Saturday, July 3, 2010

"Olet täydellinen kumppani" - Saint-Germainin Kanavointilähetys


"Olet täydellinen kumppani"
Saint-Germainin Kanavointilähetys
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
27.5.2010
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraavassa on otteita Saint Germainin kanavointilähetyksistä (http://joyandclarity.blogspot.com/2010/02/monthly-channeling-broadcast.html).

"Olet yhden Luojan täydellinen kumppani. Henkiolentona sinut on luotu jakamaan luomisen rakkaudessa ja ilossa Jumalan rinnalla. Olet täällä auttamassa Luojaa laajentamaan luomakuntaa, täydellisenä kumppanina." - Saint Germain

Monet teistä ovat kirjoittaneet meille ilmaisten, miten vaikeaa teidän on elämässänne nyt valita, mitä tehdä. Hyvin paljon asioita tapahtuu. Etsitte tunnetta korkeammasta tarkoituksesta sekä tarkoituksellista toimintaa elämäänne. Tämä Saint Germainin kolmiosainen kanavointilähetyssarja (maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu 2010) on auttamassa teitä tässä. http://www.joyandclarity.com/2010/03/channeling-broadcasts/

Osa 1: Sielusi valinnat

Hei kaikille. Olemme Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack. Tervetuloa maaliskuun lähetykseen ja ensimmäiseen osaan sarjastamme Sielun valinnat.

Kyllä, itsenne saaminen keskittymään voi tuntua hyvin hankalalta. Tiedämme. Meillä ei ole mitenkään erilaista. Sen sijaan että tuntee itsevarmuutta ja löytää rohkeutta siirtyä eteenpäin, voi huomata kamppailevansa hämmentyneenä ja toisinaan pelot voivat näyttää lähes ylipääsemättömiltä.

Mitä siis voit tehdä? Kysyt itseltäsi tätä… ja tämä on hyvä asia. Itseltä kysyminen voi olla hyödyllistä, jos ei ole tunteiltaan kiinnittynyt asiaan. Ongelmana on tämä: mitä enemmän kysyt itseltäsi pääsemättä ratkaisuntunteeseen, sitä luultavammin tunnet eksyneesi ja lannistuneesi. Siitä tulee negatiivisen vahvistamisen kierre ja jäät sen keskelle.

Jos jatkat tällä polulla, niin ennen pitkää saatat alkaa syyttää itseäsi. Saatat syyttää itseäsi päättämättömyydestä ajatellen, ettet pysty käyttämään lahjojasi, luovuuttasi ja innostustasi vaikuttamiseen maailmassa, omassa elämässäsi ja toisten elämässä.

Tänään aiomme auttaa sinua tässä. Tänään alamme tutkia korkeampaa tarkoitusta, valintaa ja päätöstä. Ja Saint Germainin ja monien meidän kaikkien kanssa työskentelevien oppaiden avulla alamme liikkua taas eteenpäin.

Tulevina päivänä ja kuukausina alat nähdä tuloksia. Näet tuloksia, koska ymmärrät paremmin, miten kokemukset elämässäsi valitaan, ja näet, miten voit tehdä päätöksiä, jotka tukevat noita valintoja.

Nimittäin valintojen ja päätösten välillä on eroa, mikä ei ole ehkä selvä aluksi.

- Mikä on ero sielun valintojen ja ihmisen päätösten välillä?

Aiemmassa kanavoinnissa Saint Germain ja Jeshua kertoivat meille, että on hyvin tärkeää tehdä tämä ero. Tutkimme tätä muutosta nyt kanssanne. Tässä on se, mitä heillä oli tuolloin sanottavana…

"Haluaisimme puhua erosta valintojen ja päätösten välillä. Mikä tuo ero on? Se on yksinkertaisesti tämä: sielunne tekee valinnat, kun taas päätökset joita ihmisolento tekee, voivat tukea niitä tai sitten ei. Kyllä, sielunne tekee valinnat, kun taas ihmissinä tekee päätökset. Tässä syy, miksi on tärkeää tehdä tämä ero. Näin selittäisimme sitä.

"Sielunne on tehnyt valintoja kokea tiettyjä olemisen piirteitä inkarnoituessaan teiksi. Maatasolla on kyse sielun valintojen kokemisesta. Siksi olette täällä. OLETTE sielunne, jolla on omien valintojensa mukainen ihmiskokemus täällä maan päällä.

"Oletetaanpa, että sielunne on valinnut kokevansa tässä elämässä olemuksensa luottamus- ja viattomuusosan. Sen tehdäkseen sen inkarnoituu teiksi - sitten sallii teidän ilmaista näitä ominaisuuksia päätöstenne ja tekojenne kautta. Sielunne alkaa tuntea viattomuus- ja luottamuskokemuksen, kun teistä tulee viattomampi ja luottavampi, silloin kun olette tekemisissä toisten kanssa. Näin ihmissinä tekee yhteistyötä sielunne, jumalaisen vastineenne kanssa.

"Joskus ihmissinä päättää olla olematta linjassa sielutason valinnan kanssa. Voitte aina sanoa "ei" sille, mitä sielunne tarjoaa. Päätöstänne olla osallistumatta kunnioitetaan aina, aivan kuin myös linjassa olemistanne kunnioitetaan. Kummassakaan tapauksessa ei ole mitään tuomitsemista. Vain rakkautta, sillä sitä sielu on.

"Mutta sielu riemuitsee joka kerta, kun päätätte tehdä yhteistyötä sen valintojen kanssa. Sielunne riemuitsee ja tunnette iloa. Totuus on, että aina kun tunnette iloa, se on todiste siitä, että henkilökohtaiset päätöksenne ovat linjassa sielunne valintojen kanssa. Kohtaamanne perimmäinen päätös on tämä: "Miten ilmaisen sitä, mitä sieluni on jo valinnut kokevansa?""

Ja kysyt, mitä sielusi on valinnut. Tämä on aihe, jota tutkimme seuraavassa kanavointilähetyksessämme Saint Germainin kanssa. Kerromme teille, miten sieluvalinnat tehdään, mistä niissä on perimmiltään kyse ja miten voitte parhaiten linjata päätöksenne ihmisenä tukemaan niitä valintoja, jotka sielunne on jo tehnyt kokemuksistaan tässä elämässä.

Alkaen tämän päivän maaliskuun kanavoinnista, Saint Germain auttaa meitä kaikkia ymmärtämään, miten voimme valmistautua tähän suureen kanssaluomisseikkailuun, sillä tosiaankin on kyse kumppanuudesta, silloin kun ihmisen päätökset ovat linjassa sielun valintojen kanssa…

Katso videot tästä kolmiosaisesta Saint Germainin kanavointilähetyssarjasta (maaliskuu, huhtikuu, toukokuun 2010). http://www.joyandclarity.com/2010/03/channeling-broadcasts/

Osa 2: Jumalan tahto teitä varten

Hei taas. Olemme Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack. Maaliskuun kanavointilähetyksessämme kerroimme teille, että puhuisimme sielun valinnoista: mitä ne ovat, miten ne tehdään ja miten voidaan parhaiten harmonisoida ihmisen päätökset tukemaan niitä. Tänään tämän sarjan osassa 2 menemme vähän pidemmälle.

- Miksi sielusi tekee valintoja?

Kaikki sielusi valinnat edustavat sen halua kokea jumaluuttaan inkarnoituessaan sinuksi tähän elämään. Silloin kun harmonisoit ihmispäätöksesi sielun valintojen kanssa, autat sitä - ja itseäsi - kokemaan jumaluutesi. Muista, että on eroa jumaluutesi tietämisen ja kokemisen välillä. Sielu tietää jumaluutensa, mutta se haluaa kokea sen myös ja sitten viedä nämä kokemukset takaisin Jumalaan, rakkauden ja kaikkeuden Luojaan.

Sielu kommunikoi nämä kokemukset Jumalalle sen henkiolennon kautta, joka olet. Tätä kutsutaan joskus korkeammaksi itseksi, "minä olen" -olemukseksi tai Jumalitseksi. Ne ovat oikeastaan sama asia. Henkesi on vain korkeampi oktaavi tai ilmaisumuoto jumaluudestasi kuin sielusi. Jumala nimittäin loi ensin kaikkien meidän hengen tai korkeamman itsen. Sitten henki synnytti monia sieluja ja sitten monet sielut loivat meidät, niiden ihmisinkarnaatiot. Kyse on keskenään yhteydessä olevan olemassaolon ihmeellisestä ja fantastisesta ketjusta.

Tässä on mielenkiintoinen asia pohdittavaksi:

Ääretön Luojajumala, korkeampi itse, sieluitse ja ihmissinä ovat kaikki yksi ja sama olento. Te kaikki olette myös Jumala. Niin on, jokainen teistä on osa samaa olentoa - Kaikkeutta.

Jokainen näistä ilmaisumuodoista on sinun ilmentymäsi, kun olet olemisesi eri tasoilla - äärettömästä rajalliseen, taivaallisesta maalliseen, henkisestä aineelliseen ja ilmentymättömästä ilmentyneeseen. Se kaikki olet SINÄ! Niin on. Olet kaikki, mitä on. Olet olemassa kaikilla näillä radikaalin erilaisilla, mutta läpitunkevan voiman, ilmaisun ja tiedostamisen tasoilla.

Jumalan tahto kaikille luomuksilleen on, että jokainen niistä hankkii ainutlaatuisen polttopisteen ja merkityksen ja yksilöllisen identiteetin valtavassa luomakunnassa. Ne tekevät tämän hankkimalla kokemuksia, jotka ovat harmoniassa heidän jumaltietoisuutensa kanssa. Muista, että siinä on eroa, että tietää olevansa jumalainen tai että tekee tästä tiedosta omansa suoran kokemuksen kautta.

Miten tämä kaikki toimii? No, se on monimutkaisempaa, kuin kukaan meistä voi todella ymmärtää. Mutta voimme ymmärtää sitä paremmin, jos pidämme seuraavan mielessä.

Silloin kun ihmisenä teet päätöksen saada kokemuksia, jotka ovat linjassa sielusi valintojen kanssa, niin sinusta tulee enemmän sielun kaltainen jumaluutesi ilmaisemisessa. Samalla tavalla, kun sielusi linjaa ihmisinkarnaationsa korkeamman itsensä toiveeseen tuntea Jumala, niin siitä - ja sinusta - tulee enemmän hengen kaltainen jumaluutesi ilmentämisessä. Ja lopuksi, kun korkeampi itsesi kerää kokemuksia monien sielujensa ja niiden ihmisvastineiden elämistä ja inkarnaatioista, niin se toteuttaa Jumalan tahtoa.

Muista, että Jumalan tahto kaikille luomuksilleen on hankkia ainutlaatuinen polttopiste ja merkitys ja yksilöllinen identiteetti siinä valtavassa Jumalan rakkaudessa, mikä on kaikki mitä on.

Huhtikuun kanavoinnissa tänään Saint Germain auttaa sinua avaamaan selkeän kommunikointilinjan sielusi ja korkeamman itsesi kanssa, jotta jumaluutesi kokeminen voi olla kannaltasi parhaalla mahdollisella tavalla harmoniassa. On upeaa kyetä ymmärtämään, miten tämä kaikki toimii - miten ihmissinä, sielu, korkeampi tse ja Jumala ovat kaikki keskenään yhteydessä. Mutta tärkeintä sinulle nyt on saada se toimimaan päivittäisessä elämässäsi. Ja tämä merkitsee oppimista tekemään päätöksiä, jotka heijastavat mahdollisimman selvästi sielusi valintaa kokea jumaluuttaan, kun se on inkarnoituneena sinuksi maan päälle…

Katso videot tästä kolmiosaisesta Saint Germainin kanavointilähetyssarjasta (maaliskuu, huhtikuu, toukokuun 2010). http://www.joyandclarity.com/2010/03/channeling-broadcasts/

Osa 3: Vapaan tahdon päätöksesi

Hei kaikille. Olemme Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ja olemme iloisia, että olette kanssamme nyt sarjamme kolmatta osaa varten. Huhtikuun kanavointilähetyksessä ehkä muistatte meidän puhuneen, että on perustavanlaatuisen tärkeää ymmärtää sielunne tarkoitusta ja valintoja. Puhuimme sen olennon eri tasoista tai ilmaisumuodoista, joka olette.

Nimittäin Jumala, ehdoton Luoja, korkeampi itse, sieluitse ja ihmissinä ovat kaikki yksi ja sama olento. Te kaikki olette myös Jumala. Juuri niin, jokainen teistä on osa samaa olentoa - kaikkea olevaista. Jokainen näistä ilmaisumuodoista on teidän ilmentymänne, kun olette olemuksenne eri tasoilla.

Miksi on niin tärkeää, että ihmissinä haluaa tehdä päätöksiä, jotka tukevat sielun tarkoitusta ja valintoja? Syy on yksinkertaisesti tämä…

- Olet täydellinen kumppani

Korkeampana itsenä olet yhden Luojan täydellinen kumppani. Sinut on luotu jakamaan rakkaudessa, luomisen ilossa Jumalan rinnalla, auttamaan Luojaa laajentamaan luomustaan täydellisenä kumppanina. Mutta jotta voisit - jotta me kaikki voisimme olla Jumalan täydellisiä kumppaneita - on oltava kaikin tavoin Jumalan kaltainen. Tätä uskonnolliset tekstit tarkoittavat sanoessaan: "… alussa meidät luotiin Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi."

Jumala kutsui meistä jokaisen elämään täysin tietoisena ja itsemääräämisoikeuksisena luojaolentona, aivan kuin Jumala on. Tämä merkitsee, että silloin kun meidät luotiin:

1) Meille taattiin yksilöllinen tiedostamispiste Jumalmielessä.
2) Meidät kutsuttiin kumppanuuteen Jumalan ja toistemme kanssa.
3) Meille annettiin vapaa tahto ja kanssaluojan oikeudet.

Tämä on perimmäinen elämäntarkoituksemme. Synnyimme Jumalan perimmäiseen totuuden ja rakkauden todellisuuteen ja meille kerrottiin, että meidän on tarkoitus käyttää vapaata tahtoamme auttaaksemme Jumalaa luomaan ja laajentamaan tämän iloista todellisuutta.

Tässä on osa, mistä luultavasti kysyt nyt. Miten tämä liittyy elämiseesi maan päällä ja sellaisten päätösten tekemiseen, jotka tukevat elämäsi jumalaista tarkoitusta? Miten tämä liittyy sielusi valintojen tukemiseen?

No, kyse on vapaasta tahdostasi ja sen paikasta Jumalan luomissuunnitelmassa.

Joka kerta kun harmonisoit ihmispäätöksesi rakkauteen etkä itsekkääseen erillisyyden tunteeseen Jumalasta tai toisista ihmiskumppaneista, jotka Jumala on luonut jakamaan tämän maailman kanssasi, sinusta tulee täysin Jumalan kaltainen - täysin tietoinen, vapaasti itsemääräämisoikeuksinen ja rakastava kumppani - täysin aulis luomaan, tekemään yhteistyötä ja jakamaan maailman, joka hyödyttää sinua ja myös kaikkia muita, uhraamatta yksilöllisyyttäsi millään tavalla.

Tiedän, että tämä voi tuntua vähän monimutkaiselta, joten haluaisin kertoa selvänäköisen ja psyykkisen Edgar Caycen antaman näkökulman. Tässä on yhteenveto siitä, mitä hänellä oli sanottavana monissa transsikanavoinneissaan ja mikä on saatavissa järjestöstä the Cayce Association for Research and Enlightment (the A.R.E.).

Luomisessa tuli kohta, missä Luojan tietoisuus halusi saada kumppaneita. Ollakseen enemmän kuin luomuksia näiden piti olla kuin Luoja. Niillä täytyi olla yksilöllinen tietoisuus ja vapaus, jotta ne voisivat valita olevansa kumppaneita. Niinpä yhteen universaaliin tietoisuuteen luotiin monia yksilöllisiä tietoisuuspisteitä ja niille annettiin vapaus. Nämä Jumalmielen tietoisuuspisteet ovat korkeampia itsejemme, ne ovat meidän jokaisen "minä olen" -olemuksia.

Ensin korkeammat itsemme olivat hiljaa, omat tahtomme tyytyivät passiivisesti osallistumaan sen henkisen luomisen ihmeisiin, joita virtasi Jumalan mielestä. Alussa olimme niin lähellä Luojan tietoisuutta, että olimme periaatteessa yhtä sen kanssa. Ei kuitenkaan kestänyt kauankaan, kun jotkut meistä alkoivat käyttää tahtoaan ja ilmaista itseään. Aluksi vain matkimme Luojaa, mutta lopulta aloimme luoda itse.

Juuri tämän vuoksi meidät oli luotu: jakamaan sen suuren elämänilmaisun kanssa, joka on Jumala, antamaan sille lisäarvoa ja olemaan sen kumppanina. Tämä tarkoituksen toteuttamiseksi meidät luotiin Luojan kuvaksi. Jokaiselle meistä on annettu vapaan tahdon tietoisuus ja jokainen meistä on kykenevä kommunikoimaan suoraan Luojan ja toisten kumppaneiden kanssa.

Valitettavasti tämä alkusopimus ajautui sekasortoon. Kun jatkoimme jumalaisten voimiemme käyttämistä, ne alkoivat kiehtoa meitä enemmän. Aloimme keskittyä enemmän ja enemmän omiin luomuksiimme ja olimme vähemmän huolissamme niiden harmoniasta Luojan ja kokonaisuuden kanssa. Mitä enemmän ajattelimme vain itseämme ja omia halujamme ottamatta huomioon kokonaisuutta, sitä itsekeskeisempiä meistä tuli ja lopulta näimme itsemme erilliseksi kokonaisuudesta.

Sitä seurannut yhteyden menettäminen Jumallähteeseemme ja olemassaolomme tarkoitukseen oli henkisen tietämättömyyden ja kaaoksen alku. Ilman selkeää tunnetta suhteestamme Jumalaan ja muuhun elämään monet meistä alkoivat käyttää vapaata tahtoa tavoilla, joita ei ollut tarkoitettu. Tämä teki meille hyvin vaikeaksi olla Luojan kumppaneita.

Vaikka olemmekin vapaan tahdon olentoja, olemme silti universaalien rakkauden ja totuuden henkisten lakien alaisuudessa. Yritys luoda jotain niiden vastaista on siihen uskomista, että voimme olla olemassa kaiken sen ulkopuolella, mikä on todellista. Se on mahdoton tehtävä ja johtaa vain sen unohtamiseen, keitä todellisuudessa olemme - jumaluutemme unohtamiseen.

Nyt tulemme sieluun ja sielun valintoihin…

Sielu mikä on korkeamman itsen käyttämä ilmaisukulkuneuvo, luotiin auttamaan vapaan tahtomme hallinnan oppimisessa. Sielumme tarkoitus on harjoitella ja muistaa, miten käytetään vapaata tahtoa Jumalan rakkauden ja totuuden perimmäisessä todellisuudessa. Se tekee tätä monien ihmisinkarnaatioidensa kautta, mukaan luettuna sinä.

Kun sielumme inkarnoituu ihmiselämään, meidän annetaan tehdä päätöksiä, jotka tukevat rakkautta tai eivät tue. Näin havaitsemme, miten ajatuksemme, tekomme ja sanamme vaikuttavat omaan hyvinvointiimme ja kaikkien niiden hyvinvointiin, joiden kanssa jaamme tämän planeetan. Näin lopulta muistamme, että aito luominen hyödyttää kokonaisuutta eikä vain yksilöä. Meistä tulee kykenevämpiä täyttämään perimmäinen olemassaolotarkoituksemme, mikä on olla universaalin Luojan ja toistemme kumppani.

Tämän pitkähkön selityksen yhteenvetona sanon vain, että olet täällä auttamassa sieluasi - mikä on osa sitä, kuka todellisuudessa olet - muistamaan vapaan tahdon oikean käytön.

- Miksi olet täällä?

Olet täällä muistamassa, että olet myötätuntoisen ja rakastavan Jumalan täydellinen kumppani ja että voit astua täysin takaisin rooliisi kanssaluojana, kun päätät elää elämääsi tällä tavalla.

Tämä on Jumalan tahto sinua varten. Ja se on myös sinun tahtosi. Vain jatka polkuasi pitkin - mikä se onkin - ja ole valmis harmonisoimaan päätöksesi Jumalan rakkauden, totuuden ja vilpittömyyden kanssa. Tarvitaan vain valmiutesi. Ei mitään muuta. Ole kiltti ja muista, että kaikki on hyvin ja että sinua rakastetaan syvästi.

Tämän päivän kanavoinnissa Saint Germain puhuu lisää sielun valinnoista, ihmisen päätöksistä ja siitä, miten käytämme vapaata tahtoamme tukemaan universaaleja, rakkauden ja totuuden henkisiä lakeja…

Katso videot tästä kolmiosaisesta Saint Germainin kanavointilähetyssarjasta (maaliskuu, huhtikuu, toukokuun 2010).
http://www.joyandclarity.com/2010/03/channeling-broadcasts/


Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2010 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack