunteiden kuin mielen kautta.

Toisaalta taas ex-miehelläsi on erittäin vahva tunnepuumerkki kartallaan. Hän näyttää reagoivan elämään enemmän tunteidensa perustella ja hän näyttää olevan paljon enemmän mukana sisäisissä prosessissaan kuin sinä. Kuitenkaan hänen keskittymisensä tavoitteisiin, tuloksiin ja tarkoituksiin ei luultavasti ole yhtä voimakasta kuin sinun.

Silloin kun olitte yhdessä ja naimisissa ja kenties nytkin hyvinä ystävinä, saatat tuntea tarvetta auttaa miestäsi tuntemaan turvaa, varmuutta sekä maadoittumista fyysisesti ja taloudellisesti maailmaan. Olet ehkä tuntenut tarvetta antaa innostusta, suuntaa ja järjen voimaa suhteeseenne. Hän toisaalta on hyvin luultavasti antanut suhteeseen tunne- ja tuntemispuolen, koska tämä on erityisen vahvana hänen kartallaan. Tästä puhuin aiemmin, kun sanoin päämallinna toisenne kanssa olevan "täydentäminen versus kompensointi".

Sanon tässä sitä, että luultavasti hänen kykynsä suhtautua tunteellisesti ja sinun älyllisesti ovat täydentäneet toisiaan, silloin kun asiat toimivat hyvin. Mutta kun asiat eivät toimineet hyvin, kompensoitte toisianne. Sinä otit järkeilevän ja tuloksiin suuntautuneen roolin suhteessanne. Tähän on voinut sisältyä se käytännön asioista huolehtiminen, mitä vaaditaan fyysiseen ja taloudelliseen turvallisuuteen maailmassa.

Vuorostaan hän on luultavasti pitänyt yllä suhteen tunne-energioita ja esittänyt roolia, joka on keskittynyt ensisijaisesti teidän kahden kokemien prosessien tuntemiseen. Tämä on ollut ehkä hänen erikoisalueensa, jos voin käyttää tätä termiä tässä vapaasti.

Ehdotan, että suhde mikä teillä oli toisenne kanssa ollessanne naimisissa ja mikä teillä on ehkä vielä nytkin, on toistenne alikehittyneiden alueiden kompensoimista omilla erikoisalueillanne eikä se toimi enää.

Erityisesti ehdotan, että yhdistyminen ja kommunikointi tunnetasolla kumppanin kanssa on ehkä alue, minkä osalta sinun täytyy tulla rennommaksi. Tämä saattaa olla alikehittynyt alueesi kumppanuuden osalta. Ex-miehesi on ehkä kompensoinut tätä suhteessanne. Tämä on voinut estää sinua keskittymästä elämässä enemmän tunneprosesseihin ja niihin upeisiin tapoihin, joilla se voi parantaa intiimistä suhteesta nauttimista.

Jos et ole valmistautunut yhdistymään haavoittuvammalla tunnetasolla kumppanin kanssa, niin tämä saattaa aiheuttaa sinulle ahdistusta liittyen uuteen avioliittoon - vaikka nyt tunnet voimakasta vetoa avautua sille mahdollisuudelle.

Ja myös pelkäät menettäväsi silloin ystävyyden entisen miehesi kanssa, koska hän antaa ehkä edelleen sinulle tunnetukea ja pääsyn elämän "tunnepuoleen". Pelkäät ehkä menettäväsi hänen ystävyytensä juuri siksi, että osa sinua on tiedostamatta riippuvainen hänen kompensaatiostaan sinulle kuten ennen - kokemalla ja ilmaisemalla elämän syvempää tunnepuolta sinun puolestasi.

Muista, mitä Saint Germain sanoi aiemmin: "Älä pelkää ystävyyssuhteesi menettämistä, vaan katso, mitä sellaista se on antanut sinulle, minkä olet nyt valmis antamaan itsellesi." Mieti, missä olette täydentäneet toisianne ja missä olette sen sijaan kompensoineet toisianne. Sitten kun päätät edetä uuteen suhteeseen jonkun toisen kanssa, et kanna mukanasi vain muistoja menneisyydestä, vaan olet myös tietoisesti yhdistänyt nuo kokemukset persoonaasi, joka sinusta on tänä päivänä tullut.

Kiitos, että valitsit tämän tulkinnan kanssamme, ja muista aina, että sinua rakastetaan syvästi. 


Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2010 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack