Sunday, January 27, 2008

Kuthumi ja Maria, Jeesuksen Äiti, Kanavointi: “Pysähtyneisyys Ennen Synnytystä”


Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
www.joyandclarity.com

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat jakaa tämän viestin kanssa ystävälle, klikkaa tästä.


Hei kaikki!

Miltä viime aikoina on tuntunut?

Kyllästyneeltä? Apaattiselta? Innottomalta? Tarkoituksettomalta tai merkityksettömältä? Tuntuuko epätyydyttävältä? Ihmetteletkö, minne energiasi on kadonnut?

Kun pääsemme tähän pisteeseen, meistä saattaa tuntua siltä, ettei enää mitään koettavaa ole jäljellä. Ei mitään, mikä innostaa tai kutsuu meitä. Se on eräänlainen äärimmäinen tunne. Meistä saattaa tuntua enemmänkin kuin tyhjältä astialta, ihmiseltä, josta on hitaasti ja vääjäämättömästi valunut pois kaikki, mitä siinä kerran oli - kaikki mitä olemme koskaan tienneet.

Onko tämä tyhjyys pelottavaa? Onko meistä epämukavaa oma hiljaisuutemme vai voimmeko hyväksyä sen ja jopa tehdä sen kanssa rauhan?

Äskettäisessä Alexandran kanavoinnissa Kuthumi lal Singh ja Maria, Jeesuksen äiti, kertoivat meille pysähtyneisyyden luonteesta ja tarkoituksesta.

Maria tuli muistuttamaan meitä, että kokemamme - tämä pysähtyneisyys - ei ole lainkaan uutta. Itse asiassa se on hyvinkin tunnettua. Se on merkki siitä, että raskausaika on loppumassa.

Kyllä, olemme itsemme synnyttämisen partaalla ja tuntemamme pysähtyneisyys on viimeinen vaihe - sen lopullista kypsyttelyä, mitä alamme tutkia, kun astumme täysin uudelle maapallolle. Emme tietenkään astu sinne vauvoina, emme ole vailla viisautta. Mutta koemme maailman syvällisen uusilla tavoilla.

Naisilla, joilla on ollut täysiaikainen raskaus, on ollut samanlaisia aistimuksia, jotka voivat kuulua pysähtyneisyyden kokemukseen. Näitä tunteita voi tuntua päiviä, viikkoja tai kuukausia ennen synnytystä. Heistä tuntuu raskaalta, henki on matalalla, ei ole energiaa ja tuntuu siltä, että aika laahaa ilman ratkaisua raskauden haasteisiin.

Mutta mitä lopulta tapahtui? Kohtu alkoi supistella. Ja näiden liikkeiden myötä lapsi syntyi suhteellisen lyhyessä ajassa.

Kun Äiti Maria jatkoi, hän tarjoutui olemaan "henkinen kätilömme" sanoen, että hän tukisi meitä mielellään synnytysprosessissamme. Erityisesti hän suostui auttamaan meitä tarkoituksenmukaisten päätösten tekemisessä, jotka ovat harmoniassa tämän ajan suurempien liikkeiden kanssa, jotta ilmestymisemme uuteen maailmaan ja uusien luomustemme esiintuleminen voisi olla helppoa ja iloista.

Kuthumikin antoi muutamia hyödyllisiä muistutuksia.

Hän sanoi, että huomaamme olevamme tässä pysähtyneisyyden ajassa tarkoituksenamme pohdiskella niitä asioita, joita haluamme tuoda maailmaan. Hän kehottaa meitä kokemaan täysin tämän pysähtyneisyyden, ei ryntäämään tai pakottamaan syntymän
tapahtumakehityksen luonnoista tahtia vastaan.

Kuthumi mainitsi, että tammikuun loppuun ja helmikuuhun mennessä elämämme pitäisi taas tuntua liikkuvan eteenpäin. Jotkut meistä saattavat kokea tämän kaoottiseksi. Mutta kun tätä liikettä alkaa tapahtua, meidän pitäisi muistaa pitää asiat mahdollisimman yksinkertaisina. Meidän ei pitäisi olla liian hätäisiä päätöstemme tai tekojemme kanssa.

Miksi?

Koska ollessamme hätäisiä emme aina näe asioita sellaisina, kuin ne todella ovat. Päätökset, joita lietsoo kiireellisyys päästä eteenpäin elämässä - erityisesti kun olemme tunteneet olevamme jumissa pitkään - voivat olla impulsiivisia, eivät inspiroituja. Jos toimimme äkillisesti tällä tavalla täysin tuntematta edessämme olevia mahdollisuuksia, saatamme huomata kulkevamme poispäin näistä tilaisuuksista, niiden kanssa kasvamisen ja laajentumisen sijasta.

Kuthumin viesti oli ajankohtainen: Pitäkää asiat yksinkertaisina. Hän kannusti tähän yksinkertaisuuteen muistuttamalla meitä tuomaan "pikkuasiat" nyt etualalle päivittäisessä elämässämme. Nämä ovat pieniä ja usein sivuutettuja pikkujuttuja, jotka tuovat lisäiloa sydämeemme - hyvä ateria, lämmin kylpy, rakkaan syleily, nauraminen sydämemme kyllyydestä.

Nämä yksinkertaiset teot ja päivittäiset rutiinit ovat tärkeitä, koska ne vahvistavat sisäistä perustaa itseemme luottamisessa ja tietoa siitä, että olemme turvassa ja rakastettuja siitä riippumatta, mistä löydämme itsemme maailmassa ja mitä tekemästä. Nämä muistutukset ovat hyödyllisiä, kun alamme tutkia niitä uusia mahdollisuuksia, joita pian avautuu.

Muistakaa, rakkaat ystävät, että emme ole koskaan yksin ja että meitä tuetaan täysin kaikissa kokemuksissamme. Vaikka tosinaan voi tuntua siltä, että olemme täysin omillamme, pitäkää mielessä ja sydämessä, että oppaamme, enkelitukemme ja sielumme auttavat meitä - aina.

Monia siunauksia teille,

Alexandra ja Dan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity ja Joy and Clarity International tarjoavat kanavoituja viestejä, opastettuja työpajoja ja yleisöseminaareja auttamaan meitä vapautumaan ihmistietoisuutemme laajentamisen rajoituksista.

Tätä artikkelia saa jakaa veloituksetta sillä edellytyksellä, ettei sitä muuteta tai editoida millään tavalla. Kaupallinen käyttäminen vaatii tekijänoikeuden haltijoiden, Alexandra Mahlimayn ja Dan Bennackin kirjallisen suostumuksen. Jos kopioit tätä aineistoa, mainitse kirjoittajat nimeltä ja liitä mukaan seuraava linkki: www.joyandclarity.com

Lisätietoa yksityisvastaanotoista ja tapahtumista sivuilta http://joyandclarity.blogspot.com.

If you would like to be notified when new material is published in English, please send an email to mahlimay@yahoo.com and include the words "Join Mailing List" in the subject line.

Copyright © 2008 Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack