Wednesday, February 11, 2009

"Yeni Dünyayı Selamlamak" - Saint-Germain Mesajı


Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack
Cluj-Napoca, Romania
10.2.2009
www.joyandclarity.com

Çeviri: Halil Gül
www.aryanon.blogspot.com

Almak geç çeviri, Işaret yukarıya burada.
Pay bu haber ile a arkadaş, Buraya tıklayın.

“Baba'mın yolundan gitmediğim sürece bana inanmayın... Ama gittiğim zaman... bilin ve anlayın ki Baba benim içimde ve ben de Baba'nın içindeyim.” Nasıralı İsa, İncil

Sizin de Tanrı olduğunuzu ve Tanrısallığınızı hatırlama adına son ikibin yıldır uzunca bir yol katettiniz. Jeshua Ben Joseph (İsa) size bu yolu göstermişti.

İsa, “Baba ve ben biriz” dediği zaman kendisini sizden ruhsal olarak ayrı bir yere koymamıştı. Bunun yerine, o size Tanrı'nın içinizde ikame ettiğini ve bu bilişle hareket etmenin bunu hem kendinize hem de bir diğerinize göstermenin yolu olduğunu hatırlatmak istemişti.

Şimdiki zamanların deyişiyle, belkide artık dünya hayatınızda “özünüz ve sözünüzün bir olması”nın, en derinlerdeki gerçeğinizi yaşam pratiğinize geçirmenin zamanı geldiğini söylerdi. Yeşua karşılaşmış olduğu herkes için bunun muhteşem bir örneğiydi.

“Şu an bu yazıyı okuyorsanız, belkide Yeşua gibi yaşamınızın odak noktasının Tanrısallığınız olmasına, “özünüz ve sözünüz”ün bir olmasına izin verebilecek bir noktadasınızdır.

Gerçektende Yeni Dünya, dünyanızı boğucu bir hızda uyanıyor. Birçok şey dağılıyor. Bencillik ve hırs üzerine inşa edilmiş kültürlerin devam edebilir halde olmadığını, ve hayatınızı ruhsal bir odaklanma olmaksızın yaşamanın gerçekte yaşam olmadığını görüyorsunuz.

Her ne kadar kıyamet çağrışımı yapsa da, yaşadığınız şey bir çoğunuzun söylediği gibi sosyal sistemlerinizin çöküşünden çok, kollektif kaplte yaşanan bir krizdir. Ruh'a ve Birbirinize olan bağınız inkar edilemeyecek bir şekilde ortaya çıkıyor.

Bir çok insanın bu gerçeklerle ayağının tökezlediğini göreceksiniz. İçinizden geliyorsa, lütfen onları dinleyin ve rehberliğinizi sadece istendiği zaman sunun. Sizden duymaları gereken tek şeyin, sizin de zaten biliyor olduğunuz gibi “Sen de Tanrı'sın” olduğunu hatırlayın. Bu tıpkı Yeşua'nın yaptığı gibi, onları bu gerçeği yaşamlarında ortaya çıkarmaları için cesaretlendirecek.

Gelecek günlerde sizden bu gerçekte daha da merkezlenmiş olarak durmanızın isteneceğini bilin. İnanmak üzere programlanmış olduğunuz gibi, bu bir yükten ziyade, tıpkı Yeşua için olduğu gibi sizin de neşe kaynağınız olabilir.

Hediyelerinizi talep edilmeden sunmamayı hatırlayın. Şimdiki zaman, kendileriyle ilgilenmeyen insanlar için, kendinizi onlara adama zamanı değildir. Bunun yerine, onlar için netlik ve şefkat içinde olun. Talebin içtenliğini hissettiğiniz zaman, onlara sadece kendi Tanrısallıklarını hatırlamaları için yardımınızı sunun.

Şimdi dünyaya Tanrı'nın içinizde, özünüzdeki siz olarak yaşadığını göstererek en iyi şekilde hizmet edebilirsiniz. Bu Yeşua'nın yoluydu. Bu konuda şüpheden arındığınız zaman, bu kesinliği diğerlerine de öğreteceksiniz. Tüm diğer şeyler önemli değildir.

Ben Saint-Germain

Aşağıdaki mesaj Yeni Bir Dünya Uyanıyor: Bir Saint Germain Kitabı isimli yeni kitabımızdan bir bölümdür. Kitap hakkında aşağıda bilgi sahibi olabileceğiniz gibi, web sayfasından bilgilenmek için de bu linki takip edebilirsiniz: http://joyandclaritystore.blogspot.com/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ and Joy ve Clarity International™ bizlere, sınırlılık halinden insan bilincimizi genişleterek özgürleşmek üzere yardımcı olacak kanal mesajları, rehber eşliğinde atölye çalışmaları ve genel seminerler sunar.

Bu makale, üzerinde hiçbir değişiklik ve oynama yapılmamak kaydı ile ücret talep etmeksizin dağıtılabilir. Diğer kişiler tarafından reklam amaçlı kullanım, telif haklarını elinde bulunduran Alexandra Mahlimay ve Dan Bennack tarafından verilecek yazılı izin belgesi şartına bağlıdır. Bu materyali kopyaladığınız takdirde, lütfen yazarı ve aşağıdaki bağlantıyı ekleyiniz. www.joyandclarity.com

Yeni bir mesaj paylaşılması halinde bilgilendirilmek isterseniz, lütfen joy.clarity@gmail.com adresine “Join Mailing List” başlıklı bir mail gönderiniz.

Özel celse ve etkinliklerle ilgili bilgi almak için lütfen joy.clarity@gmail.com sayfasını ziyaret ediniz.

copyright © 2008-2009 Alexandra Mahlimay and Dan Bennack