Thursday, December 11, 2008

"Hakkınızdaki Gerçek" - Bir Saint Germain Mesajı


Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
1.11.2008
www.joyandclarity.com

Çeviri: Halil Gül
www.aryanon.blogspot.com

Almak geç çeviri, Işaret yukarıya burada.
Pay bu haber ile a arkadaş, Buraya tıklayın.

Aşağıdaki mesaj yeni kitabımız "A New World Awakens" (Yeni Bir Dünya Uyanıyor ) dan bir alıntıdır. Kitabımız Aralık 18, 2008 tarihinde hazır olacaktır. Daha fazla bilgi için lütfen http://joyandclaritystore.blogspot.com/ linkini ziyaret ediniz.

Uzunca bir süredir, yanlış inançların hakim olduğu bir dünyada yaşamaktasınız. Uzunca bir süredir, kendinizi Tanrı tarafından sevilmemiş ve dışlanmış olarak imgelediniz. Bu inançların yaşamınızda sonuçları olmadığına inanıyor olabilirsiniz, ancak böyle değildir. Böyle bir dünyada – sadece zihninizde varolan bir hal – kendinizden bekleyebileceğiniz en iyi şey başarısızlıktır; diğerlerinin size saldırıları önlenemezdir; ve İlahi bir güç varsa, O da sizin O’na itaatinizi ister, ve itaat etmezseniz cezalandırılırsınız.

Bu yalanların zihninizin kutsal alanına girmesine izin verdiniz ve onlara uymayacak bir barınak sundunuz. Bu mutsuz yuvada, en yakınınızdaki insanların dahi eninde sonunda size bir zararı dokunacağına dair inançla, kendinize dair sahip olduğunuz imgeler sizi zayıf ve savunmasız kıldı.

Bu şaşkın haldeyken, doğru yaşam için en basit araçları dahi kullanamazsınız. “Komşunu kendin gibi sev” ve “ başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan, sen de onlara öyle davran” gibi yaşamınızı geliştirecek en genel prensipler dahi bu durumda anlamsızdır.

Bu kabusumsu dünyada, komşunuza güvenmek veya Tanrı ile iletişim kurmak düşüncesi kendini bilmek olasılığı kadar korkutucudur. Bu sizi korkutur, çünkü gerçekte Kim Olduğunuzu unutmuş durumdasınız.

Bu dünya ve onunla birlikte siz de şimdi değişmektesiniz.

Sen de Tanrı’sın

Belirsizlik ve yalanlarla dolu dünyayı – kim olduğunuzu , veya ne yapacağınızı bilemediğiniz bir dünyayı - geride bırakmaya hazır olduğunuzda, hakkınızdaki gerçeği tekrar keşfedeceksiniz. Sizin de Tanrı olduğunuzu, Tanrı’nın sizin en içteki özünüz olduğunu hatırlayacaksınız.

Kimliğinizin gerçeğini bu en temel düzeyle bağdaştırdığınız zaman, kendinizi dünyada yaşamanın getirdiği karmaşadan özgür bırakacaksınız. Yaşamış olduğunuz meydan okumaların sadece birer hayal ürünü olduğunu farkedeceksiniz. Tüm bu meydan okumalar, gerçek kimliğinizi saklayan o maskeleri takılı tutarak yaydığınız enerjiyi size geri yansıtmışlardır.

Olmadığınız birşey gibi davranmaya son verdiğinizde, kendinizi unutmuşluğun yanılsamasından özgürleştireceksiniz. Çevrenizdeki kişiler, durumlar ve inançlarınız tarafından size empoze edilmiş olan tüm sınırlılıklar üzerinizdeki gücü kaybedecekler. Ve artık Tanrısallığınızı ifade etmeniz yolunda bir engel oluşturmayacaklar. Hakkınızdaki gerçeği hatırlayacak ve bunu ne kendinize ne de dünyaya karşı artık inkar edemeyeceksiniz.

Hakkınızdaki Gerçeği İan Etmek

Tanrısallığınızı hatırladığınız zaman, geriye ispatlayacak başka birşey kalmaz. Haklı çıkarılacak, savunulacak veya hakkında tartışılacak bir şey kalmaz. Artık, inkarın gölgesinde saklanma isteğiniz kalmaz. Bunun yerine, hakkınızdaki gerçeği adlandırır ve ilan edersiniz. Bu duruşa içten bir tavır takınırsınız ve aldığınız her nefesle onun devamlılığını sağlarsınız. Farklı biriymişsiniz gibi davranmaya son verirsiniz.

Sen Tanrı’nın bir çocuğu ve aynı zamanda kendisisin.
Hakkındaki Gerçek Budur.

Gerçeği İlan Edince Ne Olur?

Tanrısallığını kabul ettiğin zaman, herşey sihirli bir şekilde kolaylaşır mı? Tam olarak değil. Hakkındaki Gerçeği ilk ilan ettiğin zaman, yaşamının halihazırda Hakikatle hizalanmış parçalarına uyum ve denge gelmeye başlar. Ancak, hizalanmamış olan ne varsa daha ağırlaşıp gerilecek ve gidecektir. Kendini kendin hakkında kandırmakta olduğun gerçeği görünür hale gelecektir. Bu durum, içinde ve çevrendeki dünyada geçici bir çekişmeye neden olabilir.

Bu seni şaşırtmamalı. Hakikat yaşamına girdiği zaman, içinde hakiki olmayan ne varsa onunla bir çekişme, gerilim yaratır ve dışarı püskürtür. Bu yüzden, lütfen paniğe kapılmayın. Bunun bir süreç olduğunu ve onunla olan işbirliğinizin bu süreci kolaylaştıracağını anlayın. Bunun yerine, hakkınızdaki gerçek olmayan şeylere takılı kalmayı sürdürürseniz, yaşadığınız zorluklar daha da uzayacaktır. Uyumun hakim olduğu yere ulaşmak için, çekişme ve gerilimler içinde daha çok zaman geçireceksinizdir.

Kim Olduğunuzu Hatırlamak

Kendinize, Sizin de Tanrı Olduğunuzu sıklıkla hatırlatın. Bu, yaşayabileceğiniz tüm zorluklar için en iyi yatıştırıcıdır. Günlük bir uygulama olarak bu basit hatırlayış, yaşamınızda ileri gitmeniz için güçlü bir araçtır. Hakkınızdaki Gerçeği hatırlamak, tıpkı yaz yağmurlarıyla büyüyen bir tohum gibi kendi içinizdeki gerçeği uyandıracaktır. İhtiyaç olan tek şey sabrınızdır.

Bu hakikatin ortaya çıkacağını bilin. Engellemek için yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur. Bu kaçınılamaz bir gerçektir- aynen siz gibi. Buna memnun olun, kalbinize alın ve bırakın bu bilgi size huzur getirsin.

"A New World Awakens: A Saint-Germain Book" “ Yeni Bir Dünya Uyanıyor: Bir Saint Germain Kitabı” ndan alıntılanmış bu yazı hoşunuza gittiyse, tanıtımını, içeriğini ve ücretsiz bazı bölümlerini okumak üzere bu linki ziyaret edebilirsiniz http://new-world-awakens.blogspot.com/.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ and Joy ve Clarity International™ bizlere, sınırlılık halinden insan bilincimizi genişleterek özgürleşmek üzere yardımcı olacak kanal mesajları, rehber eşliğinde atölye çalışmaları ve genel seminerler sunar.

Bu makale, üzerinde hiçbir değişiklik ve oynama yapılmamak kaydı ile ücret talep etmeksizin dağıtılabilir. Diğer kişiler tarafından reklam amaçlı kullanım, telif haklarını elinde bulunduran Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack tarafından verilecek yazılı izin belgesi şartına bağlıdır. Bu materyali kopyaladığınız takdirde, lütfen yazarı ve aşağıdaki bağlantıyı ekleyiniz. www.joyandclarity.com

Yeni bir mesaj paylaşılması halinde bilgilendirilmek isterseniz, lütfen joy.clarity@gmail.com adresine “Join Mailing List” başlıklı bir mail gönderiniz.

Özel celse ve etkinliklerle ilgili bilgi almak için lütfen joy.clarity@gmail.com sayfasını ziyaret ediniz.

copyright © 2008 Alexandra Mahlimay and Dan Bennack