Wednesday, October 15, 2008

"Luomisen Ilosta" - Joy and Clarity -Viesti


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
15.10.2008
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


Kuten ehkä tiedätte jo, olemme viimeistelemässä kirjaamme
"A New World Awakens", mikä on esseekokoelma sielukeskeistä elämisestä ja se julkaistaan pian.

Tämän kirjan maailmaan tuomiseen liittyy monia asioita: sen tarkastelemista, mitä olemme jo kehittäneet, uuden informaation lisäämistä, silloin kun oikealta tuntuu, ja edessämme olevien eri julkaisuvaihtoehtojen katsomista - muutamia asioita mainitaksemme. Tämän lisäksi suunnittelemme työpajaretriittiä, mitä haluaisimme käyttää tämän kirjan aineiston opettamiseen.

Kuulostaa melkoiselta työmäärältä, eikö vain? No, se on sitä. Mutta nautimme siitä kovasti!

Tämä kirja on vienyt meidät monien ilmentämisprosessin askelien läpi. Se on osoittanut meille hyvin selvästi, miten luodaan sitä, mitä rakastamme, jaetaan se toisten kanssa ja pidetään hauskaa sitä tehtäessä.

Vaikka onkin hetkiä jolloin koko prosessin valmistuminen näyttää vievän ikuisuuden, meitä muistutetaan jatkuvasti siitä, miten paljon iloa koemme, kun luomme jotain rakkauden tilasta.

Perusaskeleita iloisen kokemuksen luomiseen

Näitä askeleita käytämme itse iloisen kokemuksen luomiseen.

Oletamme, että meidän laillamme haluaisit kokea enemmän iloa asioista, joita teet. Mitä sinun on siis ensiksi tehtävä - tai sallittava - kutsuaksesi lisää iloa elämääsi?

1. Ensiksi, sinun on tarkasteltava sen olemusta, mikä tuo sinulle iloa.

Meidän tapauksessamme se on kirjoittaminen ja kommunikoiminen Hengen kanssa tapana saada hyödyllisiä ja merkityksellisiä kohtaamisia toisten kanssa. Rakastamme tätä.

Mikä siis tuo iloa SINULLE?

Voitko istua hetken paikallasi hiljaisessa tilassa (sanotaan minuutin, pari) ja tunnustella tätä? Vietä vähän aikaa hengittäen ja rentoutuen ja sitten todella tunne se sydämelläsi: minkä tekemisestä nautin?

Älä huolestu, jos et pysty näkemään vielä yksityiskohtia. Etsi vain olemusta. Tutki tuntemuksiasi ensin. Kenties nautit rauhan tuomisesta toisille tai kenties ilosi lepää elämän kevyemmän puolen jakamisessa ystävien kanssa. Lopulta, nauruhan on upea lahja jaettavaksi.

2. Nyt kun olet tarkistanut sydämestäsi olemuksen, kysy lempeästi itseltäsi jotain yksityiskohtia. Mitä tekijöitä olisi ehkä olla mukana tunnistamasi ilon kokemisessa?

Meille pelkkä kirjoittamisesta ja kommunikoinnista nauttiminen ei riitä. Saadaksemme suurinta iloa siitä, haluaisimme saada muutamia toisia asioita kohdalleen. Esim. nautimme meitä innostavien asioiden kirjoittamisesta ja haluamme tuntea, että lukijammekin ovat innostuneita. Oikeiden lukijoiden saavuttaminen innostavilla viesteillämme auttaa meitä todella olemaan maadoittuneita ilon kokemuksessamme.

Mitkä tekijät siis auttaisivat SINUA olemaan maadoittunut etsimässäsi ilon kokemuksessa?

Mitä käytännön asioita sisällyttäisit mukaan tämän kokemuksen auttamiseksi? Tunnustele niitä, älä analysoi liikaa. Mitä näet sielusi silmin, kun yhdistyt kuvittelemasi ilon olemukseen?

3. Nyt kun voit kuvitella joitain yksityiskohtia, katso, voitko yhdistyä haluamasi ilon olemukseen kokemaan sinulle tärkeitä tekijöitä.

Meillä yhteyden saaminen vaatii kirjoittamista hiljaisessa ja pohdiskelevassa ympäristössä. Siellä voimme kuunnella sielumme opastusta. Rauhan paikassa voimme helpommin vastaanottaa innostavia viestejä, jotka tuovat meille iloa, ja tuntea niiden lukijoiden energiat, joiden kanssa jaamme nämä viestit. Tällä hiljaisen kohtaamisen hetkellä luomisemme todella alkaa tulla esiin.

Voitko istua alas kuuntelemaan, mitä sielusi kertoo sinulle nyt? Miten se haluaisi tukea sinua tärkeillä yksityiskohdilla ilosi olemukseen yhdistymisessä?

Kun hienovirität kykyäsi vastaanottaa tätä opastusta, niin auttaa, jos kuvittelet itsesi suuremman luomisen osaksi. Tunne itsesi laajentuvan henkilökohtaisten rajojesi yli ja salli itsesi sekoittua niihin energioihin, jotka tulevat tukemaan sinua.

Voitko tuntea, että sinua autetaan sielusi toiveiden ilmentämisessä? Voitko antaa itsellesi luvan kokea syvintä iloa?

4. Nyt kun olet tunnistanut ilosi olemuksen ja selvittänyt tärkeitä yksityiskohtia, olet valmis näkemään luomisesi tapahtuvan.

Meille kirjoittamisen ilo alkaa muuttua innostuksesta todellisuudeksi siitä ensihetkestä, kun näemme sanojemme virtaavan paperille tai ilmestyvän tietokoneen ruudulle. Tämä on todellista. Ajatuksemme ja tunteemme ovat saapuneet maailmaan liittyäkseen seuraamme ja ne ovat syvästi yhteydessä ilon kokemukseemme. Luomisemme alkaa ottaa muotoa - ilmentyä artikkeliksi, esseeksi tai kirjaksi.

Katso, voitko nähdä, miten luomisesi ilmentyy nytkin? Millä tavoin toiveidesi olemus ja yksityiskohdat ottavat muodon silmiesi edessä?

Kenties se ei näytä aivan siltä, mitä kuvittelit, tai kenties se ei ilmenny niin nopeasti kuin haluaisit. Mutta hei, sinä teet sitä. Katselet luomisesi syntymää ja tunnet sitä iloa, mitä tämä uusi elämä tuo maailmaasi. Voitko nauttia tästä hetkestä? Voitko tuntea jännitystä toiveidesi synnyttämisestä?

5. No, onneksi olkoon: toteutat toiveesi! Seuraavaksi ehkä kysyt: "Mitä seuraavaksi?"

Tiedä, että luomisprosessi ei lopu tähän. Sen sijaan olet luultavasti motivoitunut huolehtimaan luomuksistasi, hoitamaan niitä tai kenties jakamaan ne maailman kanssa. Jos et, niin kenties riittää, kun nautit niistä yksin. Siinä ei tietenkään ole mitään väärää.

Mitä tahansa päätätkin tehdä seuraavaksi matkallasi, muista se ilo, mitä sinulla on ollut. Tämä on kaiken luomisen perusta. Aloita siitä, missä on iloa, ja mene sitten sen mukana!

Paljon rakkautta,
Alexandra ja Dan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack