Wednesday, April 1, 2009

"Henkisen saavuttamisen harha" - Saint-Germain Kanavointi


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
31.03.2009
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Saat viimeisimmät käännökset, Ilmoittaudu tästä.
Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.

Seuraava kanavointi tulee Saint Germainin "kotonaopiskelukurssista" -
Saint-Germain Home Study Course. Se auttaa teitä päästämään irti yhdestä valotyöntekijöiden yleisestä egopelistä.

Tämä peli on nimeltään "henkisen saavuttamisen vuoren tai tikapuiden kiipeäminen". Se on peli, mitä ego yrittää pelata kanssanne, kun olette päättäneet hyväksyä totuuden itsestänne. Totuuden, että olette Jumalan lapsi ja myös Jumala.

Kutsumme teidät lukemaan tämän kanavoinnin tai kuuntelemaan sen nauhoitettuna tästä linkistä

http://www.joyandclarity.com/_Files/Exercise_deconstructingold.mp3
.

Paljon rakkautta,
Alexandra ja Dan


Puhutaanpa hetken aikaa totuudessa olemisesta.

Olette lopultakin alkaneet ymmärtää, että eläminen sieluna on tosiaankin tämän elämän halu/toive. Käsitätte, että tämä on teille maan päällä elämisen perimmäinen tarkoitus. Jokainen muu halu joko häiritsee tätä tai täydentää haluanne uuteen elämään.

Haluatte löytää lisää siitä, kuka todellisuudessa olette.

Olette niin innostunut tästä uudesta löydöstä elämässänne, että kuplitte innostuksesta. Olette löytäneet uuden tarkoituksen tunnun. Tunnette sen syvästi ja halunne kasvaa.

Mutta mitä sitten tapahtuu?

Päivän tai parin, kenties viikon tai useammankin jälkeen huomaatte romahtavanne taas alas, lankeavanne vanhaan tapaan tehdä asioita.

Koska ette ole aina selvillä siitä, mitä näissä tilanteissa tapahtuu, egonne yrittää tulla mukaan ja antaa teille vastauksen. Se kertoo teille: "Yritetäänpä taas, kulta. Kiivetään taas kerran tuota vuorta pitkin." Ja niin aloitatte taas.

Tällä kertaa otatte nousemisenne vieläkin innostuneemmin. Ryhdytte uudestaan henkisen saavuttamisen matkalle toivoen, että tällä kertaa löydätte tuon välttelevän vapauden, ilon, varmuuden ja totuuden tilan. Ja mitä tapahtuu?

Kiipeätte ja putoatte taas: kerran, kaksi kertaa ja joskus vieläkin useammin.

Kun jatkatte tämän kokemuksen toistamista - kiipeätte ylöspäin ja sitten putoatte takaisin, pääsette melkein perille ja sitten putoatte taas - luottamuksenne alkaa hiipua ja innostuksenne matkaa kohtaan vähenee. Väsytte.

"Miksi tämä tapahtuu minulle?", saatatte kysyä.

Kenties siksi koska ette halua kiivetä tuota vuorta ylös uudestaan ja uudestaan. Haluatte ehkä olla sen huipulla - vain olla siellä ja levätä tuossa autuaassa paikassa.

No, miten alun alkaen onnistuitte putoamaan tuolta vuorelta? Kysykää itseltänne tätä.

Johtuiko se epäilyksestänne ja peloistanne?

Voisiko olla niin, että vaikka olitte juuri saavuttamassa vuorenhuipun, ette voineet uskoa, että se oli totta? Ette matkanne oli melkein lopussa? Että olitte onnistumassa ja viimeinkin oivaltamassa halunne? Pian aloitte epäillä itseänne ja kenties koko matkaa, jonka olitte tehneet. Kuulostaako tämä tutulta?

No… katsotaanpa nyt. Pidetään hetken tauko ja mietitään tätä tilannetta.

Kenties henkisen saavuttamisen vuorikiipeilylle on vaihtoehto, jota ette ole ennen harkinneet. Kenties ponnisteleminen ja pyrkiminen ei olekaan välttämätöntä. Kenties voitte lopettaa tämän kerta kaikkiaan. Miltä tämä kuulostaa?

Miltä teistä tuntuisi, jos kertoisin teille, ettei teidän tarvitse kiivetä tuolle vuorelle tunteaksenne autuutta?

Mitä jos kertoisin teille, ettei teidän tarvitse saavuttaa korkeampaa näköalapaikkaa nähdäksenne totuuden itsestänne?

Kyllä, rakkaat ystävät. Kehotamme teidän nyt tuntemaan tämän. Tuntekaa tämä syvästi.

Oletko valmis päästämään irti kiipeämisestä?

Oletko valmis päästämään irti tarpeesta mennä korkeammalle tai olla parempi kuin olet juuri nyt?

Oletko valmis päästämään irti yrittämisestä? Voitko nähdä, että kaikki ponnistelu vain vahvistaa mielessäsi sitä harhauskomusta, että sinun on tehtävä jotain ollaksesi se, kuka jo olet?

Jos vastaus on "kyllä", niin kehotamme sinua nyt pysähtymään. Ole kiltti ja lopeta yrittäminen. Lakkaa haluamasta tehdä enemmän. Lopeta kiipeäminen. Laske maahan reppusi ja kaikki evääsi, joita olet kantanut selviytyäksesi nousemisesta. Niitä ei tarvita.

Ota pois saappaasi ja anna jaloillesi niiden ansaitsema lepo. Pysähdy ja hengitä syvään. Hengitä ja salli mielesi rentoutua.

Anna sielusi olla nyt oppaana elämässäsi. Pysähdy nyt ja antaudu täysin. Vajoa lempeästi sielusi syliin ja toivota tervetulleeksi rakkaus, mitä sillä on sinua kohtaan.

Anna sielusi olla nyt opastava valo ja opastava voima elämässäsi. Se ei työnnä sinua. Se vie sinut laajentumiseen. Ja näin lakkaat yrittämästä saavuttaa jotain sellaista, mikä on aina ulottumattomissa.

Ota sen sijaan vastaan ykseys sielusi ja Jumalan kanssa.

Tunne rauha, mukavuus ja helppous, mikä tulee sen tietämisestä, ettei sinun tarvitse tehdä mitään saavuttaaksesi tämän mahtavan olennon. Se on se, kuka olet!

Ole yhtä itsesi kanssa. Ole yhtä sielusi kanssa. Ole yhtä Jumalan kanssa.

Ja synnytä nyt tämä upea uusi sinä elämääsi. Rakasta sitä ja tue sitä, samalla kun se rakastaa ja tukee sinua.

Tosiaankin. Ystävät, minulle on ilo liittyä teihin tällä heräämisenne iloisella hetkellä.

Olen Saint Germain.To receive our latest channels, updates, and newsletters, please enter your information in the following space and click the "subscribe" button:
Name:
Email:
Your email address is confidential and we agree not to provide it to others.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to joy.clarity@gmail.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.


Copyright © 2008-2009 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack