Sunday, November 22, 2009

"Sielunkumppanisuhteista" - Saint-Germain, Jeshua ja Maria -Kanavointi


"Sielunkumppanisuhteista"
Saint-Germain, Jeshua ja Maria -Kanavointi
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
2.11.2009
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas Saint Germain,

Viime vuosina työni ja elämäni on lisääntyvässä määrin asettunut peruslääkinnän parantamiseen kehitysmaissa. Olen hyvin sitoutunut tähän ja minusta se on myös seikkailua. Se on täynnä matkustamista kaukaisiin maihin ja kauniiden asioiden näkemistä. Se on melkein kuin lomaa. Olen nyt onnellisempi kuin koskaan ennen.

Mutta yksi suuri kaipauksen kohde edelleen välttelee minua. Haluaisin kokea rakastavan ja läheisen suhteen kumppanin kanssa. Ongelmanani on ollut, että aiemmat suhteeni eivät ole olleet yhteensopivia sen intohimon kanssa, mitä minulla on työtäni kohtaan, tai sen innostuksen ja saavuttamisen tunteen kanssa, mitä tunnen sitä tehdessäni.

Toivon edelleen, että tapaan jonkun, joka peilaa tavoitettani tehdä jotain hyvää maailmassa. Sitten ehkä löytäisimme erilaisen tavan olla yhdessä. Tavalliset suhteet eivät vain näytä toimivan. Tiedän, että minua varten on monia mahdollisia sielunkumppaneita. Miksi en näytä kohtaavan heistä ketään?

Olen nyt valmis kokemaan "tyydyttävän" suhteen. Ja tarvitsen opastusta! Kiitos avustasi. (Asiakkaan kysymystä muokattu.)

Rakas ystävä,

Se olen minä, Saint Germain, yhdessä Jeshuan ja Marian kanssa.

Tiedämme turhautumisesi. Tiedämme kaipauksesi kumppania kohtaan. Tiedämme, että haluat saada tällaisen syvemmän suhteen jonkun kanssa. Toivot löytäväsi sielunkumppanin, joka - kuten sanot - "peilaa omia tavoitteitasi" palvella maailmaa.

Tämä on jalo halu. Ja kannustamme sinua kunnioittamaan sitä, koska se on kaunista ja arvokasta. Mutta pyydämme myös, että tutkit haluasi nyt tarkemmin. Varmista, että ymmärrät riittävästi motivaatioitasi, kun kutsut tätä kokemusta itsellesi.

Kysy itseltäsi, miksi etsit intiimiä liitoa nyt. Mikä kannustaa sinua sallimaan tämän? Sanoisimme, että totuus sinusta on siirtämässä sinua nyt kohti tätä jakamissyvyyttä.

Ja mikä on totuus sinusta? Yksinkertaisesti tämä: "Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä on totuus sinusta."

Tiedä, että silloin kun tämä vilpitön totuus muodostaa yhdistymisesi perustan, niin kutsut luoksesi kumppania, joka resonoi tämän tietoisuuden kanssa. Löydätte toisenne tarkoituksena jakaa jumaluutenne yhdessä ja teette tämän olemuksenne kaikella intohimolla, ilolla ja rakkaudella. Suhtaudutte toisiinne "sielullisesti". Tämä merkitsee sitä, että suhtaudutte toisiinne kuin sielut.

Mutta kehotamme sinua tutkimaan uskomuksiasi sielukumppaneista, nytkin kun kutsut kumppania luoksesi tällaiseen syvälliseen suhteeseen.

Jos uskot, että sielunkumppani on sellainen, mitä tarvitset tukemaan itseäsi nyt - koska kuka tahansa "vähemmän ihanteellinen" saattaisi viedä pois ne asiat, joiden tekemistä todella rakastat - niin saatat havaita, ettei läheisyydenetsintäsi pääty kuvittelemallasi tavalla.

Miksi näin on?

Koska intiimit suhteet jotka ovat ihanteellisia mielessäsi ja suhteet jotka ovat vilpittömiä ja sydämellisiä, eivät ole sama asia.

Sielunkumppanisuhteista

Ole hyvä ja mieti tätä…

Monet teistä mielellään idealisoivat uskomuksensa sielunkumppaneista. Fantasioitte toistuvasti heistä ja sitten lataatte tilanteen sellaisilla odotuksilla, että sitten kun olette tavanneet sielunkumppanin, teidän ei enää tarvitse kohdata niitä haasteita, takaiskuja tai pelkoja, joita olette kokeneet aiemmissa suhteissa.

Sitten päällystätte tämän sielunkumppaniodotuksen asenteella, mitä mielellänne kutsutte rakkaudenhaluksi. Mutta sekoitatte tämän johonkin muuhun. Fantasianne vain laukaisevat sentimentaaliset tunteenne. Se ei ole aito asettelu rakkautta kohtaan. Todellisuudessa käytätte mielenne fantasioita suojaamaan itseänne niiltä asioilta, joita pelkäätte rakkaudessa, sen sijaan että avaatte sydämenne sille, mitä rakkaus todellisuudessa ON.

Tutkitaanpa tätä yksityiskohtaisemmin nyt.

Itsesi ja sen rakastaminen, mitä teet

Ensinnäkin haluaisimme onnitella sinua siitä onnellisuudesta, mitä olet luonut tekemällä työtä, mitä rakastat.

Kyllä, työelämäsi on ollut hyvin palkitsevaa. Olet saanut paljon aikaan, auttanut monia ja tuntenut suurta iloa kummankin tekemisestä. Ja mikä on myös hyvin tärkeää, et ole sallinut toisten vaatimusten lannistaa sinua seuraamasta sydäntäsi tässä, valitsemassasi ammatissa.

Tämän tekemiseksi olet ottanut hyvin epätavallisen elämäntyylin - sellaisen mihin mahtuu se intohimo, mitä sinulla on ihmisten palvelemista kohtaan. Olet saanut tämän toimimaan hyvin itselläsi ja olet nauttinut siitä koko ajan. Itse asiassa, se toimii sinulla niin hyvin juuri SIKSI, että nautit siitä. Ilo antaa saavuttaa monia asioita, jotka muuten näyttäisivät mahdottomilta.

Ja olemme kanssasi samaa mieltä myös toisesta asiasta. OLET valmis ihanaan ja rakastavaan suhteeseen nyt. Se aika on tullut.

Mutta ennen kuin astut tähän kokemukseen, haluaisimme pyytää sinua tarkastelemaan syvemmin kumppanihaluasi. Kysy itseltäsi rehellisesti, miten paljon haluat sen tapahtuvan ja miten paljon vielä pelkäät sitä.

Läheisyyden pelko

Totuus on, että sinussa on varautunut osa, joka edelleen pelkää läheisyyttä. Se pelkää joutumista suhteeseen, missä sinua rakastetaan, mutta vain niitä osiasi jotka eivät uhkaa kumppanin turvallisuuden tarvetta.

Tämä peloissaan oleva osasi uskoo, että työ jonka tekemistä rakastat, kilpailee kumppanisi huomiontarpeen kanssa. Se myös uskoo, että kumppanisi rakkauden takeeksi joudut luultavasti uhraamaan sen, minkä tekemisestä nyt nautit.

Silloin kun salaa pelkäät läheisyyttä tällä tavalla, niin huomaat pitäväsi saavutustesi voimaa ja seikkailujesi ihmeitä standardina, jolla mittaat kumppania - et rakkautta hänen sydämessään.

Silloin kun olet avoin ja valmis jakamaan rakkauden kumppanin kanssa, se on paikalla sinua varten. Mutta ensin sinun on lakattava pelkäämästä sitä, mitä tämä rakkaus vaatii sinulta tai mitä se ehkä ottaa pois sinulta, jos kutsuisit sen elämääsi.

Halusi tuntea ja jakaa intiimiä rakkautta nyt, yhdistettynä pelkojäämääsi asian suhteen, pitää sitä etäällä sinusta. Se on kuitenkin lyhyt etäisyys ja helposti ylitettävissä tietoisuusmuutoksella.

Miksi näin on?

Koska se rakkaus mitä kutsut nyt luoksesi, ei ole vaatimusta siihen uhrautumiseen, mitä olet aiemmin pelännyt. Se ei ole kilpailunhaluista, mustasukkaista tai omistavaa, kuten sinut on ehdollistettu uskomaan. Tämä rakkaus vain ON. Se on jotain sellaista, millä voit ratsastaa kuin aallolla tietäen, että se kannattelee sinua, koska sinun kannattelemisesi on sen ilo.

Suhdekotitehtäväsi

Sen sijaan että pelkäät intiimiä suhdetta, haluaisimme kutsua sinut tuntemaan, missä olet elämässäsi nyt. Tunne syvästi saavutuksiasi sekä sitä rakkautta, mitä sinulla on itseäsi ja sitä upeaa elämää kohtaan, minkä olet luonut.

Mutta näe myös, voitko tunnistaa tuon osasi, mikä edelleen on varautunut ja kenties vähän myös pelkää intiimejä suhteita.

Ymmärrä, ettei tässä ole mitään väärää. Vain tunnista se ja sitten kehota tätä osaasi kasvamaan tietoisuudessaan ja luottamuksessaan. Auta sitä ymmärtämään, että olet nyt valmis saamaan intiimin suhteen jonkun toisen kanssa. Kerro sille, että olet ohjaksissa ja pidät pelon ja tarpeettoman uhrautumisen pois elämästäsi. Sen ei tarvitse huolehtia näistä asioista.

Kun tarkastelet läheisyyden pelkoasi, kohtele sitä kuin pelästyneenä lapsena ja sitten löydä tapa lohduttaa ja vakuutella sitä. Kerro sille, että vaikka sinuun kerran on sattunut suhteessa, näin ei enää tapahdu. Nyt tiedät, että sen uhraaminen on tarpeetonta, minkä tekemistä rakastat.

Sitten kysy itseltäsi, mikä on nyt painopisteenä intiimissä suhteessasi kumppaniin. Onko se jumaluutenne jakamista yhdessä? Onko se sen rakkauden yhdistämistä ja laajentamista, mitä olette, jotta intressinne voivat helposti olla yhtä aikaa olemassa ja tukea toisiaan?

Jos vastauksesi tähän kysymykseen on "kyllä", niin tiedä, että on mahdollista kutsua tällainen suhde luoksesi nyt. Ole valmis ja avoin vastaanottamaan se ja niin se on.

Olen Saint Germain yhdessä Jeshua ja Marian kanssa. Kiitämme sinua kysymyksestäsi.

Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

Try the Saint-Germain Book & Home Study Course.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2009 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack