Tuesday, August 26, 2008

"Tietoinen Luominen: Olemuksen Muuttaminen Aineeksi" - Saint Germain Ja Jeshua -Kanavointi


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
21.8.2008
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


Seuraavassa on osa yksityisistunnosta, mikä on toistettu tässä asiakkaamme luvalla.

"Hei. Haluaisin saada vähän selkeyttä tietoiseen luomiseen. Miten luon sen, mitä haluaisin kokea? En ole varma, mitä askelia otetaan. Voitteko antaa minulle jotain opastusta tästä? Kiitos."

Rakas ystävä,

Olemme Saint Germain ja Jeshua yhdessä enkelijoukkosi, Alexandran ja Danin kanssa.

Käytä hetki hengittäen kanssamme. Hengitä ja vastaanota sitä rakkautta, mitä olet. Ole hiljaa ja kuuntele sielusi kuiskauksia.

Monta kertaa olet tuntenut halua ottaa yhteyttä Henkeen. Istut odottamassa yhteyttä, joka innoittaa sinua ja joka antaa sinulle toivoa ja täyttää sinut elämänhalulla. Olet tuntenut pientä avautumista, mutta sitten tunnet sen taas sulkeutuvan ja ihmettelet, mitä tapahtuu.

Opastuksen vastaanottaminen

Kenties odotat luomisopastuksen iskevän salamana yläpuolelta, kun se useimmiten puhuu hiljaisena ja pienenä äänenä sisällä. Tämä on sielusi ääni. Se on sinun äänesi, silloin kun sinua eivät vaivaa huolet tai halu parantaa nykyisiä olosuhteistasi.

Odotukset mielessäsi sekä voimakkaat halut siitä, mitä haluaisit luoda, pitävät sinut hämmennyksissä ja väsyneenä. Ne kiihottavat mieltäsi ja voimistavat tunteitasi, antamatta sinulle selvää ajatusta siitä, mitä tehdä. Tämä saa aikaan turhuuden ja uupumuksen tunnetta ja kyvyttömyyttä ajatella ja järjestellä oikeita toimia.

Olet tullut tänne vastaanottamaan Hengen ääntä, osallistumaan siihen rakkauteen ja viisauteen, mitä se vapaasti tarjoaa sinulle. Ojenna tämä asia sielullesi. Se tietää täsmälleen, mitä tehdä. Sinulta vaaditaan ainoastaan sitä, että kuuntelet hiljaa, mitä se sanoo.

Sielusi kuulemiseksi sinun on ensin tyynnytettävä mielesi ja hillittävä voimakkaat halusi. Myrskyisät vedet eivät heijasta selkeyttä yläpuolellaan eivätkä paljasta alapuolisia syvyyksiä. Niin on myös kommunikoinnin osalta. Salli sen sijaan hiljaisuuden löytää sinut. Älä etsi sitä. Se on luontainen olotila. Kun mielesi on hiljaa ja tunteesi tyyntyneet, pystyt vastaanottamaan opastusta, mikä auttaa sinua tyydyttämään kaikki todelliset toiveesi.

Hiljaisuuteen pääseminen

Päästäksesi hiljaisuuteen ja saadaksesi opastusta sielultasi sinun on oltava valmis tuntemaan kaikkea ympärilläsi - välttämättä samaistumatta siihen. Jos pelkäät tuntea jotain, niin tämä sama pelko voi sekoittaa kykyäsi aistia jumaluuden läsnäolo ympärilläsi.

Avataksesi kommunikointikanavat sielusi kanssa sinun on ensin oltava valmis koskettamaan vanhoja tunnehaavoja, joita ehkä on sisälläsi. Nämä ovat osiasi, jotka saatiin tuntemaan eristyneisyyttä ja rakkaudettomuutta menneisyydessäsi. Yhdistyäksesi taas näiden sirpaleidesi kanssa ja tunteaksesi itsesi eheäksi sinun on koettava uudestaan traumasi - mutta samaistumatta niihin.

Kun sallit itsesi tuntea menneet haavasi tällä tavalla, voit turvallisesti toivottaa tervetulleiksi ne itsesi osat, jotka eivät ole tunteneet olevansa haluttuja, rakastettuja tai riittävän hyviä. Hyväksyt ne, juuri sellaisina kuin ne ovat, ja sallit rakkautesi muuntaa ne joksikin paremmaksi. Menneisyytesi parantaminen palauttaa kykysi tuntea tunteita pelotta ja tämä vuorostaan parantaa kykyäsi havaita opastusvirtaus sielustasi.

Kun kosketat tunnehaavoja, ole lempeä itsellesi ja ota vastaan se rakkaus, mitä sinulle tulee omalta jumaluudeltasi. Salli sen kietoutua ympärillesi ja pitää sinua sylisään. Tämä muistuttaa sinua siitä, ettet ole yksin ja että olet todella rakastettu ja turvassa.

Sitten kun kykenet rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet, tuomitsematta, ilman odotuksia tai menneiden katumista, niin avaudut avulle. Astut hiljaisen tutkiskelun tilaan, mikä on yhdistymiskohta sieluusi. Sieltä käsin sielusi vie sinut jokaisen esteen yli, jonka menneisyyden kärsimys ja yksinäisyys ovat ehkä tuoneet sinulle. Tunnet taas yhteyttä ja innoitusta.

Virtaan astuminen

Tästä hiljaisuuden pisteestä siirryt rakkauden ja harmonian virtaan sielusi kanssa, joka osoittaa sinulle parhaan tavan ilmaista itseäsi - on kyse sitten luovuudesta, ihmissuhteista tai muista asioista. Tuo vaivaton virtaus joka syntyy hiljaisuuden kokemisesta, sallii sinun luoda asioita, jotka tuovat sinulle iloa, pitävät sinut innostuneena ja vakuuttavat sinulle, että maailma on turvallinen paikka, missä olet vapaa tutkimaan sen totuutta ja kauneutta.

Et enää joudu tilanteisiin, jotka tuntuvat sinulle sopimattomilta tai jotka väsyttävät sinua innostamisen sijasta. Ja lakkaat luomasta näitä samoja kokemuksia uudestaan sen väärän uskomuksen vallassa, että sinun on tehtävä sitä selviytyäksesi fyysisesti, tunteiltasi tai taloudellisesti.

Ihmissuhteesikin muuttuvat. Ne muuttuvat, koska päästät irti pelosta menettää kaiken sen, mitä olet jo muodostanut tai pelosta luoda nyt eri tavalla. Kun päästät irti näistä peloista, näet sen harhan läpi, että sinun tarvitsee rakentaa ympäristö, joka saa sinut tuntemaan turvaa, ja alat elää elämääsi uuden uskon ja luottamuksen kera.

Tietoinen luominen

On useita tietoisen luomisen perusaskelia, jotka jo ehkä tiedät, mutta tarkastelemme niitä nyt tässä sinun kanssasi:

1) Ensinnäkin, sinun olisi oivallettava, että vedät elämääsi ihmisiä, asioita ja kokemuksia, jotka sopivat uskomuksiisi maailmasta ja siitä, kuka ajattelet olevasi.

2) Usein teet tätä tiedostamatta, mutta voit tehdä sitä myös tietoisesti.

3) Jos luot tiedostamatta, saatat reagoida selvittämättömiin pelkoihin tai uskomuksiin siitä, että elämästäsi puuttuu jotain tai jokin ei tyydyty.

4) Mutta kun luot tietoisesti, kiellät puutteelta kaiken tilan mielessäsi. Muistat, että olet Jumalan lapsi ja myös Jumala ja että voit saada kaiken, mitä sydämesi haluaa, koska sinä olet kaikki.

5) Vakuutu siitä, että kaikki haluamasi on sisälläsi nyt - on kyse sitten jostain rikastuttavasta kokemuksesta, intiimistä hetkestä tai ystävällisestä sanasta.

6) Varmana siitä, ettei sinulta kielletä mitään, katso itseäsi ja huomaa, miten tunnet/koet jo sen OLEMUKSEN, mitä haluaisit luoda - on se sitten vaurautta, kumppanuutta tai mitä tahansa.

7) Kun olet tunnistanut, miten jo tunnet sen olemuksen, mitä haluat, valitse saavasi sitä LISÄÄ.

8) Tämä on avain tietoiseen luomiseen: Pyydä lisää sitä, mistä nautit, tunnistaen, että sen olemus on jo läsnä elämässäsi.

9) Kun teet tämän, huomaat, että voit muuntaa olemuksen aineeksi helposti. Voit tehdä tämän uusin tavoin, jos haluat, tai pelkästään ylläpitää tai lisätä sitä, mistä nautit nyt.

10) Muista keskittyä olemukseen ennen yksityiskohtia.

11) Esim. jos haluat kokea lisää rauhaa elämässäsi, niin tunnista jo nyt tuntemasi rauha, kiitä sitä ja pyydä lisää. Ilmaise mieltymyksesi siitä, miten haluaisit nauttia suuremmasta rauhasta, mutta ole valmis ottamaan vastaan se, mitä toimitetaan. Luota, että sielusi antaa sinulle täydellisesti sopivaa.

12) Älä koskaan unohda, että Jumalan lapsena ja myös Jumalana sinä olet kaikki. Ja koska sinä olet kaikki, voit nauttia juuri nyt sen olemuksesta, mitä haluat. Sitten on kyse vain vetovoimasta ja vahvistamisesta.

13) Muista, että sitten kun kiellät puutteen harhakuvan, vahvistat runsauden todellisuutta.

14) Tämä avaa ilmentämisen ovet ja antaa sinun luoda kaikkea, mitä sydämesi haluaa.

Ja niin se on tietoisen luomisen osalta.

Tiedä, että sinua rakastetaan kovasti ja että sinua tuetaan kaikessa, mitä päätät luoda.

Olemme Saint Germain ja Jeshua.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack