Thursday, October 29, 2009

"Mitä sairaus kertoo minulle?" - Saint-Germain Kanavointi


"Mitä sairaus kertoo minulle?"
Saint-Germain Kanavointi
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
30.09.2009
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas Saint Germain, haluaisin kysyä syövän ilmestymisestä rintaani ja imusolmukkeisiin. Mitä minun pitää tietää tai tehdä salliakseni täydellisen parantumisen mahdollisimman nopeasti? Kiitos auttamisesta tämän kysymyksen osalta. Kiitos erittäin paljon. (Kysymys kerrottu mukaillen)

Rakas ystävä,

Ennen kuin aloitamme, selvennetäänpä erästä asiaa - erityisesti Alexandran ja Danin vuoksi, jotka auttavat tätä kommunikointia. Opastus mitä annan tässä, on sisäistä tietämystäsi varten. Se ei ole lääketieteellinen neuvo. Muista, että vain sinä olet vastuussa omasta elämästäsi. Löydät sopivan fyysisen ja henkisen ratkaisun jokaiseen tilanteeseen, kun alat luottaa täysin itseesi.

Minä, Saint Germain, kehotan sinua nyt pysähtymään. Vietä hetki hiljaisuudessa ja hengitä. Menet sen syvyyksiin, kuka todellisuudessa olet. Tehdäänpä tämä yhdessä. Salli sisäisen tietämyksesi näyttää tietä.

Tämä on odottamaton matka, se on totta. Mutta sen kokeminen riippuu kokonaan sinusta. Todellisesta sinusta. Älä pelkää.

Vastuun ottaminen elämästäsi

Hyvä ystävämme, vaikkei ehkä nyt näytä siltä, voit ottaa vastuun tästä tilanteesta ja koko elämästäsi koska tahansa, kun päätät niin. Kyse on vain siitä, että olet unohtanut, miten se tehdään. Olet tottunut elämään eri tavalla viime vuosien aikana.

Elämästään vastuussa oleminen ei liity kovinkaan paljon sen ohjaamiseen kohti haluamaasi lopputulosta. Siinä on kyse siitä, miltä elämäsi tuntuu joka heti, kun elät sitä. Elämä vain ON. Mutta se miltä sinusta tuntuu, on aina oma valintasi. Tunnetko avuttomuutta? Tunnetko onnellisuutta? Tämä riippuu täysin sinusta.

Haastan sinut nyt. Kutsun sinut ottamaan vastuun elämästäsi.

Olet elänyt aivan liian kauan kärsimyksesi varjossa. Ja olet uskonut aivan liian kauan, että se on sinun todellinen tarinasi.

Olet kysynyt itseltäsi, miksi tämä syöpäkokemus on ylipäätään tarpeellinen. Tiettyinä aikoina luulet kuulevasi vastauksen. Se näyttää tulevan "ääneltä", mikä antaa sinulle hyvän syyn - vakuuttavan selityksen. Mutta jos kuuntelet tarkkaan, huomaat, ettei tämä ole ääni, mihin voit luottaa.

Tämä ääni mieluummin järkeistää elämäsi olosuhteet ja kärsimyksen sen sijaan, että tarjoaa sinulle uskottavan oivalluksen tai apua. Jollain tasolla tiedät tämän. Tiedät, että tältä ääneltä ei voi luottaa saavansa todellista apua - aivan samalla tavalla, kuin tiedät, että sinun on oltava tiukka terveystilanteesi käsittelemisessä. Tiedät, että sinun täytyy olla päättäväinen, mutta olet sen sijaan kutsunut minua "olemaan ankara" sinulle.

Kyllä, olet pyytänyt minua olemaan tiukka ja näkemyksellinen kanssasi, kun oikeastaan SINUN pitää olla tiukka ja näkemyksellinen itsesi kanssa.

Mitä tarvitset juuri nyt?

Mitä tarvitset nykytilanteessasi?

Sanoisin, että ennen kaikkea sinun tarvitsee tuntea sitä rakkautta, mitä sielullasi on sinua kohtaan. Sinun tarvitsee tuntea olevasi rakastettu ja turvassa ja tietää, ettei sinua ole hylännyt se, joka antoi sinulle elämän.

Olen täällä kertomassa sinulle, ettei sinua ole hylätty. Olen lähettänyt sinulle tätä viestiä jonkin aikaa, mutta et ole uskonut minua.

Miksi et? Kysyn sinulta nyt, miksi et ole uskonut minua. Ja miksi et ole uskonut sieluasi, kun se on sanonut sinulle samaa asiaa - että olet rakastettu ja turvassa ja että olet suojassa Jumalan käsivarsilla?

