Wednesday, April 1, 2009

“Ruhsal Başarı Yanılsaması” - Saint-Germain'den bir uygulama mesaji


Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
31.3.2009
www.joyandclarity.com

Çeviri: Halil Gül
www.aryanon.blogspot.com

Almak geç çeviri, Işaret yukarıya burada.
Pay bu haber ile a arkadaş, Buraya tıklayın.

Evde Eğitim Kursu'na eşlik eden kitabımız Yeni Bir Dünya Uyanıyor'u destek alan Saint-Germain rehberliğindeki bir meditasyonu sizlerle paylaşıyoruz.

Meditasyonu linke tıklayarak dinleyebilir veya aşağıdaki metni okuyabilirsiniz.

http://www.joyandclarity.com/_Files/Exercise_deconstructingold.mp3

Bu uygulama, birçok kişinin ruhsal başarıya ulaşmak için tıpkı bir dağa tırmanırcasına, merdiven basamaklarını çıkarcasına çabalamasından kaynaklanan bir gözlemden ortaya çıkmıştır. Uygulama mesajı şu soruyu sorar, “Ruhsal bir varlık olduğunuzu, hakkınızdaki gerçekle – Tanrı'nın bir evladı ve hatta O olduğunuz- uyumlu yaşadığınızı hissetmeniz için, hayatınızda sürekli ve daha fazla yapacak ruhsal şeyler bulmak zorunda mısınız?”

Kitabımız Yeni Bir Dünya Uyanıyor'un ikinci bölümünde Saint-Germain bu konu hakkında konuşur. Ruhsal başarı yanılsamasından bahseder.

Saint-Germain şöyle der, “(daha yükseğe tırmanma ihtiyacı yanılsaması) şimdi olduğunuz kişinin değerini daima, ulaşabileceğinizden öte bir yere koyar.” Olduğunuz Kişinin Gerçeğini yaşamak için özellikle ruhsal bir şey yapmanız gerektiğini düşünüyorsanız, Hakkınızdaki Gerçeğin tam anlamıyla idrakine varamayabilirsiniz der.

Umarız bu uygulama hoşunuza gider.

Ve tekrar, ses dosyasına ulaşmak için lütfen bu linki kullanınız.

http://www.joyandclarity.com/_Files/Exercise_deconstructingold.mp3

Saint-Germain rehberliğindeki uygulamayı ise aşağıya ekliyoruz.

“Bir süreliğine Gerçeğin yeni bir düzeyinde oluş hakkında konuşalım.

“Bu hayattaki arzunuzun Ruhsal Özünüzün yaşadığı gibi yaşamak olduğu anlayışınıza geldiniz. Dünyadaki gerçek amacınızın bu olduğunu farketmiş durumdasınız.Başka bir arzu ya sizi bu niyetten uzaklaştıran, ya da Yeni Bir Yaşam niyetinizi destekleyen bir arzudur.

“O zaman ne olur?

“Birkaç gün, bir hafta veya daha sonrasında kendinizi tekrar dibe vurmuş; hayatı eski alışıldık haliyle yaşarken bulursunuz.

“Böyle durumlarda neyin olmakta olduğu hakkında net olmadığınız için, ego devreye girmeye ve size bununla ilgili bir cevap vermeye çalışır. Size şöyle der, “Bir daha deneyelim. O dağa bir kez daha tırmanalım.” Ve tekrar başlarsınız.

“Böylelikle, bu seferindeki tırmanışınızı daha büyük bir şevkle üstlenirsiniz. Ruhsal başarı yolculuğunuzu bu seferinde, zor ulaşılan o özgürlüğün, neşenin, netliğin ve hakikatin olduğu yere doğru ulaşma umuduyla yenilersiniz. Ve ne olur?

“Tırmanır ve tekrar düşersiniz: Bir kez, iki kez, hatta daha da sık.

“Bu 'yukarıya tırmanış', 'neredeyse ulaşmış olmak' ve 'tekrar düşüş' deneyimini devam ettirdikçe, güveniniz sarsılmaya ve şevkiniz azalmaya başlar. Yorgun düşersiniz.

“Bu neden benim başıma geliyor?' diyebilirsiniz.

“Çünkü o dağa tekrar ve tekrar tırmanmak istemiyorsunuzdur. İstediğiniz sadece o dağın tepesinde olmak ve o yerin keyfini yaşamaktır.

“Peki nasıl olduda o dağdan düşmeyi becerdiniz? Önce bunu sorun kendinize.

“Şüphelerin ve korkuların nedeniyle miydi?

“Dağın tam zirvesine ulaşmak üzereyken, başarmak ve gerçek arzunuzu keşfetmek üzereyken, yolculuğunuz neredeyse bitmişken, bunun gerçek olmadığına inanmış olabilir misiniz? Hatta tüm yolculuk boyunca kendinizden şüphe etmiş olabilir misiniz? Bu size tanıdık geliyor mu?

“Evet...şimdi bakalım. Bir süre ara verelim ve durumu değerlendirelim.

“Belkide, ruhsal başarı dağına tırmanışa bir başka alternatif olduğu gerçeğini daha önce dikkate almadınız. Belki “çaba” ve zorlama hiç gerekli değildir. Belkide bir seferde ve tamamen bu işi halledebilirsiniz. Bu kulağınıza nasıl geliyor?

“Nihai huzura kavuşmak için o dağa tırmanmanız gerekmediğini söylesem nasıl hissederdiniz?

“Ya size Hakkınızdaki Gerçeği görebilmeniz için o yüksek konuma gelmeniz gerekmediğini söylesem?

“Evet, sevgili dostlar. Sizi bunu hissetmeye, derinden hissetmeye davet ediyoruz.

“Tırmanışınızı bırakmaya hazırmısınız?

“Daha yükseğe gitmeniz gerektiği, veya şimdi olduğunuzdan daha iyi olmanız gerektiği inancını bırakmaya hazırlıklı mısınız?

“Çabayı bırakmaya hazırmısınız? Tüm çabanızın, zihninizdeki “Gerçekte Olduğunuz Varlık olmanız için 'birşey yapmanız' gerektiğine” dair yanlış inancı güçlendirdiğini görebiliyormusunuz?

“Cevabınız “evet” ise, sizi durmaya davet ediyoruz. Lütfen, çabalamayı bırakın. “daha fazla” yapma arzunuz bırakın. 'Tırmanışınızı durdurun. Çantanızı ve yanınızda taşıdığınız tırmanışınızda yardımcı olacağına inandığınız diğer şeyleri bırakın. Gerekli değiller.

“Ayaklarınızdaki botları çıkarın ve dinlenmeyi hak etmiş olan ayaklarınızı uzatın. Dur, ve derin nefes al. Nefes al, ve zihnine rahatladığı bir konuma gelmesi için izin ver.

“Şimdi, bırak yaşamdaki rehberin Ruhsal Özün olsun. Şimdi dur, ve tamamen teslim ol. Kendini yumuşakça Ruhunun kollarına ve O'nun sana olan sevgisine bırak.

“Ruhunun yaşamındaki rehber ışığın ve rehber gücün olmasına izin ver. O seni zorlamayacaktır. Seni genişlediğin bir hale getirecektir. Ve böylelikle, ulaşabileceğinin ötesinde olan birşeye ulaşma çabanı bırakmış olacaksın.

“Çabalamak yerine, Tanrı ve Ruhun ile olan Birliğin kesinliğini kucakla.

“Bu Büyük Varlık haline ulaşmak için “hiçbir şey yapman gerekmediği”bilişinden gelen rahatlığı, kolaylığı ve huzuru hisset. Sen zaten O'sun.

“Kendinle bir ol. Ruhunla bir ol. Tanrı ile bir ol.

“Ve şimdi yaşamında bu Yeni Sen'i doğur. Bu esnada O'nun tarafından sevilip desteklenirken, O'nu sev, ve destekle,

“Ve tabii ki, uyanışınızın bu haz dolu anında sizi sarmalıyor olmak benim için büyük bir zevk.

“Ben Saint-Germain.

To receive our latest channels, updates, and newsletters, please enter your information in the following space and click the "subscribe" button:
Name:
Email:
Your email address is confidential and we agree not to provide it to others.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ and Joy ve Clarity International™ bizlere, sınırlılık halinden insan bilincimizi genişleterek özgürleşmek üzere yardımcı olacak kanal mesajları, rehber eşliğinde atölye çalışmaları ve genel seminerler sunar.

Bu makale, üzerinde hiçbir değişiklik ve oynama yapılmamak kaydı ile ücret talep etmeksizin dağıtılabilir. Diğer kişiler tarafından reklam amaçlı kullanım, telif haklarını elinde bulunduran Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack tarafından verilecek yazılı izin belgesi şartına bağlıdır. Bu materyali kopyaladığınız takdirde, lütfen yazarı ve aşağıdaki bağlantıyı ekleyiniz. www.joyandclarity.com

Yeni bir mesaj paylaşılması halinde bilgilendirilmek isterseniz, lütfen joy.clarity@gmail.com adresine “Join Mailing List” başlıklı bir mail gönderiniz.

Özel celse ve etkinliklerle ilgili bilgi almak için lütfen joy.clarity@gmail.com sayfasını ziyaret ediniz.

copyright © 2008-2009 Alexandra Mahlimay and Dan Bennack