Saturday, December 6, 2008

"Cum sa cream in bucurie": Un mesaj de la Alexandra si Dan

Transmis prin Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack
Cluj-Napoca, România
15.10.2008

www.joyandclarity.com

Traducerea: Alexandra Mahlimay

Dacă doriţi să trimiteţi acest mesaj unui prieten, vă rugăm daţi clic aici.

Dragii nostri,

Poate ca unii dintre voi stiti ca suntem pe cale sa publicam cartea pe care am scris-o cu Saint-Germain, "O Lume Noua se trezeste" - A New World Awakens. (Pe 18 decembrie 2008, aceasta va putea fi cumparata de pe situl nostru, http://joyandclaritystore.blogspot.com .)

Pentru a aduce aceasta carte pe lume a fost nevoie sa trecem printr-o multime de pasi. Cum ar fi: revizuirea a ceea ce am scris deja, adaugarea de noi informatii care sa se potriveasca in carte, cat si evaluarea posibilitatilor de publicare pe care le avem, ca sa numim doar unii dintre acesti pasi. Pe langa aceasta pregatim si un curs in care vom prezenta materialul din aceasta carte.

Suna a fi mult de lucru, nu este asa? Intr-adevar, asa si este. Dar noua ne face placere si ne bucuram de acest proces!

Aceasta carte ne-a aratat care sunt pasii procesului de manifestare. Ne-a aratat in mod foarte clar, cum sa cream ceea ce indragim, sa impartasim aceste creatii cu altii si cum sa ne bucuram de acest intreg proces.

Desi parea ca totul dureaza la nesfarsit pana sa ajungem la un capat, ne-a fost adusa amintite, in fiecare moment, bucuria pe care o simtim si traim, de fiecare data cand cream ceva din spatiul iubirii. Haideti sa vedem cum arata acest proces, pas cu pas.

5 pasi de baza in a crea o experienta plina de bucurie

Iata care sunt pasii pe care ii folosim pentru a crea o experienta plina de bucurie pentru noi.

Presupunem acum ca si voi, ca si noi, doriti sa traiti experiente pline de bucurie cand faceti ceea ce faceti zi de zi. Asa ca, intrebarea noastra este: care este primul lucru care trebuie facut - sau care trebuie permis - pentru a invita mai multa bucurie in viata voastra?

1. In primul rand, trebuie sa priviti care este esenta a ceea ce va aduce bucurie.

In cazul nostru, este sa scriem si sa comunicam despre Spirit, avand in acelasi timp relatii cu oamenii pe care aceste mesaje ii care ajuta, cat si relatii care ne sunt importante noua. Pur si simplu ne face multa placere sa facem acest lucru.

Asadar, te intrebam acum: ce anume iti creeaza TIE bucurie?

Poti sa stai linistit pentru un moment, intr-un spatiu fara zgomot (sa spunem pentru un minut sau doua) si sa simti acest lucru? Petrece un timp respirand si relaxandu-te si apoi simte din inima: Ce anume iti place sa faci?

Nu iti face nici o grija daca nu vezi nici un detaliu in acest moment. Mergi insa in esenta. Examineaza ceea ce simti in primul rand... Poate ca iti place sa aduci pace in viata altora sau poate bucuria ta este sa aduci umorul in atentia prietenilor tai. In orice caz, rasul este un dar minunat pe care il putem impartasi cu cineva.

2. Acum, cand ai simtit in inima ta esenta, intreaba-te cu blandete despre unele detalii. Care sunt unele dintre ingredientele care ar putea acompania experienta plina de bucurie pe care ai reusit sa o identifici?

Pentru noi nu este indeajuns faptul ca scriem si comunicam. Pentru a simti cea mai mare placere in aceste activitati, noua ne place sa avem si alte lucruri la locul lor pe langa aceste activitati. De exemplu, noua ne place sa scriem despre lucrurile care ne inspira si ne place sa simtim ca si cititorii nostri sunt inspirati. Cand reusim sa atingem cititorii potriviti, acest lucru ne ajuta foarte mult sa ne simtim in mijlocul unei experiente pline de bucurie.

Asadar, ce ingrediente te pot ajuta PE TINE sa te simti in mijlocul experientei pline de bucurie pe care ti-o doresti?

Care sunt unele dintre lucrurile practice pe care ai putea sa le incluzi si care te-ar ajuta sa ai aceasta experienta? Simte-le si nu le analiza prea mult. Ce vezi cu ochiul mintii atunci cand te conectezi la esenta bucuriei pe care ti-o imaginezi?

3. Si acum, cand ti-ai imaginat unele detalii, vezi daca poti conecta esenta bucuriei pe care doresti sa o traiesti cu diferitele ingrediente, care sunt si ele importante.

Pentru noi, pentru a realiza aceasta conexiune trebuie sa avem un spatiu linistit si contemplativ in care sa scriem. Acolo putem auzi vocea Sufletului nostru care ne indruma in timpul procesului de a scrie. Intr-un spatiu plin de pace putem primi mult mai usor mesajele pline de inspiratie care ne aduc bucurie si putem sa simtim energiile cititorilor nostri cu care vom impartasi aceste mesaje. Creatia noastra incepe sa se iveasca in acest moment de liniste launtrica.

Poti sa te asezi si sa asculti ce are sa iti spuna Sufletul tau acum? Cum ar dori el sa te ajute sa conectezi esenta bucuriei tale cu detaliile importante?

Pentru a realiza acordul fin al capacitatii tale de a primi indrumare, de multe ori este de folos sa iti imaginezi ca esti si faci parte din Marea Creatie. Simte cum te extinzi dincolo de limitele personale si permite-ti sa te contopesti cu energiile care vin acum sa te ajute.

Poti simti ca esti asistat pentru a manifesta dorintele Sufletului tau? Poti sa iti oferi permisiunea de a trai cea mai profunda bucurie a ta?

4. Acum cand ai reusit sa identifici esenta bucuriei tale si ai clarficat unele detalii importante, esti pregatit sa iti vezi propria creatie prinzand forma.

Pentru noi, bucuria de a scrie incepe sa treaca de la inspiratie catre realitate in momentul in care vedem cuvintele curgand pe hartie sau aparand pe ecranul calculatorului. Acestea sunt reale. Gandurile si simtamintele noastre au ajuns in aceasta lume alaturi de noi si sunt profund conectate cu experienta noastra plina de bucurie. Creatia noastra a inceput sa prinda forma - manifestandu-se sub forma unui articol, a unui eseu sau chiar a unei carti.

Incearca si vezi daca poti descoperi felul in care se manifesta chiar acum CREATIA TA. In ce fel iau forma esenta si detaliile dorintelor tale, chiar acum, in fata ochilor tai?

Poate ca nu arata totul asa cum ti-ai imaginat sau poate ca nu se arata totul asa de repede cum ti-ai dori. Insa ai reusit. Tu poti sa privesti cum creatia ta se naste si poti simti bucuria pe care o aduce aceasta viata noua in lumea ta. Poti sa te bucuri de acest moment? Poti sa simti emotia de a da nastere dorintelor tale?

5. Felicitari: Tocmai ti-ai realizat dorintele! Si acum cand o faci, poate ca te intrebi, "Ce urmeaza mai departe?"

Tine minte ca procesul creatiei nu se incheie aici. In schimb este foarte probabil ca tu te vei simti motivat sa ai grija de creatiile tale; sau poate ca doresti sa le impartasesti cu lumea intreaga. Daca nu, poate ca va fi indeajuns sa te bucuri de ele, de unul singur. Nu este nimic gresit in asta.

Orice ai decide sa faci in continuare, aminteste-ti de bucuria pe care ai trait-o pe parcursul intregului proces. Aceasta este temelia oricarei creatii. Incepe acolo unde este bucuria si continua!

Cu drag,

Alexandra si Dan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joy and Clarity™ şi Joy and Clarity International™ oferă mesaje transmise prin channeling, ateliere şi seminarii publice, pentru a ne ajuta să ne eliberăm de limitări şi pentru a ne ajuta să ne extindem conştiinţa umană.

Acest articol poate fi distribuit gratuit, cu condiţia să nu fie modificat sau editat sub nici o formă. Comercializarea de către alte părţi necesită acordul explicit în scris al deţinătorilor drepturilor de autor, Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack. Dacă reproduceţi acest material, vă rugăm includeţi numele autorilor şi adăugaţi la material, următorul link: www.joyandclarity.com

Pentru mai multe informaţii despre sesiuni private şi evenimente, vă rugăm vizitaţi http://joyandclarity.blogspot.com

Pentru a primi mesaje și materiale de la Joy and Clarity în limba română, trimiteți un email la adresa mahlimay@yahoo.com cu subiectul "mă abonez".

Drepturi de autor © 2008 Alexandra Mahlimay şi Dan Bennack