Syy miksi et ole uskonut tätä, on, että sinua on häirinnyt peli, mitä joku pelaa kanssasi.

Tässä on se peli.

Ääni jonka kuulet puhuvan sinulle - se joka järkeistää olosuhteesi sen sijaan, että antaa sinulle todellisia neuvoja tai päättäväisyyttä - vain teeskentelee auttavansa sinua. Se antaa latteuksia ja kliseitä. Ei todellista viisautta tai myötätuntoa.

Se muistuttaa sinua siitä, ettet ole yksin, ja se kertoo sinulle, että sinua rakastetaan. Mutta nämä ovat vain tyhjiä lauseita, joita se toistaa. Se toistaa niitä, mutta se ei ymmärrä niitä. Todellinen viisaus ylittää sen kapasiteetin. Se voi antaa sinulle vain tyhjiä itsestäänselvyyksiä, ei perustotuutta.

Ääni jonka kuulet, on egosi… ja siksi saatuasi sen viestit kyseenalaistat edelleen ymmärryksesi siitä, mitä sinulle tapahtuu ja oletko todella rakastettu vai et.

Tunnetko, että sinut on leimattu?

Rakkaani, tunnet usein yksinäisyyttä. Tunnet itsesi eristetyksi maailman onnesta. Tunnet olevasi erillään perheestäsi, joka istuu yhdessä nauramassa. Tunnet itsesi eristetyksi niistä, jotka ovat tyytyväisiä ja rauhassa elämänsä osalta.

Joskus kysyt itseltäsi: "Miksi en voi olla niin onnellinen? Antaisin mitä tahansa tunteakseni niin." Mutta tämä saa sinut vain tuntemaan enemmän yksinäisyyttä ja etäännyt lisää todellisesta tyydytyksestä.

Olet tuntenut olevasi eristetty ja leimattu monta kertaa elämäsi aikana.

Kyllä, rakkaani. Olet eristäytynyt. Olet naamioitunut ja piiloutunut hyvin mielenkiintoisin tavoin.

Kyse ei ole siitä, että kieltäydyt osallistumasta elämään ja maailmaan ympärilläsi. Päinvastoin. Kyllä, olet paikalla ja hyvin näkyvä toisille.

Mutta kun olet paikalla, tunnet erillisyyttä niihin, joita kohtaat. Uskot, ettet oikeasti ole yhteydessä heihin. Tunnet, ettet oikeasti kuulu mukaan ja että sinut leimataan. Saatat jopa kuulla äänen sanovan: "Tämä ei sittenkään ole oikea paikka minulle. Minua ei oikeastaan haluta tänne."

Miksi teet tämän? Miksi eristäydyt niin paljon? Onko tämä maailma todella niin paha paikka sinulle? Onko sinun tosiaan pakko uskoa, että kohtalonasi on elää yksinäisyydessä?

Oletko rakkauden arvoinen?

Syytasolla syöpäsi ilmentää näitä hämmentyneitä ja tiedostamattomia uskomuksia itsestäsi. Se kysyy sinulta: "Oletko toisten rakkauden ja hyväksynnän arvoinen vai et?"

Syöpäsi on ulkoistanut tämän ristiriidan puolestasi. Se pakottaa sinut ja maailman katsomaan sinua. Näkemään sen osasi, joka tuntee olevansa eristetty haluamastasi rakkaudesta, ja sen osasi joka on vihainen siitä.

Monta vuotta olet tuntenut, että sinussa on jotain pielessä. Olet uskonut, että muut väheksyvät sinua, koska olet viallinen ihmisenä ja siksi torjunnan arvoinen. Olet tuntenut tämän leimaavan sinut. Tämä uskomus on aiheuttanut sinulle kärsimystä, mutta vain siinä määrin kuin olet suostunut samaistumaan siihen. Tiedä, että OLET vastuussa samaistumisestasi tähän uskomukseen, vaikka tunnetkin ehkä, että toiset ovat tyrkyttäneet sitä sinulle.

Toinen osasi tietää hyvin selvästi, että olet rakkauden ja tunnustuksen saamisen arvoinen. Se kuitenkin uskoo, että toiset ovat pidättäneet tämän sinulta. Se on närkästynyt tästä. Kostona se yrittää sanella ja kontrolloida rakkausvirtaa ympärilläsi, koska se tuntee, että toiset ovat epäreilusti tehneet sinulle samaa. Tämä uskomus itsestäsi on myös aiheuttanut sinulle kärsimystä. Mutta vain siinä määrin, kun olet tiedostamattasi samaistunut siihen.

Muista, että uskomuksilla joita sinulla on siitä, kuka olet - tietoisia tai tiedostamattomia - on AINA seuraamuksia. Olet aina vastuussa siitä, miten päätät määritellä itsesi.

Kuka todellisuudessa olet?

Sinun täytyy tietää, ettet ole nämä uskomukset siitä, "kuka luulet olevasi". Sinua ei ole leimattu tai eristetty rakkaudesta eikä sinun tarvitse kostaa maailmalle tätä havaittua väärinkohtelua.

"Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä on totuus sinusta." Vain tämä sinun täytyy muistaa.

Jos et ole perusteellisen selkeä tässä, niin väärät uskomukset itsestäsi vain hämmentävät sinua. Ne pysyvät suurelta osin tiedostamattomina, ovat hyvin usein ristiriitaisia keskenään ja lopulta tuottavat sinulle kärsimystä, eivät hyvinvointia tai onnellisuutta.

Tiedostamattomat uskomukset ovat osa valheellista sinua. Tämä on egoa. Joka kerta kun tulkitset vahvasti väärin sen, kuka olet, ja päätät hyväksyä tämän virheellisen informaation todeksi, niin tuo uskomus voi alkaa elää omaa elämäänsä. Mielessäsi siitä tulee sinä ja sinusta tulee se.

Ei ole tavatonta, että ego käyttää useita alipersoonia samanaikaisesti. Sinun tapauksessasi on ainakin kaksi, jotka ilmaisevat itseään syöpäsi kautta. Toinen on "leimattu". Toinen on "tuohtunut".

"Mitä syöpä kertoo minulle?"

Silloin kun tunnet olevasi leimattu, uskot todella, että ansaitset toisten moittimisen, torjumisen ja eristämisen. Haluat olla rakastettu, mutta uskot, että sinussa on jotain pielessä tai että olet tehnyt jotain, mikä oikeuttaa tämän käyttäytymisen toisilta.

Mutta silloin kun olet tuohtunut, suutut siitä. Sinusta tulee jääräpäinen ja vaativa, koska toiset eivät ole rakastaneet sinua odottamallasi tavalla.

Silloin kun olet tuohtunut, vaadit toisten huomiota. Odotat huomiota palkkiona siitä kärsimisestä ja eristämisestä, mitä olet joutunut kestämään elämäsi aikana. Kyse ei ole siitä, että tunnet erityistä rakkautta tai kiintymystä toisia kohtaan. Sen sijaan etsit kostoa. Se on tapa rangaista heitä (ja maailmaa) siitä, etteivät he rakasta sinua niin, kuin olisit halunnut nuorempana.

Syöpä on egosi tapa esittää leimatun ja tuohtuneen roolia yhtä aikaa. Näin se toimii…

Kun käytät tätä syöpää tunteaksesi olevasi viallinen ja toisten väheksymä (tunne mikä sinulla on usein ollut), sinulla on nyt täydellinen syy hyväksyä tämä tila todellisuudeksesi. Egosi on mennyt omien uskomustensa yli identiteettisi järkeistämisestä ja antanut sinulle "syöpälahjan" tapana havainnollistaa ja lopulta todistaa sinulle, että OLET tosiaankin leimattu.

Egosi on antanut sinulle syöpälahjan tapana saada sitä huomiota ja sympatiaa toisilta, mitä olet aina halunnut saada - ja mitä "tuohtunut" vaatii maailmalta oltuaan sivuutettu niin pitkään. "Miten he voisivat laiminlyödä sinua nyt, kun kurjuutesi syy on niin selvä?" Tätä egosi kertoo sinulle nyt, kun se esittää tuohtuneen roolia.

Egosi yrittää tyydyttää kumpaakin näitä virheellistä uskomusta itsestäsi samanaikaisesti. Mutta se on peliä.

Syöpä on symboli itsellesi ja maailmalle siitä, että tunnet olevasi leimattu, mutta ansaitset rakkautta ja huomioita sen vuoksi. Se on täydellinen tapa saada sitä… vai onko? Rakastavatko ja tukevatko ihmiset lopultakin sinua sairautesi vuoksi vai karttavatko he sinua lisää sen pelon vuoksi, mikä heillä liittyy syöpäsi leimaan?

Ja jos he tulevat liian lähelle rakkautensa ja tukensa kanssa tai kertomalla, miten sinun pitäisi käsitellä tämä haastava tilanne, niin työnnätkö heidät tuohtuneena pois rangaistukseksi entisistä murheistasi? Vai annatko heidän olla sinua varten juuri sellaisina, kuin he ovat?

Tämä järjetön ratkaisu, minkä egosi on keksinyt - antaa sinun uskoa, että olet leimattu, tuohtunut ja rakastettu, kaikkea samanaikaisesti - saattaa itse asiassa nyt kostautua. Eikö ole aika paljastaa tämä peli siksi, mitä se on, jättää se ja siirtyä eteenpäin?

Miksi et sen sijaan keskity totuuteen? "Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä ON totuus sinusta." Usko tämä ja näe elämäsi muuttuvan.

Elämä on tarkoitettu sinulle

Rakkaani, elämä minkä Luojasi on kuvitellut sinulle, on erilainen. Sinun on tarkoitus elää ilon, onnellisuuden ja autuuden elämää - vaikkakin tämä voi nyt näyttää sinusta uskomattomalta.

Kyllä, sinun on tarkoitus elää elämää, jossa ei ole tuskaa, pelkoa ja kärsimystä.

Miten vaadit tämän elämän? Miten vaadit sen elämän, mikä Luojallasi oli mielessä sinun varallesi, kun tulit maan päälle?

No, rakas ystävä. Se on hyvin yksinkertaista. Ja kuitenkin uskot sen vaativan liikaa sinulta. Kyllä, uskot edelleen egon ääneen, joka jatkuvasti järkeistää olosuhteesi sinulle. Uskot, kun se kertoo sinulle, että sinulta vaaditaan liikaa - sinun on katsottava itseäsi ja selvitettävä liikaa monimutkaisia asioita.

Mutta totuus on, ettei sinulta vaadita mitään. Ei mitään muuta, paitsi irtipäästämistä.

Niinpä kaikki tiivistyy siihen, kuka tekee päätöksiä tässä. Kuka ottaa vastuun elämästäsi? Aiotko antaa egosi uhrata kehosi ja elämäsi ristiriitaisten uskomusten vuoksi sinusta? Vai aiotko ottaa vastuun tässä? Aiotko ottaa vastuun sisäisestä elämästäsi ja puhdistaa kaiken, mikä sinussa on valheellista, jotta vain totuus jää? Oletko valmis päästämään valheellisuudesta irti elääksesi totuuden kanssa?

Kyllä, voit tosiaankin päästää irti siitä tuskasta, pelosta ja kärsimyksestä, joita egosi on käyttänyt pitääkseen sinut valheellisen identiteetin vankilassa hyvin pitkään.

Mutta miten teet tämän?

Ensinnäkin, sinun pitäisi ymmärtää, että sinun on tarkoitus elää iloista elämää. Se on Jumalan tahto sinulle. Jopa sinulle! Kyllä.

Sitten sinua kehotetaan katsomaan sitä roolipeliä, minkä egosi on luonut sinulle. Katso näitä rooleja. Nimeä ne. Paljasta ne. Ja aina kun tuohtuneena tai leimattuna oleminen tuntuu olevan ainoa vaihtoehtosi, valitse uudestaan. Kurkota vielä syvemmälle ja löydä, mitä on tämän kärsimysuskomuksen ulkopuolella. Kun teet tämän, löydät siellä olevan rauhan. Ja löydät rakkauden valtameren. Kyllä, suuren ja kaiken käsittävän rakkauden valtameren. Tämä on Jumalan rakkautta. Se on Jumalan rakkautta myös sinulle.

Se on siellä kosketettavana, tunnettavana ja kutsuttavana takaisin elämääsi. Ota se vastaan, rakas ystävä. Ja sitten toteuta se. Tuo tämä rakkaus elämääsi ja tee siitä päivittäin kumppanisi. Anna sen opastaa elämässäsi. Ansaitset sen. Ansaitset sen syvästi.

Tunne Jumalan rakkauden aaltojen huuhtelevan ylitsesi nyt, puhdistavan tämän syövän kehostasi ja korjaavan ne valheet ja väärinkäsitykset itsestäsi, jotka ovat myrkyttäneet mielesi.

Tiedä, että kun parannat mielesi, otat tärkeän askeleen syövän fyysisen tilan hoitamisessa. Se ei ole ainoa askel, minkä otat. Mutta se on välttämätön. Se laittaa sinut takaisin vastuuseen sisäisestä elämästäsi. Ja tästä sisäisen totuuden tilasta fyysisellä terveydelläsi on suurin mahdollisuus parantua.

Sinua rakastetaan syvästi, rakkaimpani.

Olen Saint Germain.

Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

Try the Saint-Germain Book & Home Study Course.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2009 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack