Friday, August 8, 2008

"Yeni Dünya’da Refah" – Bir Saint-Germain Mesajı


Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
6.8.2008
www.joyandclarity.com

Çeviri: Halil Gül
www.aryanon.blogspot.com

Pay bu haber ile a arkadaş, Buraya tıklayın.


8 Ağustos ve sonrasındaki süreçte, insanlık refah bilincine açılmaya doğru bir fırsata sahip olacak. Refahın, güvenliğin ve esenliğin, birbirinize verdiğiniz hediyeler olduğunu bileceksiniz. Bunun bir diğerinden aldığınız veya başkası sayesinde deneyimlediğiniz şeyler olmadığını bileceksiniz. Ne siz ne de Dünya artık bu yaklaşımı desteklemeyecek.

Şu an çok büyük bir dönüşüm meydana gelmekte ve bunun kaynakların kıtlığı ile hiçbir ilgisi yok. Bu tamamen bir kurmaca. Yeterli miktar her zaman mevcuttu. Hayati kaynaklarınızın hepsi yenilenebilir.

Şu an muhtaç olduğunuz bir şey varsa, o da tüm yaşamınızın bir birine bağlı olduğunun kollektif farkındalığıdır. Siz, komşularınız ve Dünyanız ortak bir kalbin nabız atışısınız.

Refah yardımseverlikle başlar, yardımseverlik ise kalpte başlar

Dostlarım, yakında tüm evrenin halizhazırda bilmekte olduğu bir şeyi deneyimleyeceksiniz ki : Refah yardımseverlikle başlar, yardımseverlik ise kalpte başlar.

Kendinize vermiş olduğunuz şeyi, bir diğerine de kolaylıkla verebileceğinizi öğreneceksiniz. Ancak başkalarını mahrum bıraktığınız şeyden sizde mahrum kalacaksınız-cezalandırıldığınız için değil, kalpleriniz kapalı olduğu için. Kapalı bir kalp, tıpkı sımsıkı bir yumruk gibi, ne verebilir ne de alabilir.

Kalbinize giden yolları kapatmak hazinenizi korumanızı sağlamaz. Hatta, sizi içe kilitler ve herşeyi dışlar ve mahrum kalır. Güvende ve emniyette olduğunuzu sanırsınız ancak öyle değildir. Bir hapiste yaşarsınız, sizi ilgilendiren tek şeyin, hayatta kalmak ve size ait olduğunu düşündüğünüz, sıkıca korumaya aldığınız şeylerin sizden alınacağı korkusu ile yaratmış olduğunuz bir hapiste.

Bu haldeyken neşenin ve rahatlığın ne olduğunu bilebilmeyi nasıl ümit edebilirsinizki?

Şunu bilin. Bağımsızsınız. Tanrısal kaynağın büyük yaşamı içerisindeki bilincin bireysel yansımalarısınız. Neşeniz ve refahınız budur.

Bunu kabul etmeye hazırlandınız mı?

Üzerinizdeki fırsatlar, izin verirseniz, küresel bir toplum olarak sizi daha ileriye taşıyacaklar. Bu arzuda birleştiğiniz sürece, olacak olan budur.

Birbirine bağlı olmak ve bireysellik paradoksu

Birçoğunuz birbirine bağlılık ve bireysellik arasındaki paradoksu anlamaya başladınız. Öncelikle, Bir olan Tanrı’nın bağımsız, sınırsız ve eşsiz yansımaları olduğunuzu kabul etmiş durumdasınız. Ve bundan dolayıdır ki, hayatınızı tıpkı ruhunuzun yaşamakta olduğu şekilde ( size olan sevgisinde merkezlenmiş ve kaynağa olan bağına demirlemiş ) yaşamaya başlıyorsunuz. Bu Yeni Sizsiniz.

Ayrıca, ilişkilerin doğasını da anlamaya ve kabul etmeye başlıyorsunuz. Neyin elzem olduğunu- herşey olduğunuzu ve hiç kimseye hiçbir şey için ihtiyacınız olmadığını- hatırlıyorsunuz. Bu bilişle, ne kendinizin başkalarına bağımlı olmasına, ne de başkalarının size bağımlı olmasına izin vermezsiniz. Bunun yerine, Tanrısallığınızı paylaşmayı hatırlarsınız. Kendinizi, mümkün olan tek şekilde- Tanrı’nın sevgisini bir diğerinizle paylaşarak- genişletirsiniz. Yeni ilişkilerin anlamı budur.

Sonunda, birbirinize bağlı olduğunuz anlayışını kabul edip, kucaklıyorsunuz.Tıpkı bir senfoninin birleşik bir müzik deneyimi yaratmak için tüm üyelerine duyduğu bağlılık gibi. Bu yüzden İlahiliğinizi tam anlamıyla deneyimlemeniz, her birinizin kendisini tam olarak ve bütünle uyum içerisinde ifade etmesine bağlıdır. Tanrısallığınızın birleşik deneyiminin, bireysel deneyimlerin toplamından daha yüce olduğunu biliyorsunuz. Tıpkı Tanrı’nın olduğu gibi – ve bu size haz verir.

İnsanlığın tümü Ortak Yaşamınızın anlayışına gelmeli. Bunu başarmanın tek yolu doğrudan deneyimdir. Bu teorik bir şey değildir. Bu kadar basittir. İnsanlık kitleleri yakında refahla ilgili sorunların karşılıklı dayanışma ile olan gerçekliğini deneyimleyecekler.

Refaha neden olan şey nedir?

Refahla ilgili kendi sorunlarınızla bir dereceye kadar başarılı olduğunuz şekillerde çalışmış olmanız muhtemeldir. Örneğin, bilirsiniz ki, yaşamınıza bolluğu çekmek netlik, odaklanmış niyet ve kendini sevgiyle kabul gerektirir. Ama bundan da fazlası vardır. Bunu bir vakumda yapamazsınız. Kendinizin boluk içinde olmanıza neden olmak için bir diğerinize vermeye ve almaya niyetli olmalısınız. Bunun başka yolu yoktur. Kalbinizi açmalısınız.

Bu neden böyledir?

Çünkü, refahınızın kaynağı Tanrı’dır ve kollektif olarak sizler de Tanrı’sınızdır. Bunlar yadsınamaz gerçeklerdir. Birisi bir diğeri olmadan varolamaz. Birçoğunuzun halihazırda yaptığı gibi, bunu bireysel olarak hatırlamayı seçebilirsiniz, ancak tek başına bu yetersizdir. Kollektif olarak bu şekilde yaşamaya karar vermelisiniz. Ve tekrar, bu bu kadar basittir.

Refahınıza Uyanmak

Hepinizin Tanrı olarak paylaştığı bu hayatın, refahınızın kaynağı olduğunu hatırlamak üzere bu küresel uyanışta oynadığı roller var. Beden hücrelerinizin kalbinizin beslenmesini reddetmeyeceği, veya damarlarınızdaki kan hücrelerinin oksijeni taşımayı reddetmeyeceği gibi, siz de bu rolü reddetme durumuna gelmezsiniz.

Gelecek zamanlarda hepiniz rollerinizdeki bölümleri oynayacaksınız. Bazılarınız diğerlerine daha büyük miktarlarda verirken, diğerleriniz daha çok alabilirsiniz. Bu geçici bir durumdur. Dengesizlik yanılsamasına saplanmayın. Önemli olan, rolünüzdeki bölümü oynayarak kendinizle ilgili çok önemli bir gerçeği ( refahınızın kaynağının birbirinize olan bağlılığınız olduğunu) kollektif olarak hatırlayacak olmanızdır.

Bir gündem olmaksızın, gizli bir niyet olmaksızın birbirinize vermeyi ve almayı öğrendikçe, hepiniz refaha kavuşacaksınız. Ve böylelikle, gezegeninizde böyle bir tacize bir daha asla izin vermeyeceksiniz.

Ben Saint-Germain.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ and Joy ve Clarity International™ bizlere, sınırlılık halinden insan bilincimizi genişleterek özgürleşmek üzere yardımcı olacak kanal mesajları, rehber eşliğinde atölye çalışmaları ve genel seminerler sunar.

Bu makale, üzerinde hiçbir değişiklik ve oynama yapılmamak kaydı ile ücret talep etmeksizin dağıtılabilir. Diğer kişiler tarafından reklam amaçlı kullanım, telif haklarını elinde bulunduran Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack tarafından verilecek yazılı izin belgesi şartına bağlıdır. Bu materyali kopyaladığınız takdirde, lütfen yazarı ve aşağıdaki bağlantıyı ekleyiniz.www.joyandclarity.com

Özel celse ve etkinliklerle ilgili bilgi almak için lütfen http://joyandclarity.blogspot.com sayfasını ziyaret ediniz.


If you would like to be notified when new material is published, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

copyright © 2008 Alexandra Mahlimay and Dan Bennack