Monday, December 8, 2008

"Tanrı ve Ego": Bir Saint Germain Mesajı

Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
4.12.2008
www.joyandclarity.com

Çeviri: Halil Gül
www.aryanon.blogspot.com

Almak geç çeviri, Işaret yukarıya burada.
Pay bu haber ile a arkadaş, Buraya tıklayın.

Aşağıdaki mesaj yeni kitabımız "A New World Awakens" (Yeni Bir Dünya Uyanıyor ) dan bir alıntıdır. Kitabımız Aralık 18, 2008 tarihinde hazır olacaktır. Daha fazla bilgi için lütfen http://joyandclaritystore.blogspot.com/ linkini ziyaret ediniz.

İnsanların büyük bir çoğunluğu kendilerini egolarıyla veya kişilikleriyle özdeşleştirmiş durumdalar. Kendilerini Tanrısal benlikleri veya ruhları ile çok az tanımlıyorlar. Yaşamlarındaki karışıklığın ve acının kaynağı budur.

Siz egonuz değilsiniz, egonun kendine has bağımsız bir yaşamı yoktur. O, hakkınızdaki yanlış bir inançtır. Ego, kökeni siz daha yeryüzüne adım atmadan çok öncesine dayanan, kim olduğunuzun derinlere kök salmış bir yanlış anlaşılmasıdır.

Ego özünde, yaratımınızdan kısa bir süre sonra Tanrı’dan ayrı kalmış olduğunuza inanır. Tanrı’nın sizden beklentisini gerçekleştirmek yerine, yaşamınıza dair ne yapmak istediğinize karar verdiğiniz an, Tanrı’nın sizi sevmeye son verdiğine, terkettiğine inanır.

Ego, şimdi Tanrı’nın sizi bunun için ( size verilmiş olan özgür iradeyi, Tanrı’nın yaratımıyla niyet etmiş olduğu şeye karşı kullandığınız için ) cezalandırdığına inanır.

Ego İçin En İyi Islah Yolu Hakikattir

Gerçekte, Tanrı sizin tarafınızı asla terketmemiştir. Tanrı’nın sevgisi sizin için hep mevcuttur, çünkü sizler O’nun yaşayan bedenlenmiş halisiniz. Ve O2nun iradesine karşı gelmiş olduğunuz inancı ise aynı ölçüde geçersizdir.

Sizler Tanrı’nın yaratımla arzuladığısınız, bu yüzden O’nun arzusuna karşı gelmeniz diye birşey mümkün değildir. Siz ve tüm insanlık Tanrı’nın evrendeki yaratıcı temsilcilerisiniz. Tersini yapmış olduğunuza dair inanç, Tanrı ile birlikte yaratımın nasıl işlediğine dair bir yanlış anlamadan başka birşey değildir.

Böyle olsa bile, bu yanlış anlama egonun ortaya çıkması için çok verimli bir zemin oluşturmuştur.

Egonun Doğuşu

Ego, Tanrı’nın sizi terketmiş olduğuna dair inancı zihninizde ilk kabul edip, imgelediğiniz anda doğmuştur. O anda, ona bağlılığınızı taahhüt edip yardımını kabul ettiğiniz müddetçe, sizin dostunuz olacağına söz vererek ortaya çıkmıştır.

Tanrı’nın sevgisinin mevcut olmadığı bir dünyada ( ihtiyacın olan şeyin olmadığı ve sahip olduklarının diğerleri tarafından senden alınabileceği bir dünyada ) nasıl hayatta kalınacağının yollarını size göstereceğini söyledi.

Fakat egonun Tanrı’nın sevgisine dair tüm zanları yanlış olduğundan dolayı, size sunmuş olduğu hiçbir doğru şey de yoktur. Sonuç olarak, size yardım sözü, yalnızca mutlu olma yolundaki çabalarınızı sabote etmiştir.

Ego Alt Kişilikleri Nasıl Yaratır?

Ego yardım teklifini size nasıl sunmuştur?

Algılamış olduğu çeşitli tehditlerle başa çıkabilmek için, size yardım etmek amacıyla çeşitli kişilikler oluşturmuştur. Bu kişilikler, veya alt-kişilikler duruma dair sanılarınızla – korkulan şey ne ise ondan korumak adına, çevrenizde eksikliğinizi hissettiğiniz herhangi birşey için, veya sizi terkedecek olan herhangi bir sevgi kaynağına dair – oluşmuş psikolojik bakış açılarıdır.

Dünyanın korku dolu biryer olduğuna dair zannıyla, ve dunyada bulunduğunuz sürece değer vermiş olduğunuz şeyleri kaybetme tehlikesi olduğunu söyleyerek size yardım sözü verirler.

Egonuz, bu yaşamınızda, kendinizi terk edilmiş ve sevilmemiş hissettiğiniz ilk seferinde alt kişiliklerinin de desteği ile birlik oluşturmaya başladı. Birçoğu için bu dönem çocukluk yıllarına karşılık gelir. O anda büyük olasılıkla, siz ve ebeveyneleriniz veya güvendiğiniz bir kişi arasındaki sevgi akışının kesildiği bir deneyim yaşadınız.

Olasıdır ki, onların onayına karşılık gelmeyen, söylemiş veya yapmış olduğunuz birşey nedeniyle, size olan kabulllerini geri çekmişlerdir.

Durumla ilgili kötü hissetmeniz sağlanmış ve neden olduğunuz şey için sorumluluk almanız, durumu daha iyi hale getirip düzeltmek için birşey yapmanız gerektiği hissettirilmiştir. Kendinizin bu sevilmeyen imgesini içselleştirip, gerçek kişiliğiniz olarak kabul etmişsinizdir.

O andan sonra, bu içselleştirilmiş imge bir alt kişilik olarak eyleme geçmiştir. Ve şimdi ne zaman benzeri bir durum nedeniyle rahatsızlık hissetseniz tekrar ortaya çıkmaktadır.

Bir başkasının beklentisine karşı davranmış olduğunuz için sevgiyi hak etmediğinizi size hatırlatmak için orada mevcuttur. O kişi tarafından terkedileceğiniz olasılığı ile sizi korkutur ve size durumun ümitsizliğine karşın birşeyler yapmanız gerektiğini söyler.

Bu korku Tanrı tarafından terkedildiğinize inandığınız ilk seferinde yaşadığınız şoka çok benzer. Elinizden birşey gelmediği ve sonuçları olan bir durum.

Yanılsamayı Sona Erdirmek

Alt kişiliklerin zihninizdeki yanılsamalarını dağıtmak için, gerçekte kim olduğunuzun farkındalığına sahip çıkmalısınız.

Şüpheye meylettiğiniz her seferinde, sizin de Tanrı olduğunuzu hatırlamalısınız ve kendinizi bu gerçeği sürekli hatırlamaya adamalısınız. Böyle yaptıkça, zihninize ego tarafından ekilmiş bu sahte kişiliklerin yalanlarının bağını çözecek ve arzulaşmış olduğunuz sevgi ve şifayı bulacaksınız.

Buna sürece dahil olan iki adım vardır. Yapacağınız ilk şey kendinizle olan savaşı durdurmaktır. Bir alt kişilikten başka birşey olmadığınıza dair yanılsamayla boğuştuğunuz her seferinde, zihninizde onu sadece daha gerçek kılarsınız.

Ne zaman kendinizde bir alt kişiliğin ortaya çıkışını motive eden utanç, kusurluluk ve suçluluk duygularına izin verirseniz, gerçekte bu alt kişiliğin kendiniz olduğunuzu onaylamakta olduğunuzu anlamalısınız. Ancak gerçek böyle değildir. Bu durumu sağlamlaştıran döngüden dışarıya adım atmalısınız.

Yanılsamaya basit bir bildirim ile son verin, “Ben Tamamıyla Bütünüm; hep seviliyorum, değerliyim ve eksiksizim.” Atacağınız ikinci adım budur, ve zihninizi Hakikat ile şifalandıracaktır. Bunu yaptıkça, bu dikbaşlı alt kişiliklerinizi yuvaya davet edecek, ihtiyaçları olan sevgi ve kabulü onlara vermiş olacaksınız.

Bu bildirimi sıkça tekrarlayın, ve sonrasında onu tüm kalbinizle yaşayın. Bunu günlük bir uygulama haline getirin ve tüm mücadelenizin sona erişini gözlemleyin.

Bu adımları attıktan sonra yapacağınız başka birşey yoktur. Kendinizi basitçe, sizin de Tanrı olduğunuzun hatırlayışına sıkıca demirleyin ve yaşamınızı neşe ve güven ile devam ettirin. Bu süreçte tamamen desteklendiğinizi, Tanrı’nın önünde değerinizin sorgulanamayacak bir ölçüde olduğunu ve derinden sevildiğinizi bilin.

"A New World Awakens: A Saint-Germain Book" “ Yeni Bir Dünya Uyanıyor: Bir Saint Germain Kitabı” ndan alıntılanmış bu yazı hoşunuza gittiyse, tanıtımını, içeriğini ve ücretsiz bazı bölümlerini okumak üzere bu linki ziyaret edebilirsiniz http://new-world-awakens.blogspot.com/.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ and Joy ve Clarity International™ bizlere, sınırlılık halinden insan bilincimizi genişleterek özgürleşmek üzere yardımcı olacak kanal mesajları, rehber eşliğinde atölye çalışmaları ve genel seminerler sunar.

Bu makale, üzerinde hiçbir değişiklik ve oynama yapılmamak kaydı ile ücret talep etmeksizin dağıtılabilir. Diğer kişiler tarafından reklam amaçlı kullanım, telif haklarını elinde bulunduran Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack tarafından verilecek yazılı izin belgesi şartına bağlıdır. Bu materyali kopyaladığınız takdirde, lütfen yazarı ve aşağıdaki bağlantıyı ekleyiniz. www.joyandclarity.com

Yeni bir mesaj paylaşılması halinde bilgilendirilmek isterseniz, lütfen joy.clarity@gmail.com adresine “Join Mailing List” başlıklı bir mail gönderiniz.

Özel celse ve etkinliklerle ilgili bilgi almak için lütfen joy.clarity@gmail.com sayfasını ziyaret ediniz.

copyright © 2008 Alexandra Mahlimay and Dan Bennack