Friday, July 24, 2009

"Ei, et ole hullu" - Alipersoonien käsitteleminen: Saint-Germain ja Jeshua -Kanavointi


Try the Saint-Germain Book & Home Study Course.

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
24.06.2009
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas Saint Germain,

Olen odottanut kauan pienen poikani kasvamista, jotta voin saada lisää aikaa itselleni. Olen niin kiireinen, että tunnen hajoavani tuhanteen osaan. Mutta nyt hänen tullessaan kohta 4-vuotiaaksi, ajattelen toisen vauvan hankkimista! Tämä kuulostaa hullulta, mutta niin minulle tapahtui.

Huomaan myös, että kohtelen huonoiten niitä ihmisiä, joita rakastan eniten - miestäni ja poikaani. En ole koskaan aiemmin ollut näin hermostunut ja kiukkuinen elämässäni. Huudan heille ja minulta menee kärsivällisyys erittäin helposti. Miten voit selittää tämän ristiriitaisuuden käytöksessäni?

Kenties minun pitäisi yrittää taas meditoida? Se toimi ennen minulla erittäin hyvin.

Haluaisin myös auttaa Gaiaa näinä kriittisinä aikoina. Mutta en tiedä, miten tämä sopii mukaan, erityisesti kun ajattelen kaikkea sitä huolehtimista, mitä toinen vauva vaatii.

Olen henkisesti tietoinen ihminen ja otan täyden vastuun teoistani. Mutta toisinaan tunnen, että päädyn psykiatriseen sairaalaan, jos en pian saa jotain helpotusta.

Voitko auttaa minua?

Tämän kysymyksen esitti eräs asiakas, joka oli pyytänyt yksityisistuntoa kanssamme. Seuraava vastaus julkaistaan hänen luvallaan.

Rakas ystävä,

Olemme Saint Germain ja Jeshua, yhdessä Alexandran ja Danin kanssa.

Kiitämme sinua siitä, että ilmaisit niin hyvin huolenaiheesi, kysymyksesi ja sisäiset ristiriitasi. Tiedämme, että se on vaikeaa, erityisesti kun tunnet hämmentyväsi ja pakahtuvasi siitä, mikä polku sinun pitäisi valita nykytilanteessasi.

Olemme kuunnelleet sanoja ja energiaa, mitkä jaoit kanssamme. Haluaisimme nyt pyytää sinua liittymään meihin elämäsi ja kokemustesi kunnioittamisessa ja hyväksymisessä juuri sellaisina, kuin ne ovat.

Liity meihin tähän tilaan hiljentymällä sisältä ja hengittämällä syvään hetken aikaa.

Tunne nyt, että kaiken ytimessä kaikki on täydellistä - juuri sellaisena kuin se on. Tiedät tämän. Ja voit hyväksyä sen, jos vain päästät irti tarpeesta ymmärtää enemmän, kuin sinun on tarpeellista tietää.

Kuten eräs suosittu käännös I Chingistä sanoo: "Sydän ajattelee jatkuvasti. Tätä ei voi muuttaa, mutta sydämen liikkeiden (eli miehen tai naisen ajatusten) pitäisi rajoittua välittömään tilanteeseen. Kaikki tämän ylittävä ajattelu tekee vain sydämen kipeäksi."

Vastakkaiset alipersoonasi

Rakas ystävämme, olet monin tavoin erittäin voimakas ihminen. Sinulla on vahva keho. Sinulla on vahva tahto. Ja sinulla on vahva mieli. Tunnet ehkä joskus ja toisinaan myös koet itsesi raivokkaaksi soturiksi. Mutta voit kokea itsesi myös erittäin lempeänä, myötätuntoisena ja rakastavana ihmisenä. Molemmat ovat totta.

Mutta ristiriitoja alkaa syntyä, kun huomaat näiden kahden hyvin erilaisen persoonasi osan ottavan yhteen mielessäsi.

Kummallakin näistä alipersoonista näyttää olevan erilaiset arvot ja kumpikin vaatii omien tarpeidensa tyydyttämistä ensin. Silloin kun kiinnität huomiota toiseen, toinen tuntee, ettei sitä huomata, ja se alkaa protestoida. Näiden kahden alipersoonan tarpeet ja arvot näyttävät olevan täysin vastakkaisia. Tämä on ristiriidan ja hämmennyksen lähde elämässäsi ja mielessäsi tällä hetkellä.

Sinun täytyy löytää tasapainoinen ja yhteistyökykyinen roolijoukko, mitä nämä kaksi osaa voivat esittää yhdessä. Muista, että nämä ovat persoonasi tekijöitä - ne eivät ole sitä, kuka todellisuudessa olet. Nämä alipersoonat luovat ristiriitaa mieleesi vain silloin, kun samaistut niihin liikaa ja ajattelet, että jompikumpi on sitä, kuka olet.

Miten ristiriita ja vastakkainasettelu toimii

Joka kerta kun liittoudut toisen alipersoonan kanssa ja yrität tyydyttää sen tarpeita ensin, toinen alkaa valittaa. Jos tilanne pitkittyy, tyytymätön alipersoona lopulta sabotoi mielenrauhaasi yllytyksellään, tyytymättömyydellään ja vaatimuksillaan.

Mutta heti kun vaihdat liittolaista ja yrität tyydyttää toisen alipersoonan, toinen tuntee itsensä sivuutetuksi. Se käyttää samanlaista strategiaa ja lopulta sabotoi mielenrauhaasi omalla tyytymättömyydellään, mustasukkaisuudellaan, vihallaan tai vaatimuksillaan.

Kun tätä tapahtuu kerta toisensa jälkeen, voit vain kokea mielesi ikään kuin tennispalloksi kentällä - vastakkaiset pelaajat lyövät ja hakkaavat sitä.

Ei mikään ihme, että tunnet olevasi hulluuden partaalla toisiaan.

Raivokkaan soturienergian on sekoituttava äidin, rakastajan ja ystävän lempeyteen ja myötätuntoon. Mutta silloin kun nämä kaksi ottavat yhteen kokemuksissasi, huomaat hämmentyneenä kysyväsi: "Miten voin elää näiden ristiriitaisuuksieni kanssa?" Ja niinpä kyseenalaistat mielenterveytesi ja pelkäät henkisen tasapainosi puolesta.

Daavid vai Goljat?

Mutta mennäänpä nyt sen ytimeen, kuka todellisuudessa olet. Tämä on selkäranka, joka pitää sinut pystyssä. Se pitää sinut seisomassa suorana sinä upeana olentona, joka olet.

Ytimessä tiedät, että olet vahva, viisas ja voimakas sekä myötätuntoinen, lempeä ja ystävällinen. Olet tiukka, mutta myös antelias niille, joita rakastat - ja myös vieraille. Katso tätä ja tunne tämä tasapaino ja yhdistyminen sisälläsi.

Tämä on jumalitsesi. Se on se Jumalan lapsi, mikä olet. Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala - tämä on totuus sinusta.

Mutta mielesi on jakautunut tässä kohtaa ja ego on syyllinen.

Egosi (valheellinen sinä) yrittää kiinnittää huomiosi itseensä sen sijaan, että se antaa sinun muistaa, kuka todellisuudessa olet - sen sijaan että antaa sinun muistaa täydellisyytesi ja eheytesi. Se tekee tämän vaihtamalla jatkuvasti alipersoonia, vaihtamalla niitä kuin naamioita. Se käyttää ensin toista ja sitten toista - edestakaisin.

Tämä vaihteleminen pitää sinut hämmentyneenä ja kyvyttömänä muistamaan, kuka todella olet.

Silloin kun egosi on vakuuttanut sinut siitä, että olet ennen kaikkea rakastava äiti, niin lukkiudut automaattisesti tietynlaiseen omakuvaan. Esim. saatat ajatella itseäsi myötätuntoisena, lempeänä ja myös herkkänä - paljolti sellaisena kuin äiti on synnytyksen jälkeen. Saatat nähdä itsesi myös säyseiden ja avuttomien paimenena, paljolti sellaisena kuin Raamatun hahmo, nuori David oli laumansa lampaille.

Mutta jos samaistut liikaa esittämääsi rooliin - miten todellinen sen onkaan elämässäsi - niin sinusta saattaa olla vaikeaa vakuuttaa itsesi siitä, että olet myös vahva ja voimakas, määrätietoinen ja soturimainen.

Miten herkkä ja välittävä äiti voisi olla myös suora, määrätietoinen ja soturimainen? Tämä ei ole kuva, mikä helposti sopii massatietoisuuteen. Se kuva ei varmasti ole muinainen Goljat eikä modernin myytin Rambo.

Kysyt siis itseltäsi: "Miten voisin äitinä toimia aggressiivisesti lastani kohtaan? Epäitsekäs rakkaus mitä haluan ilmaista lastani kohtaan ja tarve puolustaa itseäni erillisenä ja riippumattomana yksilönä näyttävät täysin sovittamattomilta." Niinpä päätät ehkä antaa periksi lapselle (tai myös muille) - egosi hienovaraisella opastuksella.

Mutta kun itsevarma osasi on saanut tarpeekseen omien tarpeidensa sivuuttamisesta ja kaikkien muiden palvelemisesta ensin, niin soturi ilmestyy esiin - ja soturi ilmoittaa saapumisestaan raivolla. Auta armias kaikkia, jotka seisovat sen tiellä!

Nyt esität vaihteeksi soturia, Goljatia (taaskin egosi ohjauksessa). Teet tätä, kunnes syyllisyys toisten tunteiden polkemisesta herättää myötätuntoisen puolesi - ja sitten taas vaihdat liittolaista. Vaihdat Goljatin Davidiin. Kierrät läpi näitä alipersoonia kerta toisensa jälkeen niin kauan, kun olet tietämätön siitä, mitä teet.

Tämä vaihtelu tekee kirjaimellisesti hulluksi. Ja useimmat ihmiset tekevät tätä muodossa tai toisessa koko elämänsä ajan.

Miksi ego vaihtaa alipersoonia?

Ego vaihtaa jatkuvasti alipersoonia vain yksi tarkoitus mielessään. Estääkseen sinua muistamasta, kuka todellisuudessa olet. Se pitäisi sinut mieluummin kaaoksen ja hämmennyksen tilassa todellisen identiteettisi osalta, kuin antaisi sinun muistaa jumaluutesi. Se tekee tämän, koska se uskoo lakkaavansa kirjaimellisesti olemasta, jos päätät aloittaa totuuden kanssa harmoniassa olevan elämän.

Totuus on, että olet Jumalan lapsi ja myös Jumala - ja että kun muistat tämän, kaikki erimielisyydet ja ristiriidat sisälläsi sovitaan.

Tarina Davidista ja Goljatista saatetaan ratkaisuun - ei Goljatia tappamalla vaan yhdistämällä ja harmonisoimalla Davidiin.

Ei tarvita sitä äidillistä ja haavoittuvaa roolia, jota olet esittänyt taistellessasi sitä vahvuutta ja voimaa vastaan, jonka myös havaitset itsessäsi. Sinun on saatettava Goljat ja David yhteen. Anna näiden kahden arkkityypin yhdistyä. Ei ole mitään tarvetta niiden taistelemiselle toisiaan vastaan. Anna niiden sen sijaan sulautua siihen kokonaisuuteen, mikä olet Jumalan lapsena.

Katso elämääsi ja kun löydät itsesi tilanteista, jotka ovat haastavia fyysiselle tai henkiselle voimallesi, yritä tuoda tämä uusi näkökulma niihin. Yritä tuoda mukaan jumaluutesi näkökulma.

Sinun ei tarvitse tuntea itseäsi haavoittuvaksi ja heikoksi tuodaksesi tuon voimakkaan soturin sisältäsi pintaan taistelemaan tuota uhkaa vastaan. Kuten esim. tilanteessa, missä poikasi näyttää mielestäsi uhkaavan mielenrauhaasi ja kykyäsi löytää vähän aikaa itsellesi tunteaksesi taas tasapainoa.

Hänen läsnäolostaan ei ole todellista uhkaa, vaikka saatat havaita tilanteen sellaisena toisinaan. Mutta kun tämä havainto on aktiivinen, niin siitä vastuussa oleva alipersoona voi suuttua ja alkaa taistella tavoilla, jotka saavat sinut tuntemaan epämukavuutta ja tasapainottomuutta.

Sen tuloksena sinusta tulee levoton ja pelokas ja tunnet, että sinulta menee järki, koska toimit tavoilla, jotka ovat vastoin sinussa olevia rakkausperiaatteita.

Kyllä, tosiaankin on aika löytää taas tasapaino.

Meditointia ja muuta

Ja meditointi on hyvä tapa sen tekemiseen. Se voi kuitenkin olla erilaista, kuin kuvittelit sen olevan tai millaista se oli ennen sinulla.

Näinä stressaavina hetkinä joita nyt elät, saatat ajatella meditoinnin tavaksi eristäytyä maailmasta ja monista tehtävistäsi ja vaatimuksistasi. Yrität tavoitella tätä "työkalua", kuten sitä kutsutaan. Mutta et näytä saavan otetta siitä entisellä tavalla.

Tämä johtuu siitä, että sinun on aika löytää uusi tapa meditoida.

Sinun on aika löytää meditatiivinen tasapaino, myös ollessasi aktiivinen - myös osallistuessasi maailmaan. On mahdollista olla meditatiivisessa mielentilassa monissa olosuhteissa. Esim. meditointia voi olla hetki, jolloin valmistat ruokaa itsellesi tai perheellesi. Tai kun siivoat taloa. Dan esim. löytää suuren hiljaisuuden ja tyyneyden pestessään astioita.

Meditointi voi koskettaa olemuksesi ydintä, vaikka oletkin mukana muissa asioissa.

Voit silti tuntea häiriöttömän tyyneyden virtaavan lävitsesi, vaikka touhuaisit kiireisenä. Voit olla aktiivinen, mutta mielesi voi pysyä rauhallisena ja täysin keskittyneenä siihen, mitä teet. Ammattiurheilijat kutsuvat näitä tehostuneita ja helposti virtaavan suorituskyvyn hetkiä "virrassa olemisena".

Muista siis, ettei ulkoisten toimintojen tarvitse erottaa sinua sisäisen tasapainon ja rauhan tilasta. Sen sijaan voit käyttää näitä toimintoja keskittääksesi mielesi, kunnes se hiljenee, ja pystyt yhdistymään sisälläsi olevaan rauhan ja tasapainon lähteeseen.

Aloita tämä eräänlainen "aktiivinen" meditointi pienin askelin. Esim. aloittaessasi jonkin puuhan, voit tehdä tietoisen päätöksen siitä tavasta, miten olet siinä mukana. Hengitä syvään, ennen kuin aloitat, ja pyydä sieluasi opastamaan sinut pehmeästi virtaan, mikä antaa sinun tuntea rauhaa ja tasapainoa puuhaillessasi.

Älä suutu, jos se ei toimi heti alussa. Vain muista säilyttää yksinkertainen tietoisuus hengestä. Kenties tärkein asia on muistaa, että kaikki toiminta voi olla henkistä, jos sallit mielesi ottaa sen vastaan tuomitsemattoman hiljaisuuden tilasta. Silloin kun pystyt tähän, tunnet yhteyden jumaluuteesi riippumatta siitä, mitä teet.

Pidä tämä mielessä ja harjoittele sitä jatkuvasti ja näet suuren eron siinä, miltä sinusta tuntuu. Ennen pitkää huomaat olevasi taas keskuksessasi - tasapainoinen ja rauhallinen, millainen tiedät olevasi.

Muista myös, ettei siinä tavassa ole mitään väärää, miten olet tehnyt asioita tähän saakka.

Eikä sinun ole reilua verrata niitä kokemuksia, joita sinulla oli ennen lapsen syntymää, niihin joita sinulla on ollut sen jälkeen.

Sinun pitäisi tunnistaa, että nämä ovat vain eri vaiheita elämässäsi. Ei muuta.

Kuten sanonta kuuluu: "Se on kuin omenien ja appelsiinien vertaamista." Kokemus omenan syömisestä ei ole parempi kuin kokemus appelsiinin syömisestä. Ne ovat erilaisia hedelmiä ja kummallakin on oma ainutlaatuinen arominsa koettavaksi.

Näinä aikoina kun kaikki herää uuteen tietoisuuteen - maailma, sen asukkaat ja kaikki maan päällä - sinäkin havaitset hyvin voimakasta muutosta henkilökohtaisessa elämässäsi. Ja kun todellisuuden luonne on nyt muuttumassa maan päällä, henkilökohtaisessa todellisuudessasi tapahtuu myös muutoksia.

Nämä muutokset eivät voi olla vaikuttamatta sinuun. Älä siis ole kova itsellesi, kun tunnet tätä tapahtuvan. Se vauhti millä kaikki muuttuu sisälläsi ja ulkopuolellasi, on hämmästyttävä. Se on luonnollista tässä tietoisuuden kehityskohdassa sinulle ja jokaiselle, joka on avoin näille muutoksille.

Muista olla lempeä itsellesi ja vähemmän kriittinen.

Kunnioita polkua, mitä olet kulkenut tähän saakka, ja muista, että se on palvellut sinua hyvin niiden suurten ja upeiden ominaisuuksien löytämisessä, joita sinulla on. Salli elämässäsi tapahtuvien muutosten saavuttaa eheytymispiste. Kun tämä on tehty, niin sisäinen tietämyksesi näyttää sinulle lisää siitä uudesta suunnasta, mihin lähdet - jos suostut siihen.

Tiedä, että me kaikki rakastamme ja tuemme sinua kovasti, ystäväni.

Olemme Saint Germain ja Jeshua.

Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2009 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack