Wednesday, June 17, 2009

"Cine este 'Nu indeajuns de bun?'" - Un channeling cu Saint-Germain


Try the Saint-Germain Book & Home Study Course.

Transmis prin Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack
Cluj-Napoca, România
30.01.2009

www.joyandclarity.com

Traducerea: Alexandra Mahlimay


Dragii nostri,

In acest mesaj dorim sa introducem un capitol din cartea noastra A New World Awakens: A Saint-Germain Book si sa va prezentam un exercitiu pe care l-am facut cu Saint-Germain.

In acest capitol din carte si in acest exercitiu este vorba despre cateva idei simple, dar importante. Si anume, despre ego si subpersonalitatile sale (vezi Nota de final). Una dintre subpersonalitatile pe care ati intalnit-o in viata voastra este „nu indeajuns de bun”. Ne este de mare ajutor sa dam nume subpersonalitatilor pentru ca acest lucru te va ajuta sa intelegi credintele false pe care le-ai creat in jurul lor si mai apoi, vei putea sa te eliberezi de sub influenta lor, o data pentru totdeauna.

O subpersonalitate este o credinta puternica despre cine esti, insa nu este Cine Esti Tu cu Adevarat. Tu NU esti suma credintelor pe care le ai tu despre realitate. in schimb, tu esti creatorul realitatii tale. Tu esti Copilul lui Dumnezeu si Dumnezeu asemenea. Acesta este Adevarul Despre Tine.

Lucrul cel mai impresionant despre o subpersonalitate este urmatorul: aceasta pare sa aiba o viata de sine statatoare.

Cand o subpersonalitate este activa, tu te identifici cu ea de cele mai multe ori. Ti se va parea ca tu esti acea subpersonalitate si ca acea subpersonalitate esti tu. Insa nu este asa. Subpersonalitatea esti doar tu, jucand un rol foarte convingator, ca un actor perfect si apoi chiar crezand in jocul facut de tine, ramanand sa crezi ca acea subpersonalitate esti tu.

Majoritatea oamenilor au doua sau trei subpersonalitati dominante cu care lucreaza in repertoriul lor, cat si alte cateva minore. Cand sunt puse impreuna, acestea constituie personalitatea lor sau egoul. Egoul este cine crezi tu ca esti. Nu este Cine Esti Tu cu Adevarat. Nu este Adevarul Despre Tine.

„Nu indeajuns de bun” este o subpersonalitate importanta pentru majoritatea oamenilor. Aceasta este o parte din constienta ta, care crede ca ceva este gresit la tine si ca esti imperfect. Si mai departe, aceasta subpersonalitate crede ca nu meriti sa ti se intample lucruri bune si ca nu poti fi iubit exact asa cum esti tu.

Subpersonalitatea aceasta iti aminteste ca datorita faptului ca esti „nu indeajuns de bun” iti este imposibil sa te simti bine asa cum esti cu tine sau cu ceea ce faci. Iar daca vei incerca sa te exprimi intr-un fel in care te simti tu bine, atunci aceasta va interveni si iti va sabota eforturile.

Si prin aceasta, „nu indeajuns de bun” iti rapeste bucuria.

In loc sa te identifici cu „nu indeajuns de bun” este important sa ii oferi iubirea pe care aceasta subpersonalitate simte ca i-a fost refuzata si apoi sa ii arati drumul catre un tel nou si mai inalt. Acest tel este acela de a proteja bucuria ta si de a fi vigilenta catre lucrurile care iti aduc bucurie si cu care te simti bine cand le exprimi. In exercitiul de mai jos vom merge mai in detaliu in aceasta directie.

* Nota: In acest text vorbim despre subpersonalitati, insa alti autori le numesc aspecte sau parti.

-----------------------------

Un exercitiu despre „Cine este 'Nu indeajuns de bun'”?
Mesaj channeling de la Saint-Germain
Transmis prin Alexandra Mahlimay si Dan Bennack

Stai pentru un moment in liniste si timp de un minut sau doua mergi in interior. Respira usor, in mod regulat si bland...

Si cand simti ca esti calm, centrat si echilibrat in interior, haide sa mergem impreuna inapoi in timp. Sa ne intoarcem la o situatie in care te-ai simtit descurajat, plin de indoiala si nedemn de a primi iubire si apreciere. Poate ca erai copil cand se intampla acest lucru sau poate ca erai adult. Nu conteaza neaparat acest lucru. Ai incredere doar in imaginile care apar la suprafata pentru a le observa acum.

Nu este necesar sa le analizezi sau sa le intelegi acum. Doar priveste-le dintr-un punct de observatie neutra.

Ofera-ti permisiunea de a accesa adancurile sentimentelor tale din acel moment. Simte-le cu onestitate. Poarta-le ca pe o haina, o pelerina sau o geaca. Aminteste-ti cum era sa fii imbracat cu sentimentul „nu indeajuns de bun”.

Poate ca te-ai simtit rusinat pentru ca nu erai indeajuns de destept, de frumos, de popular sau de capabil, ca sa multumesti pe cineva pe care il admirai, in care aveai incredere si pe care iubeai. Poate ca te-ai simtit greoi, indiferent, impovarat si foarte trist.

Si apoi, poate ca te-ai invinovatit pentru ca te simteai in acest fel si ai cazut si mai mult in lipsa de speranta si in disperare.

Poate ca ai plans sau poate ca ti-ai retinut lacrimile in tacere. Orice ai simtit atunci, ai simtit profund; iar rana care s-a produs atunci si-a gasit drumul catre inima ta.

Accepta acum faptul ca te-ai simtit in acest fel. Accepta ca aceste sentimente au fost reale atunci. Amintesteti-le acum si onoreaza-le. Au fost sentimentele tale. insa acestea nu sunt Cine Esti Tu. Ele au fost doar felul in care te-ai simtit tu atunci. Permite-le sa fie. Asta este totul.

Acum, permite acestor sentimente sa isi continue drumul prin tine si sa se elibereze. Poti sa le observi urcand pe un nor sau ridicandu-se spre cer intr-o minge de lumina. Onoreaza-le, pentru ca asa te-ai simtit tu atunci. Priveste apoi cum se duc. Si revino in centrul tau. Respira din nou bland si revino in liniste spre centrul tau plin de pace.

Ofera-ti cateva momente ca sa revii.

Si cand esti pregatit, intoarce-te si mai mult in timp. Du-te in acel moment dinainte de a trai aceasta experienta de rupere de cursul iubirii, despre care am vorbit anterior.

Du-te inapoi in timp, in acel moment in care bucuria din interiorul tau tasnea ca un izvor si curgea liber prin peisajul vietii tale. Aminteste-ti spontaneitatea rasului, jocului si al prieteniei.

Imbaiaza-te in usurinta si gratia expresivitatii pure. A trairii pline de bucurie si al incurajarii pline de prietenie. Stai aici pentru un moment sa te bucuri de acestea. Nu este nevoie sa te grabesti ca sa treci prin aceasta experienta.

Respira si imbaiaza-te in aceasta gratie si usurinta a expresivitatii pure.

Acum, mentine acest simtamant de voiosie, confort si usurinta si revino din nou in acel moment in care te-ai simtit „nu indeajuns de bun”.

De aceasta data insa, ia cu tine gratia si bucuria pe care tocmai ai simtit-o. Simte-o in pieptul tau ca pe o vapaie calda care straluceste din centrul inimii tale inafara si catre fiecare celula a corpului tau. Si permite acum sa devii usor si sa te extinzi. Permite acestor simtaminte sa te ridice tot mai sus. Simte apoi cum corpul tau raspunde caldurii Luminii si Iubirii tale.

Povara pe care o simteai va incepe sa se dizolve in Lumina si Iubirea Care Tu Esti. O simti cum cade. Te simti uluit. Apoi te intorci usor, ca si cum cineva cunoscut ti-ar striga numele. Si cand faci acest lucru, ca prin minune si pe neasteptate “haina disperarii” pe care o purtai cade usor de pe umerii tai; ea cade in tacere la pamant si dispare pentru totdeauna.

Esti liber.

Stai in acest loc acum si simte totul. Stai cat timp iti doresti.

Si cand esti gata sa revii, calatoreste pe valurile respiratiei tale ritmice si blande inapoi in prezent, in acum. Si aduci aici, cu tine simtamantul incoruptibil al Valorii tale Nepretuite si Stralucitoare.

Cu drag,
Alexandra, Dan si Saint-Germain

Dacă doriţi să trimiteţi acest mesaj unui prieten, vă rugăm daţi clic aici.
Dacă doriţi să vă abonați la mesajele în limba engleză, vă rugăm daţi clic aici.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ şi Joy and Clarity International™ oferă mesaje transmise prin channeling, ateliere şi seminarii publice, pentru a ne ajuta să ne eliberăm de limitări şi pentru a ne ajuta să ne extindem conştiinţa umană.

Acest articol poate fi distribuit gratuit, cu condiţia să nu fie modificat sau editat sub nici o formă. Comercializarea de către alte părţi necesită acordul explicit în scris al deţinătorilor drepturilor de autor, Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack. Dacă reproduceţi acest material, vă rugăm includeţi numele autorilor şi adăugaţi la material, următorul link: www.joyandclarity.com

Pentru mai multe informaţii despre sesiuni private şi evenimente, vă rugăm vizitaţi http://joyandclarity.blogspot.com

Pentru a primi mesaje și materiale de la Joy and Clarity în limba română, trimiteți un email la adresa mahlimay@yahoo.com cu subiectul "mă abonez".

Drepturi de autor © 2008-2009 Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack